ayyy bu cok guzelmis amaAy inan beğendiğim şey dümdüz geceliksenin beyaz güzelmiş. Bu fıtıktan dolayı çıkıp çarşı pazar gezemiyorum ki, bi okula gidip geldiğim halde bile yürüyemez hale düşüyorum geceleri. Ama biraz dinleneyim de, olmadı yakın çevreye bi bakmaya çalışırım.
Ay inan beğendiğim şey dümdüz geceliksenin beyaz güzelmiş. Bu fıtıktan dolayı çıkıp çarşı pazar gezemiyorum ki, bi okula gidip geldiğim halde bile yürüyemez hale düşüyorum geceleri. Ama biraz dinleneyim de, olmadı yakın çevreye bi bakmaya çalışırım.
Ben artık biraz arkadaş gibi olduğum için sınırları çizemediğim için biraz ipin ucu kaçtıGenelde kaba temızlık yapıp bitirip gidiolar.. Ki o da sallamasyon.. Camları yenı abla sildiğinde cerceveler berbattı dedi, ellememiş bile oralara.. Kaba temızlık bile sallama yapıodu.. Bide benım bu hayatta en nefret ettiğim şey iyi niyetimin suistimal edilmesi.. Bu kadın cok yapıodu, artık sogudum.. O yuzden Baska birini buldum.. Bu ablaa gayet iyi zam yaptı mı bılmıorm ama yaptıysa bıle hakedıo.. İnşallah çok övdüm ya, bozmaz
Ben artık biraz arkadaş gibi olduğum için sınırları çizemediğim için biraz ipin ucu kaçtıama camları filan çok güzel siliyor hakkını yiyemem. Annemler aman kadını kaçırma bulmak çok zor diye tembihlediklerinden kahvaltı saatimiz kahve saatimiz var Bir de kızımla iyi anlaşıyor bir ara bakıcı olarakta çalışmış ne derse eyvallah diyorum ileriyi düşünerek en kötü bir günde abla tatildeyken gelen gelir, valla artık parasını da geçtik eşimde bende bunaldık çok
Ayy en zoru 2. Yaştan sonrası bide konuşmaya başlasın iyice Allahım susmak bilmiyolar, indir kaldır çok zor tuvalette bende zorlanıyorum üstünü çek indir, çok iyi olmuş alışması o nasıl rahatlatmıştır seniYaa senin ikiz ama çok normal ve daha risk grubu oluyor o yüzden sen dinlenBenimde eşim ilgilenmeye çalışıyor ama 2 yaş krizleri çözüm üretemiyor hep sonu benim kucağıma gelerek sakinleşecek oluyor. Tuvalete de sadece benimle gidiyor indir kaldır eskiden daha zordu yeni alıştığı için ama artık daha iyiyiz en azından sürekli gitmek istemiyor 1 yaş filan iyiymiş ya hem hareketli hem krizli bu 2 yaş gerçekten yıpratıcı
Benim göbeğim de biraz ayağa geçti 33+3 lük karpuz göbeği
Canım kilosu sabit mi kaldı geriledimi bilmiyorum ama hatırlarsın bi kez daha bir arkadaşa yazmıştım ilk oğlumda tombişti 33 2450 34 2530 filan olmuştu dr bana bazen pozisyondan bazende bebek kilolu olunca sonrala doğru kendisini orantılıyor bebek dedi ki öyle olmasa düşünsene her hafta 300 gr alsa 5,6 kilo olurlar Buda bebek için iyi değil öyle bir şeydir büyük ihtimalle ama dr incelemek istemesi çok güzel için rahat olur en azındanGittim. Kızım yine kendini göstermedi ama dönmüş. Dün dönmeye çalıştı ama dönemedi demiştim ama başarmış
Gelişimi biraz yavaşlamış bu doktoru ve bizi üzdü. Suyu da biraz azalmış. Pazartesi perinatolog görecek. Kan sulandırıcıya da geri başlıyorum
Aslında tam haftası ile uyumlu çıktı ama doktorumuz da biraz pimpirikli olunca riske atmamak adına bakalım dedi işte. Haftaya da tekrar ona gideceğim. Nts ye girdim. Yolunda orda durumlarumarım pazartesi daha güzel haberler alırım
Dimi ya tekrar eski düzene dönüş en az 3 seneBende en çok ona tav oluyorum, cesıt Cesıt cantalara bakarm dıodum artık, sımdı yıne bebiş çantasıbıberonlar emzikler havada uçuşacak
Evet değişiyor sleppy 1 numara bence aşırı küçük stoklamayın çok direk 2 ye geçebilir :)Markadan markaya değişiyor mu boyutları? Ben numarasına göre markalar aynı boyda sanıyordum.
İnşallah kuzum ya kilosu artmış aslında ama çok artmamış ayrıca suyum da azalmış işte. Normalde hem suyu hem kilosu fazlayken şaşırttı bizi. Perinatolog iyi şeyler söylesin yeter kiCanım kilosu sabit mi kaldı geriledimi bilmiyorum ama hatırlarsın bi kez daha bir arkadaşa yazmıştım ilk oğlumda tombişti 33 2450 34 2530 filan olmuştu dr bana bazen pozisyondan bazende bebek kilolu olunca sonrala doğru kendisini orantılıyor bebek dedi ki öyle olmasa düşünsene her hafta 300 gr alsa 5,6 kilo olurlar Buda bebek için iyi değil öyle bir şeydir büyük ihtimalle ama dr incelemek istemesi çok güzel için rahat olur en azındangüzel haberler alırsın inşallah izindede bol bol dinlenirsin bebeğinle
18 aydan beri akıcı konuşuyor şuan şarkı bile söylüyorAyy en zoru 2. Yaştan sonrası bide konuşmaya başlasın iyice Allahım susmak bilmiyolar, indir kaldır çok zor tuvalette bende zorlanıyorum üstünü çek indir, çok iyi olmuş alışması o nasıl rahatlatmıştır seni
Yaa maşallahevet biraz aşağıda gibi çok anlamıyorum ama
Bnmkı makat gelişmiş ama daha 28haftadaym..değişir mi bilmem, çok etkıler mı bılmem, sezaryen olur bnm buyuk ihtimallebebişi makat duruşta olan var mı 32 ye giricez ama hala makat duruşta ne zaman döner acaba ?
Ben direk önü düğmeli pijama aldım üzerine de sabahlık gecelik giyemem ilk sezeryanda da giymedim ama benim yeğenim miss dünya lisa diye bi sayfadan aldı Trendyol memnun kaldı tabi boyu senin için nasıl olur bilmiyorum görsel ekliyim ama bence direk pijama al sonrada kullanırsın bol bolKızlar tesettüre uygun gecelik buldunuz mu? Pijama takımımı aldım lacivert renk. Catherine’s’ten bir sabahlık ve gecelik beğendim ama yaklaşık 2000 lira. Değer mi, sonrasında ne kadar kullanırım emin olamadığım için geceliksiz kaldımben normal şartlarda kısa gecelik tercih eden biriyim, uzun geceliğe o kadar para verirsem içime öküz oturacak gibi
Bizim bu bebeler napıyor bu suları içerdeİnşallah kuzum ya kilosu artmış aslında ama çok artmamış ayrıca suyum da azalmış işte. Normalde hem suyu hem kilosu fazlayken şaşırttı bizi. Perinatolog iyi şeyler söylesin yeter ki
Suyu artırmak için havuç suyu ve deveci armudu demiştik dimi
Ben direk önü düğmeli pijama aldım üzerine de sabahlık gecelik giyemem ilk sezeryanda da giymedim ama benim yeğenim miss dünya lisa diye bi sayfadan aldı Trendyol memnun kaldı tabi boyu senin için nasıl olur bilmiyorum görsel ekliyim ama bence direk pijama al sonrada kullanırsın bol bol
Sabahlıkla beraber olunca iyi aslında sadece sabhalıklar bile çok pahalı ben pijamalarımı baya uyguna aldım ilk pijamayı almıştım hamile olduğumu öğreninceGecelıkler sade guzel begendım de 700tl nedir yaa.. Soygun resmen ya.. Bu halk neden susuyor anlamıorm, asırı fahiş fiyat herseyeşim kendı evimizi aldıgı fıyata annesının evını tadılat yaptıracak.. Şaka gibi cidden
Sabahlıkla beraber olunca iyi aslında sadece sabhalıklar bile çok pahalı ben pijamalarımı baya uyguna aldım ilk pijamayı almıştım hamile olduğumu öğrenince
Bu Kasım bebişleri azcık nazlı olcak galiba hepimiz benzer şeyler yaşıyoruzİnşallah kuzum ya kilosu artmış aslında ama çok artmamış ayrıca suyum da azalmış işte. Normalde hem suyu hem kilosu fazlayken şaşırttı bizi. Perinatolog iyi şeyler söylesin yeter ki
Suyu artırmak için havuç suyu ve deveci armudu demiştik dimi
İnanılmaz pimpirikli bir insan olarak sorun yaşayacağını hiç zannetmiyorum, belli dönemlerde büyüme atakları geçirip belli dönemlerde yavaşlayabiliyor, önemli olan sürecin devamında göstereceği düzenli gelişimGittim. Kızım yine kendini göstermedi ama dönmüş. Dün dönmeye çalıştı ama dönemedi demiştim ama başarmış
Gelişimi biraz yavaşlamış bu doktoru ve bizi üzdü. Suyu da biraz azalmış. Pazartesi perinatolog görecek. Kan sulandırıcıya da geri başlıyorum
Aslında tam haftası ile uyumlu çıktı ama doktorumuz da biraz pimpirikli olunca riske atmamak adına bakalım dedi işte. Haftaya da tekrar ona gideceğim. Nts ye girdim. Yolunda orda durumlarumarım pazartesi daha güzel haberler alırım
Kızlar bu arada yarım saattir ayaklarımda Bi dermansızlık var gibi.. Dolaşıma Bi sorun mu oldu dıye dusunmeden edemiyorum.. Tabanlarım da yanıyor sankiama dizden aşağısı böyle dermansız gibi.. Bu normal mi ya? Aniden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?