Canım korkma ılık bir duş al rahatlamaya çalış. Sürekli kasılma olmaz doğumda, kendini yorduysan ayakta kaldıysan toparlanma ve kasılma olur. Yediklerinden ve hazımsızlıktan da öyle hissedebilirsin. Bende gaz sıkışması olmuştu doğuruyorum sanmıştık kasılmayı bilmediğim için. Biraz uzan dinle bakalım eğer hala hissedemezden ve rahatlamazsan nst ye alıp bakarlarOffff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum
Nasıl yaa.. Hiç haberim yok böyle şeylerdenYa galiba o yüzden çok erken gitmemek lazım hastaneye benim 2 dk ya düşünce götürdü hastaneye sevgili eşimerken gitsem belki sürekli bakmak isteyeceklerdi filan sinir bozucu bende en çok şu lavman ve doğumda kaka yapma kısmından çekiniyordum rüyamda bile görüyordum Ama öyle bir hale giriyorsun ki onları gözün görmüyor bile
Sabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yokCanım korkma ılık bir duş al rahatlamaya çalış. Sürekli kasılma olmaz doğumda, kendini yorduysan ayakta kaldıysan toparlanma ve kasılma olur. Yediklerinden ve hazımsızlıktan da öyle hissedebilirsin. Bende gaz sıkışması olmuştu doğuruyorum sanmıştık kasılmayı bilmediğim için. Biraz uzan dinle bakalım eğer hala hissedemezden ve rahatlamazsan nst ye alıp bakarlar
Doktora git lütfen nolur nolmaz bi nst ye bağlasınlar seni. Belinde kasıklarında ağrın var mı ?Offff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum
O zaman bencede bir nst ye gitmelisin en yakın acile gitsen hemen bakarlarSabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok
Canım vakit kaybetmeden gitmen gerek bence. Doktorum her gittiğimde uyarıyor evde ultrasonun yok nst cihazın yok sürekli hareketleri kontrol edeceksin diye. Bizi haberdar et olur mu güzel haberlerle dönSabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok
Bilmemek daha güzel bence zamanı gelince öğrenmek daha iyiNasıl yaa.. Hiç haberim yok böyle şeylerdenbaşka neler var bilmediğim acaba
Var maalesef kasılma daha çok var gidicem birazdanDoktora git lütfen nolur nolmaz bi nst ye bağlasınlar seni. Belinde kasıklarında ağrın var mı ?
O zaman bencede bir nst ye gitmelisin en yakın acile gitsen hemen bakarlar
Haber vericem gidicem birazdan sağolunCanım vakit kaybetmeden gitmen gerek bence. Doktorum her gittiğimde uyarıyor evde ultrasonun yok nst cihazın yok sürekli hareketleri kontrol edeceksin diye. Bizi haberdar et olur mu güzel haberlerle dön
Anne karnında ani ölüme neden olabilir diyor. Ama suyum normal şekerim de yok yani. Moral bozuyorlar sadeceGenelde erken alıyorlar önde gıden bebekleri riski neymıs belkı duracak ara acılmayacak belki gitgide haftasını yakalayacak.
Nasıl kasılma olduktan sonra hareket hiç hissetmedin mi gün boyunca canım süreklimi kasılma oldu acile gitsen iki dakika nst bağlanır benim kasılmalardan sonra hareket ediyor bebekSabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok
Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrolüm vardı. Son adet tarihime göre 30 haftaligim. Ama kontrolde bebek 3 hafta önde çıktı. En son iki hafta öndeydi. 42 cm 2400 kg civarı. Şeker çıkmadı, suyum normal. Diyet yapıyorum ama niye artıyor bu fark anlamış değilim. Doktor çok riskli diyor korkuyorum
Gidicem birazdan. Kasılma 3-4 dkda bi oluyodu ama hareket hissedemiyorum belimden sırtıma Ağrı oluyo sadece ve karnım semsertNasıl kasılma olduktan sonra hareket hiç hissetmedin mi gün boyunca canım süreklimi kasılma oldu acile gitsen iki dakika nst bağlanır benim kasılmalardan sonra hareket ediyor bebek
Umarım genetik kaynaklıdır ya. İçim rahatladı biraz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Çok şükür şeker Yok açlık tokluk iyi çıkıyor benim deBen de benzer durumdayım. 2 hafta kadar ileri çıkıyor, suyum da fazla. Şeker yüklemesi ve sonrasında istediği açlık tokluk vb hep normal çıktı. Benim doktorum da biraz riskli buluyor ama şeker varsa ve fark edilmezse olan riskleri söylüyorlar genelde anladığım kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de bebeğim önden gidiyordu, sağlıkla doğdu çok şükür. Bunun da öyle olmasını umuyorum. Endişelenmemeye çalışın, genetik olma ihtimali daha yüksek eğer şeker çıkmadıysa.
Bize de haber ver çok geçmiş olsun inşaallah her şey yolundadırGidicem birazdan. Kasılma 3-4 dkda bi oluyodu ama hareket hissedemiyorum belimden sırtıma Ağrı oluyo sadece ve karnım semsert
İnşallah birşey yoktur bizede haber ver muhakkakGidicem birazdan. Kasılma 3-4 dkda bi oluyodu ama hareket hissedemiyorum belimden sırtıma Ağrı oluyo sadece ve karnım semsert
Ya canım dualarım seninle, belki yalancı sancilardir kötü düşünme ama tedbirini almakta da fayda var lütfen burayı habersiz bırakmaGidicem birazdan. Kasılma 3-4 dkda bi oluyodu ama hareket hissedemiyorum belimden sırtıma Ağrı oluyo sadece ve karnım semsert
Ben hiç bilmiyordum doğumdan sonra öğrendim o daha kötü olmuştu benim için bebek erken doğum olduğu için küvezdeydide göremiyordum yıkım olmuştu benim yani tam alışmasakta alıştıkta sayılırMerhaba, çok sevindim sürece alışmanıza ve bebeğinizin rahatlıkla beslenebilmesineBen 22. Haftamdan beri bildiğim için araştırma yaptım ve yapmaya devam ediyorum, şükrediyorum dediğiniz gibi başka sıkıntılar da olabilirdi, çok şükür çaresi de var. Doktorunuz Hakan hoca mı acaba ben onun ismini çok duydum bu alanda, onunla görüşeceğiz biz de.
Benim de öyleydi. Şeker yok ama bebek iriydi suyum fazlaydı. En son bebek bi anda kendi haftasına düştü. Ben de bunu taktım. Yani nu bebelere belli olmuyor arkadaşım, boşver iri olsun illaki bir yerde dengeliyor.Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrolüm vardı. Son adet tarihime göre 30 haftaligim. Ama kontrolde bebek 3 hafta önde çıktı. En son iki hafta öndeydi. 42 cm 2400 kg civarı. Şeker çıkmadı, suyum normal. Diyet yapıyorum ama niye artıyor bu fark anlamış değilim. Doktor çok riskli diyor korkuyorum
Canım gidebildin mi hastaneye?Offff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?