Yani cihazın doğruluğunu kontrol ettirmek canım. Tansiyonun stres yaptığın için çıkmıştır muhtemelen. Sen ne yap biliyor musun en iyisi sadece 1 kere ölç kafanı hiç karıştırma aşırı yüksek değerler değil kan şekerlerin şekersiz ve karbonhidratsız beslen. Ve kendini strese sokma ölç ve geç.Kalibrasyon ne bilmiyorum ki canım açlık tokluk bakıyorum günde 3 kez bakıyorum makina eşimin dayısının aslında kendileri de aktif kullanıyor 2 tane getirmişler birini bana verdiler ölçmem için bilmiyorum neden öyle farklı çıktı hepsini farklı parmakla ölçtüm o fark etmez gerçi dimi hasteneye gidip ne dicem bilemedim ki kendimi iyi hissetmiyorum eşime kötüyüm tansiyonumu da ölç dedim normalde düşük tansiyonlu biriyim 13 9,8 çıktı oda
Olabilir canım haklısın zaten çarşamba tekrar çağırdı bakalım ne diyecek şu son ayı da sağ Salim atlatalım da kayışlar kopmadanYani cihazın doğruluğunu kontrol ettirmek canım. Tansiyonun stres yaptığın için çıkmıştır muhtemelen. Sen ne yap biliyor musun en iyisi sadece 1 kere ölç kafanı hiç karıştırma aşırı yüksek değerler değil kan şekerlerin şekersiz ve karbonhidratsız beslen. Ve kendini strese sokma ölç ve geç.
Ben aldım bunlardan 2-4 aylık kışın giydirmek için rahatsız edeceğini sanmıyorum sonuçta dış giyim dışarıya çıkarken giydirmek çok mantıklı geldi bana üşütmememiz lazım bebeleriBuna niye erkek bebek yazmışlar
Bir de böyle şeyler rahatsızlık verir mi bebeğe? Ne bileyim havı, tüyü falan.
6aylıktan alayım diyorum. Zaten 6 aylık olunca yaz gelmiş olacak. Ne dersiniz?
Aynen zaten çok az zamanımız kaldı sen diyet yapsan yeter gibi geliyor bana insülin falan başlatmazOlabilir canım haklısın zaten çarşamba tekrar çağırdı bakalım ne diyecek şu son ayı da sağ Salim atlatalım da kayışlar kopmadan
Bitti gibi ya şaka maka çok az kaldı belki ekimin ortası bile olabilir sonuçta ne kadar dr tam zamanını söylese de 37 den sonra belki kendileri gelmek ister bu bebelerinAynen zaten çok az zamanımız kaldı sen diyet yapsan yeter gibi geliyor bana insülin falan başlatmazya da belki bi hap olabilir. Endişelenme yani böyle şeyleri kafana takınca daha çok yükseliyor çünkü sal gitsin bebenin gelişine odaklan sen hazırlıkları yap
Aynen öyle 37 den sonra artık her an gelebilirler gerçekten o yüzden hazırlıklı olmalıyızBitti gibi ya şaka maka çok az kaldı belki ekimin ortası bile olabilir sonuçta ne kadar dr tam zamanını söylese de 37 den sonra belki kendileri gelmek ister bu bebelerin37 de artık zamanında kabul ediliyordu dimi beşiği filan kursam mı acep
Ayy senin bebişte mi göstermiyor niye böyle bu topikte ki bebeler ya bende bi kez 25 haftada gördüm o kadar kime benzeyecek çok merak ediyorumAynen öyle 37 den sonra artık her an gelebilirler gerçekten o yüzden hazırlıklı olmalıyızben çok heycanlıyım ya yüzünüde göremedim aylardır nasıl bişey doğurucam aşırı merak ediyorum bide kucağıma alıp hiç bırakmamak istiyorum
Bana da aynı şekilde ölç dedi. Ben sabah akşam baktım. Sabah aç, 1 saat ve 2 saat tokluk. Aksam yemekten önce, her zaman tam aç olmuyordum, 1 saat ve 2 saat tokluk olarak olctum. Arada yine bakıyorum. Normal değerde gidiyor. Hiç şeker yüklemede olduğu gibi yükselmediKızlar bu parmaktan şeker ölçümü 1 hafta yapıcam dr kağıda sabah öğlen akşam yazmış kafam karıştı şimdi öğlen ben acıkmam ki geç kahvaltı ederim ikindi gibi ölçsem akşamı da daha geç saatte olmaz mı nasıl ayarlıycam bunu hiç ölçen varmı aranızda ?
Benim bugün biraz yüksek çıktı ama bakalım bi kaç gün daha ölçücem dr ne diyecek şeker yüklemesi kaçlık yapıldı kaç çıktı ?Bana da aynı şekilde ölç dedi. Ben sabah akşam baktım. Sabah aç, 1 saat ve 2 saat tokluk. Aksam yemekten önce, her zaman tam aç olmuyordum, 1 saat ve 2 saat tokluk olarak olctum. Arada yine bakıyorum. Normal değerde gidiyor. Hiç şeker yüklemede olduğu gibi yükselmedi
Grubun bebeleri inatçıAyy senin bebişte mi göstermiyor niye böyle bu topikte ki bebeler ya bende bi kez 25 haftada gördüm o kadar kime benzeyecek çok merak ediyorum
Yaaa inşallah canım ben bile heyecanlandım senin adına vallahi inşallah gösterirGrubun bebeleri inatçıben de 24. Haftada 1 kere gördüm. Yarın detaylı ultrasonda göstereceğine dair umudum var, belki o doktoru daha çok seviyordur
İnşallah hem tatlış suratını gösterir hem de çıktığında için çook rahat olur güzel haberler alırsın.Grubun bebeleri inatçıben de 24. Haftada 1 kere gördüm. Yarın detaylı ultrasonda göstereceğine dair umudum var, belki o doktoru daha çok seviyordur
Ben de sadece kulağını ve yüzünü kapattığı ayaklarınıYaaa inşallah canım ben bile heyecanlandım senin adına vallahi inşallah gösterirşahsen uzun süredir sadece kolunu az bişey burun dudak ucunu görüyorum eşim bile diyor ne inatçı çıktı bi yüzünü göstermedi bize (Bu arada inşallah çok güzel geçer detaylıda)
İnşallahİnşallah hem tatlış suratını gösterir hem de çıktığında için çook rahat olur güzel haberler alırsın.yarın benim de kontrolüm var her kontrol öncesi heyecan, stres
Ya bende 32 deyım 2 gündür hareketleri düzeldi. 2 hafta önce karnımdan cıkacak gıbıydı bırden duruldu. Korktum bende ama normal demek ki durağan döneme geçmiş yeri daraldı ama bi hareketiyle canımı yakması laZımdı . Korkma yani degısıyor hafta haftaBenim anksiyeteler beni ele geçiriyor bu aralar, bebek hareketlerine takmış durumdayımHareket var, sayınca sayısı da yeterli gibi ama mesela eskiden yemeklerden sonra çok tepiniyordu, şuan sakin. 2 hafta önce resmen karnımdan çıkacak gibi sertti hareketleri şuan minik. Neyseki yarın kontrolüm var bir yandan kendime hareket varsa şiddeti önemli değil diyorum ama söz geçiremiyorum. Yapısal olarak zaten baya endişeli bir insanımdır.. 32. Haftadayız bakalım endişe seviyesi giderek artıyor..
Ben her akşam çeri domates ve salatalık yiyorum tuzlayıpDün gece miğde yanmasından uyuyamadım baktım olmucak reinne içtim öyle rahatladım biraz oda gaz yapıyo bence hamileliğimin başından beri geyirme sorunu var bende, bugünde aynı çıkarmak zorunda kaldım doktora surubun iyi gelmediğini söyledim mide koruyucu verdi yarın ona başlıcam ne yesem aynı sorun oluyor domates te çok tetikliyo gibi geldi miğde koruyucu iyi gelir heralde
Dün gece miğde yanmasından uyuyamadım baktım olmucak reinne içtim öyle rahatladım biraz oda gaz yapıyo bence hamileliğimin başından beri geyirme sorunu var bende, bugünde aynı çıkarmak zorunda kaldım doktora surubun iyi gelmediğini söyledim mide koruyucu verdi yarın ona başlıcam ne yesem aynı sorun oluyor domates te çok tetikliyo gibi geldi miğde koruyucu iyi gelir heralde
Hamur işi zaten yakar mayalı şeylet özellikle ama benim çay bile yakıcak dereceye geldi çıkardıım çay içtim hala yanıyo acıktım ama muz ile günü kapatmayı düşünüyorum limonda çok ekşitiyo benim miğdemi ne yesek aynı aslında miğde hazmetmiyrmu acabaBen her akşam çeri domates ve salatalık yiyorum tuzlayıperken yiyoruz genelde biz yemeği gece çok acıkmış oluyorum ve öyle az da değil baya bi koca tabak. Bir ara tostta yiyordum bunlara ek bıraktım. Bende hamur işi ya da ağır beslendiysem uykumdan sıcak suyla uyanma gibi bir durum söz konusu. Ya da çok eğilip kalktıysam midem deli gibi yanıyor yastık koyup üst üste ilaç içip öyle uyumaya çalışıyorum
Bende gece uykudan uyandığımda öyleydim bi kere o acı su geldi boğularak uyandım resmenŞuan mide yanmasından ağlamak üzereyken gördüm mesajını. Nefes alamıyorum o derece bi yanma. Şurup fayda etmiyor maden suyu mu aldım elime ağlamak üzereydim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?