-Eğer hastane çarşafında yatamam dersen çarşaf ve yastık kılıfı ( ben koydum çünkü bana kokuyor)Sizinle konuştukca yeni liste çıkarıyorum bakalım daha neler gelecek
Kahve
Sıcak su torbası
Hırka
Sen baya evi taşıyorsun gerçekten haha-Eğer hastane çarşafında yatamam dersen çarşaf ve yastık kılıfı ( ben koydum çünkü bana kokuyor)
Şimdilik aklıma gelen küçük detaylar bunlar
- Eğer hastanenin parayla yiyecek, içecek alınacak bir otomatı varsa onun için bir poşet bozuk para (geceleri kantin açık olmadigi için yeğenimin doğumunda biz çok ihtiyaç duymuştuk )
- bir de gelinimizin bana söylediği şey mutlaka küçük bir yastık al hastanenin yastıkları bacak arama çok büyük oluyordu ama koymayinca da bacak aram ağrıyordu sancı çekerken itiyac oluyor demişti. Ben 10 yıldır bacak arası yastigiyla yattigim için mutalaka koydum seni bilemem
Ay çıldırcam hepsi çok mantıklı şeyler ben daha fazla detaya girmeyim en iyisi kocamla son 40 gün kala boşanmayalım-Eğer hastane çarşafında yatamam dersen çarşaf ve yastık kılıfı ( ben koydum çünkü bana kokuyor)
Şimdilik aklıma gelen küçük detaylar bunlar
- Eğer hastanenin parayla yiyecek, içecek alınacak bir otomatı varsa onun için bir poşet bozuk para (geceleri kantin açık olmadigi için yeğenimin doğumunda biz çok ihtiyaç duymuştuk )
- bir de gelinimizin bana söylediği şey mutlaka küçük bir yastık al hastanenin yastıkları bacak arama çok büyük oluyordu ama koymayinca da bacak aram ağrıyordu sancı çekerken itiyac oluyor demişti. Ben 10 yıldır bacak arası yastigiyla yattigim için mutalaka koydum seni bilemem
Hahahah evet sanırım taşıyorumSen baya evi taşıyorsun gerçekten hahasaç kremini unutmayın kızlar ben saçımı açamamıştım keçe gibi olmuştu o zaman boya da vardı tabii
HahahahahahaAy çıldırcam hepsi çok mantıklı şeyler ben daha fazla detaya girmeyim en iyisi kocamla son 40 gün kala boşanmayalım
Ya inşallah yaparım bu hafta bişiler
Yay rahatlığı
Valla biz 1.5 ay önce kurduk odada yanımızda bekliyorBenim eşimde tutturdu beşiği kuralım diye erken değil mi daha
Yok ya ben cesaret edemem cık olmaz yapamam yani benYa inşallah yaparım bu hafta bişiler
Yay rahatlığıkızımda da 38 de hazırlamıstım 38+5 de doguma gıtmıstım
Ama büyük bir adım attım beşik ve koltugumu çıkardım bugun depodan kurulmayı beklıyorYok ya ben cesaret edemem cık olmaz yapamam yani ben
Sanırım yay rahatlığı gerçekten bende şaşkınımAyy kızlar siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz sanırsınız tatıle cıkıyorlar bu kadar eşya ne
Yahu ben erkenden uyumustum yorgunluktan ne cayı ne kahvesi ne banyosu ne sac kremı
Size orta boyda yetmez büyük boyda
Ay bırde dümdüz yattım ben sağa sola dönemiyprsun kı yastık kullanasınyani en azından benı 2 kısı kaldırıp yatırıyordu sağ sola ancak evımde döndüm
Benım bırde ramazan ayı hatta ramazanın son günü annem eşim kaldı yanımda ıkısıde uyudu bebek aglıyo yanıma veren yok zorla aldım kucagıma emzırdım fılan hemsıreler geliyo süt sagıyoruz bebege onu şırıngayla içiriyorlar tentene temas yaptık yok annem eşim hala uyuyoSanırım yay rahatlığı gerçekten bende şaşkınımsaç kremi gerekliydi ama duş almak için haha valla ben uyuyamamıştım bile camdaki kız vardı onu izlemiştim gece bir yandan da bebeğe bir şey olur mu diye sürekli bakıyordum
Canım alpiYa inşallah yaparım bu hafta bişiler
Yay rahatlığıkızımda da 38 de hazırlamıstım 38+5 de doguma gıtmıstım
Ohhh bu azar bana çok iyi geldiAyy kızlar siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz sanırsınız tatıle cıkıyorlar bu kadar eşya ne
Yahu ben erkenden uyumustum yorgunluktan ne cayı ne kahvesi ne banyosu ne sac kremı
Size orta boyda yetmez büyük boyda
Ay bırde dümdüz yattım ben sağa sola dönemiyprsun kı yastık kullanasınyani en azından benı 2 kısı kaldırıp yatırıyordu sağ sola ancak evımde döndüm
Aa ne guzel bak milyar dolarlar vercen barı ondan yararlanCanım alpi
valla ben yazılanları böyle şaşırarak okuyorumkızlar dedikleriniz çok mantıklı ama ben hiç düşünmemiştim. Bizim hastanede kuaför hizmeti varmış ben ona bile gerek yok demiştim gerek var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?