- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Benki hayatı planlı yaşamayı seven biriyim, ama gebelik başından beri başıma planlarım dışında her şey geldiResmen yaşadığımı anlattın, tekmeler çok çok az, işte ya dediğin gibi dalgalanıyor ya da ufak hareketler hissediyorum. Dediğin gibi bir bölgede de toplanıyoriçimi rahat tutmaya çalışıyorum, bakalım son haftalarda sankinliğimi ne kadar koruyabileceğim
Aynen öyle, sanırım mesleğimden de dolayı hep planlı biri oldum, annemler çok kızardı her şeyi planlayamazsın diye gebelik bana bunu fazlasıyla öğretti gerçektenBenki hayatı planlı yaşamayı seven biriyim, ama gebelik başından beri başıma planlarım dışında her şey geldizamanla salıyorsun sanırım varislerim de çıktı, bir o eksikmiş gibi, dayan dayanabilirsen Ali Cabbar
Vücudum bir ağrıyı daha kaldırabilecek halde değil. Salı doktora hem varis hem de fıtıkla ilgili ne yapmam gerektiğini soracağım. Şu 1.5 ayı atlattık mı tamamdırAynen öyle, sanırım mesleğimden de dolayı hep planlı biri oldum, annemler çok kızardı her şeyi planlayamazsın diye gebelik bana bunu fazlasıyla öğretti gerçektenvaris sanırım ağrı yapabiliyor ama şükür tehlikeli bir durum değil hatta çok sık oluyormuş sanırım bende de var
Merhaba, çok sevindim sürece alışmanıza ve bebeğinizin rahatlıkla beslenebilmesineSelam canm yazına denk geldim ve yazmak istedim benim bebeğimde doğum kadar yarık damağı olduğunu bilmiyorduk doğumdan sonra doktor damağında yarık olduğunu söyledi ilk duyduğumda bende çok ağlamıştım dudağında yok sadece damağında var damaklık yapıldı biberonla sütünü içiyor alışma sürecinde zorlanmıştım yavaş içiyordu damaklıktan rahatsız olup içmek istemiyordu 2 ay oldu çok şükür alıştı ve içiyor ha diğer bebekler gibi hızlı içmiyor ama yinede içiyor istanbulda bir prof bulduk onlarla görüştük 6-7 ayında yapılıyormuş ameliyatı Kasım'da bi ön görüşmeye kontrele gideceyiz... kabullenmek zor mu zor ama alışıyorsun insanlara sürekli anlatmak zorunda kalıyorsun damaklık neden var falan diye o zorluyor biraz tekrar tekrar açıklamak birde merak edip görmeye çalışanlar birde bazen el kadar çocuğun damaklıkla savaşını görüyorsun süt içerken zorlanmasını ama inan çok şükür diyorsun diyede fiziksel açıdan iyi olduğunu gördükce ve ayrıcaa çaresi var ömür boyu çekmekte vardı Allah korusun
Bende de gebelik şekeri var, beslenmende bir değişiklik oldu mu bir iki gündür, ilk defa olan bir durumsa endişe etmeyin ama doktora yine de bilgi verirsinizKızlar bugün de şekerim 188 çıktı moralim çok bozuldu ya neden böyle oluyor ki birde inanmadım çıkan sonuca iki kez daha ölçtüm 173 diğer sonuncuda 161 çıktı neden böyle farklı çıkar bilginiz var mı ben şimdi hangisini baz alayımmakinada güzel bir cihaz yani parmak mı fark ediyor nedir bilemedim ki
Dün 176 bugün 188 çıktı ama bana çok geldi o yüzden bir kez daha ölçtüm düşük çıktı hangisini baz almam lazım ilk mi diğer ölçtüğüm mü birde neden farklı çıkar ikisi acaba hemen ölçtüm İkisinideBende de gebelik şekeri var, beslenmende bir değişiklik oldu mu bir iki gündür, ilk defa olan bir durumsa endişe etmeyin ama doktora yine de bilgi verirsiniz
Makinanın kalibrasyonu yapıldı mı canım ? Uzun süre kullanılmadıysa ya da uzun süre kullanılıp makine hiç bakıma gönderilmediyse o yüzden böyle olabilir. Sabah akşam mı ölçüyorsun bilmiyorum ama bi hastaneye git orda baktır istersenKızlar bugün de şekerim 188 çıktı moralim çok bozuldu ya neden böyle oluyor ki birde inanmadım çıkan sonuca iki kez daha ölçtüm 173 diğer sonuncuda 161 çıktı neden böyle farklı çıkar bilginiz var mı ben şimdi hangisini baz alayımmakinada güzel bir cihaz yani parmak mı fark ediyor nedir bilemedim ki
Kalibrasyon ne bilmiyorum ki canım açlık tokluk bakıyorum günde 3 kez bakıyorum makina eşimin dayısının aslında kendileri de aktif kullanıyor 2 tane getirmişler birini bana verdiler ölçmem için bilmiyorum neden öyle farklı çıktı hepsini farklı parmakla ölçtüm o fark etmez gerçi dimi hasteneye gidip ne dicem bilemedim ki kendimi iyi hissetmiyorum eşime kötüyüm tansiyonumu da ölç dedim normalde düşük tansiyonlu biriyim 13 9,8 çıktı odaMakinanın kalibrasyonu yapıldı mı canım ? Uzun süre kullanılmadıysa ya da uzun süre kullanılıp makine hiç bakıma gönderilmediyse o yüzden böyle olabilir. Sabah akşam mı ölçüyorsun bilmiyorum ama bi hastaneye git orda baktır istersen
Bende de aynısı oluyordu niyeyse her parmakta bile farklıydı ben en düşüğü yazıyordumDün 176 bugün 188 çıktı ama bana çok geldi o yüzden bir kez daha ölçtüm düşük çıktı hangisini baz almam lazım ilk mi diğer ölçtüğüm mü birde neden farklı çıkar ikisi acaba hemen ölçtüm İkisinide
Valla ne yalan söyliyim bende en düşüğü yazdım ama sonra da şey düşündüm acaba yanlış mı yapıyorum bu şekilde bir şey olur mu bide özellikle kahvaltı sonrası çok yüksek çıkıyor diğer öğünler bu kadar fark etmiyorBende de aynısı oluyordu niyeyse her parmakta bile farklıydı ben en düşüğü yazıyordumkendimizi kandırmak ama benimde sinirim bozuluyordu belki stres seviyesiyle de alakalı yüksek çıktıkça strese girdikçe çıkıyor
Hamilelikte en zorlandığım şey bi kaç gün kullan düzeliyor canım dün benimde baya oldu bırakmıştım magnezyumu tekrar başlıyım bugün bn ilkte de çok yaşadım
Al benden de o kadar. Bir de ben her gün düzenli yürüyüş yapıyorum ve gece mutlaka magnezyum içiyorum yatmadan. Geçen gün biraz az yürüdüm ve magnezyum içmeyi unuttum, sabaha karşı krampla uyandım. İki gün oldu hala tam geçmedi. Akşam yatmadan muz yedim hatta korkumdan. Magnezyum ve yürüyüş dışında çözüm önerisi olan varsa, ben de rica edeyim lütfen
Benimde sabah açlık çok yüksek çıkardı çok garip gerçekten. Çok uzun süre aç kalınca ve birden yiyince insülin direnci bozuluyor olabilirValla ne yalan söyliyim bende en düşüğü yazdım ama sonra da şey düşündüm acaba yanlış mı yapıyorum bu şekilde bir şey olur mu bide özellikle kahvaltı sonrası çok yüksek çıkıyor diğer öğünler bu kadar fark etmiyor
Ben hamilelik öncesi magnimore plus kullanıyordum bırakmıştım. Bir ara acayip bel, sırt, bacak ağrım olunca Dr vicium verdi. O günden beri günde 2 tane alıyorum. Buna rağmen geçen sabah uyandığımda bacağıma kramp girdi. Uzun sürmedi ama. Acısı kalıcıda olmadı. Çok eskiden o kramplardan günlerce topalladığımı bile bilirim çünkü. O sabahtan beri ek olarak günde bir maden suyu içiyorum. Şimdilik işe yaradı gibi. Magnezyum her zaman için önemli oldu bende.Çok fena bişeymiş gerçekten artık magnezyum ekmek gibi su gibi gerekli sabah bi tane daha içtimBende her gün en az bir muz bir soda tüketiyordum ama artık başka bir boyuta geçmişiz
Al benden de o kadarBenki hayatı planlı yaşamayı seven biriyim, ama gebelik başından beri başıma planlarım dışında her şey geldizamanla salıyorsun sanırım varislerim de çıktı, bir o eksikmiş gibi, dayan dayanabilirsen Ali Cabbar
Sizlerde böyle bir durum yoksa dediğiniz gibi görünüyor. Sabahtan bir giderim sağlık ocağına yarın.Belki yediğiniz tatlılar daha fazla su içmenize neden oluyordur çünkü ne daha fazla su içmeye ihtiyaç duyuyorum ne de canım aşırı tatlı istiyor yani tatlı isteğinin şekerle ilgili olduğunu sanmıyorum yine de aklınızda soru kalmasın tabi şeker yüklemesi değil ama açlık tokluk şekeri baktırabilirsiniz
Makinede sıkıntı olabilir canım, ben biraz yüksek çıktığında bazen ikinci saat tokluk da bakıyorum. Ama çok kısa sürede baya fark varsa makineden kaynaklı olabilirDün 176 bugün 188 çıktı ama bana çok geldi o yüzden bir kez daha ölçtüm düşük çıktı hangisini baz almam lazım ilk mi diğer ölçtüğüm mü birde neden farklı çıkar ikisi acaba hemen ölçtüm İkisinide
Belkide canım öyledirBenimde sabah açlık çok yüksek çıkardı çok garip gerçekten. Çok uzun süre aç kalınca ve birden yiyince insülin direnci bozuluyor olabilir
Bir kaç gün daha ölçeyim bakalım dr çağırdı o ne diyecek bu duruma son 1 ay kaldı zaten en kötü ihtimal yediklerime dikkat ederim sanırım şu 1 ayı da sağsalim atlatsakMakinede sıkıntı olabilir canım, ben biraz yüksek çıktığında bazen ikinci saat tokluk da bakıyorum. Ama çok kısa sürede baya fark varsa makineden kaynaklı olabilir
Ben de böyle beyaz bir model aldım hem erkek hem kız bebekler giymişti yorumlarda .yıkadım tüylenme falan olmadı3-6 aldım az büyük olması problem olmaz her yerde sürekli küçük almayın yazıyolarBuna niye erkek bebek yazmışlar
Bir de böyle şeyler rahatsızlık verir mi bebeğe? Ne bileyim havı, tüyü falan.
6aylıktan alayım diyorum. Zaten 6 aylık olunca yaz gelmiş olacak. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?