2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizinle konuştukca yeni liste çıkarıyorum bakalım daha neler gelecek
Kahve
Sıcak su torbası
Hırka
-Eğer hastane çarşafında yatamam dersen çarşaf ve yastık kılıfı ( ben koydum çünkü bana kokuyor)
  • Eğer hastanenin parayla yiyecek, içecek alınacak bir otomatı varsa onun için bir poşet bozuk para (geceleri kantin açık olmadigi için yeğenimin doğumunda biz çok ihtiyaç duymuştuk )
  • bir de gelinimizin bana söylediği şey mutlaka küçük bir yastık al hastanenin yastıkları bacak arama çok büyük oluyordu ama koymayinca da bacak aram ağrıyordu sancı çekerken itiyac oluyor demişti. Ben 10 yıldır bacak arası yastigiyla yattigim için mutalaka koydum seni bilemem
Şimdilik aklıma gelen küçük detaylar bunlar

Sen baya evi taşıyorsun gerçekten haha saç kremini unutmayın kızlar ben saçımı açamamıştım keçe gibi olmuştu o zaman boya da vardı tabii

Ay çıldırcam hepsi çok mantıklı şeyler ben daha fazla detaya girmeyim en iyisi kocamla son 40 gün kala boşanmayalım

Ay çıldırcam hepsi çok mantıklı şeyler ben daha fazla detaya girmeyim en iyisi kocamla son 40 gün kala boşanmayalım
Hahahahahaha daha bizimkinin neler taşıyacağından haberi yok doğum zamanı haberi olacak o zaman da bana kızmayacak doğurmak üzere olduğum için

Benim eşimde tutturdu beşiği kuralım diye erken değil mi daha
Valla biz 1.5 ay önce kurduk odada yanımızda bekliyor iç yatağının poşetini açmadık ve beşiği daha silmedik onu da abla gelince yapar şimdi silsem zaten yine tozlanacak ama biz kurduk çok da hoşumuza gidiyor baş ucumuzda görmek

Ayy kızlar siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz sanırsınız tatıle cıkıyorlar bu kadar eşya ne
Yahu ben erkenden uyumustum yorgunluktan ne cayı ne kahvesi ne banyosu ne sac kremı
Size orta boyda yetmez büyük boyda
Ay bırde dümdüz yattım ben sağa sola dönemiyprsun kı yastık kullanasın yani en azından benı 2 kısı kaldırıp yatırıyordu sağ sola ancak evımde döndüm

Sanırım yay rahatlığı gerçekten bende şaşkınım saç kremi gerekliydi ama duş almak için haha valla ben uyuyamamıştım bile camdaki kız vardı onu izlemiştim gece bir yandan da bebeğe bir şey olur mu diye sürekli bakıyordum

Ben hastanede yazın doğum yapmama rağmen battanıye az koymusum bırtek onda hata yaptım bırde ben doğumdan spnra aşırı aşırı terledım 3 pıjama az geldı keşke üst normal tişört alsaydım yanıma dedım .
Şimdi ki hastanem 5 dk evıme ben yedek bısıler hazırlıycam acil durumda evden alınması için ama kızımda hastane çok uzaktı ondan herseyı fazlasıyla almıstım eve geri geldı çoğu kullanmadan. Bunda nevresımde almayı düşünüyorum en azından yastık kılıfı ve üstüme örtü alacagım alt zaten önemli değil kanama olunca degısıyorlar

Benım bırde ramazan ayı hatta ramazanın son günü annem eşim kaldı yanımda ıkısıde uyudu bebek aglıyo yanıma veren yok zorla aldım kucagıma emzırdım fılan hemsıreler geliyo süt sagıyoruz bebege onu şırıngayla içiriyorlar tentene temas yaptık yok annem eşim hala uyuyo
Dedım ıyıkı kaldınız yanımda gercekten çok ihtiyacım varmıs size

Ya inşallah yaparım bu hafta bişiler

Yay rahatlığı kızımda da 38 de hazırlamıstım 38+5 de doguma gıtmıstım
Canım alpi
valla ben yazılanları böyle şaşırarak okuyorum kızlar dedikleriniz çok mantıklı ama ben hiç düşünmemiştim. Bizim hastanede kuaför hizmeti varmış ben ona bile gerek yok demiştim gerek var mıydı

Ohhh bu azar bana çok iyi geldi

Aa ne guzel bak milyar dolarlar vercen barı ondan yararlan
Ben zorla sacımı duzlemıstım terden berbat olmustı ama orda dus mus almadım evde aldım.

O değilde iyice kaynaştık biz bee vallahi aynı şeyleri yaşayıp aynı hislerle paylaşmak konusmak cok ıyı gelıyor .
Daha süt kokulu gece nöbetlerinde ne tatlı sohbetler edecegız Ben kızımda gece uyumamak ıcın emzırırken burda sohbet ederdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…