2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oy maşallah haha ben çok zorda kalmadıkça içmiyordum aslında haftada 1 filan içiyorum sanırım arttırmak lazım

Dayannnn az kaldı izne bende bugün çok yordum kendimi ayakta zor duruyorum oturdum kalkıp yatağa gitmeye üşeniyorum bide ne sıcaktı ya hala sıcak esmiyor bile Allah kabul etsin

Selam canm yazına denk geldim ve yazmak istedim benim bebeğimde doğum kadar yarık damağı olduğunu bilmiyorduk doğumdan sonra doktor damağında yarık olduğunu söyledi ilk duyduğumda bende çok ağlamıştım dudağında yok sadece damağında var damaklık yapıldı biberonla sütünü içiyor alışma sürecinde zorlanmıştım yavaş içiyordu damaklıktan rahatsız olup içmek istemiyordu 2 ay oldu çok şükür alıştı ve içiyor ha diğer bebekler gibi hızlı içmiyor ama yinede içiyor istanbulda bir prof bulduk onlarla görüştük 6-7 ayında yapılıyormuş ameliyatı Kasım'da bi ön görüşmeye kontrele gideceyiz... kabullenmek zor mu zor ama alışıyorsun insanlara sürekli anlatmak zorunda kalıyorsun damaklık neden var falan diye o zorluyor biraz tekrar tekrar açıklamak birde merak edip görmeye çalışanlar birde bazen el kadar çocuğun damaklıkla savaşını görüyorsun süt içerken zorlanmasını ama inan çok şükür diyorsun diyede fiziksel açıdan iyi olduğunu gördükce ve ayrıcaa çaresi var ömür boyu çekmekte vardı Allah korusun

Başladı mı iznin.. Hayırlısı olsun

Merhsba henuz dogum yapmsdim 35 gunum var yaklasik. Amerika ya geleli 10 gun oldu miami deyim deneyimlerimi dogumdan sonra aktarsam daha dogru olur sanki

Günaydın kızlar, bu gece kramplarıyla başımız dertte gerçekten dün gece 3 4 kez oldu ve resmen evi ayağa kaldırdım. Geçmedi masaj yapınca magnezyum içtim az önce yine oldu ilkinde ben böyle bir şey hatırlamıyorum ya

Hamilelikte en zorlandığım şey bi kaç gün kullan düzeliyor canım dün benimde baya oldu bırakmıştım magnezyumu tekrar başlıyım bugün bn ilkte de çok yaşadım

Al benden de o kadar. Bir de ben her gün düzenli yürüyüş yapıyorum ve gece mutlaka magnezyum içiyorum yatmadan. Geçen gün biraz az yürüdüm ve magnezyum içmeyi unuttum, sabaha karşı krampla uyandım. İki gün oldu hala tam geçmedi. Akşam yatmadan muz yedim hatta korkumdan. Magnezyum ve yürüyüş dışında çözüm önerisi olan varsa, ben de rica edeyim lütfen

Annen de çok iyidir umarım bayadır seni göremeyince yazmak istedim. Grupta asayiş berkemal henüz erkenden doğuranımız olmadı çok şükür

Annen de çok iyidir umarım bayadır seni göremeyince yazmak istedim. Grupta asayiş berkemal henüz erkenden doğuranımız olmadı çok şükür
Oh sevindim buna, herkes zamanında doğurur umarım. Benim bu hafta sezaryen günüm kesinleşiyor. Doktorum 26 ekim demişti daha önce ama bakalım. Hastane çantasını falan hazırladım bir yandan, Çatı ağrım çoğaldı bu ara

Çatı ağrısı normal bence artık iyice büyüdüler. Sağlıkla gelsinler de

Benim anksiyeteler beni ele geçiriyor bu aralar, bebek hareketlerine takmış durumdayım Hareket var, sayınca sayısı da yeterli gibi ama mesela eskiden yemeklerden sonra çok tepiniyordu, şuan sakin. 2 hafta önce resmen karnımdan çıkacak gibi sertti hareketleri şuan minik. Neyseki yarın kontrolüm var bir yandan kendime hareket varsa şiddeti önemli değil diyorum ama söz geçiremiyorum. Yapısal olarak zaten baya endişeli bir insanımdır.. 32. Haftadayız bakalım endişe seviyesi giderek artıyor..

Yeri daraldığı için eskisi olmaz hareketleri. Benimki ya toplanıp taş gibi oluyor ya da karnımın bir tarafı çukurlaşıp diğer tarafı tümsekleniyor. Pıt pıt atışlar çok daha az

Belki yediğiniz tatlılar daha fazla su içmenize neden oluyordur çünkü ne daha fazla su içmeye ihtiyaç duyuyorum ne de canım aşırı tatlı istiyor yani tatlı isteğinin şekerle ilgili olduğunu sanmıyorum yine de aklınızda soru kalmasın tabi şeker yüklemesi değil ama açlık tokluk şekeri baktırabilirsiniz

Yeri daraldığı için eskisi olmaz hareketleri. Benimki ya toplanıp taş gibi oluyor ya da karnımın bir tarafı çukurlaşıp diğer tarafı tümsekleniyor. Pıt pıt atışlar çok daha az
Resmen yaşadığımı anlattın, tekmeler çok çok az, işte ya dediğin gibi dalgalanıyor ya da ufak hareketler hissediyorum. Dediğin gibi bir bölgede de toplanıyor içimi rahat tutmaya çalışıyorum, bakalım son haftalarda sankinliğimi ne kadar koruyabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…