Oy hemde ne terleme yaz başından beri hayatımda ilk kez böyle bir terleme yasıyorum oturdugum yerde gögüs boşlugum suyla doluyorKızlar sizdede terleme oluyor mu benim üstüm başım ter içinde kalıyor gece uyuduktan sonra sırıl sıklam ter içinde uyanıyorum yastık falan hep ter oluyor lohusa terimi erken başladı anlamadım istanbul da çok sıcak değil geceleri
Ay bende vantilatör açık yatıyorum sonra boğazım acıyo halsizliğim oluyo üşütmüşüm gibi oluyorum sonra eşimle tartışıyoz açıyosun vantilatörü ondan oluyor diyeOy hemde ne terleme yaz başından beri hayatımda ilk kez böyle bir terleme yasıyorum oturdugum yerde gögüs boşlugum suyla doluyorgece sırıl sıklam uyanıyırum ve burası cehennem gıbı hala sıcak eşim dıyor inşallah bu bebekle bırlıkte üşümeye baslarsın Kapı acık yatıyorum dıye söylenıyor dedım yatma burda baska yerde yat o zaman
Ya bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmışAy bende vantilatör açık yatıyorum sonra boğazım acıyo halsizliğim oluyo üşütmüşüm gibi oluyorum sonra eşimle tartışıyoz açıyosun vantilatörü ondan oluyor diyeo da normalde çok terler sıcaklar ama o havalar çok normal sende bi anormallik var diyor bana demekki tek değilmişim hamilelikten sebepmiş. Hep sağlam hasta olucam galiba diye yprumlamıştım herkeste hasta covitte geri gelmiş aciller kaynıyomuş
Bizde öyleydik kızım zor uyuyodu ve gecce kalkıp oyun oynamak istiyodu hala 12 1 buluyo uyuması sabah 9 10 gibi kalkıyor geçen kıştan beri yani 3 yaşından sonra gece kalkması azaldı kalksa bile geri kendi dalmayı öğrendi öyle bi şey ki uyumamak için direnmek diye bişey var hala uyu diyince yatmaz uyumamak için uykuyla bi alıp vermediği var gerçektenGenelde onu lohusayken derler bebekte gaz olur çorap giy diye haha ben varis çorabı giyiyordum lohusayken ödem olmasın diye sanırım doktor öyle demiştiben üstüme hiç bir şey örtmüyorum ve gece en az 4 kez kalkıyorumdur tuvalete hiç uykumu alamıyorum Zaten 2.5 yaş olmasına rağmen kızım hala deliksiz uyumuyor gece oyuncak fenerini bulmuş karanlıkta odama geldi ödüm koptu hani uyku mahmurluğu bir şey olur ya çocuklarda benimkinde asla o yok, cin gibi bir şey ya. Bir insan neden uykudan nefret eder anlamıyorum yaklaşık bir ay sonra buna ikincisi de eklenecek bir de
Geçen seneye göre gerçekten kış gelmedi daha senin orayı düşünemiyorum ben geceleri serin oluyor ama bana göre değil eşimde ben üşüyorum diyoOy hemde ne terleme yaz başından beri hayatımda ilk kez böyle bir terleme yasıyorum oturdugum yerde gögüs boşlugum suyla doluyorgece sırıl sıklam uyanıyırum ve burası cehennem gıbı hala sıcak eşim dıyor inşallah bu bebekle bırlıkte üşümeye baslarsın Kapı acık yatıyorum dıye söylenıyor dedım yatma burda baska yerde yat o zaman
Hala daha beşiği kuramadıktam kurcaz, vidaları kaybolmuş şimdi vidaları kargoladılar, onu beklıorm hiç yapasım da gelmıo valla.. Beşik kurulmadan yapamam diyorum, güya ona ayak sürüyorum da ne zmna kadar evde hersey birbirine girmeye basladı.. Kendımı zorluyorum halledeyim diye ama cıks olmuyo.. Ne zmna kadar boyle devam etcem bılmıorm
Maşallah2280 gr 46cm olmuşuz. Bir hafta ilerideymiş. Açlık şekeri çok değil ama hafif yüksek, meyvayı vs azalt dikkat et dedi.
İdrarda eritrosit çıktı. Bi yanma vs de yok. Tekrar örnek verdim kültür yapılacakmış. 3gün sonra çıkacak. Gerekirse antibiyotik yazarım dedi.
Plasenta hala tam yukarıya çıkmamış. Böyle devam ederse sezeryan dedi. 39u bekliyorum ben acil bişey olmazsa dedi. İçimi rahatlattı. Şimdiki hastane ile değil başka bir hastane ile anlaşmış. Özeline gidip, sonra doğumu o hastanede yapacağım kısmetse.
Rapor işi de tamam.
Göstermedi yüzünü bizim kız. İki ay olacak göremedik.
Şimdi nstye gireceğim. Önümde 2 kişi var bekliyorum
Bir o eksikti hayatımdaYa bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmış
Maşallah2280 gr 46cm olmuşuz. Bir hafta ilerideymiş. Açlık şekeri çok değil ama hafif yüksek, meyvayı vs azalt dikkat et dedi.
İdrarda eritrosit çıktı. Bi yanma vs de yok. Tekrar örnek verdim kültür yapılacakmış. 3gün sonra çıkacak. Gerekirse antibiyotik yazarım dedi.
Plasenta hala tam yukarıya çıkmamış. Böyle devam ederse sezeryan dedi. 39u bekliyorum ben acil bişey olmazsa dedi. İçimi rahatlattı. Şimdiki hastane ile değil başka bir hastane ile anlaşmış. Özeline gidip, sonra doğumu o hastanede yapacağım kısmetse.
Rapor işi de tamam.
Evet herkes maskelıydı hastanede en son gittimde. Yok klıma vs acmıyorum ben ama kapı acık yatıyorum onada bıdı bıdı söyleniyor kocacıkımAy bende vantilatör açık yatıyorum sonra boğazım acıyo halsizliğim oluyo üşütmüşüm gibi oluyorum sonra eşimle tartışıyoz açıyosun vantilatörü ondan oluyor diyeo da normalde çok terler sıcaklar ama o havalar çok normal sende bi anormallik var diyor bana demekki tek değilmişim hamilelikten sebepmiş. Hep sağlam hasta olucam galiba diye yprumlamıştım herkeste hasta covitte geri gelmiş aciller kaynıyomuş
Pzar günü denize girdimGeçen seneye göre gerçekten kış gelmedi daha senin orayı düşünemiyorum ben geceleri serin oluyor ama bana göre değil eşimde ben üşüyorum diyoben terden ölüyorum üşütmeye rağzıyım ama kızım için yer yeri kapatıp kendi odamı açıyorum şimdilik hararetle geliyo gündüzleride birden ne tuaf hepimizde var demekki
Hepsı akrep burcunun hakkını verıyor. Yalnız bu ne giden yok ileri yok geri randvuyu az uzatayım dedim korktum valla ctesıne gıtmem lazım normalde salı carsamba gıdeyım demiştim2280 gr 46cm olmuşuz. Bir hafta ilerideymiş. Açlık şekeri çok değil ama hafif yüksek, meyvayı vs azalt dikkat et dedi.
Rapor işi de tamam.
Kesin benim hastanem de ister. Ziyaretçi konusunda bir şey dediler mi?Ya bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmış
İstiycekler mi gerçekten yaYa bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmış
Bende cam açık yatıyorumEvet herkes maskelıydı hastanede en son gittimde. Yok klıma vs acmıyorum ben ama kapı acık yatıyorum onada bıdı bıdı söyleniyor kocacıkımAma o uyuyunca acıyorum kapıyı
Pzar günü denize girdimBurda hava asırı sıcak .. ay sabah bı serındı hava nasıl guzel geldi nasıııl ama sogusunda ıstemıyorum dogumda gıt gel o rüzgarıda yemek ıatemıyorum
evet canim ilerdeBenimde 18 şubat sat aramızda 8 gün var canım senin nasıl 33+4 bebek ilerdemi benim 31+4 şuan bebeğin kilosu 1591maşallah senin oğluş gayet güzel
ben de ayni durumdayim.Sen bensin arkadaşım. İğreniyorum kendimden. Ben terlemeyen bir insandım gebelik öncesine kadar. Saç diplerim, boynum, göğüslerim. Su gibi uyanıyorum. Oysaki eşim pikeyle yatıyor, bense üstü açık. Bazen otururken de hele hele başörtüyle oturuyorsam, aniden alnımdan ve elmacık kemiklerimin olduğu bölgeden ter boşalıyor.
Maskeli girdik biz hastaneye. Personelin bazıları maskeliydi. Kalabalık değildi ortam. Şu an zaten nefes nefeseyim her daim. Acayip darlandım. Sadece wc ve nst de taktım.Ya bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?