2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gecen kış soguktu ya bu yaz o kışın acısı Bu sene normal gecsın amin ..
Ay kızım bi hasta olur gıbı oldu da senın yuzunden sen kapı cam acık yatıyorsun Sen üşümediğin için her yer acık bız üşüyoruz

Maskeli girdik biz hastaneye. Personelin bazıları maskeliydi. Kalabalık değildi ortam. Şu an zaten nefes nefeseyim her daim. Acayip darlandım. Sadece wc ve nst de taktım.
Biz maske takmıyoruz hiç ama doktorumuz takıyor. Ben daha hiç nst çekilmedim sanırım 36 dan sonra

Kızlar Acıbadem için nst fiyatını bilen var mı aşırı merak ediyorum

Aminn kara kış görmeyelim Anlamıyorlar ya bizi bütün yaz ciddi manada bu kadar yandığımı bilmiyorum son 1 haftadır ekstra ekstra bir ateş basıyor benimde geçen halsizliğim oldu soğuk algınlığı gibiydi üstün açık yatıyorsun bütün gece seni örtüyorum bide vantilatörü açıyorsun tabi hasta olursun bir dünya söylendi şu çocuk doğana kadar sık dişini diyor bana

Hastane çıkışı için kıyafet almıycam ben ilk doğumdada pijamayla çıktım vallahi gözüm görmüyordu o an bir şey bence listen gayet sade güzel sadece Müslin çok değilmi ya ben bir penye 1 müslin götürdüm bide çıkarken sarmak için kalın yine aynı şekil koyarım diye düşündüm gerçi müslin yer kaplayan birşey değil pislenir belki filan daha çanta yapmadım ben bende sığmaz diye düşünüyorum küçüğe kapı süsü çikolata cart curt bi sürü şey girecek

Pzar günü denize girdim Burda hava asırı sıcak .. ay sabah bı serındı hava nasıl guzel geldi nasıııl ama sogusunda ıstemıyorum dogumda gıt gel o rüzgarıda yemek ıatemıyorum
Bende hastane dönüşü plaja uğrarız sezon finali yaparım diyordum ama hava bir kapadı. Şu anda gümbür gümbür, yağdı yağacak. Şansıma.. Vardır bir hayır ne diyelim

Biz maske takmıyoruz hiç ama doktorumuz takıyor. Ben daha hiç nst çekilmedim sanırım 36 dan sonra

Kızlar Acıbadem için nst fiyatını bilen var mı aşırı merak ediyorum
Bizim hastane sanırım almıyor nst den ücret. Çıkarken nst çekildi. Bişey isteyen olmadı. Bir kere daha gelmiştim sancım var diye. O zamanda almamışlardı.

Bende hastane dönüşü plaja uğrarız sezon finali yaparım diyordum ama hava bir kapadı. Şu anda gümbür gümbür, yağdı yağacak. Şansıma.. Vardır bir hayır ne diyelim
Bızım yarın yagmur gösteriyor burda eylüle kadar kuşadası eylül ekim didimde hala denize giriliyor ama bizim hali hazırdaki cocugumuz deniizi aşırı sevdıgı ıcın okulda basladıgı ıcın onu sokmak ıstemıyoruz onun gırmemesı için mecburi final yaptık bız
Tabi belli olmaz didime rota cevrılırse şartlar degısebılır

Bizim hastane sanırım almıyor nst den ücret. Çıkarken nst çekildi. Bişey isteyen olmadı. Bir kere daha gelmiştim sancım var diye. O zamanda almamışlardı.
Yaa ne güzel ben ilkinde %20 ödediğim için hiç anlamıyordum alıyorlar mı almıyorlar mı, 2 hafta sonra öğrenicez

Kesin benim hastanem de ister. Ziyaretçi konusunda bir şey dediler mi?
Senin acıbademdi dimi?
İlkinde hem hızlı test hem de geç çıkan aldılar. Ziyaretçide sadece eşim vardı annemleri 2 dk gördüm kolidorda odama gelememişlerdi. Bunda bilmiyorum ama instagramda bir arkadaşımı gördüm onda ziyaretçi vardı süsleme de vardı ama yazın biraz daha vaka az ondan olabilir. Bende kuaförde yoktu o zaman bu sefer olcak dediler ama şans yok hiç belli olmaz

Aslında müslinler battaniyeden ziyade örtü gibiler. Birini bebeği kucağına alırken eşim, annem vs omuzlarına koyarlar niyetiyle aldım. Birini kundak için. Diğerini de ya çıkışta pusete örterim ya da içime sinmezse bebeğin koyulduğu beşiğin altına sererim diye aldım

Hastane çıkışı konusunda ben de kararsızım aslında, dikiş vs olunca pijamalar daha rahat olur gibi bebek kısmı dediğim gibi nerdeyse tam zaten, kalan eksiklerin hepsi benim ve kapı süsü çikolata gibi şeyler

Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacak sorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Yaaa grubun ilk doğumu seninle gerçekleşecek inşallah sağlıkla kucağına alırsın, sonrasında sen ona misler gibi bakarsın zaten

Yaa ne güzel ben ilkinde %20 ödediğim için hiç anlamıyordum alıyorlar mı almıyorlar mı, 2 hafta sonra öğrenicez
Memorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik
Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacak sorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Maşallah sağlıkla gelsin minnoş kızımız, grubun ilk bebeği dualarım sizinle her şey çok güzel olsun.

Memorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik
Ayyy baya azmış canım dün hastanede yabancı birinden 300küsür aldılar nst için, sgk ve İlksan indirimiyle bizimki fazla olmaz sanırım, yani olmamalı en azından (medipol)

Ayyy baya azmış canım dün hastanede yabancı birinden 300küsür aldılar nst için, sgk ve İlksan indirimiyle bizimki fazla olmaz sanırım, yani olmamalı en azından (medipol)
Yok canım sizde böyle değildir. Memorial ve Acıbadem gibi fiyatları başka yerde duymadım ben zaten

Sağlıkla kucağına al inşallah Riske atmaya gerek yok ikinizde sağlıklı olun varsın erken doğsun Gruptan ilk doğuran sen olucaksın galiba çok şanslısın terazi burcu olucak

Bizim hastaneden verdikleri kağıtta covid yazmıyor ekstra ücret hemde sanırım
Dışardan yaptırırız olmuyoe mu öyle acıbadem tahlile çok para istiyor ya geçen gün şu kolestaz için tahlil fiyatı sordum 2 bin dedi başka bi özelde 850 tl ye yaptırdım aynı tahlilleri yazık günah çok fark var nst yi aşırı merak ediyorum

Bana sanki Ekimde biraz daha ciddiyeti artıracaklar gibi geliyor. Eskisi gibi önlemler olmaz ama covid testidir, kısıtlı ziyaretçidir olur gibi geliyor. Kısıtlı ziyaretçi alınması iyi bile olabilir bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…