2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benki hayatı planlı yaşamayı seven biriyim, ama gebelik başından beri başıma planlarım dışında her şey geldi zamanla salıyorsun sanırım varislerim de çıktı, bir o eksikmiş gibi, dayan dayanabilirsen Ali Cabbar

Aynen öyle, sanırım mesleğimden de dolayı hep planlı biri oldum, annemler çok kızardı her şeyi planlayamazsın diye gebelik bana bunu fazlasıyla öğretti gerçekten varis sanırım ağrı yapabiliyor ama şükür tehlikeli bir durum değil hatta çok sık oluyormuş sanırım bende de var

Vücudum bir ağrıyı daha kaldırabilecek halde değil. Salı doktora hem varis hem de fıtıkla ilgili ne yapmam gerektiğini soracağım. Şu 1.5 ayı atlattık mı tamamdır

Merhaba, çok sevindim sürece alışmanıza ve bebeğinizin rahatlıkla beslenebilmesine Ben 22. Haftamdan beri bildiğim için araştırma yaptım ve yapmaya devam ediyorum, şükrediyorum dediğiniz gibi başka sıkıntılar da olabilirdi, çok şükür çaresi de var. Doktorunuz Hakan hoca mı acaba ben onun ismini çok duydum bu alanda, onunla görüşeceğiz biz de.

Kızlar bugün de şekerim 188 çıktı moralim çok bozuldu ya neden böyle oluyor ki birde inanmadım çıkan sonuca iki kez daha ölçtüm 173 diğer sonuncuda 161 çıktı neden böyle farklı çıkar bilginiz var mı ben şimdi hangisini baz alayım makinada güzel bir cihaz yani parmak mı fark ediyor nedir bilemedim ki

Bende de gebelik şekeri var, beslenmende bir değişiklik oldu mu bir iki gündür, ilk defa olan bir durumsa endişe etmeyin ama doktora yine de bilgi verirsiniz

Bende de gebelik şekeri var, beslenmende bir değişiklik oldu mu bir iki gündür, ilk defa olan bir durumsa endişe etmeyin ama doktora yine de bilgi verirsiniz
Dün 176 bugün 188 çıktı ama bana çok geldi o yüzden bir kez daha ölçtüm düşük çıktı hangisini baz almam lazım ilk mi diğer ölçtüğüm mü birde neden farklı çıkar ikisi acaba hemen ölçtüm İkisinide

Makinanın kalibrasyonu yapıldı mı canım ? Uzun süre kullanılmadıysa ya da uzun süre kullanılıp makine hiç bakıma gönderilmediyse o yüzden böyle olabilir. Sabah akşam mı ölçüyorsun bilmiyorum ama bi hastaneye git orda baktır istersen

Kalibrasyon ne bilmiyorum ki canım açlık tokluk bakıyorum günde 3 kez bakıyorum makina eşimin dayısının aslında kendileri de aktif kullanıyor 2 tane getirmişler birini bana verdiler ölçmem için bilmiyorum neden öyle farklı çıktı hepsini farklı parmakla ölçtüm o fark etmez gerçi dimi hasteneye gidip ne dicem bilemedim ki kendimi iyi hissetmiyorum eşime kötüyüm tansiyonumu da ölç dedim normalde düşük tansiyonlu biriyim 13 9,8 çıktı oda

Bende de aynısı oluyordu niyeyse her parmakta bile farklıydı ben en düşüğü yazıyordum kendimizi kandırmak ama benimde sinirim bozuluyordu belki stres seviyesiyle de alakalı yüksek çıktıkça strese girdikçe çıkıyor

Valla ne yalan söyliyim bende en düşüğü yazdım ama sonra da şey düşündüm acaba yanlış mı yapıyorum bu şekilde bir şey olur mu bide özellikle kahvaltı sonrası çok yüksek çıkıyor diğer öğünler bu kadar fark etmiyor

Hamilelikte en zorlandığım şey bi kaç gün kullan düzeliyor canım dün benimde baya oldu bırakmıştım magnezyumu tekrar başlıyım bugün bn ilkte de çok yaşadım

Çok fena bişeymiş gerçekten artık magnezyum ekmek gibi su gibi gerekli sabah bi tane daha içtim Bende her gün en az bir muz bir soda tüketiyordum ama artık başka bir boyuta geçmişiz

Benimde sabah açlık çok yüksek çıkardı çok garip gerçekten. Çok uzun süre aç kalınca ve birden yiyince insülin direnci bozuluyor olabilir

Çok fena bişeymiş gerçekten artık magnezyum ekmek gibi su gibi gerekli sabah bi tane daha içtim Bende her gün en az bir muz bir soda tüketiyordum ama artık başka bir boyuta geçmişiz
Ben hamilelik öncesi magnimore plus kullanıyordum bırakmıştım. Bir ara acayip bel, sırt, bacak ağrım olunca Dr vicium verdi. O günden beri günde 2 tane alıyorum. Buna rağmen geçen sabah uyandığımda bacağıma kramp girdi. Uzun sürmedi ama. Acısı kalıcıda olmadı. Çok eskiden o kramplardan günlerce topalladığımı bile bilirim çünkü. O sabahtan beri ek olarak günde bir maden suyu içiyorum. Şimdilik işe yaradı gibi. Magnezyum her zaman için önemli oldu bende.

Al benden de o kadar planladıklarımın çoğu olmadığı gibi kalanlarındanda ben vazgeçtim artık . Doğusunda sonra bakarız moduna geçtim. Ki bunu eşim ilk söylediğinde kıyamet kopmuştu evde, eve yavru kedimi geliyor, sen ne diyorsun diye

Sizlerde böyle bir durum yoksa dediğiniz gibi görünüyor. Sabahtan bir giderim sağlık ocağına yarın.

Buna niye erkek bebek yazmışlar
Bir de böyle şeyler rahatsızlık verir mi bebeğe? Ne bileyim havı, tüyü falan.
6aylıktan alayım diyorum. Zaten 6 aylık olunca yaz gelmiş olacak. Ne dersiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20230924_141348_Hepsiburada.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 85
Makinede sıkıntı olabilir canım, ben biraz yüksek çıktığında bazen ikinci saat tokluk da bakıyorum. Ama çok kısa sürede baya fark varsa makineden kaynaklı olabilir

Benimde sabah açlık çok yüksek çıkardı çok garip gerçekten. Çok uzun süre aç kalınca ve birden yiyince insülin direnci bozuluyor olabilir
Belkide canım öyledir bu arada bende maden suyu muz idare ediyordum taki gece şiddeti ağlatacak boyuta gelince suya atılan bende ki hiç gğzel değil ama mecbur biraz iç baya rahtlıycaksın hatta bazen küçük tutulmalar oluyor acısı çok az oluyor çok garip geliyordu o şiddetli ağrıdan sonra
Makinede sıkıntı olabilir canım, ben biraz yüksek çıktığında bazen ikinci saat tokluk da bakıyorum. Ama çok kısa sürede baya fark varsa makineden kaynaklı olabilir
Bir kaç gün daha ölçeyim bakalım dr çağırdı o ne diyecek bu duruma son 1 ay kaldı zaten en kötü ihtimal yediklerime dikkat ederim sanırım şu 1 ayı da sağsalim atlatsak

Buna niye erkek bebek yazmışlar
Bir de böyle şeyler rahatsızlık verir mi bebeğe? Ne bileyim havı, tüyü falan.
6aylıktan alayım diyorum. Zaten 6 aylık olunca yaz gelmiş olacak. Ne dersiniz?
Ben de böyle beyaz bir model aldım hem erkek hem kız bebekler giymişti yorumlarda .yıkadım tüylenme falan olmadı3-6 aldım az büyük olması problem olmaz her yerde sürekli küçük almayın yazıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…