2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bende de hiç yok öyle süs, püs. Tamamen işlevsellik odaklıyım 2çift çorapla bir patik koydum. Yeter sanırım

Linki var mı canım, burası aklımı çok karıştırıyor

Haha vallahi hiç içimden gelmiyor ya daha var ben hissediyorum

40 ların gözü yaşlı benim terlikte olmazsa yandık bu arada ayaklarım normalde büyğk değil yani sporlarda filan terlikler olmuyor ama senin normalde sporda da bu numara mı ?

Bu arada sanırım hırkada koysak iyi olacak çantaya bu ne soğuk daha 1 ay var bide sez. İnsan çok üşüyor kesin koyamalıyım dondum bugün
Aaa ceket ya da hırka benim aklıma hiç gelmemişti al işte koyacak bir şey daha çıktı yok ben yarın orta boy valize dönüyorum bu böyle olmayacak normalde benim ve oğlumun eşyaları orta boydaydi ama içinde daha terlik banyo malzemeleri kapı süsü çikolata fln yoktu sığmıyor anacim sığmıyor ben en iyisini kendime orta boy oğluma küçük kabin boy alayım her şey gitsin rahat rahat

40 ların gözü yaşlı benim terlikte olmazsa yandık bu arada ayaklarım normalde büyğk değil yani sporlarda filan terlikler olmuyor ama senin normalde sporda da bu numara mı ?
Ben spor ayakkabı da ya 40 ya da 40.5 alırım ama içi tüylü veya arkasında bir yükselti oluyor ya öyle bir terlikse asla 40 olmaz ben o yüzden bu terliği 40-41 aldım olacağını umud ediyorum

Geçen seneye kadar asla böyle değildim 30 yaşıma girdim ve bana bir update geldi hatta kocam ve annem bile diyor ki sen çok değiştin vallahi illallah ediyoruz artık diyolar
Aa o şeyden. İnsanlar 30undan sonra yükselen burcunun karakterine benzemeye başlar diyolar

Yaaa çok tatlısın al valla ya içinde kalmasın zaten sen doğum yapıcan çanta vs kocana yük olur o kadar da olsun doğuruyorsun yani sonuçta arkanı toplayıversinler ama hırka kesinlikle alınmalı ben oğlumda 15 ağustosta doğum yaptım ona rağmen üşüyor insan sezeyanda ekstra sıcak tutmak lazım ne olur ne olmaz al yanına sabahlık var ama onlar ince hatta kalın yün çorapta koy belki yatakta üşür ayakların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…