2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Memorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik

Maşallah sağlıkla gelsin minnoş kızımız, grubun ilk bebeği dualarım sizinle her şey çok güzel olsun.
800 müüü muayne ücreti 1880 bide 800 de ona verirsek canım kocam çok yıpranıcak bişey söylemeyim de başına gelince öğrensin bari o zamana kadar mutlu yaşasın

Bana sanki Ekimde biraz daha ciddiyeti artıracaklar gibi geliyor. Eskisi gibi önlemler olmaz ama covid testidir, kısıtlı ziyaretçidir olur gibi geliyor. Kısıtlı ziyaretçi alınması iyi bile olabilir bir yandan
Yaa düğünümü covit yüzünden 1.5 sene yapamadım şimdi doğurcam kalbim bi covit faciasını daha kaldıramaz lütfen yasaklar fslsn gelmesin ya ziyaretçileri sayıyla alsınlar içeri ama alsınlar yaa

800 müüü muayne ücreti 1880 bide 800 de ona verirsek canım kocam çok yıpranıcak bişey söylemeyim de başına gelince öğrensin bari o zamana kadar mutlu yaşasın
Muayene ücretlerimiz benzermiş Nst de benzerdir üzgünüm ben de faturayı görünce bir şok oldum ama yapacak bir şey yok.
Bir de benim perinatolog kontrolü de başladı onda sigorta falan da geçmiyor sen düşün

Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacak sorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Ayyy ben Nasıl geldik bu günlere Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kimse süpriz yapmazsa inşallah yapmaz Kasım annelerinin ilk bebeği geliyoooor

Ayyy baya azmış canım dün hastanede yabancı birinden 300küsür aldılar nst için, sgk ve İlksan indirimiyle bizimki fazla olmaz sanırım, yani olmamalı en azından (medipol)
160 tl diye hatırlıyorum kızımda ben her hafta giriyodum 32 den sonra panik vardı doktorda anlayışlıydı pes etmişti artık sen her hafta gel diye düşünüyorumda her hafta 800 tl olsa battık

Pijamayla çık gitsin bende bugün sütyen çamaşır sipariş ettim çanta için çikolata siparişi vericem isim yok kapı süsüm hazır onunda harfleri alıcam tabiki oda isim yok diye bekliyor sanki ismi olsa herşey bitecek gibi ama bakalım

Bana sanki Ekimde biraz daha ciddiyeti artıracaklar gibi geliyor. Eskisi gibi önlemler olmaz ama covid testidir, kısıtlı ziyaretçidir olur gibi geliyor. Kısıtlı ziyaretçi alınması iyi bile olabilir bir yandan
Ay buna sonuna kadar katılıyorum çünkü biliyorum ki eşimin birkaç tanıdığı bu kız kapalı rahat edemez demez ziyarete gelir, hele kaynım sık sık

Kızlar sağlık ocağı kan testi ne zaman çıkar bugün açlık tokluk bakıldı yarın dr çağırmıştı zaten götürürüm diye verdim de yarına çıkar dimi bakalım bizim dr ne diyecek bu sefer suyuna filan ufaktan korkmuyor değilim

160 tl diye hatırlıyorum kızımda ben her hafta giriyodum 32 den sonra panik vardı doktorda anlayışlıydı pes etmişti artık sen her hafta gel diye düşünüyorumda her hafta 800 tl olsa battık
Esenlerin fiyatı çoğu yere uygun Çok şükür şimdilik benim her şey normal gidiyor, nst’ye kasılmamız olunca mı alıyorlar yoksa belli haftadan sonra rutin mi oluyor

Ay buna sonuna kadar katılıyorum çünkü biliyorum ki eşimin birkaç tanıdığı bu kız kapalı rahat edemez demez ziyarete gelir, hele kaynım sık sık
Ya gerçekten bende bunu düşündüm eltim çok meraklı eşi ağırdır girmez filan belki ama o zorla sokar bende çok çekingen bir tipim yani böyle hiç konuşmam bile öyle diyim merhaba merhaba 8 senedir çok resmi takılırım eşimin ailesiyle ama eltim de aksine tam bir çatlak yerli yersiz konuşur filan gelmeseler daha iyi olur benim için kimse gelmesin oh

Yarına çıkar canım, hatta ara ara bak belki bugün de sisteme düşer

Esenlerin fiyatı çoğu yere uygun Çok şükür şimdilik benim her şey normal gidiyor, nst’ye kasılmamız olunca mı alıyorlar yoksa belli haftadan sonra rutin mi oluyor
Evet şükür ki ikiz doğumu zaten fazla teke göre evet sancın olursa erken alır ama 34 sonra 33 ten sonra istiyolar sanırım sonrası rutin oluyor her kontrol de gebeliğe bağlı birazda

Valla canım kocam eltim doğum yaptığında kaynımla beraber yemek getirirken, bir şey lazım olduğunda falan hep geldi ama onlar biz evlenmeden önce 1 seneden fazla küçücük evin içinde beraber yaşadıkları için, onlara garip gelmiyor. İnşallah bi geçmiş olsun der gider normalde severim kaynımı ama işte bu anlar kadınların mahremi

Evet şükür ki ikiz doğumu zaten fazla teke göre evet sancın olursa erken alır ama 34 sonra 33 ten sonra istiyolar sanırım sonrası rutin oluyor her kontrol de gebeliğe bağlı birazda
Anladım canım ben 36da gideceğim zaten, demek ki o ara başlayacak. Senin masraflar hep çarpı 2 artık

Bunlar nasıl rakamlar Doğum ücretleri nedir çok merak ettim
Boşver etme ben kafamdam silmek istiyorum
Benim aynı gün çıktığı çok oldu, kontrol etsene. Ama yarın sabah çıkmış olur. Umarım çok güzel şeyler duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…