2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bana sezaryenden sonra deli Bi üşüme gelmişti, narkozdan mı bılemıorm, genel anestezi olmustum, ameliyathane sogugu da etkılı olabılır.. Öyle böyle Bi titreme degıldı.. Bide son dikişi atarlarken uyanıverdim.. İyice hissettim sogugu, dondum.. Bırazda yukarı cıkmak için bekledım orda.. Valla sıcak su torbası iyi fikir, bende koyayım

Şaka maka çocuğumun ismi yok ya yarın çikolata siparişi vericem isim soruyorlar hoşgeldin bebek yazsın en iyisi tulumada soy adımızı yazdıralım
Aynıı durumdayımmm kahkaha attım çok yaşa emi bende kapı süsü modeli için fiyat aldım isim net değil dedim 9 gün sürüyomuş bide

Aynıı durumdayımmm kahkaha attım çok yaşa emi bende kapı süsü modeli için fiyat aldım isim net değil dedim 9 gün sürüyomuş bide
Aklında bir isim varmı peki benim eşim ismi buldu ama koymasın diye işi yokuşa sürüyorum

Biz bile kurduk.. Daha 2 ayım var normalde tamam arkedeşler rahatız ama abartmayalım bebişler gelınce de bi video varya, anamla babamın tipine bak bunlar daha kendılerine bakamıolar bana nasıl bakacaklar demesinler
Hee vallahi o bizim bebek ben ilk doğumumda çanta yapmadım 35+ olmasına rağmen asıl bomba beşiği doğumdan sonra aldık biz şimdi en azından beşik var 2 dk kurulur ne var

Aklında bir isim varmı peki benim eşim ismi buldu ama koymasın diye işi yokuşa sürüyorum
Var gibi emin olamıyorum eşimde bişiler diyo kafam karışıyor aybars yamaç diyo yamaç istemiyorum gibi pars emir olabilir kız için minel pera olucak içimize bu siniyo dönüp dolaşıp bu diyoruz erkek zor oldu bizede
Huyunaaa gitt kocanın ince ince kafana yatan ismi işle biraz

İlk oğlumuzun ismini ben koydum ondan biraz işi inat işine döndü gibi emir aybasr nasıl uyumlu gibi de

Hee vallahi o bizim bebek ben ilk doğumumda çanta yapmadım 35+ olmasına rağmen asıl bomba beşiği doğumdan sonra aldık biz şimdi en azından beşik var 2 dk kurulur ne var

Öyle kurulur, at degıl deve degıl, yenıdoganı koy yatakodasında yatagına dursun, iki dk da kurulur.. Ama ben İlk basta ne olcanı kestiremiyorum.. Yani ilk sezeryanda hemen ayaga kalkmıstm ama hepsi aynı olur mu ki bilmem.. O hengamede millete laf anlatmak filan.. Eşim bensiz hayatta kuramaz beyin gücü olarak ben destek oluyorum li ona ragmen Bi sürü aksilik oldu, vidaları kaybolmuş, onu istettik geldi, snra Baska degısık vidaların eksık oldugunu anladık vsvs.. Yani Bi haftada anca oldu.. Olur tabi, dert edılcek seyler degıl

Bende bugun evin düzenini az toparladım, bebegın kullanacklarını gün yüzüne cıkardım çok şükür hafta içi de parça parça halletcem diye planlıyorum ama bakalım nooolcagı bellı olmuyo

İlk oğlumuzun ismini ben koydum ondan biraz işi inat işine döndü gibi emir aybasr nasıl uyumlu gibi de
Şimdi baktı eşim türkiyede 2022 yılında 100 bin kişi emir miş eledik kıvanç tatlıtuğu iki kez rüyamda gördüm ben işaretmi bilmiyorum pek istemmiyorum ama kıvançta ağır bi isim zor Allah yardımcımız olsun
Eşimin köyü yamaç köyü yamaçı seviyodum ama biziim köyün ismi diyip bana hatırlatınca soğudum kulağımın dibinde yamaç güzel diyip duruyor

Emir cok guzel bence.. Aybars da guzel.. Uyumlu gibi de..

Bende iki isim konusunda kararsızım.. Kimi sadece sina koy dio, kimi Ömer sina koy dıo.. Sadece sina koy dıyenler, sina süper isim Ömer koyarsan sönük kalır dio, Ömer de hosuma gidio Bi yandan eşime pasladım, dedim nufusa kaydederken sana bırakıyorum ister sadece sina, ister Ömer sina koy dedim çakal tabi yer mi.. Beni o topa sokma dio

Ya aslında herkes Bi ara Karan koymuştu, fahriyenın oglu dogunca.. Kıvancın oglunun ismi daha şık bence.. Kurt efe.. Yani daha asil gibi kimse niye onu koymuyor merak edıorm

Hahahaha buna da katılıyorum ama içimdeki gıdıklayan " hadi lazım olursa ? " sesine asla engel olamıyorum benim sürekli düz sırt üzeri yatmam imkansız bel duzlesmem ve fıtığım var belim havada durduğu için direkt canım acıyor o yüzden benim için yastık şart ama diğerlerini bilemem tabi

Ya aslında herkes Bi ara Karan koymuştu, fahriyenın oglu dogunca.. Kıvancın oglunun ismi daha şık bence.. Kurt efe.. Yani daha asil gibi kimse niye onu koymuyor merak edıorm
Evet karan hala koyan çok kişi var kurt efe ağır bi isim ya ama eşim kurt ne dalga geçerler der kesin

Benim eşim bir ara boncuklu tabanca almıştı arada sırada bana sıkıyordu manyak Instagramda gördüm doğumdan sonra eşini uyandırmak için kadın sıkıyordu ben de dedim ki gün intikam günüdür acaba valize onu da koysam mi hshshahshah

Evet karan hala koyan çok kişi var kurt efe ağır bi isim ya ama eşim kurt ne dalga geçerler der kesin

Valla hiç agır g gelmıo bana ya.. Aslan koyanlar nasılsa, kurt da bir o kadar dogal geldi bana hatta kurt böyle milliyetçi duygularımı kabartıyor böyle hayalimde 1.80 türk erkeği canlanıyor kurt bakışlı

Ya peki Alparslan Türkiye nüfusunun yarısı koydu sanırım eşimde tutturdu o olsun diye tam vazgeçirmiştim geçen hastanede dr beklerken bir dr geldi önümüze telefonu çalıyordu işte açtı buyurun ben dr Alparslan dedi eşim bana baktı bak diyor bu bir işaret kendini buna inandırdı Aybars istiyorsan Efe Ali Alp gibi kısa isim eklesen belki içinize siner
Ömer ismi güzel uyumlu olur sina ya benim 22 tane kuzenim var kuzen çok bi çoğu beğendiğimiz isim var ailede maalesef aileden kimsede olmasın en azından istiyorum ama eşimin bulduğu da olsaymış keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…