2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de sadece eşim vardı ve adam 21 00 olmadan uyudu ya hiç bir faydası yoktu ama yine o duracak gece uyandı sadece acıktım ben dedi hastaneden bir şeyler ayarlamış onları yedik bir o konuda işe yaradı

Bencede şimdi ilk ya onların asla makyaj görmüyor gözü insanın benim doğum paketin içindeydi kuaför geldi yapalım dedi hayır asla dedim ben ölmüşüm ne makyajı ama kahve şart canım ya baş ağrısı için ve narkozlu atmak için muhakkak için diyorlar

Bu sefer ben yararlanıcam hatta doğal maşa yapın dicem oluyorsa haha

Al_pi ben ter olayından ötürü 3 takım pijama aldım ne olur ne olmaz zaten kendime aldığım tek şey pijama depend terlik başka hiç bişey yok bebeğede 1 tane tam set 2 yedek birde isimli tulum var yeter diye düşünüyorum bide bez ıslak mendil battaniye filan el çantasına koydum valla diğer el çantasınada çikolata kapı süsü battaniye yeter herhalde

Bu sefer ben yararlanıcam hatta doğal maşa yapın dicem oluyorsa haha
Ay ben gidin gidin diye bir yolladım onları kapıdan neye uğradıklarını şaşırdılar cidden gözüm görmüyordu o an ameliyat ya ondan belki sen normal olur sa hemen ayaklanırsan yaptır içinde kalmasın

Bende de sadece eşim vardı ve adam 21 00 olmadan uyudu ya hiç bir faydası yoktu ama yine o duracak gece uyandı sadece acıktım ben dedi hastaneden bir şeyler ayarlamış onları yedik bir o konuda işe yaradı
Ya benımde eşim gelırde kzıımı terketmiş gibi hissettirmemek adına gece sen eve gec onunla uyu okula gıdınce gelırsın dıyorum. annem kalsın dıyorum ama bakalım nasıl olacak.
Ya ben o hastanedekı ısıtıcılara pek gıvenmıyorum Hazır kahve aldırırım yada evden termosa sıcak su getırtırım

Terlık yok kapı süsü yok çikolata yok Artık bu ayda onları halledeyım . Kapı süsünüde yaptırasım yok olmadı kucuk balon alayım folyo zaten ısmı kısa kapıya asarım

Kantin 7,24 açık değil bizim hastanede küçük bir termos var ona koyarım su dediğin gibi en azından doğumdan sonra narkoz geçene kadar 2,3 tane içsem yeter yeterki bide baş ağrısı çekmeyelim

Terlık yok kapı süsü yok çikolata yok Artık bu ayda onları halledeyım . Kapı süsünüde yaptırasım yok olmadı kucuk balon alayım folyo zaten ısmı kısa kapıya asarım
Kapı süsümü annem yaptı isimleri yok biliyorsunuz malum bizim çocuk isimsiz çikolatayıda yarın sipariş vericem ilk oğlumda yaptırmamıştım içimde kalmasın ama onada adam isim istiyor işte

Bizde de emzirme danışmanı geldi tam çıkıcaz hastaneden resmen sözlü sınav yaptı benimde ona sinirim çok bozulmuştu dinlemeyince ve sorduğu sorulara doğru düzgün cevap vermeyince azarlar gibi konuşuyordu

Bende de var sanrm topuk dikeni.. Terlıksız yere bastgm an hortluyor, üzerine düşmeyi dikkat ettgmde kendlıgınden gecıo ama nereye kadar ileride bilmiyorum.. Ta unıvde olmustu, Ah bu spor basıma neler açtı Dilkenn sporcuların kaderi bu galıba dimi
Hatta o yuzden bu terlıgı tercih ettim, İnş rahat olur

İnsan öyle bir psikolojiye giriyor ki hemen çıkayım evime gideyim diyor Şuan ben doğumumu unutmuşum sizinle konuşunca parça parça aklıma geliyor

Ya benımde eşim gelırde kzıımı terketmiş gibi hissettirmemek adına gece sen eve gec onunla uyu okula gıdınce gelırsın dıyorum. annem kalsın dıyorum ama bakalım nasıl olacak.
Elif e kardeş geliyor diye bir kitap var biz onu okuduk baya hastaneye gelirken beyaz elbise giyeceğini ve bana gelirken mor çiçek alacağını biliyor Mor çiçeği kendi çıkardı bakalım bulabilirse Valla bir gece de annem baksın eşim hiç baş edemez bana mesaj atıp atıp beni darlar. Hatta kızım için o da hastanede kalsın ne olacak diyor. Ona bıraksam tutar çocuğu hastaneye getirir

Bende bunun aynısı var hamile değilken almıştım ama benim ayağıma 41 numarası bile küçük geldi rahat edemedim öylece duruyor ben de sanırım evde sırf değişiklik olsun diye giyicem galiba

Evet kalıbı bayagı küçük.. Bi numara buyuk aldım ama sımdı nası olur bılmıorm.. Yaz basında almıstm bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…