2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Mesajların hepsini okuyamadım ama enerjik egzama konak atomik ciltler için bu sampuani öneririm hem vücut hem saç için 1 litre ve acayip uzun süre kullanılır çünkü az bi kullanma bile köpüğü yetiyor. Hassas cilt için mükemmel, bebeği böyle olanlara öneririm kizlar çok iyi geliyor

Eklentiler

• 16954619256596443298477743909739.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 88
Hahaha sen bensin her şey elimin altında bulunsun da rahat edeyim bir de bana ebe arkadaşım A vitamini avicap kapsül önermişti eczanede çok da ucuz bir fiyati vardı (tabii en son öyleydi ) ben onu 2-3 sene önce igneyle patlatıp yüzüme sürüyordum inanılmaz iyi geliyordu meme için de onerilince onu da alıcam evde bulunsun meme için kullanmazsan yüzüme sürerim

Kızlar bir de biz karbonatlı su yapıp memeye sürüyorduk her emzirmede ağzında pamukçu çıkmasın diye. Tahin yağını sürüp siliyor musunuz tıkıyor musunuz yoksa öyle devam mı

Çok minicik bitter çikolata baya minikti bu kadar etki edeceğini düşünmedim açıkçası

Kızlar selam 34.haftadayız 2 gündür aşırı sırt ağrısı çekiyorum normal mi ?

Ayy bugün yarım saat filan yürüdüm dışarıda bebek bir yere toplandı nasıl canımı yakıyor oturdum filan geçti gezmekte haram oldu bize e bebekten eksiklerimi aldım şükür birtek sütyen ve terlik kaldı onlarıda sipariş veririm artık birde bebişli hayata geçiş sırt çantası aldım yine uzun bir süre çanta kullanamayacağım halbuki yeni geçmiş sayılırdım

Merhaba kızlar. 31+5 kilomuz 1800 çıktı 3 haftadır kaşar muzu ve cevizi eksik etmedim ama 2 kilo olmamışız. Ama miğde bulantılarım kusmalarım hala devam ediyor maalesef doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Bakalım 34 haftada bir daha gideceğim umarım kilosu iyi olur erken doğum riskim var maalesef rahim ağzı uzunluğum sınırda . İyi günler hepinize

Kılosu ıyı aslında erken dogum rıskı yuzunden mı kıloya takıntın oldu. Bende 31 de gıttıgımde cunku 1744 dü.
Yani zorlasakta abartsakta alacagını alıyor yeter kı siz saglıklı beslenın .

Benim evde temizlik var annem eşim kız kardeşim girişti ben de rahat duramıyorum ama yapıyoda sayılmam yoruldum ayaklarımı uzatıp bebeleri dinlemem lazım bide bu temizlik biticek gibi değil bebek kıyafetleri haftaya kalıcak yine ve eksikler neler bakılıcak çok iş var bakalım o zamana kadar doğurmam inşallah

Sefan olsun valla. Bende kimse yok. Annem hasta, kız kardeş yok, eşim yapıyor ama bir kadının yaptığı gibi olmuyor sonuçta. Üstten üstten makyaj gibi geliyor. Güvenilir, işini iyi yapan biriside düşmedi hiç şansıma.. Nereye varacak bilmiyorum

Valla haftada 2 gün 4 er saat abla geliyor bize o bile üstten üstten yapmış hep. Kızımın dolaplarını cifledim bazı yerlere bez bile değdirmemiş 2.5 senedir de bizimle yani Kendi yaptığın gibi asla olmuyor ve asla iş bitmiyor

Kızlar bu nedir mesela elim kadar dedikleri bu sanırım ya biri bana söylesin bu normal mi boyut olarak ben şok oldum açınca molfix 1 numara yoktu Buda çok beğeniliyor diye aldım ama sanki fazla küçük

Eklentiler

• 3772F64F-70F6-4780-B5D8-904A8C32F6CC.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 79
En sona doğru bir temizlik şirketi mi soksam acaba diye düşünmedim de değil yani. Koltukları falanda hallederler hem. Bakalım.

Ben şu an bebek odasını bile askıya aldım. Boş olan kuzey cephe bir odam var. Gelen mobilyayı oraya yerleştirmeyi düşünüyorum. Zaten kışı benim yanımda geçirecek. Bahara doğru veya kendimi iyi hissettiğimde asıl odasını boşaltıp, boyatıp, yerleştiririm diyorum. Çünkü her ne kadar eşim sen yat ben hallederim desede olmuyor öyle. Şu an bulaşık makinesi yerleştirsem bilr pert oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…