BenGrupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten
Aynen öyle taşıyıversin canım kocacımay benimkinin de en nefret ettiği şey valiz taşımak, oh olsun ona Çorabı koydum hatta küçük sıcak su torbası bile koydum ben bir anne yeleği bir de kalın ceket koyayım bu gidişle orta boy da yetmeyecek bana ha bu arada evimle hastane arası uzakligi en fazla 10 dakika, gören de yurt dışında doğurcam sanır hahaha
Aynıı durumdayımmm kahkaha attım çok yaşa emiŞaka maka çocuğumun ismi yok ya yarın çikolata siparişi vericem isim soruyorlarhoşgeldin bebek yazsın en iyisi tulumada soy adımızı yazdıralım
Benim eşimde tutturdu beşiği kuralım diye erken değil mi daha
Aklında bir isim varmı peki benim eşim ismi buldu ama koymasın diye işi yokuşa sürüyorumAynıı durumdayımmm kahkaha attım çok yaşa emibende kapı süsü modeli için fiyat aldım isim net değil dedim 9 gün sürüyomuş bide
Hee vallahi o bizim bebek ben ilk doğumumda çanta yapmadım 35+ olmasına rağmen asıl bomba beşiği doğumdan sonra aldık bizBiz bile kurduk.. Daha 2 ayım var normaldetamam arkedeşler rahatız ama abartmayalım bebişler gelınce de bi video varya, anamla babamın tipine bak bunlar daha kendılerine bakamıolar bana nasıl bakacaklar demesinler
Var gibi emin olamıyorum eşimde bişiler diyo kafam karışıyor aybars yamaç diyo yamaç istemiyorum gibi pars emir olabilir kız için minel pera olucak içimize bu siniyo dönüp dolaşıp bu diyoruz erkek zor oldu bizedeAklında bir isim varmı peki benim eşim ismi buldu ama koymasın diye işi yokuşa sürüyorum
İlk oğlumuzun ismini ben koydum ondan biraz işi inat işine döndü gibi emir aybasr nasıl uyumlu gibi deVar gibi emin olamıyorum eşimde bişiler diyo kafam karışıyor aybars yamaç diyo yamaç istemiyorum gibi pars emir olabilir kız için minel pera olucak içimize bu siniyo dönüp dolaşıp bu diyoruz erkek zor oldu bizede
Huyunaaa gitt kocanın ince ince kafana yatan ismi işle biraz
Evet ya sobeleniyorum her mecrada hshsdjjd unutmadım da çok şey konuşuluyor burada hep kaçırıyorum sonradan da dalamıyorum sohbeteBende Happy Mom da yakaladımnick aynı aşk olsun oralarda bizi unuttun mu yoksa
Hee vallahi o bizim bebek ben ilk doğumumda çanta yapmadım 35+ olmasına rağmen asıl bomba beşiği doğumdan sonra aldık bizşimdi en azından beşik var 2 dk kurulur ne var
Şimdi baktı eşim türkiyede 2022 yılında 100 bin kişi emir miş eledikİlk oğlumuzun ismini ben koydum ondan biraz işi inat işine döndü gibi emir aybasr nasıl uyumlu gibi de
Sensin ciciÇok yakışmış, çok cici olmuşsun
İlk oğlumuzun ismini ben koydum ondan biraz işi inat işine döndü gibi emir aybasr nasıl uyumlu gibi de
Şimdi baktı eşim türkiyede 2022 yılında 100 bin kişi emir miş eledikkıvanç tatlıtuğu iki kez rüyamda gördüm ben işaretmi bilmiyorum pek istemmiyorum ama kıvançta ağır bi isim zor Allah yardımcımız olsun
Eşimin köyü yamaç köyü yamaçı seviyodum ama biziim köyün ismi diyip bana hatırlatınca soğudum kulağımın dibinde yamaç güzel diyip duruyor
Hahahaha buna da katılıyorum ama içimdeki gıdıklayan " hadi lazım olursa ? " sesine asla engel olamıyorumAyy kızlar siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz sanırsınız tatıle cıkıyorlar bu kadar eşya ne
Yahu ben erkenden uyumustum yorgunluktan ne cayı ne kahvesi ne banyosu ne sac kremı
Size orta boyda yetmez büyük boyda
Ay bırde dümdüz yattım ben sağa sola dönemiyprsun kı yastık kullanasınyani en azından benı 2 kısı kaldırıp yatırıyordu sağ sola ancak evımde döndüm
Evet karan hala koyan çok kişi var kurt efe ağır bi isim ya ama eşim kurt ne dalga geçerler der kesinYa aslında herkes Bi ara Karan koymuştu, fahriyenın oglu dogunca.. Kıvancın oglunun ismi daha şık bence.. Kurt efe.. Yani daha asil gibikimse niye onu koymuyor merak edıorm
Vwow mükemmel bak işin bitmiş bile hahahahAma büyük bir adım attım beşik ve koltugumu çıkardım bugun depodan kurulmayı beklıyor
Benim eşim bir ara boncuklu tabanca almıştı arada sırada bana sıkıyordu manyakBenım bırde ramazan ayı hatta ramazanın son günü annem eşim kaldı yanımda ıkısıde uyudu bebek aglıyo yanıma veren yok zorla aldım kucagıma emzırdım fılan hemsıreler geliyo süt sagıyoruz bebege onu şırıngayla içiriyorlar tentene temas yaptık yok annem eşim hala uyuyo
Dedım ıyıkı kaldınız yanımda gercekten çok ihtiyacım varmıs size
Evet karan hala koyan çok kişi var kurt efe ağır bi isim ya ama eşim kurt ne dalga geçerler der kesin
Ya peki Alparslan Türkiye nüfusunun yarısı koydu sanırım eşimde tutturdu o olsun diye tam vazgeçirmiştim geçen hastanede dr beklerken bir dr geldi önümüze telefonu çalıyordu işte açtı buyurun ben dr Alparslan dedi eşim bana baktı bak diyor bu bir işaretŞimdi baktı eşim türkiyede 2022 yılında 100 bin kişi emir miş eledikkıvanç tatlıtuğu iki kez rüyamda gördüm ben işaretmi bilmiyorum pek istemmiyorum ama kıvançta ağır bi isim zor Allah yardımcımız olsun
Eşimin köyü yamaç köyü yamaçı seviyodum ama biziim köyün ismi diyip bana hatırlatınca soğudum kulağımın dibinde yamaç güzel diyip duruyor
Ömer ismi güzel uyumlu olur sina ya benim 22 tane kuzenim var kuzen çok bi çoğu beğendiğimiz isim var ailede maalesefEmir cok guzel bence.. Aybars da guzel.. Uyumlu gibi de..
Bende iki isim konusunda kararsızım.. Kimi sadece sina koy dio, kimi Ömer sina koy dıo.. Sadece sina koy dıyenler, sina süper isim Ömer koyarsan sönük kalır dio, Ömer de hosuma gidio Bi yandaneşime pasladım, dedim nufusa kaydederken sana bırakıyorum ister sadece sina, ister Ömer sina koy dedim çakal tabi yer mi.. Beni o topa sokma dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?