2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kapı süsü ve çikolata vs bende de yok. Pek bakmadım daha. Hediyelik bakmıştım öylesine en başlarda. Eşim gelene hediye vermektr ne onlar getirsin dedi bakış açısına hayran kaldım

Eltim normal doğum yaptığı halde odaya geldiğinde 2 yorgan örttüler ama yetmedi resmen kıza. Ama belli bir süre normale döndü. Bir arkadaşım battaniye koy yanına, ilk doğumdaki hastane soğuk geldi, yorganlar yetmedi bana dedi. 2.doğum şehir hastanesiydi oradaki yetti dedi. Bana gereksiz geldi battaniye işi, sonuçta isteyince verirler diye düşünüyorum

Canım ben daha önce corona geçirdiğimde sadece parol almıştım. Ama günde 5 kere gebelikte o kadar alınır mı bilmiyorum ama aklında olsun. En azından bel ağrılarıma ve ateşime o iyi gelmişti. Ve bol bol uyutmuştu, senin çocukla nasıl olur bilmiyorum tabi

Bnm buyuk ihtimalle kız kardeşim kalır.. Eşim annem veya artık canı ısterse kaynanam ogluma bakar.. Yani öyle düşündüm ama daha kımseyle de konusmadm, konusup halletmek lazım aslında

Sina'yı ilk defa duydum anlamı ne?

Sina, sabırlı güçlü anlamı varmış.. Aynı zmnda kızıldenizde bir dağ ismi.. İbni sina dan esinlendim
Hatta ibni sina dan esinlendiğim için ilerde cocuklar dalga geçer diye Ömer eklıyım dedım.. Yani ben bi zorba olsam ibne sina diye dalga gecerdım ılkokulda olmazda ortaokulda muhtemel gibi

Ben kendimde şöyle bir şey fark ettim, midem boşken midem daha çok yanıyor. Resmen midem ağzımda oluyor. Ne zamanki tıka basa yemek yiyorum o zaman şişkinliğim olsa bile yanmam olmuyor yükleniyor son ayların kilosu

Ben tiny love aldım, hem beşik gibi hem de ana kucağı

Ya bide o var.. Ben yaz sıcağında dogum yapmıstm.. Kış ayında nasıl olur bılmıorm.. Yanı battaniyede pat diye Bi yerden alınacak bişey degıl.. Yani devlette nası acaba? Özelde verirler canım.. Versinler Bi zahmet o kadar para verıosunuz

Su ısıtıcıyı da unutmayın kızlar
Bu da benim aklımda. Annemlerde birkaç tane var. Gelirken getirin diyeceğim. Bir de arkadaşların yazdığı sıcak su torbası mantıklı geldi. Koca battaniyeyi yanıma almam ama torba çok mantıklı

Ohh süper.. Sonunda dinlenme zamanı gelıo
Vallahi ya her gün 7’de uyanmaktan bıkmıştım. Ki o yedi olmuyordu son zamanlarda ağrılardan. Ee geceleride uykuyu almıyoruz zaten sancı, tuvalet vs derken. Çok şükür diyorum. Tek üzüldüğüm hareketsiz kalacak olmam

Bu da benim aklımda. Annemlerde birkaç tane var. Gelirken getirin diyeceğim. Bir de arkadaşların yazdığı sıcak su torbası mantıklı geldi. Koca battaniyeyi yanıma almam ama torba çok mantıklı
Doğumdan ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebiliyoruz ya kahve içebiliyor muyuz mesela

Ay hiç aklıma gelmemişti ama olabilir

Evet zaten bnm mide yanmasının tek sebebi aç kalmam hamılelıgın basından beri yarı aç yarı tok yaşıorm.. Önume ne düşerse onu yıyorum.. İşten güçten cocuktan ne fırsat bulursam anca o zmn yiyebiliyorum.. Midem ondan boyle.. Sık sık az az yedıgımde midem cok rahat edıo hatta gecen bursaya arkadasa gittgmde ilk defa o kadar sureklı yemek yemıstm, midem hiç yanmadı bile önune hazır yemek gelmesi de muhtesem bişey ya,

Burdaki rakamları duyunca ben bedava doğrucakmışım gibi geliyor

Doğumdan ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebiliyoruz ya kahve içebiliyor muyuz mesela
Sezeryanden snra önce gaz atmak lazım, sonra buyuk tuvalete cıkmak lazım.. Ondan snra izin verılıo sanrm.. Yada izin verılıo önceden ama sıvı seylere ızın verılıo.. Bende tam hatırlamadım sımdı

36.haftamda doğum şeklim kesinleştiği an burdaki tecrübeli annelere soracağım sanırım sezeryan olursa kahve içinebiliyor ama yiyecek yenmiyor. Normal doğumda kendine gelince direkt yemişti eltim yemeğini

36.haftamda doğum şeklim kesinleştiği an burdaki tecrübeli annelere soracağım sanırım sezeryan olursa kahve içinebiliyor ama yiyecek yenmiyor. Normal doğumda kendine gelince direkt yemişti eltim yemeğini
Bende çarşamba günü kontrole gideceğim. İnşallah kilosu yükselmiştir ve suyu iyidir. Çok hevesliyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…