2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende bazen çok bunaltıyorum annemi ama her şey tam olmadan içim rahat etmiyor elimde değil
Keisnlikle seni çok iyi anlıyorum mesela şu an hastane çantası ve eve geldiğinde kullanacağım her şey hazır ama evi b*k götürüyor şu an doğursam birinin benim evime gelip temizlemesi ve toparlaması lazım ama onda da şöyle düşünüyorum yeğenim 32. Haftada bize ceee yapınca ben hemen yardımcı ablayla abimin evine gidip temizlik işini halletmiştim o yüzden o benim gözümde hiç büyümüyor çanta kadar

Gerçekten bu da Büyük kumar ha vallahi tebrik ediyorum bunu yapabilmek benim gözümde bir meziyet
İlkinde yattık çıktık doğuramadık bekledik 3 cm le bir ay anca doğurduk o kadar da kolay değil haha suyun gelse bile 24 saat vaktin var kendimi tamamen bıraktım artık eşim yarın devlete gitme seni üzerler, doğurur gelirsin dedi hak verdim gitmekten de vazgeçtim

Ben spor ayakkabı da ya 40 ya da 40.5 alırım ama içi tüylü veya arkasında bir yükselti oluyor ya öyle bir terlikse asla 40 olmaz ben o yüzden bu terliği 40-41 aldım olacağını umud ediyorum
Ben 38 dim sonra 38,5 oldum Şuan 39 oldum ödem yok ayağım büyüyor annemde böyleymiş Kadın sizin yüzünden 41 oldum diyor genetik demek ki inşallah benim terlikte olur çünkü banada terlikler küçük gelir

Bana hem burcumun hem yükselenimin başak olması şoku Allahım azcık bende bişeyleri planlamadan düşünmeden akışta yaşamak istiyorum ya 30 dan sonra da rahat yok
Of bende çok rahatımdır ya keyifciyim acayip keşke biraz stresli olabilsem her işimi son an halletmeye bayılırım eşimde tam tersim o haftalardır yap şu çantayı diye yalvarıyor inan sancım olmasa kesin çantasız alel acele giderdim doğuma kesin

Evettt benimde öyle, bende yardımcı abla bulmayınca annem sen acil hastaneye bile gitsen bizim halletmemiz yarım günümüzü almaz dedi beni sakinleştirdi onlara güveniyorum bi temizlik ve bebek odasının bir iki şeyi kaldı o da olur

Kız öyle deme 2 normal doğumlar çok kolay oluyor bak eşimin yeğeni evde sancımı çekmem dedi gitmedi kız arabada doğuruyordu

Aynen öyle taşıyıversin canım kocacım ay benimkinin de en nefret ettiği şey valiz taşımak, oh olsun ona Çorabı koydum hatta küçük sıcak su torbası bile koydum ben bir anne yeleği bir de kalın ceket koyayım bu gidişle orta boy da yetmeyecek bana ha bu arada evimle hastane arası uzakligi en fazla 10 dakika, gören de yurt dışında doğurcam sanır hahaha

Bu benim ilk doğum kombinim pentiden pembesini de almıştım sabahlık ve geceliğin onlarda duruyor aslında bu emektar terlikleri koyucam yine duş alabilmiştim o zaman bununla. Ayakta şişme oluyor ama bende büyüme olmadı. Doğumdan yaklaşık 15 saat sonra böyle olmuştu göbeğim

Eklentiler

• IMG_20210509_105817_319.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 95
Allaaahh benim annem de öyle diyor ben ilk çocukta 37 giyiyordum şu an 40 giyiyorum diyor ee o zaman büyük ihtimalle ben de öyle olucam ama ben 40 üzeri numara nasıl bulucam Allah'ım sen yardım et bir de geçen soya mi demişti biri demişti evdeki 3 gardrop ayakkabıyı bir daha giyemeyeceksem vallahi ayakkabıların karşısına oturur ağlarım

Ne çok rahat olmak ne de çok planlı olmak iyi değil aslında ya keşke ortasını bulabilsekben bazen kendimi çok yıpratıyorum eşim çok kızıyo her şey tam düzenli tertipli olsun diye yedim kendimi çocuktan sonra değişcem mecbur yoksa hunilik olurum

Kahvede koy bak ben onu unuttum atayım çantama bi kaç tane bizimde hastane yakın eşim abartma ben gelir alırım diyor ama bulamazlar canım sen al yanına boşver

Kahvede koy bak ben onu unuttum atayım çantama bi kaç tane bizimde hastane yakın eşim abartma ben gelir alırım diyor ama bulamazlar canım sen al yanına boşver
Anaa kahve en önemli şey onu nasıl unuturum e senin eşin yine eve gelir alırım diyor bizimki hem beni eve gönderip durma diyor hem de bu ne bu kadar eşya diyor yani sadece söylenmek üzerine programlanmış kocacım sağolsun

Yaa yeminle sesli kahkaha attım Allah ta seni güldürsün vallahi ilk ya çok büyümez daha

Yok bence benım ayaklarım şiş buyumedı. Cunku bayadır yuzuklerımıde takamıyorum kzıımda hıc cıkarmadım yuzuklerımı.
Güzelmiş ama o kadar para vermem Bizimki ilk çocuk degıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…