2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yani cihazın doğruluğunu kontrol ettirmek canım. Tansiyonun stres yaptığın için çıkmıştır muhtemelen. Sen ne yap biliyor musun en iyisi sadece 1 kere ölç kafanı hiç karıştırma aşırı yüksek değerler değil kan şekerlerin şekersiz ve karbonhidratsız beslen. Ve kendini strese sokma ölç ve geç.

Olabilir canım haklısın zaten çarşamba tekrar çağırdı bakalım ne diyecek şu son ayı da sağ Salim atlatalım da kayışlar kopmadan

Buna niye erkek bebek yazmışlar
Bir de böyle şeyler rahatsızlık verir mi bebeğe? Ne bileyim havı, tüyü falan.
6aylıktan alayım diyorum. Zaten 6 aylık olunca yaz gelmiş olacak. Ne dersiniz?
Ben aldım bunlardan 2-4 aylık kışın giydirmek için rahatsız edeceğini sanmıyorum sonuçta dış giyim dışarıya çıkarken giydirmek çok mantıklı geldi bana üşütmememiz lazım bebeleri

Olabilir canım haklısın zaten çarşamba tekrar çağırdı bakalım ne diyecek şu son ayı da sağ Salim atlatalım da kayışlar kopmadan
Aynen zaten çok az zamanımız kaldı sen diyet yapsan yeter gibi geliyor bana insülin falan başlatmaz ya da belki bi hap olabilir. Endişelenme yani böyle şeyleri kafana takınca daha çok yükseliyor çünkü sal gitsin bebenin gelişine odaklan sen hazırlıkları yap

Bitti gibi ya şaka maka çok az kaldı belki ekimin ortası bile olabilir sonuçta ne kadar dr tam zamanını söylese de 37 den sonra belki kendileri gelmek ister bu bebelerin 37 de artık zamanında kabul ediliyordu dimi beşiği filan kursam mı acep

Aynen öyle 37 den sonra artık her an gelebilirler gerçekten o yüzden hazırlıklı olmalıyız ben çok heycanlıyım ya yüzünüde göremedim aylardır nasıl bişey doğurucam aşırı merak ediyorum bide kucağıma alıp hiç bırakmamak istiyorum

Ayy senin bebişte mi göstermiyor niye böyle bu topikte ki bebeler ya bende bi kez 25 haftada gördüm o kadar kime benzeyecek çok merak ediyorum

Bana da aynı şekilde ölç dedi. Ben sabah akşam baktım. Sabah aç, 1 saat ve 2 saat tokluk. Aksam yemekten önce, her zaman tam aç olmuyordum, 1 saat ve 2 saat tokluk olarak olctum. Arada yine bakıyorum. Normal değerde gidiyor. Hiç şeker yüklemede olduğu gibi yükselmedi

Benim bugün biraz yüksek çıktı ama bakalım bi kaç gün daha ölçücem dr ne diyecek şeker yüklemesi kaçlık yapıldı kaç çıktı ?

Ayy senin bebişte mi göstermiyor niye böyle bu topikte ki bebeler ya bende bi kez 25 haftada gördüm o kadar kime benzeyecek çok merak ediyorum
Grubun bebeleri inatçı ben de 24. Haftada 1 kere gördüm. Yarın detaylı ultrasonda göstereceğine dair umudum var, belki o doktoru daha çok seviyordur

Grubun bebeleri inatçı ben de 24. Haftada 1 kere gördüm. Yarın detaylı ultrasonda göstereceğine dair umudum var, belki o doktoru daha çok seviyordur
Yaaa inşallah canım ben bile heyecanlandım senin adına vallahi inşallah gösterir şahsen uzun süredir sadece kolunu az bişey burun dudak ucunu görüyorum eşim bile diyor ne inatçı çıktı bi yüzünü göstermedi bize (Bu arada inşallah çok güzel geçer detaylıda)

İnşallah hem tatlış suratını gösterir hem de çıktığında için çook rahat olur güzel haberler alırsın. yarın benim de kontrolüm var her kontrol öncesi heyecan, stres

Ben de sadece kulağını ve yüzünü kapattığı ayaklarını çok teşekkür ederim
İnşallah hem tatlış suratını gösterir hem de çıktığında için çook rahat olur güzel haberler alırsın. yarın benim de kontrolüm var her kontrol öncesi heyecan, stres
İnşallah sen de çok güzel haberler alırsın. Sanırım bide Hooops vardı yarın randevusu olan. Hepimiz güzel haberler alalım

Ya bende 32 deyım 2 gündür hareketleri düzeldi. 2 hafta önce karnımdan cıkacak gıbıydı bırden duruldu. Korktum bende ama normal demek ki durağan döneme geçmiş yeri daraldı ama bi hareketiyle canımı yakması laZımdı . Korkma yani degısıyor hafta hafta

Kızlar bende bugün 2.5 saatlik uzun yol gittim geldim yol mu yordu çok mu yemek yedim bilmiyorum aşırı ağırlaştım dışarda bebek arabasını süremedim gölgede, o kadar zor geldi ki nefesim yetmedi. Evde uyuttum bende uyumuşum öğlen. Normalde asla uyumam çok kıymetlidir o vakit şimdi döndük şişlik filan yok ayaklarımda ama pertim çıkmış gibi hissediyorum. Bugün neredeyse hiç çocuk bakmamama rağmen hiç enerjim yok. Kontrolüm Salı benimde umarım hepimiz güzel güzel haberler alırız

Dün gece miğde yanmasından uyuyamadım baktım olmucak reinne içtim öyle rahatladım biraz oda gaz yapıyo bence hamileliğimin başından beri geyirme sorunu var bende, bugünde aynı çıkarmak zorunda kaldım doktora surubun iyi gelmediğini söyledim mide koruyucu verdi yarın ona başlıcam ne yesem aynı sorun oluyor domates te çok tetikliyo gibi geldi miğde koruyucu iyi gelir heralde

Ben her akşam çeri domates ve salatalık yiyorum tuzlayıp erken yiyoruz genelde biz yemeği gece çok acıkmış oluyorum ve öyle az da değil baya bi koca tabak. Bir ara tostta yiyordum bunlara ek bıraktım. Bende hamur işi ya da ağır beslendiysem uykumdan sıcak suyla uyanma gibi bir durum söz konusu. Ya da çok eğilip kalktıysam midem deli gibi yanıyor yastık koyup üst üste ilaç içip öyle uyumaya çalışıyorum

Şuan mide yanmasından ağlamak üzereyken gördüm mesajını. Nefes alamıyorum o derece bi yanma. Şurup fayda etmiyor maden suyu mu aldım elime ağlamak üzereydim tam

Hamur işi zaten yakar mayalı şeylet özellikle ama benim çay bile yakıcak dereceye geldi çıkardıım çay içtim hala yanıyo acıktım ama muz ile günü kapatmayı düşünüyorum limonda çok ekşitiyo benim miğdemi ne yesek aynı aslında miğde hazmetmiyrmu acaba
Şuan mide yanmasından ağlamak üzereyken gördüm mesajını. Nefes alamıyorum o derece bi yanma. Şurup fayda etmiyor maden suyu mu aldım elime ağlamak üzereydim tam
Bende gece uykudan uyandığımda öyleydim bi kere o acı su geldi boğularak uyandım resmen gerçekten çok zor miğde koruyucu kullanıcam kan ilacı da aç karna oda ağır gelitmi bilmiyorum ama iyi gelirse yazarım doktoruna danışırsın yoksa son 1 ayımız zehir olucak gibi

Merhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…