2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kuzum merak etme ıyıdır ınsallah.. Doktor pinpiriklenir önden giderken birden haftasını yakaladıgı ıcın sımdı ıgneyı ılacı kestı dımı ondan pınpırıklenmıstır sorumluluk onda dıye .
Neyseki haftan güzel erken haftalarda olmadı bu zaten bır ayın var oda su gıbı gecer gıder.
Cidden bir ileri bir geri son haftalar herkes bunu yasıyor .

Benımde son zamanlarda ellerım uyusuyor ayaklarım uyusuyor.
Parmaklarım kapanmıyor zaten baktım netten normal sıvı tutulması yazıyor Ve dogumdan 3 ay sonra gecıyormus bende duzenlı vıtamınlere baslamalıyım artık son ay kan ılacı vs almalıyım

Bişey çıkacağını sanmıyorum. Zaten son zamanlardasın artık, e gelişimi de normalleşmiş iri olmasındansa normalleşmesi senin normal doğurma seçeneğini doğuruyor kan sulandırıcıya başlamasına gerek bile yokmuş, perinatologta aynı şekilde ama işte dediğin gibi bunlar hep pimpiriklilikten
Pazartesi benimde kontrolüm var inşallah ikimizde güzel şeyler duyarız canım hiç stres yapma sakın

İnan bende karşıyım çok tepkiliyim ama işte herkes şikayet etse de alıyor bir şekilde bugün resmen tuvalet terliği gibi bir terliğe 250 300 tl istediler yuh dedim döndüm almadım hani güzelde değil çok basit netten alırım daha iyi bugün eşimi fena korkuttum e bebeğe girdik bez fiyatlarından haberi yok tabi herşeye zam geldiği içinde oda alıştı ortada prima bezler vardı bak aşkım şunu alıcaz dedim üstünde kocaman 870 gibi bişey yazıyordu adam hayatı sorguladı böyle dondu kaldı içinde de çok yok 87 adet mi neydi resmen şoka uğradı gel gel şaka yaptım dedim tansiyon hastası çok üstelemiyim dedim

Hiç sorma ya yüzlerini de göstermiyorlar bence akrep burcu bebekler inat oluyor

Eşime dedim haftaya Bakırköy pazardan gidelim diye ben severim gecelik giymeyi ama dediğim gibi daha çok kısa giyerim. Benim göbeği saymazsak çok kilo almadım, hatta son 3 haftada kilo bile vermişim, bebek almış. Böyle sade elbise gibi olsun ki, en azından ev kıyafeti olarak da giyeyim istiyorum ama bu kadar paraya noooo bekle beni çarşı pzar

Benim kızımda erken konuştu kendini ifade ediyodu şarkılara 18 aylıkken başlamıştı ama 2,5 3 3,5 hepsinin ayrı bi konuşma şekli var ben bi bireyim moduna giriyolar ve kandırmak bile mümkün değil o farklı bi boyut bence ali cabbarı bağıra bağıra kafa titrette titrete söylüyor şuan çocuk şarkılarından çıktı benimki
Sancısız sezaryanla doğum yaptığım için kasılmayı bile bilmiyorum valla ben ağrılar normaldir sanırım belki doktor mag yükseltir günde 2 kez içiliyo diye biliyorum

Yani umarım öyledir, zaten büyümeleri atak dönemleri oluyor, hep standart gitmiyor. Ama hayatında son üç haftadır neyi değiştirdin diye bile sorguladı kendisi de diyor ama ben pimpirikli biriyimdir diye. Yeterki iyi olsunlar zaten başka bir şey istemem
Ah inşallah canım ben de iş hayatında takıntılı bir insanım çok iyi anlaşıyoruz bu yüzden doktorumla

Ben eşimle şeker yüklemesinden sonra gittim pijama falan bakmadım öyle ama emzirme südyeni aldım kalitesi müthiş çok güzel sardı yokmuş gibi olurmu olmaz mı bilemedim bilsem 2 tane daha alırdım valla kardeşimi ikna edersem onu göndericem sırf emzirme südyeni için 90 tl di

Burdan pijamamı aldım sezeryanda gecelik daha rahat olur dediler, özellikle de tuvalette, depend değiştirirken falan dediler. O yüzden ne olur ne olmaz bir pijama bir gecelik olsun istedim. Ama eğer istediğim gibi bir şey bulamazsam 2.yi de pijama alırım

Ben hiç kan ilacı kullanmadım açıkçası kan değerim 12 çok iyi ama dr artık başlamalısın dedi iyi olsada bende başlarım

Ay ben tatilde İstanbul’da pek kalmadığım için hiç aklıma gelmedi ama bu fiyatlar hayatı bir sorgulattı. Hani inan bi de hiç marka takıntım yoktur, sadece model ve kalitesi güzel olsun yeter benim için. İzne ayrıldım artık, haftaiçi bi güzel dinlenir cumartesi erkenden giderim artık

Ben hiç kan ilacı kullanmadım açıkçası kan değerim 12 çok iyi ama dr artık başlamalısın dedi iyi olsada bende başlarım
Doğum anında kaybedilen kandan dolayı, sonrasında düşüşler yaşanıyormuş sanırım. Seninki de aslında sınır sayılır, ne kadar fazla o kadar iyi bu dönemde

Evet canım ilaç yutma özürlüsü sayılırım ben ama el mecbur içcez 1 ay boyunca
Hahah bana mu diyorsun, hiç bir ilacı tam kullanmamışımdır ben hayatımda ilk defa gebelik döneminde böyle düzenli ilaç kullandım. Mesela kansızlık kaderim değilmiş, ben ilaç kullanmadığım için yükselmiyormuş. Doktoru bile şaşırttı değerim

ihracat fazlası etiketini kesmişler malı belli ediyo kendini canım zatenn bende 3 hafta önce gittim daha oda şeker yüklemesinde son iğne saatini verirken karar verdik bi anda kalabalıktı valla şuan gidemem gözüm yemez 2 haftada çok ağırlaştım
Kızımda e bebekten almıştım ben penye olanlardan ama eskimiş zorda kaldıkça kullanırım o ayrı endende kilo aldığım için 100 b aldım ve her markada olmuyor iyi denk geldi bana valla

Ya işte ben ağırlaşmadım aslında. Arada nefesim vs kesiliyor ama o da covitten kalma beni kalça mahvediyor. Eşim kardeşinden arabayı alıp 3 gün okula bırakıp aldı, o sayede ilk defa namazı ayakta kılabildim bugün. Hatta gazına gelip gün içinde baya bi iş de yaptım ama şimdi yine bir taraftan diğer tarafa dönemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…