Haber ver bizede inşallah bir sorun yoktur canımVar maalesef kasılma daha çok var gidicem birazdan
Haber vericem gidicem birazdan sağolun
Önde olsa bir dert, geride olsa bir dert, haftasını yakalasa bir dertBenim de öyleydi. Şeker yok ama bebek iriydi suyum fazlaydı. En son bebek bi anda kendi haftasına düştü. Ben de bunu taktım. Yani nu bebelere belli olmuyor arkadaşım, boşver iri olsun illaki bir yerde dengeliyor.
Canım gidebildin mi hastaneye?
Asla ama asla kötü doğum hikayeleri dinlemeyin. Güzel doğum hikayelerine odaklananın, birisi size kötü bir doğum hikayesi anlattığı zaman onları susturun. Bilinç altınıza kötü hikayelere yer vermeyin ve anlatanlara da o onların doğumu ya da sizin doğumunuz deyin. Beynime onları yüklemek istemiyorum ve herkesin doğumu özeldir deyin... Ben ve bebeğim iyi olduğu sürece hangi doğum bebeğim için iyi olacaksa o şekilde doğuracağınıza inanın. Emin olun doğumunuz çok güzel olacaktır ve sonunda mutlu bir kavuşma ile bitecektir, neye inanırsanız o öyle olur. Bakın youtube de çok güzel şekilde doğum hikayeleri de var ve hepsi de normal doğum ben onlara baktım hep ve normal doğum istiyorum asla sezaryen istemiyorum, sezaryen en son tercihim. Normal doğum olsun diye egzersizleri baktım, bebeğin kanala daha çabuk yerleşmesi için ne yapabilirim vs vs normal doğum ile alakalı güzel olabilecek her şeye baktım size de tavsiye ederim. Biz şu an 30+5 teyiz inşallah hepimiz (tüm gebeler) sağlıkla bebeklerini kucağımıza alırız. Her şey onlar için ve onlar nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelecekler patron onlarKızlar Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor genelde. Normal doğum beni korkutuyor ya tabi neden, doğuranların anlatması kaynaklı. Yok şöyle oluyor yok böyle oluyor. Allahım bu insanlar cidden düşüncesiz patavatsız. İnsan bilmediği şeyden çok korkmuyor cesaret oluyor da böyle anlatıldı bana da korktum yani bende doğal olarak. Yarın 32 olacak doktor 33 de gel en erken dedi haftaya eşim beni benim memlekete bırakacak bakalım. Doğumu orda düşündüğümüz için. Doktorla konuşup karar vercez artık belki normal zaten olamayacak son zamanlar belli oluyor o durumda
Benimde 18 şubat sat aramızda 8 gün var canım senin nasıl 33+4 bebek ilerdemi benim 31+4 şuan bebeğin kilosu 1591Kızlar ben de bugun gittim, oğluşum 33+4 idi ama doktorumuz 34+0'da şu an dedi. 2300-2400 arası çıktı kilomuzBoyumuz da asagi yukari 43-44 cm. 10 Şubat sat benim muhtemel tarih 17 Kasım ama sezaryen istediğim için 5-7 kasım gibi alırız dedi. Randevusu iyi geçenler adına sevindim. Diğer arkadaşlarım stres yapmayın her şey güzel gidecek buna yürekten inanıyorum.
Kabak çekirdeği ye het gün 1 avuç kadar ama fazla tüketme 1 avuç yeterli. Bende öyle yapıyorum bebeğe kilo aldırıyorEvi doldurdum valla inşallah işe yarardevlette 5 gün kaldım 4 kg vermişim
Ya benim kanamam çok olmamıştı ben hiç kullanamamıştım paketi 2 tane filan anca diğerleri kaldı öylece hastanede kendileri takmıştı zaten 21 gün hep lekelenme şeklinde oldu 21 gün bitti dün kuzenim 60 gün sürdü dedi çok şaşırdım
Kaç gün sürüyor ki doğumdan sonra kanama vs?
Xl aldım geçtim 1 saat önce. Kısmet artık..
Kanamadan ziyade ben hapşırırken ve gülerken iki kez kaçırdım evde ilk hafta hahadepend olmasa baya rezillikti evdekilere de söyledim annem demişti ki senin altına da alt açma bezi serelim öyle otur doğal bir şeymiş kegel yapılması gerekiyormuş yaptıkça eski haline geliyormuş filan ama bunlarda yaşanıyor aklınızda olsun
Kızlar nstye girdim sıkıntı çıkmadı çok şükür. Yine de bi cumartesi falan doktora muayeneye gidicem çok korkmuştum iyiyim şimdi teşekkür ederim size de
Ohh çok sevindim canım çok şükürKızlar nstye girdim sıkıntı çıkmadı çok şükür. Yine de bi cumartesi falan doktora muayeneye gidicem çok korkmuştum iyiyim şimdi teşekkür ederim size de
Annemde yürüyüşte sıkıp bırakıyormuş aklına geldikçe yap demişti valla aklıma pek gelmiyor ama önemli bir şeyAy evet bende kaçırıyordum.. Kegelle düzeltmiştim, ki sadece afedersin çiş yaparken sıkıp bırakıodum öyle düzeldi.. Depend cok kurtarıcı cidden
Sen bensin arkadaşım. İğreniyorum kendimden. Ben terlemeyen bir insandım gebelik öncesine kadar. Saç diplerim, boynum, göğüslerim. Su gibi uyanıyorum. Oysaki eşim pikeyle yatıyor, bense üstü açık. Bazen otururken de hele hele başörtüyle oturuyorsam, aniden alnımdan ve elmacık kemiklerimin olduğu bölgeden ter boşalıyor.Kızlar sizdede terleme oluyor mu benim üstüm başım ter içinde kalıyor gece uyuduktan sonra sırıl sıklam ter içinde uyanıyorum yastık falan hep ter oluyor lohusa terimi erken başladı anlamadım istanbul da çok sıcak değil geceleri
Teşekkür ederim canım, ama genellikle pijama oradakiler. Pijama işini hallettim de gecelik kaldı. Cumartesi Bakırköy pzarından çok ümitliyimTesettüre uygun bulmak zor. Ben de bir tane lacivert aldım fotoğraftan daha kısa durdu üzerimde. Trendyoldan effort marka lohusa takimi aldım yakası dantelli o daha uzun onun renkleri var bakabilirsin.
Olabilir canım benimde ilk 6 ayda oldu emziriyordum amaBnmde öyle oldu 20 gun fılan sürdü.. Ama yıne İlk baslar yogundu bayagı.. Bı ara aniden boşalıyodu kan.. Kopkoyu Bi renkti, hatta aniden boşalınca korktum, ve hatta çiş kaçırdım sandıydım.. Ama sanrım oluyomus oyle.. Pis kan çıkıo galıba, temızlenıo rahim.. Löşi kanı mı ne denılıo hatta.. Ondan 2 sefer oldu, sonra kesıldı.. Sonrada 4.ayda adet olmaya baslamıstm.. O ay meme reddi olmustu, acaba o mu etkılı oldu adet olmada bılmıorm
Ocean mummy balık da çok tüketemediğim için iyi geliyor bana. Hapı yuttuktan sonra ağzıma gelen balık tadını saymazsak iyiPrevit pozitive de baya kilo aldırıyor bence ilkinde hiç atlamadan içtim 3950 doğdu
Gün içindeki neyse ama gece 2 kere üst değiştiriyorum. Sırtım göğsüm saç baş heryerim sırılsıklam oluyor. Yastığa havlu fln seriyorum hatta. Son bir ayda arttı. Gecelikle ve üstümü örtmeden yatıyorum üstelik.Kızlar sizdede terleme oluyor mu benim üstüm başım ter içinde kalıyor gece uyuduktan sonra sırıl sıklam ter içinde uyanıyorum yastık falan hep ter oluyor lohusa terimi erken başladı anlamadım istanbul da çok sıcak değil geceleri
Ay benimki de öyle iki tane içiliyor günlük, bir kırmızı bir sarı şeklinde. Sarısını içmekten hep kaçınıyorum ağzımda balık tadı çok fenaOcean mummy balık da çok tüketemediğim için iyi geliyor bana. Hapı yuttuktan sonra ağzıma gelen balık tadını saymazsak iyi
kilosu kendi haftasına göre 200gr önde sayılır zaten, gerçi sezeryan olacaksam kilolu olmasının bir önemi olmaz ama sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?