2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oy hemde ne terleme yaz başından beri hayatımda ilk kez böyle bir terleme yasıyorum oturdugum yerde gögüs boşlugum suyla doluyor gece sırıl sıklam uyanıyırum ve burası cehennem gıbı hala sıcak eşim dıyor inşallah bu bebekle bırlıkte üşümeye baslarsın Kapı acık yatıyorum dıye söylenıyor dedım yatma burda baska yerde yat o zaman

Ay bende vantilatör açık yatıyorum sonra boğazım acıyo halsizliğim oluyo üşütmüşüm gibi oluyorum sonra eşimle tartışıyoz açıyosun vantilatörü ondan oluyor diye o da normalde çok terler sıcaklar ama o havalar çok normal sende bi anormallik var diyor bana demekki tek değilmişim hamilelikten sebepmiş. Hep sağlam hasta olucam galiba diye yprumlamıştım herkeste hasta covitte geri gelmiş aciller kaynıyomuş

Ya bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmış

Bizde öyleydik kızım zor uyuyodu ve gecce kalkıp oyun oynamak istiyodu hala 12 1 buluyo uyuması sabah 9 10 gibi kalkıyor geçen kıştan beri yani 3 yaşından sonra gece kalkması azaldı kalksa bile geri kendi dalmayı öğrendi öyle bi şey ki uyumamak için direnmek diye bişey var hala uyu diyince yatmaz uyumamak için uykuyla bi alıp vermediği var gerçekten
Lohusaykende giymemişimdir ben kesin hastaneden çorapsız terlikle çıktım ocak ayında

Geçen seneye göre gerçekten kış gelmedi daha senin orayı düşünemiyorum ben geceleri serin oluyor ama bana göre değil eşimde ben üşüyorum diyo ben terden ölüyorum üşütmeye rağzıyım ama kızım için yer yeri kapatıp kendi odamı açıyorum şimdilik hararetle geliyo gündüzleride birden ne tuaf hepimizde var demekki

Ben hamak beşik alıcam. Eşime diyorum ki sezeryan günü belli olsun 1 gün önce gidip alırız evde kalabalık yapmasın

2280 gr 46cm olmuşuz. Bir hafta ilerideymiş. Açlık şekeri çok değil ama hafif yüksek, meyvayı vs azalt dikkat et dedi.

İdrarda eritrosit çıktı. Bi yanma vs de yok. Tekrar örnek verdim kültür yapılacakmış. 3gün sonra çıkacak. Gerekirse antibiyotik yazarım dedi.

Plasenta hala tam yukarıya çıkmamış. Böyle devam ederse sezeryan dedi. 39u bekliyorum ben acil bişey olmazsa dedi. İçimi rahatlattı. Şimdiki hastane ile değil başka bir hastane ile anlaşmış. Özeline gidip, sonra doğumu o hastanede yapacağım kısmetse.

Rapor işi de tamam.

Göstermedi yüzünü bizim kız. İki ay olacak göremedik.

Şimdi nstye gireceğim. Önümde 2 kişi var bekliyorum

Maşallah bu grubun bebekleri saklıyor kendini

Maşallah Kasım bebeleri inat yüz göstermemeye ant içmişler

Evet herkes maskelıydı hastanede en son gittimde. Yok klıma vs acmıyorum ben ama kapı acık yatıyorum onada bıdı bıdı söyleniyor kocacıkım Ama o uyuyunca acıyorum kapıyı
Pzar günü denize girdim Burda hava asırı sıcak .. ay sabah bı serındı hava nasıl guzel geldi nasıııl ama sogusunda ıstemıyorum dogumda gıt gel o rüzgarıda yemek ıatemıyorum

Hepsı akrep burcunun hakkını verıyor. Yalnız bu ne giden yok ileri yok geri randvuyu az uzatayım dedim korktum valla ctesıne gıtmem lazım normalde salı carsamba gıdeyım demiştim

Kızlar ben hastane çantasını minimal hazırlamak istiyorum. Şimdi liste yaptım ama ne kadar minimal oldu bilmiyorum hatta bebeğinkiler hazır olduğu için valize koydum. Normalde kabin boya her şey sığacak gibi ama sonrasında kirli çamaşırlar vs koyulunca (tabi ikramlık çikolatalar falan da), strese girmemek için orta boy valize koymak daha mantıklı sanki. Sezeryan olup 2 gün hastanede kalırsam diye hazırladığım liste bu. Sizce eksik fazla var mı? Bu sene kış sert olacak diyorlar ama kasıma başlar mı kış onda da emin olamadım

Eklentiler

• IMG_7067.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 75
Bende cam açık yatıyorum varya kocaları bi hasta etsek bizden bilicekler ben bazen akşamları klimada açıyom valla evin içinde. Bu kış nasıl geçicek acaba ya inşallah çok soğuk olmaz bu sıcaklardsn sonra tırsıyorum

ben de ayni durumdayim. yüzümden aşırı terliyorum ya. millet diyo ki yoo gayet iyi su an hava ama ben yanıyorum sanki. bi de derim ekstra sicak gibi hissettiriyor.

Ya bizim şansımıza galiba yine hastaneye yatınca covid testi filan yapılacak çok artmış
Maskeli girdik biz hastaneye. Personelin bazıları maskeliydi. Kalabalık değildi ortam. Şu an zaten nefes nefeseyim her daim. Acayip darlandım. Sadece wc ve nst de taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…