Keisnlikle seni çok iyi anlıyorumBende bazen çok bunaltıyorum annemi ama her şey tam olmadan içim rahat etmiyor elimde değil
İlkinde yattık çıktık doğuramadık bekledik 3 cm le bir ay anca doğurdukGerçekten bu da Büyük kumar ha vallahi tebrik ediyorum bunu yapabilmek benim gözümde bir meziyet
Bana hem burcumun hem yükselenimin başak olması şokuAa o şeyden. İnsanlar 30undan sonra yükselen burcunun karakterine benzemeye başlar diyolar
Ben 38 dim sonra 38,5 oldum Şuan 39 oldumBen spor ayakkabı da ya 40 ya da 40.5 alırım ama içi tüylü veya arkasında bir yükselti oluyor ya öyle bir terlikse asla 40 olmaz ben o yüzden bu terliği 40-41 aldım olacağını umud ediyorum
Hadi ya öyle mi ? Ben yükselenimi de bilmiyorum çünkü annem bırak doğum saatimi, gündüz mü gece mi onu bile hatırlamıyor acaba ben hangi burç oldumAa o şeyden. İnsanlar 30undan sonra yükselen burcunun karakterine benzemeye başlar diyolar
Of bende çok rahatımdır ya keyifciyim acayip keşke biraz stresli olabilsem her işimi son an halletmeye bayılırımBana hem burcumun hem yükselenimin başak olması şokuAllahım azcık bende bişeyleri planlamadan düşünmeden akışta yaşamak istiyorum ya 30 dan sonra da rahat yok
Evettt benimde öyle, bende yardımcı abla bulmayınca annem sen acil hastaneye bile gitsen bizim halletmemiz yarım günümüzü almaz dedi beni sakinleştirdi onlara güveniyorumKeisnlikle seni çok iyi anlıyorummesela şu an hastane çantası ve eve geldiğinde kullanacağım her şey hazır ama evi b*k götürüyor şu an doğursam birinin benim evime gelip temizlemesi ve toparlaması lazım ama onda da şöyle düşünüyorum yeğenim 32. Haftada bize ceee yapınca ben hemen yardımcı ablayla abimin evine gidip temizlik işini halletmiştim o yüzden o benim gözümde hiç büyümüyor çanta kadar
Kız öyle deme 2 normal doğumlar çok kolay oluyor bak eşimin yeğeni evde sancımı çekmem dedi gitmedi kız arabada doğuruyorduİlkinde yattık çıktık doğuramadık bekledik 3 cm le bir ay anca doğurduko kadar da kolay değil haha suyun gelse bile 24 saat vaktin var kendimi tamamen bıraktım artık eşim yarın devlete gitme seni üzerler, doğurur gelirsin dedi hak verdim gitmekten de vazgeçtim
Aynen öyle taşıyıversin canım kocacımYaaa çok tatlısınal valla ya içinde kalmasın zaten sen doğum yapıcan çanta vs kocana yük olur o kadar da olsun doğuruyorsun yani sonuçta arkanı toplayıversinler ama hırka kesinlikle alınmalı ben oğlumda 15 ağustosta doğum yaptım ona rağmen üşüyor insan sezeyanda ekstra sıcak tutmak lazım ne olur ne olmaz al yanına sabahlık var ama onlar ince hatta kalın yün çorapta koy belki yatakta üşür ayakların
Allaaahh benim annem de öyle diyor ben ilk çocukta 37 giyiyordum şu an 40 giyiyorum diyor ee o zaman büyük ihtimalle ben de öyle olucam ama ben 40 üzeri numara nasıl bulucam Allah'ım sen yardım etBen 38 dim sonra 38,5 oldum Şuan 39 oldumödem yok ayağım büyüyor annemde böyleymiş Kadın sizin yüzünden 41 oldum diyor genetik demek ki inşallah benim terlikte olur çünkü banada terlikler küçük gelir
Haha o kadar da değil yaKız öyle deme 2 normal doğumlar çok kolay oluyor bak eşimin yeğeni evde sancımı çekmem dedi gitmedi kız arabada doğuruyordu
Ne çok rahat olmak ne de çok planlı olmak iyi değil aslında ya keşke ortasını bulabilsekOf bende çok rahatımdır ya keyifciyim acayip keşke biraz stresli olabilsem her işimi son an halletmeye bayılırımeşimde tam tersim o haftalardır yap şu çantayı diye yalvarıyor inan sancım olmasa kesin çantasız alel acele giderdim doğuma kesin
Kahvede koy bak ben onu unuttum atayım çantama bi kaç taneAynen öyle taşıyıversin canım kocacımay benimkinin de en nefret ettiği şey valiz taşımak, oh olsun ona Çorabı koydum hatta küçük sıcak su torbası bile koydum ben bir anne yeleği bir de kalın ceket koyayım bu gidişle orta boy da yetmeyecek bana ha bu arada evimle hastane arası uzakligi en fazla 10 dakika, gören de yurt dışında doğurcam sanır hahaha
Anaa kahve en önemli şey onu nasıl unuturumKahvede koy bak ben onu unuttum atayım çantama bi kaç tanebizimde hastane yakın eşim abartma ben gelir alırım diyor ama bulamazlar canım sen al yanına boşver
Yaa yeminle sesli kahkaha attımAllaaahh benim annem de öyle diyor ben ilk çocukta 37 giyiyordum şu an 40 giyiyorum diyor ee o zaman büyük ihtimalle ben de öyle olucam ama ben 40 üzeri numara nasıl bulucam Allah'ım sen yardım etbir de geçen soya mi demişti biri demişti evdeki 3 gardrop ayakkabıyı bir daha giyemeyeceksem vallahi ayakkabıların karşısına oturur ağlarım
Yok bence benım ayaklarım şiş buyumedı. Cunku bayadır yuzuklerımıde takamıyorum kzıımda hıc cıkarmadım yuzuklerımı.Ayağın mı büyüdübenimde hamilelikte büyüyor şiş değil ama ya normal büyüyor Şuan oğlumdan kalma yarım numara büyüdü bide bunda büyürse eder bana 1 numara yok yok sert değilde altı tabanlı olsun canım sağa sola devrilmeyelim
Güzelmiş ama o kadar para vermemAy araya kaynayim, daha bugün aldım belki fikir olur. Ben crocs tarzı seviyorum ama aynı zamanda kış olacağı için ayaklarım üşümesin, eve de bununla giderim diye düşünüp böyle bir şey aldım daha gelmedi kargoda
Sabahlık aldım polar hırka yerıne dar geldı iade ettım .Sizinle konuştukca yeni liste çıkarıyorum bakalım daha neler gelecek
Kahve
Sıcak su torbası
Hırka
NeeeSabahlık aldım polar hırka yerıne dar geldı iade ettım .
Benım ne canta var ortada nede yıkanmıs üyülenmiş kıyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?