2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım korkma ılık bir duş al rahatlamaya çalış. Sürekli kasılma olmaz doğumda, kendini yorduysan ayakta kaldıysan toparlanma ve kasılma olur. Yediklerinden ve hazımsızlıktan da öyle hissedebilirsin. Bende gaz sıkışması olmuştu doğuruyorum sanmıştık kasılmayı bilmediğim için. Biraz uzan dinle bakalım eğer hala hissedemezden ve rahatlamazsan nst ye alıp bakarlar

Nasıl yaa.. Hiç haberim yok böyle şeylerden başka neler var bilmediğim acaba

Sabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok

Doktora git lütfen nolur nolmaz bi nst ye bağlasınlar seni. Belinde kasıklarında ağrın var mı ?

Sabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok
Canım vakit kaybetmeden gitmen gerek bence. Doktorum her gittiğimde uyarıyor evde ultrasonun yok nst cihazın yok sürekli hareketleri kontrol edeceksin diye. Bizi haberdar et olur mu güzel haberlerle dön

Nasıl yaa.. Hiç haberim yok böyle şeylerden başka neler var bilmediğim acaba
Bilmemek daha güzel bence zamanı gelince öğrenmek daha iyi benim gibi rüyalar görüp anlatıp, doğumhaneye ilk girişte eşimin karım kaka yapmaktan korkuyor cümlesi ve doktorum biz neler gördük hiç sorun değil cümlesi hala kulaklarımda zaten lavman yaptıkları için kaka yapmsk zor yani, hiç derdiniz o olmasın benim gibi

Doktora git lütfen nolur nolmaz bi nst ye bağlasınlar seni. Belinde kasıklarında ağrın var mı ?
Var maalesef kasılma daha çok var gidicem birazdan
O zaman bencede bir nst ye gitmelisin en yakın acile gitsen hemen bakarlar

Canım vakit kaybetmeden gitmen gerek bence. Doktorum her gittiğimde uyarıyor evde ultrasonun yok nst cihazın yok sürekli hareketleri kontrol edeceksin diye. Bizi haberdar et olur mu güzel haberlerle dön
Haber vericem gidicem birazdan sağolun

4 hafta oldu tam doktora gidemedim başka şehirde doktorumuz gidemedik bir türlü yarın 32 olacak çalışamaz raporu için devlete gideceğim hem kaç kilo oldu boyu kaç oldu önde mi normal mi falan çok da merak ediyorum bakalım doktor güzel şeyler söylesin inşallah

Ben de benzer durumdayım. 2 hafta kadar ileri çıkıyor, suyum da fazla. Şeker yüklemesi ve sonrasında istediği açlık tokluk vb hep normal çıktı. Benim doktorum da biraz riskli buluyor ama şeker varsa ve fark edilmezse olan riskleri söylüyorlar genelde anladığım kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de bebeğim önden gidiyordu, sağlıkla doğdu çok şükür. Bunun da öyle olmasını umuyorum. Endişelenmemeye çalışın, genetik olma ihtimali daha yüksek eğer şeker çıkmadıysa.

Nasıl kasılma olduktan sonra hareket hiç hissetmedin mi gün boyunca canım süreklimi kasılma oldu acile gitsen iki dakika nst bağlanır benim kasılmalardan sonra hareket ediyor bebek
Gidicem birazdan. Kasılma 3-4 dkda bi oluyodu ama hareket hissedemiyorum belimden sırtıma Ağrı oluyo sadece ve karnım semsert

Umarım genetik kaynaklıdır ya. İçim rahatladı biraz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Çok şükür şeker Yok açlık tokluk iyi çıkıyor benim de

Ben hiç bilmiyordum doğumdan sonra öğrendim o daha kötü olmuştu benim için bebek erken doğum olduğu için küvezdeydide göremiyordum yıkım olmuştu benim yani tam alışmasakta alıştıkta sayılır
Evet hakan hocaya gideceyiz Allah isterse

Benim de öyleydi. Şeker yok ama bebek iriydi suyum fazlaydı. En son bebek bi anda kendi haftasına düştü. Ben de bunu taktım. Yani nu bebelere belli olmuyor arkadaşım, boşver iri olsun illaki bir yerde dengeliyor.
Canım gidebildin mi hastaneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…