2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
ayyy bu cok guzelmis ama

Valla bende öyle özenerek almadım, hatta malum kılolu oldugum için ne bulursam alcam el mahkum kafasında aldım.. Zayıf olsam özenırdım belkı bılmıorm ama normalde ben gecelıkle uyumuyorum valla, bıldgn pijama.. Normalde giymiycegm şey içinde öyle abartmaya gerek duymadım.. Valla bence gidebilecek takatin olursa, yakındaki pazara bak derim.. Pazarlarda mallar artık kalıtelı.. Gecen oglum pıjama takımı alayım dedım gecelık daha doğrusu, öyle yumusacıktı Kı kuması, adamın trendyolda hesabı varmıs satıs yapıomus.. Abla 200tl lik burda attgm gecelıgı orda 300e satıyorum diyo.. Ve cidden iyi mal da kendını belli edıo.. Önce pazar bak olmadı mahalle arası Bi magaza bul derim.. Ben bunları havuzluhandan almıştım, toptan herseyı aldgm gun.. 3üne yalan olmasın o zmn 350tl mi vermiştik valla öyle dıkkatlı gıydım Kı, 2.de kullanırım diye, iyiki öyle yapmısım zaten kılodan bulamıorm bide bu halımle ıkı arada Bi derede ugrasamazdm

Ben artık biraz arkadaş gibi olduğum için sınırları çizemediğim için biraz ipin ucu kaçtı ama camları filan çok güzel siliyor hakkını yiyemem. Annemler aman kadını kaçırma bulmak çok zor diye tembihlediklerinden kahvaltı saatimiz kahve saatimiz var Bir de kızımla iyi anlaşıyor bir ara bakıcı olarakta çalışmış ne derse eyvallah diyorum ileriyi düşünerek en kötü bir günde abla tatildeyken gelen gelir, valla artık parasını da geçtik eşimde bende bunaldık çok

Bende ilkinde o hatayı yaptım, samimi davrandım.. Aslnda yine samimiyim, ben öyle ciddi duramıyorum, ama ilki çok cin olmus, duygu sömürüsü bile yaptgını dusunuyorm, hastayım diodu, gunahını almak istemiyorum ama, bana uyduruyor gibi gelıodu, sankı yaptıgı her işe eyvallah densin diye, cok yormasınlar onu gittiği evler diye öyle bişey dedıgını dusunuyorum, tabi aslını astarını bilemiyorum Bi ara bildiğin iki saat yalap şalap yapıp gidiodu.. Bi iki söyledim de bozuldu fılan.. Ama da yani bizde bu parayı zor kazanıyoruz en nıhayetınde.. Zor durumda olmasam çağırmam, nıye haybeye para saçayım yani en son baskasını buldum da rahatladım.. Kadın cok iyi, hemde detay yapıo, gardolaap ustlerını bile sildi, merdiven olsa daha çok yapacaktı da yoktu.. Cok memnun kaldım valla.. İnşallah bu geldgnde de iyi olur, cunku bu sefer ben eskısı gibi destek olabılır miyim bilmiyorum.. Bende boş durmuyorm cunku.. 18ini iple çekiyorum cunku ev çığırından çıktı gibi

Ayy en zoru 2. Yaştan sonrası bide konuşmaya başlasın iyice Allahım susmak bilmiyolar, indir kaldır çok zor tuvalette bende zorlanıyorum üstünü çek indir, çok iyi olmuş alışması o nasıl rahatlatmıştır seni
Yaa maşallah evet biraz aşağıda gibi çok anlamıyorum ama

Canım kilosu sabit mi kaldı geriledimi bilmiyorum ama hatırlarsın bi kez daha bir arkadaşa yazmıştım ilk oğlumda tombişti 33 2450 34 2530 filan olmuştu dr bana bazen pozisyondan bazende bebek kilolu olunca sonrala doğru kendisini orantılıyor bebek dedi ki öyle olmasa düşünsene her hafta 300 gr alsa 5,6 kilo olurlar Buda bebek için iyi değil öyle bir şeydir büyük ihtimalle ama dr incelemek istemesi çok güzel için rahat olur en azından güzel haberler alırsın inşallah izindede bol bol dinlenirsin bebeğinle
Bende en çok ona tav oluyorum, cesıt Cesıt cantalara bakarm dıodum artık, sımdı yıne bebiş çantası bıberonlar emzikler havada uçuşacak
Dimi ya tekrar eski düzene dönüş en az 3 sene

İnşallah kuzum ya kilosu artmış aslında ama çok artmamış ayrıca suyum da azalmış işte. Normalde hem suyu hem kilosu fazlayken şaşırttı bizi. Perinatolog iyi şeyler söylesin yeter ki
Suyu artırmak için havuç suyu ve deveci armudu demiştik dimi

18 aydan beri akıcı konuşuyor şuan şarkı bile söylüyor bazen diyorum konuşamasa bu kadar iyi ifade edemezse ağlardı ama bir yerde susardı şimdi yapana kadar susmuyor evet ya çok şükür inşallah dönmüştür ya bende hiç anlamıyorum ama bu sefer sanırım biraz geç doğacak kasılma bile çok nadir oluyor. Hiç bir şey anlamadım sadece sağ vajina tarafı ve sağ bacağımda ağrı ve kramp oluyor o kadar da normaldir herhalde

Ben direk önü düğmeli pijama aldım üzerine de sabahlık gecelik giyemem ilk sezeryanda da giymedim ama benim yeğenim miss dünya lisa diye bi sayfadan aldı Trendyol memnun kaldı tabi boyu senin için nasıl olur bilmiyorum görsel ekliyim ama bence direk pijama al sonrada kullanırsın bol bol

Eklentiler

• D419440E-CADB-4028-AB1A-44A9ADBEFBB5.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 1D14F1EF-A73F-4E94-9AB8-9830DA9D43F4.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 64
Bizim bu bebeler napıyor bu suları içerde evet onlar iyi geliyor dr ekstra bol bol su iç dedi ama ben zaten 5 litre rahat içiyorum benimde haftaya tekrar bakacak suyuna peki hiç akıntın oluyor mu su gibi ?

Gecelıkler sade guzel begendım de 700tl nedir yaa.. Soygun resmen ya.. Bu halk neden susuyor anlamıorm, asırı fahiş fiyat hersey eşim kendı evimizi aldıgı fıyata annesının evını tadılat yaptıracak.. Şaka gibi cidden

Sabahlıkla beraber olunca iyi aslında sadece sabhalıklar bile çok pahalı ben pijamalarımı baya uyguna aldım ilk pijamayı almıştım hamile olduğumu öğrenince

Sabahlıkla beraber olunca iyi aslında sadece sabhalıklar bile çok pahalı ben pijamalarımı baya uyguna aldım ilk pijamayı almıştım hamile olduğumu öğrenince

Yani tabi şu an pahalı olmayan Bi biz kaldık, işgücümüz, kabılıyetlerımız bile beş para etmiyor cidden batsın bu dünya herkes kafasına göre fiyat belırler oldu, ya gecen okul için kaşe alacaktık arkadasla, okul zmnı gelmeden baktı o Bi iki 140 yada 150 gibi bişeydi.. Almıcaktım ama şu kıyafet karışması olayı sinirimi bozmadan aldım mecburen, 270tl ya tmm ekonomik polıtıkalar da berbat ama cidden insanımızda asırı fırsatçı bu paraya tapılan düzene karşıyım ben mandıra filozofu gibi hissediyorum bazen

Bu Kasım bebişleri azcık nazlı olcak galiba hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hiç kafaya takmak yok soyam bol bol armut, havuç suyu eminim kapanacaktır o fark hiç merak etme benimde haftada 100 gr almış sadece o yüzden bende ekstra dikkat etmeye başlıcam doktor bu fark sorun değil dese de üzülüyorum işte. Of bu annelik delilik gerçekten

İnanılmaz pimpirikli bir insan olarak sorun yaşayacağını hiç zannetmiyorum, belli dönemlerde büyüme atakları geçirip belli dönemlerde yavaşlayabiliyor, önemli olan sürecin devamında göstereceği düzenli gelişim ayrıca doktorun detaycı olması bence çok çok güzel gönül rahatlığıyla kendini teslim edip, güvenebilirsin her şey çok güzel ilerlesin ve sağlıkla kucakla inşallah

Kızlar bu arada yarım saattir ayaklarımda Bi dermansızlık var gibi.. Dolaşıma Bi sorun mu oldu dıye dusunmeden edemiyorum.. Tabanlarım da yanıyor sanki ama dizden aşağısı böyle dermansız gibi.. Bu normal mi ya? Aniden oldu

Abov magnezyum d vıtamıni eksıklıgı dio böyle olmaz ya, hemen baslayim.. Derman olmayınca hiçbişey yapamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…