2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Önce kızımda başladı 5 gün boyunca düşmeyen bir ateşi vardı deri döküntüsü hapşırık boğmaca gibi bir öksürük boğaz ağrısı. O hastalandıktan 5 6 gün sonra ben yakalandım zaten kuluçka süresi de 5 günmüş.bugün onun 10. Günü hala öksürüyor.lütfen gripli kimseyi eve falan almayın bağışıklığı yükseltici şeyler yapın.

Bizim evle hastane yakında değil.. 45km yaklaşık evden bişey istesem, gidip yenisini alsa daha kolay olur

O kadar çok şey denedim ki sanırım tüm bunları yapan biri iki günde bomba gibi olurdu ama asla iyileşme belirtisi olmadı herşeyi ama herşeyi denedim

Test yapılmadı ama hem kızımı götürdüğüm iki üç doktor hem de kendi doktorum direkt bu korona deyip maske taktırdılar. Çünkü doktorun biri aynı bizim gibi olmuş kendine test yapmış kovidmiş. Okuldaki üç arkadaşıma da aynı şeyleri söylemişler rapor falan yazmışlar iki haftadan önce iyileşme olmuyormuş.deprem bölgesindeyim zaten ilk buralarda bekleniyormuş

Çok geçmiş olsun ne zordur kim bilir terlemeye çalış olurmu en iyi öyle atlatırsın gibi inşallah dr rahatlatıcak bişeyler verir çok üzüldüm
Bende olmadım hiç korkuyorum demek bu kadar yaygın
Zaten bu yeni varyant zıkkımında soğuk soğuk terleniyor su gibi terliyoruz kızımda ben de. Ve her terleme olayı sonrası öksürük nöbeti oluyor. Bol duş alın dedi doktor. Her gün duş alıyoruz. Bana parol ve bitkisel öksürük şurubu dışında ilaç vermedi ama yarın sabah erkenden gidip serum yapmasını isteyeceğim

Çok geçmiş olsun bir an evvel geçsin gitsin inşallah.. Sadece öksürük mü var? Ateş falan oldu mu? Hastaneler test yapıyor mu?
Ahh canım neler olmadı ki önce boğaz ağrısıyla başladı yutkunmama ateş öksürük diye devam etti bugün 5. Günüydü bugünde beynim göz çukurlarım gözlerim yerinden çıkacak gibi. Parol falan asla fayda etmedi.kaburgalarım ağrıyor. Test yapmıyoruz ama bu vaka korona dediler. Zaten şu an üç vaka varmış. İshal mide bulantısı, normal grip, bi de korona

Arkadaşımın bir buçuk yaşındaki kızı da benim gibi çok fazla öksürüyordu. Bugün doktor bu çocuğun ciğerleri şişmiş diye ciğer açıcı iğne yaptı.
Ben ilk koronaya yakalandığımda almanyadaydım dediğin gibi parol bile vermiyorlar ve o zmn da kızıma da 14 haftalık hamileydim. O da acılıydı ama çabuk toparlamıştım bu kez sanırım bu yaşadığım hayatımdaki en acılı Hastalıklar arasında ilk beşe girer.

Bence götür ben götürücem Atıver valize ya nolcak sanki rahat edersin emzirirken

Park yatak dün geldi kutuda. Kurmadık babynest almıştım. Taa en başlarda. Gelirse yatacak yer var şükür. Herşey kolide dolapta yığılı.. Ne aldığımı bile unuttum neredeyse..
Bende artık gidip almak istiyorum ama kocam alırız zaten ne alıcağımız belli aceleye gerek yok diyo kaldı öyle ana kucağı var bende de elektrikli olanlardan onda yatar artık çpcuk doğuma yetişemezse bizim yatak

Bence götür ben götürücem Atıver valize ya nolcak sanki rahat edersin emzirirken
Valiz değil ya bende öyle kabin boy orta boy valiz yok çok büyük valizim oda olmazdı normal deri bir el çantasına koydum en iyisi yastığı poşete koyayım alırım yanıma inşallah unutmazsam ben çok rahat etmiştim hiç eğilmeden oğlumda üstünde rahat rahat emdi ayy heyecanlandım böyle düşününce yaa tekrar emzirme süreci vs inşallah bütün yavrularımız emer bol bol

Uyandım, mide kavrulmasıyla.. Maden suyu içeyim dedim.. İki fırt aldım, hepsini çıkardım, midem bomboş kalmış galıba.. Şimdi yemek yiyorum valla bu saatte inşallah hastalık kaynaklı degıldır.. Bu aksam cılgınlık yapıp balkonda oturdum, gercı hırkamı giydim sırtıma ama bellı olmuyo

Netten aldım ben çok şeyi.. Yattığım yerden o elektrikli ama kucaklarına geçen gün baktım da karar veremedim. Hemen kullanılır mı yoksa zamanı var mı? Nasıl bir model kullanışlı olur bilemedim.

Grupta valizini hazırlamayan sadece yaylar mı kalmış gerçekten

Herkese günaydın,

Ben de (akrep) hazırlamadım halihazırda mevcut olan bebek arabası, anakucağı, yatak, babynest ve oyun matı temizlendi, mevcut az sayıdaki giysi yıkandı ama atlet zıbın bez vs hiçbir şey alınmadı.(kapı süsü, çikolata falan ufukta görünmüyo bile daha). Dünkü yazışmalarınızı gıptayla okurken kendimi kötü hissetsem mi acaba diye düşündüm ama sonra bu mesajla aydınlandım. Hepsi evdeki yayın rahatlığı yüzünden tabii ki
(Neyse en azından acil bir şey olsa kimliğe yazdıracak adı bulduk sayılır, o da bir adımdır)

Bu arada halihazırda çocuğu olanlar, refakatçi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben eşimi alacağım ama oğlum da hiç bizden ayrı kalmadı daha önce. Kafası netleşmiş olan var mı bu konuda?

Su ısıtıcıyı da unutmayın kızlar

Sina'yı ilk defa duydum anlamı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…