- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Kapı süsü ve çikolata vs bende de yok. Pek bakmadım daha. Hediyelik bakmıştım öylesine en başlarda. Eşim gelene hediye vermektr ne onlar getirsin dediHerkese günaydın,
Ben de (akrep) hazırlamadımhalihazırda mevcut olan bebek arabası, anakucağı, yatak, babynest ve oyun matı temizlendi, mevcut az sayıdaki giysi yıkandı ama atlet zıbın bez vs hiçbir şey alınmadı.(kapı süsü, çikolata falan ufukta görünmüyo bile daha). Dünkü yazışmalarınızı gıptayla okurken kendimi kötü hissetsem mi acaba diye düşündüm ama sonra bu mesajla aydınlandım. Hepsi evdeki yayın rahatlığı yüzünden tabii ki
(Neyse en azından acil bir şey olsa kimliğe yazdıracak adı bulduk sayılır, o da bir adımdır)
Bu arada halihazırda çocuğu olanlar, refakatçi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben eşimi alacağım ama oğlum da hiç bizden ayrı kalmadı daha önce. Kafası netleşmiş olan var mı bu konuda?
Eltim normal doğum yaptığı halde odaya geldiğinde 2 yorgan örttüler ama yetmedi resmen kıza. Ama belli bir süre normale döndü. Bir arkadaşım battaniye koy yanına, ilk doğumdaki hastane soğuk geldi, yorganlar yetmedi bana dedi. 2.doğum şehir hastanesiydi oradaki yetti dedi. Bana gereksiz geldi battaniye işi, sonuçta isteyince verirler diye düşünüyorumBana sezaryenden sonra deli Bi üşüme gelmişti, narkozdan mı bılemıorm, genel anestezi olmustum, ameliyathane sogugu da etkılı olabılır.. Öyle böyle Bi titreme degıldı.. Bide son dikişi atarlarken uyanıverdim.. İyice hissettim sogugu, dondum.. Bırazda yukarı cıkmak için bekledım orda.. Valla sıcak su torbası iyi fikir, bende koyayım
Canım ben daha önce corona geçirdiğimde sadece parol almıştım. Ama günde 5 kereZaten bu yeni varyant zıkkımında soğuk soğuk terleniyor su gibi terliyoruz kızımda ben de. Ve her terleme olayı sonrası öksürük nöbeti oluyor. Bol duş alın dedi doktor. Her gün duş alıyoruz. Bana parol ve bitkisel öksürük şurubu dışında ilaç vermedi ama yarın sabah erkenden gidip serum yapmasını isteyeceğim
Çarşamba günü alacağım artık inşallahGünaydın.. Rapor almadın mı? Ne zaman bırakacaksın işi
Herkese günaydın,
Ben de (akrep) hazırlamadımhalihazırda mevcut olan bebek arabası, anakucağı, yatak, babynest ve oyun matı temizlendi, mevcut az sayıdaki giysi yıkandı ama atlet zıbın bez vs hiçbir şey alınmadı.(kapı süsü, çikolata falan ufukta görünmüyo bile daha). Dünkü yazışmalarınızı gıptayla okurken kendimi kötü hissetsem mi acaba diye düşündüm ama sonra bu mesajla aydınlandım. Hepsi evdeki yayın rahatlığı yüzünden tabii ki
(Neyse en azından acil bir şey olsa kimliğe yazdıracak adı bulduk sayılır, o da bir adımdır)
Bu arada halihazırda çocuğu olanlar, refakatçi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben eşimi alacağım ama oğlum da hiç bizden ayrı kalmadı daha önce. Kafası netleşmiş olan var mı bu konuda?
Sina'yı ilk defa duydum anlamı ne?
Ben kendimde şöyle bir şey fark ettim, midem boşken midem daha çok yanıyor. Resmen midem ağzımda oluyor. Ne zamanki tıka basa yemek yiyorum o zaman şişkinliğim olsa bile yanmam olmuyorUyandım, mide kavrulmasıyla.. Maden suyu içeyim dedim.. İki fırt aldım, hepsini çıkardım, midem bomboş kalmış galıba.. Şimdi yemek yiyorum valla bu saatteinşallah hastalık kaynaklı degıldır.. Bu aksam cılgınlık yapıp balkonda oturdum, gercı hırkamı giydim sırtıma ama bellı olmuyo
Ben tiny love aldım, hem beşik gibi hem de ana kucağıNetten aldım ben çok şeyi.. Yattığım yerdeno elektrikli ama kucaklarına geçen gün baktım da karar veremedim. Hemen kullanılır mı yoksa zamanı var mı? Nasıl bir model kullanışlı olur bilemedim.
Eltim normal doğum yaptığı halde odaya geldiğinde 2 yorgan örttüler ama yetmedi resmen kıza. Ama belli bir süre normale döndü. Bir arkadaşım battaniye koy yanına, ilk doğumdaki hastane soğuk geldi, yorganlar yetmedi bana dedi. 2.doğum şehir hastanesiydi oradaki yetti dedi. Bana gereksiz geldi battaniye işi, sonuçta isteyince verirler diye düşünüyorum
Çarşamba günü alacağım artık inşallah
Bu da benim aklımda. Annemlerde birkaç tane var. Gelirken getirin diyeceğim. Bir de arkadaşların yazdığı sıcak su torbası mantıklı geldi. Koca battaniyeyi yanıma almam ama torba çok mantıklıSu ısıtıcıyı da unutmayın kızlar
Vallahi ya her gün 7’de uyanmaktan bıkmıştım. Ki o yedi olmuyordu son zamanlarda ağrılardan. Ee geceleride uykuyu almıyoruz zaten sancı, tuvalet vs derken. Çok şükür diyorum. Tek üzüldüğüm hareketsiz kalacak olmamOhh süper.. Sonunda dinlenme zamanı gelıo
Doğumdan ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebiliyoruz ya kahve içebiliyor muyuz meselaBu da benim aklımda. Annemlerde birkaç tane var. Gelirken getirin diyeceğim. Bir de arkadaşların yazdığı sıcak su torbası mantıklı geldi. Koca battaniyeyi yanıma almam ama torba çok mantıklı
Ay hiç aklıma gelmemişti ama olabilirSina, sabırlı güçlü anlamı varmış.. Aynı zmnda kızıldenizde bir dağ ismi.. İbni sina dan esinlendim
Hatta ibni sina dan esinlendiğim için ilerde cocuklar dalga geçer diye Ömer eklıyım dedım.. Yani ben bi zorba olsam ibne sina diye dalga gecerdımılkokulda olmazda ortaokulda muhtemel gibi
Ben kendimde şöyle bir şey fark ettim, midem boşken midem daha çok yanıyor. Resmen midem ağzımda oluyor. Ne zamanki tıka basa yemek yiyorum o zaman şişkinliğim olsa bile yanmam olmuyoryükleniyor son ayların kilosu
Burdaki rakamları duyunca ben bedava doğrucakmışım gibi geliyorYa bide o var.. Ben yaz sıcağında dogum yapmıstm.. Kış ayında nasıl olur bılmıorm.. Yanı battaniyede pat diye Bi yerden alınacak bişey degıl.. Yani devlette nası acaba? Özelde verirler canım.. Versinler Bi zahmeto kadar para verıosunuz
Sezeryanden snra önce gaz atmak lazım, sonra buyuk tuvalete cıkmak lazım.. Ondan snra izin verılıo sanrm.. Yada izin verılıo önceden ama sıvı seylere ızın verılıo.. Bende tam hatırlamadım sımdıDoğumdan ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebiliyoruz ya kahve içebiliyor muyuz mesela
36.haftamda doğum şeklim kesinleştiği an burdaki tecrübeli annelere soracağımDoğumdan ne kadar süre sonra bir şeyler yiyebiliyoruz ya kahve içebiliyor muyuz mesela
Ay hiç aklıma gelmemişti ama olabilir
Bende çarşamba günü kontrole gideceğim. İnşallah kilosu yükselmiştir ve suyu iyidir. Çok hevesliyim bakalım.36.haftamda doğum şeklim kesinleştiği an burdaki tecrübeli annelere soracağımsanırım sezeryan olursa kahve içinebiliyor ama yiyecek yenmiyor. Normal doğumda kendine gelince direkt yemişti eltim yemeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?