Oy maşallahBenim kızımda erken konuştu kendini ifade ediyodu şarkılara 18 aylıkken başlamıştı ama 2,5 3 3,5 hepsinin ayrı bi konuşma şekli var ben bi bireyim moduna giriyolar ve kandırmak bile mümkün değil o farklı bi boyut benceali cabbarı bağıra bağıra kafa titrette titrete söylüyor şuan çocuk şarkılarından çıktı benimki
Sancısız sezaryanla doğum yaptığım için kasılmayı bile bilmiyorum valla benağrılar normaldir sanırım belki doktor mag yükseltir günde 2 kez içiliyo diye biliyorum
Dayannnn az kaldı izneYa işte ben ağırlaşmadım aslında. Arada nefesim vs kesiliyor ama o da covitten kalmabeni kalça mahvediyor. Eşim kardeşinden arabayı alıp 3 gün okula bırakıp aldı, o sayede ilk defa namazı ayakta kılabildim bugün. Hatta gazına gelip gün içinde baya bi iş de yaptım ama şimdi yine bir taraftan diğer tarafa dönemiyorum
Selam canm yazına denk geldim ve yazmak istedim benim bebeğimde doğum kadar yarık damağı olduğunu bilmiyorduk doğumdan sonra doktor damağında yarık olduğunu söyledi ilk duyduğumda bende çok ağlamıştım dudağında yok sadece damağında var damaklık yapıldı biberonla sütünü içiyor alışma sürecinde zorlanmıştım yavaş içiyordu damaklıktan rahatsız olup içmek istemiyordu 2 ay oldu çok şükür alıştı ve içiyor ha diğer bebekler gibi hızlı içmiyor ama yinede içiyor istanbulda bir prof bulduk onlarla görüştük 6-7 ayında yapılıyormuş ameliyatı Kasım'da bi ön görüşmeye kontrele gideceyiz... kabullenmek zor mu zor ama alışıyorsun insanlara sürekli anlatmak zorunda kalıyorsun damaklık neden var falan diye o zorluyor biraz tekrar tekrar açıklamak birde merak edip görmeye çalışanlar birde bazen el kadar çocuğun damaklıkla savaşını görüyorsun süt içerken zorlanmasını ama inan çok şükür diyorsun diyede fiziksel açıdan iyi olduğunu gördükce ve ayrıcaa çaresi var ömür boyu çekmekte vardı Allah korusunMaşallah çocuklara, umarım biz de sıkıntısız atlatacağız. İlk iki gün çok kötüydüm hala aklıma getirdikçe dünyadan kopuyor gibi hissediyorum ama yalnız olmadığımı bilmek ve çaresinin olduğunu bilmek rahatlatıyor beniArkadaşınızın çocuklarında konuşma bozukluğu oldu mu acaba bizim bebekte de dudağa ek olarak damak yarığı da olacakmış, konuşma terapileri ile düzelebilir diye okudum da yine de merak ediyorum iyileşme ne derece olur diye
Ay ben tatilde İstanbul’da pek kalmadığım için hiç aklıma gelmediama bu fiyatlar hayatı bir sorgulattı. Hani inan bi de hiç marka takıntım yoktur, sadece model ve kalitesi güzel olsun yeter benim için. İzne ayrıldım artık, haftaiçi bi güzel dinlenir cumartesi erkenden giderim artık
Sağ olasın, Salı günü resmî olarak başlıyor ama haftasonuyla birleştirdikBaşladı mı iznin.. Hayırlısı olsun
Merhsba henuz dogum yapmsdim 35 gunum var yaklasik. Amerika ya geleli 10 gun oldu miami deyim deneyimlerimi dogumdan sonra aktarsam daha dogru olur sankiMerhaba, forumda amerikada doğum başlığı aratırken yazınıza denk geldim. Umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğiniziNerede doğum yaptınız acaba? Ben de kısmetse 2024 şubatta doğum yapacağım ve Amerikada yapmak istiyorum siz de orada doğum yaptıysanız deneyimlerinizi öğrenmek isterim çok teşekkürler şimdiden
Hamilelikte en zorlandığım şey bi kaç gün kullan düzeliyor canım dün benimde baya oldu bırakmıştım magnezyumu tekrar başlıyım bugün bn ilkte de çok yaşadımGünaydın kızlar, bu gece kramplarıyla başımız dertte gerçekten dün gece 3 4 kez oldu ve resmen evi ayağa kaldırdım. Geçmedi masaj yapınca magnezyum içtim az önce yine olduilkinde ben böyle bir şey hatırlamıyorum ya
Al benden de o kadar. Bir de ben her gün düzenli yürüyüş yapıyorum ve gece mutlaka magnezyum içiyorum yatmadan. Geçen gün biraz az yürüdüm ve magnezyum içmeyi unuttum, sabaha karşı krampla uyandım. İki gün oldu hala tam geçmedi. Akşam yatmadan muz yedim hatta korkumdan. Magnezyum ve yürüyüş dışında çözüm önerisi olan varsa, ben de rica edeyim lütfenGünaydın kızlar, bu gece kramplarıyla başımız dertte gerçekten dün gece 3 4 kez oldu ve resmen evi ayağa kaldırdım. Geçmedi masaj yapınca magnezyum içtim az önce yine olduilkinde ben böyle bir şey hatırlamıyorum ya
Çok şükür iyiyim. Annemle ilgileniyorum bütün haftadır. Hastaneden çıkarttım evre bakımını yapıyorum. Bebiş de iyi gibi şimdilik sen nasılsınn? Herkes iyidir umarım. Okuyamıyorum çok fazla burayı
Annen de çok iyidir umarımÇok şükür iyiyim. Annemle ilgileniyorum bütün haftadır. Hastaneden çıkarttım evre bakımını yapıyorum. Bebiş de iyi gibi şimdilik sen nasılsınn? Herkes iyidir umarım. Okuyamıyorum çok fazla burayı
Oh sevindim buna, herkes zamanında doğurur umarım. Benim bu hafta sezaryen günüm kesinleşiyor. Doktorum 26 ekim demişti daha önce ama bakalım. Hastane çantasını falan hazırladım bir yandan, Çatı ağrım çoğaldı bu araAnnen de çok iyidir umarımbayadır seni göremeyince yazmak istedim. Grupta asayiş berkemal henüz erkenden doğuranımız olmadı çok şükür
Çatı ağrısı normal bence artık iyice büyüdüler. Sağlıkla gelsinler deOh sevindim buna, herkes zamanında doğurur umarım. Benim bu hafta sezaryen günüm kesinleşiyor. Doktorum 26 ekim demişti daha önce ama bakalım. Hastane çantasını falan hazırladım bir yandan, Çatı ağrım çoğaldı bu ara
Yeri daraldığı için eskisi olmaz hareketleri. Benimki ya toplanıp taş gibi oluyor ya da karnımın bir tarafı çukurlaşıp diğer tarafı tümsekleniyor. Pıt pıt atışlar çok daha azBenim anksiyeteler beni ele geçiriyor bu aralar, bebek hareketlerine takmış durumdayımHareket var, sayınca sayısı da yeterli gibi ama mesela eskiden yemeklerden sonra çok tepiniyordu, şuan sakin. 2 hafta önce resmen karnımdan çıkacak gibi sertti hareketleri şuan minik. Neyseki yarın kontrolüm var bir yandan kendime hareket varsa şiddeti önemli değil diyorum ama söz geçiremiyorum. Yapısal olarak zaten baya endişeli bir insanımdır.. 32. Haftadayız bakalım endişe seviyesi giderek artıyor..
Belki yediğiniz tatlılar daha fazla su içmenize neden oluyordur çünkü ne daha fazla su içmeye ihtiyaç duyuyorum ne de canım aşırı tatlı istiyor yani tatlı isteğinin şekerle ilgili olduğunu sanmıyorum yine de aklınızda soru kalmasın tabi şeker yüklemesi değil ama açlık tokluk şekeri baktırabilirsinizBenim açlık tokluk ve sonrasında şeker yüklemesi sonrası vs normal çıkmıştı. Ama bu son hafta acayip şekilde tatlı düşkünü oldum resmen. Kendimi tutmaya çalışsamda becerebildiğim söylenemez. Meyvası ayrı, çikolatası ayrı. Normal hayatımda pek tatlı seven biride değildim aslında.
Geçen akşam farkettim birde sürekli bir susama hali içindeyim. Çok su tüketiyorum. Diyabetliler çok su içer diye biliyorum sanki. Acaba gebelik şekeri de normalde şeker hastaları gibi su içmeye sebep oluyor mu? Benimde şekerim yükselmiş olabilir mi?
Salı kontrol var doktora bahsetsem mi
Resmen yaşadığımı anlattın, tekmeler çok çok az, işte ya dediğin gibi dalgalanıyor ya da ufak hareketler hissediyorum. Dediğin gibi bir bölgede de toplanıyorYeri daraldığı için eskisi olmaz hareketleri. Benimki ya toplanıp taş gibi oluyor ya da karnımın bir tarafı çukurlaşıp diğer tarafı tümsekleniyor. Pıt pıt atışlar çok daha az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?