2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Valla yarım gün gelenler savsaklıo gibime geliyor.. Bende bu abladan önce birini her hafta bir gun yarım gun alıodum.. Ellemediği yerler tonlarca.. Şimdi Baska ablayla anlaştım, kadın tam gün çalışıyor, ama heryer ışıl ışıl oluyor, değiyor hem verdgn paraya hemde içime siniyor cidden.. Ama işte kadın çok yogun, ıkı aya yakın oluyo sana dönmesi.. Gecen yuruyemedgm gün iptal ettim, 31 agustosda gelecekti, şimdi 18 ekimi beklıorm mecburen yapcam aslnda yavas Yavas ama halıları serecek yerleri detaylı elıyle silecek biri lazım.. O yuzden yapamıyorum maalesef

Aynen erken doğum riski olunca kiloya taktım ama doktorda kilosuna normal haftayla uyumlu dedi . Umarım 36ya kadar gelebiliriz
Kilon çok normal hatta ortalamanın bi tok üstü gibi de duruyor. Benimki 31+2de 2 kg çıktı ama doktor gelişim olarak 33-34 dedi

Ee sen ne düşünüyorsun.. Çalışmaya devam mı yoksa pes mi.. Gecen arkadasa gittim bebek görmeye.. 2 aylık bebegı, ve işe baslıcaktı o hafta.. Riskin yoksa iyi düşün derim.. Cunku dogum sonrası 4 at + 6 ay da ucretsiz hak var dıye bılıorm.. Bayagı sure yapıyor.. Sonrası bıraz daha rahat olur gibime geliyor.. Tabi yine senın fikrin senin dusuncen.. Bişey diyemem

Pazartesi günü sağlık ocağında açlık tokluk kan şekerini baktırıp salı günü doktoruna söyle bence
Nasıl yani? Fazla ileri gidiyor, suyu fazla diye endişelendikten sonra haftasıyla uyumlu hale geldi diye de mi endişelenmemiz gerekiyormuş yani ah bu doktorlar… umarım pazartesi için rahatlar
Bu arada perinatalogum da aynı hastanede 5 dk kendi doktorum ile yanına uğradık. Adam bu sonuçlar çok normal daha ne istiyorsun dedi ama doktorumu ikna edemedi

Maşallah sana kızımı hiç kucağıma almadım n başından beri 3,5 yaşında zaten bi tuvalete oturtucağım zaman kaldırdım eşim ilgilendi kendim cesaret edip dışarı çıkaramam peşinde koşamam yani bende ağırlaşmamıştım ama hep dikkat ettim ilk zamanlar dolap kapaklarını falan silerdim gerçi ama son 1,5 aydır hiç bişey yapmıyorum süpürmek dışıda oda dyson diye kolay geliyo şuan 2,5 kiloyu geçti ikisi ağırlaştım eğilemiyorum Allahtan çorap giyme zamanı değil giyemem iç çamaşırım da bile zorlanıyorum göbekten yani 1 er kilo larken daha iyiydim ama 1,5 yaklaşınca baya farkettiler son zamanlarımı düşünemiyorum ben

Doktorum hayır dediği sürece riske atamam ben. Pazartesi şirketime haber veririm.
Bebeğine içerdeyken en iyi sen bakarsın ama doğduktan sonra iki hafta herkes bakar eğer sadece doğum izin süreni düşünüyorsan dedi doktorum. Çünkü ben de daha dayanırım kafasındaydım. Bol bol dinlen müzik dinle mutlu olacağın şeyleri yap. Stres yok dedi doktorum

Tabii fazla rahat doktordansa pimpirikli doktoru ben de tercih ederim. Ama ileri giden bebeğin haftasıyla uyumlu hale gelmesi için gelişiminin yavaşlamasından başka bir çözüm göremedim de ben cahil halimle doktor olmamak böyle bir şey işte Neyse pazartesiyi bekleyelim bakalım, neler diyecek

Cahillik değil tabiki doktorların bile yaklaşımı farklı oluyor. Belki de kan sulandırıcıyı bıraktığım içindi. Damarlarıma falan tekrar bakarlar iyi olur bi yandan.

Kızlar tesettüre uygun gecelik buldunuz mu? Pijama takımımı aldım lacivert renk. Catherine’s’ten bir sabahlık ve gecelik beğendim ama yaklaşık 2000 lira. Değer mi, sonrasında ne kadar kullanırım emin olamadığım için geceliksiz kaldım ben normal şartlarda kısa gecelik tercih eden biriyim, uzun geceliğe o kadar para verirsem içime öküz oturacak gibi

Ya bizim ablanın iki çocuğu var bu sene öğlenci onu okula bırakıp geliyor geçen sene sabah geliyordu mesela. Bir de bu sitenin dışındaki kimseye gitmiyor baya güvenilir. Elle siliyor bizimki ama haftada 2 de gelse detaylı olmuyor. Bazen tam geliyor haftalık çocuğu raporluysa gitmiyorsa okula filan ama o zamanda saat 14 de işim bitti diyor. Bende öyle hadi abla şimdi şurayı yap diyemiyorum o yüzden yarım gün daha iyi bizim için yer silmek doğumu hızlandırıyormuş ben ilkinde son zamanlarda hep silmiştim

Yaa senin ikiz ama çok normal ve daha risk grubu oluyor o yüzden sen dinlen Benimde eşim ilgilenmeye çalışıyor ama 2 yaş krizleri çözüm üretemiyor hep sonu benim kucağıma gelerek sakinleşecek oluyor. Tuvalete de sadece benimle gidiyor indir kaldır eskiden daha zordu yeni alıştığı için ama artık daha iyiyiz en azından sürekli gitmek istemiyor 1 yaş filan iyiymiş ya hem hareketli hem krizli bu 2 yaş gerçekten yıpratıcı

Benim göbeğim de biraz ayağa geçti 33+3 lük karpuz göbeği

Eklentiler

• IMG_9985.webp
    139,5 KB · Görüntüleme: 90
Çok pahalıymış ya suwende çok güzel uzun sabahlıklar var onlara bak istersen içine bir şey ayarlarsan çok güzeller

Çok pahalıymış ya suwende çok güzel uzun sabahlıklar var onlara bak istersen içine bir şey ayarlarsan çok güzeller
Gecelikte uzun bulmak çok zor ya hem dantelli gibi babaanne tarzı şeyler yapmışlar uzun kollularda alışverişte en zorlandığım şey bu gecelik pijama işi oldu ya

ablam dagiden almisti sabahlikli pantolon ici kisa kollu cok guzeldi

Gecelikte uzun bulmak çok zor ya hem dantelli gibi babaanne tarzı şeyler yapmışlar uzun kollularda alışverişte en zorlandığım şey bu gecelik pijama işi oldu ya
Bende daha sabahlığın içine bulamadım ama 2000 de verme ya başka bak çok pahalı

Kız marka bakma bu pahalılıkta allasen.. Ben olsam mahalle arasında gecelık vsvs satan yerler oluyo ordan alırım.. Yada bildiğin pazardan yani.. Bnmkı öyle çok şatafatlı bişey de degıl, öyle dümdüz sade de degıl.. Bide dogumdan sonra süsü püsü gözün görmüyor bence.. Normal çiçek desenli gecelıklere bile bayılıorm ben.. Çok kibar oluyo bence.. Bak sana atayım gecelıklerımı..

Eklentiler

• IMG_20230923_210746.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230923_210721.webp
    20 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230923_210657.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 80

Yani sen bilirsin.. Haklısın da, hamileyken de insan istedgı gibi davranmak da istio.. Dogum sonrası da zor Bi süreç.. Allah yardımcısı olsun calısan hamişlerin

Ay inan beğendiğim şey dümdüz gecelik senin beyaz güzelmiş. Bu fıtıktan dolayı çıkıp çarşı pazar gezemiyorum ki, bi okula gidip geldiğim halde bile yürüyemez hale düşüyorum geceleri. Ama biraz dinleneyim de, olmadı yakın çevreye bi bakmaya çalışırım.

Eklentiler

• IMG_7053.webp
    10 KB · Görüntüleme: 81

Genelde kaba temızlık yapıp bitirip gidiolar.. Ki o da sallamasyon.. Camları yenı abla sildiğinde cerceveler berbattı dedi, ellememiş bile oralara.. Kaba temızlık bile sallama yapıodu.. Bide benım bu hayatta en nefret ettiğim şey iyi niyetimin suistimal edilmesi.. Bu kadın cok yapıodu, artık sogudum.. O yuzden Baska birini buldum.. Bu ablaa gayet iyi zam yaptı mı bılmıorm ama yaptıysa bıle hakedıo.. İnşallah çok övdüm ya, bozmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…