2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı mesela şu şekilde duruyor aldığım yeri de koyuyorum
Tasarım olarak bayıldım tam istediğim tarz. ama ben kafamı yaslayabileceğim bir model bakıyorum onlarda biraz kaba oluyor o yüzden içime sinen bir model bulamadım henüz

İdrarda tansiyonun yükselmesine neden olan protein falan varsa çıkar canım

Ben de hic bilmiyordum bu hafta doktora sordum. Acil ters bir durum olmadigi surece ben genel aneztezi tercih etmiyorum dedi. Epidural yapacakmis.
Benim Dr kendine klinik açtı. Dün devam ettiğim hastaneyi bıraktı. 2 özel hastane var orda zaten ve doğum için diğeri ile anlaşmış. 10 sene önce bir iki kere gittiğim ve hiç sevmediğim, kötü yorumlara sahip bir hastane. Neden orası dedim. Buradaki hizmetin aynısı olacak orada da şüphen olmasın dedi ama içim rahat etmiyor. Sabah google yorumlara baktım felaket. Bu saatten sonra hastane için Dr değiştirilir mi sizce? Kendi hastanemde başka bir Dr da seçebilirim sonuçta. Yoksa bununda mı akışına bırakayım?

Bu arada salı gününe devletten randevu aldım. Hiç başka bir Dr görmedi bizi. İnşallah farklı şeyler duymam..

bgm21 sağlıkla al kucağına inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz stres yapma kavuşuyorsunuz hep bunu düşün herşey güzel olacak

Bende değiştim 30. haftamda şimdi tekrar değiştiresim var nedense kadın bana ters geldi ama doktorda yok artık

Bende çok baktım ama güvenemedim instadan almaya. Ya bunlardan ya ikea dan alayım diyordum. İkea mağaza da yok yakın çevrede denemek için. Bakayım bu mağazaya.. Teşekkürler
Bende internet sitelerinden aldım, risk aldım gerçekten ama şükür hızlı sorunsuz geldi tabi deneyerek almak daha iyi olabilir

Benimde aynı dr değilde hastaneyle ilgili şüphelerim var içime bişeyler sinmiyor çok yeni bir hastane dr seviyorum ama bilmiyorum hastanede doğumlar az Şuan nasıl olacak vs birde yeni öğrendiğim bir bilgi oldu yenidoğan hepatit b aşısı yapılmıyormuş bu durum beni biraz gerdi bende kan uyuşmazlığı var bebekle aramda uyuşmazlık olursa bana iğne yapılması lazım bebeğe hepatit b yapılmıyorsa bana o iğne nasıl yapılacak ilk oğlumda da uyuşmazlık olduğu için aramızda sarılık riski çok yüksek bizde yenidoğan bakımda büyük ihtimalle yetersizdir yani doğuma 1 ay kaldı başka bir yer beni asla kabul etmez çok takıyorum stres yapıyorum üstelik ben

Google yorumlarını bir kontrol et istersen sende bakmadıysan. Sadece doğum değil, diğer branşlar hakkında da bilgi oluyor. Mesela benim Dr anlaştığı hastanenin en çok acili şikayet almış. Felalet ilgisiz ve hastalara yaklaşımları kötüymüş. O kadar çok olumsuz yorum var ki. Doğumla ilgili 1 yada 2 olumlu şey yazılmış. Onlarda Dr ile ilgili sadece. Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim

Etmiyor gibi şimdilik iyiyim çok şükür halılarımı falan sericez onlarla uğraşıcaz ev bu haldeyken doğurmamam lazım
Ya A Aycee09 özür dilerim ama bu mesajını okuyunca istemsiz güldüm Türk kadınının genetiğine bu temizliği aşılayanlar utansın, bir de şey var ya; gece evi toplayıp yatalım Allah korusun ölürsek arkamızdan ne pasaklı demesinler

Gerçekten öyle, annem aşılamış işe giderken bile bir şey olursa evim düzenli, temiz olsun diye son bir topalarım. Aslında bana bir şey olduktan sonra ne önemi var ama işte, işlemiş içimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…