- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Hahaha sen bensin her şey elimin altında bulunsun da rahat edeyimBurada her tahin konuşulunca aklıma tahin pekmez gelmesi
Meme uçları için e vitaminin kendisi de çok iyi geliyormuş. Eczaneden temin edilebilir.
Kantaron yağının doğalı ise kahverengi gibi oluyor, teyzem yapar benim ordan biliyorum. Tüm yaraları izsiz geçirir. Bir de zeytinyağı ile yapılması gerekli mutlaka.
Ben şimdi ilk çocuk diye tüm markalardan aldım nerdeyseama neydi ilk çocuk zaradan
Abim de bana naber lan gebeş kaplumbağa diyorKızlar selam. Bugün aynen böyle hissediyorum.Ağrım sancım yok çok şükür ama depresyona bir adım mesafedeyim sanki..
Kızlar bir de biz karbonatlı su yapıp memeye sürüyorduk her emzirmede ağzında pamukçu çıkmasın diye. Tahin yağını sürüp siliyor musunuz tıkıyor musunuz yoksa öyle devam mıbana o kadar iyi geliyordu ki o yağ anlatamam sürüyordum emzirdikten sonra o göğüs pedinede biraz sürüyordum kapatıyordum diğer emzirmede pamuk gibi oluyordu o rahatlama hissi müthiş çünkü kuruyor sürekli o kuruluk yakıyor ama hiç yaram olmadı benim yağa bağlıyorum olmamasını inşallah kimsenin olmaz
Çok minicik bitter çikolataHastanede kan verdiğimizde tokluk 140 altı olmalı ama 120 altı ideal demişti bana dahiliye. Doktorlar bir hafta takip et derken kendini de gözlemle demek istiyorlar benim anladığım kadarıyla. Yani dün ne yedin de normal çıktı, bugün ne yedin de yüksek çıktı diye not edip ona göre beslenmeni düzenlemen gerekiyor. Aynı şeyleri yemene rağmen farklı sonuçlar alıyorsan aç kalma süreni veya bir gece önce yediklerini falan gözden geçirmen (hatta not etmen) iyi olabilir. Burada bir arkadaş tam buğday ekmeğinin kan şekerini yükselttiğini fark etmişti mesela, benim hiç aklıma gelmezdi yükselteceği.
Minicik çikolatanın o kadar etki edeceğine ben de inanmak istemiyorum şu anÇok minicik bitter çikolatabaya minikti bu kadar etki edeceğini düşünmedim açıkçası
Bende az önce eşime aldırdım bayadır yemiyordum hem bebeğe kilo yaparAhahah herkes tahine pekmez katıp yedimiBende şimdi yapayım evde degıldım yeni geldim aklıma düştü iyi mi Birde içine ceviz katayım
Kılosu ıyı aslında erken dogum rıskı yuzunden mı kıloya takıntın oldu. Bende 31 de gıttıgımde cunku 1744 dü.Merhaba kızlar. 31+5 kilomuz 1800 çıktı 3 haftadır kaşar muzu ve cevizi eksik etmedim ama 2 kilo olmamışız. Ama miğde bulantılarım kusmalarım hala devam ediyor maalesef doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Bakalım 34 haftada bir daha gideceğim umarım kilosu iyi olur erken doğum riskim var maalesef rahim ağzı uzunluğum sınırda . İyi günler hepinize
Afıyet şifa olsun kuzuya yarasınBende az önce eşime aldırdım bayadır yemiyordum hem bebeğe kilo yapar
Sefan olsun valla. Bende kimse yok. Annem hasta, kız kardeş yok, eşim yapıyor ama bir kadının yaptığı gibi olmuyor sonuçta. Üstten üstten makyaj gibi geliyor. Güvenilir, işini iyi yapan biriside düşmedi hiç şansıma.. Nereye varacak bilmiyorumBenim evde temizlik var annem eşim kız kardeşim girişti ben de rahat duramıyorum ama yapıyoda sayılmam yoruldum ayaklarımı uzatıp bebeleri dinlemem lazım bide bu temizlik biticek gibi değilbebek kıyafetleri haftaya kalıcak yine ve eksikler neler bakılıcak çok iş var bakalım o zamana kadar doğurmam inşallah
Valla haftada 2 gün 4 er saat abla geliyor bize o bile üstten üstten yapmış hep. Kızımın dolaplarını cifledim bazı yerlere bez bile değdirmemiş 2.5 senedir de bizimle yaniSefan olsun valla. Bende kimse yok. Annem hasta, kız kardeş yok, eşim yapıyor ama bir kadının yaptığı gibi olmuyor sonuçta. Üstten üstten makyaj gibi geliyor. Güvenilir, işini iyi yapan biriside düşmedi hiç şansıma.. Nereye varacak bilmiyorum
En sona doğru bir temizlik şirketi mi soksam acaba diye düşünmedim de değil yani. Koltukları falanda hallederler hem. Bakalım.Valla haftada 2 gün 4 er saat abla geliyor bize o bile üstten üstten yapmış hep. Kızımın dolaplarını cifledim bazı yerlere bez bile değdirmemiş 2.5 senedir de bizimle yaniKendi yaptığın gibi asla olmuyor ve asla iş bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?