Bende de sadece eşim vardı ve adam 21 00 olmadan uyudu ya hiç bir faydası yoktu ama yine o duracakBenım bırde ramazan ayı hatta ramazanın son günü annem eşim kaldı yanımda ıkısıde uyudu bebek aglıyo yanıma veren yok zorla aldım kucagıma emzırdım fılan hemsıreler geliyo süt sagıyoruz bebege onu şırıngayla içiriyorlar tentene temas yaptık yok annem eşim hala uyuyo
Dedım ıyıkı kaldınız yanımda gercekten çok ihtiyacım varmıs size
Bencede şimdi ilk ya onlarınAyy kızlar siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz sanırsınız tatıle cıkıyorlar bu kadar eşya ne
Yahu ben erkenden uyumustum yorgunluktan ne cayı ne kahvesi ne banyosu ne sac kremı
Size orta boyda yetmez büyük boyda
Ay bırde dümdüz yattım ben sağa sola dönemiyprsun kı yastık kullanasınyani en azından benı 2 kısı kaldırıp yatırıyordu sağ sola ancak evımde döndüm
Bu sefer ben yararlanıcam hatta doğal maşa yapın dicem oluyorsa hahaCanım alpi
valla ben yazılanları böyle şaşırarak okuyorumkızlar dedikleriniz çok mantıklı ama ben hiç düşünmemiştim. Bizim hastanede kuaför hizmeti varmış ben ona bile gerek yok demiştim gerek var mıydı
Bir yay bugün yaptıGrupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Ay ben gidin gidin diye bir yolladım onları kapıdan neye uğradıklarını şaşırdılar cidden gözüm görmüyordu o an ameliyat ya ondan belki sen normal olur sa hemen ayaklanırsan yaptır içinde kalmasınBu sefer ben yararlanıcam hatta doğal maşa yapın dicem oluyorsa haha
Ya benımde eşim gelırde kzıımı terketmiş gibi hissettirmemek adına gece sen eve gec onunla uyu okula gıdınce gelırsın dıyorum. annem kalsın dıyorum ama bakalım nasıl olacak.Bende de sadece eşim vardı ve adam 21 00 olmadan uyudu ya hiç bir faydası yoktu ama yine o duracakgece uyandı sadece acıktım ben dedi hastaneden bir şeyler ayarlamış onları yedik bir o konuda işe yaradı
Ya ben o hastanedekı ısıtıcılara pek gıvenmıyorumBencede şimdi ilk ya onlarınasla makyaj görmüyor gözü insanın benim doğum paketin içindeydi kuaför geldi yapalım dedi hayır asla dedim ben ölmüşüm ne makyajı ama kahve şart canım ya baş ağrısı için ve narkozlu atmak için muhakkak için diyorlar
Terlık yok kapı süsü yok çikolata yokAl_pi ben ter olayından ötürü 3 takım pijama aldım ne olur ne olmaz zaten kendime aldığım tek şey pijama depend terlik başka hiç bişey yok bebeğede 1 tane tam set 2 yedek birde isimli tulum var yeter diye düşünüyorum bide bez ıslak mendil battaniye filan el çantasına koydum valla diğer el çantasınada çikolata kapı süsü battaniye yeter herhalde
Kantin 7,24 açık değil bizim hastanede küçük bir termos var ona koyarım su dediğin gibi en azından doğumdan sonra narkoz geçene kadar 2,3 tane içsem yeterYa benımde eşim gelırde kzıımı terketmiş gibi hissettirmemek adına gece sen eve gec onunla uyu okula gıdınce gelırsın dıyorum. annem kalsın dıyorum ama bakalım nasıl olacak.
Ya ben o hastanedekı ısıtıcılara pek gıvenmıyorumHazır kahve aldırırım yada evden termosa sıcak su getırtırım
Kapı süsümü annem yaptı isimleri yok biliyorsunuz malum bizim çocuk isimsizTerlık yok kapı süsü yok çikolata yokArtık bu ayda onları halledeyım . Kapı süsünüde yaptırasım yok olmadı kucuk balon alayım folyo zaten ısmı kısa kapıya asarım
Benımde numaram yokdıger renklerınıde sevmedım
Bizde de emzirme danışmanı geldi tam çıkıcaz hastaneden resmen sözlü sınav yaptı benimde ona sinirim çok bozulmuştuAy ben gidin gidin diye bir yolladım onları kapıdan neye uğradıklarını şaşırdılar cidden gözüm görmüyordu o an ameliyat ya ondan belki sen normal olur sa hemen ayaklanırsan yaptır içinde kalmasın
Ya benım cok tatlı mavı bı terlıgım vardı dedım onu gıyerım almayayım sonra bı gıydım bugun topugum yerde
Bende topuk dikeni var öyle sert bişeyde giyemem cok yumusakta.
Bakayım lcw ye de sagol canım
İnsan öyle bir psikolojiye giriyor ki hemen çıkayım evime gideyim diyor Şuan ben doğumumu unutmuşum sizinle konuşunca parça parça aklıma geliyorBizde de emzirme danışmanı geldi tam çıkıcaz hastaneden resmen sözlü sınav yaptı benimde ona sinirim çok bozulmuştudinlemeyince ve sorduğu sorulara doğru düzgün cevap vermeyince azarlar gibi konuşuyordu
Elif e kardeş geliyor diye bir kitap var biz onu okuduk baya hastaneye gelirken beyaz elbise giyeceğini ve bana gelirken mor çiçek alacağını biliyorYa benımde eşim gelırde kzıımı terketmiş gibi hissettirmemek adına gece sen eve gec onunla uyu okula gıdınce gelırsın dıyorum. annem kalsın dıyorum ama bakalım nasıl olacak.
Grupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Bende bunun aynısı var hamile değilken almıştım ama benim ayağıma 41 numarası bile küçük geldi rahat edemedim öylece duruyor ben de sanırım evde sırf değişiklik olsun diye giyicem galiba
Aa o şeyden. İnsanlar 30undan sonra yükselen burcunun karakterine benzemeye başlar diyolar
Onun için de yelek koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?