2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
bgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallah süt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.

Kızlar kendinize çok dikkat edin ben korona oldum daha önce böyle ağır bir hastalık yaşamamıştım Allah hiçbirinizin başına vermesin. Resmen öksürmekten çocuk içimde iki büklüm oldu boğazımdan kan geliyor artık. Ağrıdan acıdan oturup ağladım ilk kez. Yarın doktordan serum isteyeceğim

Ömer ismi güzel uyumlu olur sina ya benim 22 tane kuzenim var kuzen çok bi çoğu beğendiğimiz isim var ailede maalesef aileden kimsede olmasın en azından istiyorum ama eşimin bulduğu da olsaymış keşke
Aynen uyumlu bencede, kulagıma hoş geliyor.. Ama işte sina da başlı başına bir isimmiş gibi.. Ömer sina olursa herkes Ömer diye seslenir diye halbukı ben sinayı özene bezene secmiştim heba ettirmemben saksı değilim

Evet kesinlikle öyle yükümüzü ayaklar çektiği için bir süre sonra eeeğğh yeter be seninle mi uğraşıcam deyip patlıyor

Valla hiç agır g gelmıo bana ya.. Aslan koyanlar nasılsa, kurt da bir o kadar dogal geldi bana hatta kurt böyle milliyetçi duygularımı kabartıyor böyle hayalimde 1.80 türk erkeği canlanıyor kurt bakışlı
Wooww gözümde candandıı bi an bizden 1.80 çıkmaz valla dayısına çekerse anca

Geçmiş olsun.. Nasıl oldu o iş ya.. Bende bu ara eve kapattım kendımı ama, haftasonu pazara vsvs gidiorm mecburen.. Gecen annemler gripti, gelmeyin dedim valla, ne Eymeni ne kendımı kaldırabılırım.. Çok zor.. Allah yardımcın olsun

Şu süreci Bi atlatsak hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun canım kuşburnu filan yapacak olan biri varsa çok iyi gelir bide elma kabuğu çubuk tarçın limon karanfil bi 5 dk demleyip iç çok çabuk toparlıyor ben zatürre olmuştum hamileliğimde bu çayla ayakta kaldım

Ayyy canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatirsin salgın varmış ben de korkuyorum peki test mi yaptılar nasıl anlaşıldı? Benim yaşadığım şehirde yalvarmamiza rağmen test yapmadılar karga tulumba atlatıyor atlatanlar da

Evet kesinlikle öyle yükümüzü ayaklar çektiği için bir süre sonra eeeğğh yeter be seninle mi uğraşıcam deyip patlıyor

Zaten o topuk dikeni cıktgnda deli gibi koşardım, hızlı tempo ve 50dk garanti fazlası da oluyodu.. Cok bılıncsız spor yaptım cook bide cidden hızlı koşan atın b.ku seyrek düşermiş ya.. Bi an hayatım spordu, şimdi öyle Bi sogudum ki toparlayamıyorum

Evet alpaslanda çok var gerçekten du bakalım bu ara çok üzerine düştük karar vericez inşallah

+1 ben de çok soğudum ama bu şey gibi başlayınca geri seveceğim bir şey benim için çünkü mesleğim o ama önemli olan başlayabilmek gerisi geliyor zaten

Çok geçmiş olsun ne zordur kim bilir terlemeye çalış olurmu en iyi öyle atlatırsın gibi inşallah dr rahatlatıcak bişeyler verir çok üzüldüm
Bende olmadım hiç korkuyorum demek bu kadar yaygın

Grupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Yok burda bir yengeç var.. Aslında tez canlı, herşeyi 2.trimesterda hazırlayacak olan ama baba adayı yay olunca yapacak bir şeyi kalmayan sonra kendide salıveren.. Mobilyalar hazır. Gelecek ama bu haftada olmuyor. Bir hafta sonra tamamen evde olacak artık. Yıkama işlerine o zaman başlarım diyorum ama bilemiyorum. Bizim kız acele etmez inşallah

+1 ben de çok soğudum ama bu şey gibi başlayınca geri seveceğim bir şey benim için çünkü mesleğim o ama önemli olan başlayabilmek gerisi geliyor zaten

Zaten ben çok hakveriyorum besyoculara.. Besyoya hazırlanırken disiplin sıkı çalışma vsvs kazandgnda bi rahatlama Bi salmışlık olur ya.. Cunku o disiplin insan fıtratına aykırı, her gun aynı sekılde beslenıp aynı sporu yapamaz kımse ya.. Sadece ıstıkrar saglayıp zamana yaymak lazımm sporu.. Eskı alıskanlık lara veda edınce bu sefer spor bıtınce hooop eskı duzene gecılıo.. O yuzden bnm gibi abartmamak lazım haftanın 7 gunu spor yapmak saglıga zararlı

Çok geçmiş olsun bir an evvel geçsin gitsin inşallah.. Sadece öksürük mü var? Ateş falan oldu mu? Hastaneler test yapıyor mu?

gecmis olsun canim.ben 3 hafta öksurdum sonunda kaburgalarim kirildi sandim acile gittim.israrla ilac vermedi dr öksür bosalt dedi.bir sey olmaz dedi ama oldu.3 gun sonra sinir sıkışmasindan 2 gece hastanede yattim.özur diledi dr benden.Turkiye yi bu konuda gercekten cok seviyorum bilerek aci cekmeye musade edilmiyor en azindan serum iğne önlem aliniyor

Gerçekten bende okuduklarıma inanamadım tatil benzetmesi çok doğru hastanede emzirmekten ve uykusuzluktan başınızı kaldıramıycaksınız kızlar bide gelen giden olucak onlarlada ilgilenmek zorunda kalıcaksınız zaten kalıncak gün sayısı belli sezaryan olursa 2 gün çok abartmışsınız bacağınızın arasına koymak için yastık yerine emzirme yastığı alın da bari rahat rahat emzirin bebelerinizi çünkü asli görevimiz bu olacak doğurunca

Grupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Ben bi kova burcu olarak yatım hazırladım sadece bebişin kıyafetleri hazır o kadar kendi kıyafetlerime üşeniyorum ve park yatak almamız lazım o da daha ortada yok çocuk doğsa yatcak beşiği henüz yok

Annem getirmişti benimde emzirme yastığımı açıkçası yük gibi gelmişti o an ama dikişten dolayı eğilmediğim için onun üstünde emzirmek çok rahat gelmişti evdede çok sık kullandım acaba götürsem mi götürmesem mi diye düşünüyorum

Ben bi kova burcu olarak yatım hazırladım sadece bebişin kıyafetleri hazır o kadar kendi kıyafetlerime üşeniyorum ve park yatak almamız lazım o da daha ortada yok çocuk doğsa yatcak beşiği henüz yok
Park yatak dün geldi kutuda. Kurmadık babynest almıştım. Taa en başlarda. Gelirse yatacak yer var şükür. Herşey kolide dolapta yığılı.. Ne aldığımı bile unuttum neredeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…