2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Kızımda bunu almıştım. Çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum şimdi tahliye emri geldi oğluşum kullanacak

Kaç gün sürüyor ki doğumdan sonra kanama vs?

Xl aldım geçtim 1 saat önce. Kısmet artık..

doğum şekline ve kişiye göre değişiyor ama
İlk bir ay- kırk gün kadar sürmesi normal karşılanıyor ama tabii yoğun kanama evresi en fazla bir hafta falan sürüyordur ortalama. Hastanede verirler zaten aslında, bana yedek bile vermişlerdi birkaç günlük, eve götürüp kullanmıştım

Evet bende 1 tane kullandım oylece kaldı hasta bezı serdıler altıma zaten sonra onlar verdı hastanede ben onu kac yıl sonra pedım bıtınce kullanayımda bıtsın dıye kullandım
Hiç şimdidem baslama o bebek senden ayrılmadan o süt gelmeye baslamaz zaten. Humana cayı al emzıren anne cayı al dogum yapınca hemen ıcmeye basla bence etkısı olmaz erken baslamanın

Kaç gün sürüyor ki doğumdan sonra kanama vs?

Xl aldım geçtim 1 saat önce. Kısmet artık..
Sanki sezeryan sonrası cok kanama olmuyor normal dogumda daha cok oluyor.
Benım eve geldıgımde damla seklındeydı ıkı uc gün sürdü bitti . Bence sezeryanda dogumda hepsı gıdıyo kanın

Oh sen şanslıymışsın kalmış bişeyler kanama işinde her doğumda ve her kişide farklı oluyor sanırım ne olur ne olmaz aldım bakalım kaç tane kullanacağız

Bence şimdiden içme memeyle oynamak bile kasılma yapıyor dedi ebe bana doğumda bir mucize aslında 35 de doğum yaptım sütüm gelmeye başladı aynı gün süt gelir ama çoğalması için tabiki bende çay içtim humana ama Şuan çok çok gereksiz fiyatı üzüldüm un helvası çok güzel süt yapıyor rezeneyi kendin aktardan alıp çay yapabilirsin birde bi çoğu kişiden bestlak damla duydum onu doğum çantana koyabilirsin iyi diyorlar yani doğumdan sonra yap herşeyi
O başıma gelmedi ama bu hamileliğimde başıma gelmeyen kalmadı oda gelir var o potansiyel olabilir ben işte evdede hastanenin verdiği yedeği taktım sonra 1 tane depend taktım baktım bişey yok normal ped kullandım geçtim hep lekelenme şeklinde devam etti belki normal doğumda daha mi çok oluyor kanama bilmiyorum ki ay bende bide kanama olmadı gelip parmak muayenesiyle kanamamı açmaya çalıştılar ben zaten bu muayeneden kaçtım dedim bu mecburi dedi bilseydim öncesinde parmağa izin verirdim yani

Benım eve geldıgımde damla seklındeydı ıkı uc gün sürdü bitti . Bence sezeryanda dogumda hepsı gıdıyo kanın
Bende suan öyle düşündüm kuzenim 60 gün sürdü diyince

Off çok çok bilinmeyenli denklemlere düştük cidden hergün yeni bir detay, yeni bir sorunsal.. Öyle mi böyle mi, o mu bu mu derken geçiyor bakalım günlerimiz. Hayırlarla gelsinler inşallah..

Off çok çok bilinmeyenli denklemlere düştük cidden hergün yeni bir detay, yeni bir sorunsal.. Öyle mi böyle mi, o mu bu mu derken geçiyor bakalım günlerimiz. Hayırlarla gelsinler inşallah..
Herşey bir rüya gibi gelip geçiyor o yüzden zamana bırakmak en güzeli misal ben ilk doğumda kanama yaşamadım depend 1 tane kullandım ama yinede aldım belli olmaz hiç bir şey her doğum farklı bir hikaye kesinlikle emzirme süreci olsun doğurma süreci olsun yaşayıp göreceğiz ama en güzel zamanlar kesinlikle sanki evde ruhumda farklı bir huzur vardı insan sanki bebekle birlikte yeniden doğuyor bol bol tadını çıkaralım

Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrolüm vardı. Son adet tarihime göre 30 haftaligim. Ama kontrolde bebek 3 hafta önde çıktı. En son iki hafta öndeydi. 42 cm 2400 kg civarı. Şeker çıkmadı, suyum normal. Diyet yapıyorum ama niye artıyor bu fark anlamış değilim. Doktor çok riskli diyor korkuyorum

Arkadaşlar selam, sindirim problemi yüzünden zorluk yaşıyorum. Birkaç defa kanama da oldu Bugün yine kan gördüm. Hemoroid böyle mi başlıyor yoksa?

Bende suan öyle düşündüm kuzenim 60 gün sürdü diyince
Ay ben bi düşüğümde tam 40 gün kanama yasadım resmen lohusa gıbı oldu az az leke leke ama 40 gün sürdü.
Hiç birşeyden korkmuyorum. Şükrediyorum bunları yaşadığıma yaşayacağıma .. Hiçbir bebek anne karnında kalmadı her halükarda doğdu. Normal doğumda cektıgın sancı bebek dogana kadar sezeryanda bebek dogduktan sonrakı ılk gün 6 yıl oldu sezeryan olalı o güne ait hiç birşey hatırlamıyorum..
Anın tadını çıkar son hamılelık son doğummus gıbı düşün .. Bunu yaşamak isteyen binlerce kişiden şanlı bırı oldugunu düşün

Genelde erken alıyorlar önde gıden bebekleri riski neymıs belkı duracak ara acılmayacak belki gitgide haftasını yakalayacak.

Haha bende kanama olmuştu ya baya ama kanama oldukça da iyi kilo veriliyor ben 40 ı çıkarken 36 bedendim tükenmiştim artık

O parmak ilk başta acıtıyor ama 7 8 cm den sonra kolunu soksa inan hissetmiyorsun umrunda bile olmuyor

Benimde kürtajımda öyle oldu canım resmen doğum yapmış gibi hem ağrı hemde kanamam oldu 40 günden fazla sürdü hatta bazen derim kürtaj daha zordu sezeryandan diye

İnan her türlü o parmağı yiyeceğimi bilseydim zaten denerdim dr sez almayacaktı beni kadın resmen dediki izin verseydin muayene için asla almazdım sezeryana çocuğu kanaldan zor çıkarttık aslında bir kez bi ebeye izin verdim 5 cm demişti ama o hastaneden kaçtım ayy benimki çok komik ve olaylı bir doğumdu film olur

Offff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum

Bugün uyandığımda çatı kısmında ağrılarım vardı sonra kasıklarım ağrımaya başladı belim ağrıdı daha sonra geçti akşam üstü tekrar ağrıdı bebekte dediğin gibi sadece kasılıyor eşime video attım hatta biraz önce karnıma dokunuyorum taş gibi ama doğum sancısı düzenli geliyor diyorlar annemle konuştum anlattım çok normal bunlara gğn sancısı derlermiş Tabikide eşim olsaydı evde kasıklarım ağrıdığında gidecektim Şuan daha iyim eşim gelince gidelim diyor ama gitmiycem yarın dr gidecektim ona anlatırım sen ihmal etme git bakıl ama korkma canım stresimizide hissediyor minikler

Tesettüre uygun bulmak zor. Ben de bir tane lacivert aldım fotoğraftan daha kısa durdu üzerimde. Trendyoldan effort marka lohusa takimi aldım yakası dantelli o daha uzun onun renkleri var bakabilirsin.

Ya galiba o yüzden çok erken gitmemek lazım hastaneye benim 2 dk ya düşünce götürdü hastaneye sevgili eşim erken gitsem belki sürekli bakmak isteyeceklerdi filan sinir bozucu bende en çok şu lavman ve doğumda kaka yapma kısmından çekiniyordum rüyamda bile görüyordum Ama öyle bir hale giriyorsun ki onları gözün görmüyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…