800 müüüMemorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik
Maşallah sağlıkla gelsin minnoş kızımız, grubun ilk bebeğidualarım sizinle her şey çok güzel olsun.
Yaa düğünümü covit yüzünden 1.5 sene yapamadım şimdi doğurcam kalbim bi covit faciasını daha kaldıramaz lütfen yasaklar fslsn gelmesin yaBana sanki Ekimde biraz daha ciddiyeti artıracaklar gibi geliyor. Eskisi gibi önlemler olmaz ama covid testidir, kısıtlı ziyaretçidir olur gibi geliyor. Kısıtlı ziyaretçi alınması iyi bile olabilir bir yandan
Muayene ücretlerimiz benzermiş Nst de benzerdir üzgünüm800 müüümuayne ücreti 1880 bide 800 de ona verirsek canım kocam çok yıpranıcak bişey söylemeyim de başına gelince öğrensin bari o zamana kadar mutlu yaşasın
Ayyy benDoğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Resmen duygulandım ben deAyyy benNasıl geldik bu günlere Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kimse süpriz yapmazsa inşallah yapmaz Kasım annelerinin ilk bebeği geliyoooor
160 tl diye hatırlıyorum kızımda ben her hafta giriyodum 32 den sonra panik vardı doktorda anlayışlıydı pes etmişti artık sen her hafta gel diyeAyyy baya azmış canımdün hastanede yabancı birinden 300küsür aldılar nst için, sgk ve İlksan indirimiyle bizimki fazla olmaz sanırım, yani olmamalı en azından (medipol)
Yıkılmadık ama ayakta da değiliz160 tl diye hatırlıyorum kızımda ben her hafta giriyodum 32 den sonra panik vardı doktorda anlayışlıydı pes etmişti artık sen her hafta gel diyedüşünüyorumda her hafta 800 tl olsa battık
Pijamayla çık gitsinAslında müslinler battaniyeden ziyade örtü gibiler. Birini bebeği kucağına alırken eşim, annem vs omuzlarına koyarlar niyetiyle aldım. Birini kundak için. Diğerini de ya çıkışta pusete örterim ya da içime sinmezse bebeğin koyulduğu beşiğin altına sererim diye aldım
Hastane çıkışı konusunda ben de kararsızım aslında, dikiş vs olunca pijamalar daha rahat olur gibibebek kısmı dediğim gibi nerdeyse tam zaten, kalan eksiklerin hepsi benim ve kapı süsü çikolata gibi şeyler
Sanırım ilk bebişimiz geliyor ay maşallah onaDoğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Evet evet, ikisinin fiyatları baya uçuk gözüküyorYok canım sizde böyle değildir. Memorial ve Acıbadem gibi fiyatları başka yerde duymadım ben zaten
Bunlar nasıl rakamlar800 müüümuayne ücreti 1880 bide 800 de ona verirsek canım kocam çok yıpranıcak bişey söylemeyim de başına gelince öğrensin bari o zamana kadar mutlu yaşasın
Ay buna sonuna kadar katılıyorumBana sanki Ekimde biraz daha ciddiyeti artıracaklar gibi geliyor. Eskisi gibi önlemler olmaz ama covid testidir, kısıtlı ziyaretçidir olur gibi geliyor. Kısıtlı ziyaretçi alınması iyi bile olabilir bir yandan
Esenlerin fiyatı çoğu yere uygun160 tl diye hatırlıyorum kızımda ben her hafta giriyodum 32 den sonra panik vardı doktorda anlayışlıydı pes etmişti artık sen her hafta gel diyedüşünüyorumda her hafta 800 tl olsa battık
Ya gerçekten bende bunu düşündüm eltim çok meraklı eşi ağırdır girmez filan belki ama o zorla sokar bende çok çekingen bir tipim yani böyle hiç konuşmam bile öyle diyim merhaba merhaba 8 senedir çok resmi takılırım eşimin ailesiyle ama eltim de aksine tam bir çatlakAy buna sonuna kadar katılıyorumçünkü biliyorum ki eşimin birkaç tanıdığı bu kız kapalı rahat edemez demez ziyarete gelir, hele kaynım sık sık
Yarına çıkar canım, hatta ara ara bak belki bugün de sisteme düşerKızlar sağlık ocağı kan testi ne zaman çıkar bugün açlık tokluk bakıldı yarın dr çağırmıştı zaten götürürüm diye verdim de yarına çıkar dimi bakalım bizim dr ne diyecek bu sefer suyuna filan ufaktan korkmuyor değilim
Evet şükür kiEsenlerin fiyatı çoğu yere uygunÇok şükür şimdilik benim her şey normal gidiyor, nst’ye kasılmamız olunca mı alıyorlar yoksa belli haftadan sonra rutin mi oluyor
Valla canım kocam eltim doğum yaptığında kaynımla beraber yemek getirirken, bir şey lazım olduğunda falan hep geldiYa gerçekten bende bunu düşündüm eltim çok meraklı eşi ağırdır girmez filan belki ama o zorla sokar bende çok çekingen bir tipim yani böyle hiç konuşmam bile öyle diyim merhaba merhaba 8 senedir çok resmi takılırım eşimin ailesiyle ama eltim de aksine tam bir çatlakyerli yersiz konuşur filan gelmeseler daha iyi olur benim için kimse gelmesin oh
Anladım canım ben 36da gideceğim zaten, demek ki o ara başlayacak. Senin masraflar hep çarpı 2 artıkEvet şükür kiikiz doğumu zaten fazla teke göre evet sancın olursa erken alır ama 34 sonra 33 ten sonra istiyolar sanırım sonrası rutin oluyor her kontrol de gebeliğe bağlı birazda
Boşver etmeBunlar nasıl rakamlarDoğum ücretleri nedir çok merak ettim
Benim aynı gün çıktığı çok oldu, kontrol etsene. Ama yarın sabah çıkmış olur. Umarım çok güzel şeyler duyarsınKızlar sağlık ocağı kan testi ne zaman çıkar bugün açlık tokluk bakıldı yarın dr çağırmıştı zaten götürürüm diye verdim de yarına çıkar dimi bakalım bizim dr ne diyecek bu sefer suyuna filan ufaktan korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?