Aynen uyumlu bencede, kulagıma hoş geliyor.. Ama işte sina da başlı başına bir isimmiş gibi.. Ömer sina olursa herkes Ömer diye seslenir diyeÖmer ismi güzel uyumlu olur sina ya benim 22 tane kuzenim var kuzen çok bi çoğu beğendiğimiz isim var ailede maalesefaileden kimsede olmasın en azından istiyorum ama eşimin bulduğu da olsaymış keşke
Evet kesinlikle öyle yükümüzü ayaklar çektiği için bir süre sonra eeeğğh yeter be seninle mi uğraşıcam deyip patlıyorBende de var sanrm topuk dikeni.. Terlıksız yere bastgm an hortluyor, üzerine düşmeyi dikkat ettgmde kendlıgınden gecıo ama nereye kadar ileride bilmiyorum.. Ta unıvde olmustu, Ah bu spor basıma neler açtıDilkenn sporcuların kaderi bu galıba dimi
Hatta o yuzden bu terlıgı tercih ettim, İnş rahat olur
Wooww gözümde candandıı bi anValla hiç agır g gelmıo bana ya.. Aslan koyanlar nasılsa, kurt da bir o kadar dogal geldi banahatta kurt böyle milliyetçi duygularımı kabartıyor böyle hayalimde 1.80 türk erkeği canlanıyor kurt bakışlı
bgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
Kızlar kendinize çok dikkat edin ben korona oldum daha önce böyle ağır bir hastalık yaşamamıştım Allah hiçbirinizin başına vermesin. Resmen öksürmekten çocuk içimde iki büklüm oldu boğazımdan kan geliyor artık. Ağrıdan acıdan oturup ağladım ilk kez. Yarın doktordan serum isteyeceğim
Çok geçmiş olsun canım kuşburnu filan yapacak olan biri varsa çok iyi gelir bide elma kabuğu çubuk tarçın limon karanfil bi 5 dk demleyip iç çok çabuk toparlıyor ben zatürre olmuştum hamileliğimde bu çayla ayakta kaldımbgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
Kızlar kendinize çok dikkat edin ben korona oldum daha önce böyle ağır bir hastalık yaşamamıştım Allah hiçbirinizin başına vermesin. Resmen öksürmekten çocuk içimde iki büklüm oldu boğazımdan kan geliyor artık. Ağrıdan acıdan oturup ağladım ilk kez. Yarın doktordan serum isteyeceğim
Ayyy canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatirsinbgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
Evet kesinlikle öyle yükümüzü ayaklar çektiği için bir süre sonra eeeğğh yeter be seninle mi uğraşıcam deyip patlıyor
Evet alpaslanda çok var gerçekten du bakalım bu ara çok üzerine düştük karar vericez inşallahYa peki Alparslan Türkiye nüfusunun yarısı koydu sanırım eşimde tutturdu o olsun diye tam vazgeçirmiştim geçen hastanede dr beklerken bir dr geldi önümüze telefonu çalıyordu işte açtı buyurun ben dr Alparslan dedi eşim bana baktı bak diyor bu bir işaretkendini buna inandırdı Aybars istiyorsan Efe Ali Alp gibi kısa isim eklesen belki içinize siner
+1 ben de çok soğudum ama bu şey gibi başlayınca geri seveceğim bir şey benim için çünkü mesleğim oZaten o topuk dikeni cıktgnda deli gibi koşardım, hızlı tempo ve 50dk garanti fazlası da oluyodu.. Cok bılıncsız spor yaptım cookbide cidden hızlı koşan atın b.ku seyrek düşermiş ya.. Bi an hayatım spordu, şimdi öyle Bi sogudum ki toparlayamıyorum
Çok geçmiş olsun ne zordur kim bilir terlemeye çalış olurmu en iyi öyle atlatırsın gibi inşallah dr rahatlatıcak bişeyler verir çok üzüldümbgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
Yok burda bir yengeç var.. Aslında tez canlı, herşeyi 2.trimesterda hazırlayacak olan ama baba adayı yay olunca yapacak bir şeyi kalmayanGrupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
+1 ben de çok soğudum ama bu şey gibi başlayınca geri seveceğim bir şey benim için çünkü mesleğim oama önemli olan başlayabilmek gerisi geliyor zaten
Çok geçmiş olsunbgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
gecmis olsun canim.ben 3 hafta öksurdum sonunda kaburgalarim kirildi sandim acile gittim.israrla ilac vermedi dr öksür bosalt dedi.bir sey olmaz dedi ama oldu.3 gun sonra sinir sıkışmasindan 2 gece hastanede yattim.özur diledi dr benden.Turkiye yi bu konuda gercekten cok seviyorum bilerek aci cekmeye musade edilmiyor en azindan serum iğne önlem aliniyorbgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
2 gece hastanede yatmama rağmen henuz hazır degil valizimGrupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Gerçekten bende okuduklarıma inanamadımAyy kızlar siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz sanırsınız tatıle cıkıyorlar bu kadar eşya ne
Yahu ben erkenden uyumustum yorgunluktan ne cayı ne kahvesi ne banyosu ne sac kremı
Size orta boyda yetmez büyük boyda
Ay bırde dümdüz yattım ben sağa sola dönemiyprsun kı yastık kullanasınyani en azından benı 2 kısı kaldırıp yatırıyordu sağ sola ancak evımde döndüm
Ben bi kova burcu olarak yatım hazırladım sadece bebişin kıyafetleri hazır o kadar kendi kıyafetlerime üşeniyorumGrupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Annem getirmişti benimde emzirme yastığımı açıkçası yük gibi gelmişti o an ama dikişten dolayı eğilmediğim için onun üstünde emzirmek çok rahat gelmişti evdede çok sık kullandım acaba götürsem mi götürmesem mi diye düşünüyorumGerçekten bende okuduklarıma inanamadımtatil benzetmesi çok doğru hastanede emzirmekten ve uykusuzluktan başınızı kaldıramıycaksınız kızlar bide gelen giden olucak onlarlada ilgilenmek zorunda kalıcaksınız zaten kalıncak gün sayısı belli sezaryan olursa 2 gün çok abartmışsınız bacağınızın arasına koymak için yastık yerine emzirme yastığı alın da bari rahat rahat emzirin bebelerinizi çünkü asli görevimiz bu olacak doğurunca
Park yatak dün geldi kutuda. KurmadıkBen bi kova burcu olarak yatım hazırladım sadece bebişin kıyafetleri hazır o kadar kendi kıyafetlerime üşeniyorumve park yatak almamız lazım o da daha ortada yok çocuk doğsa yatcak beşiği henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?