2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sabah oğlumu kısa mesafede olsa taşıyarak banyoya götürdüm.. Karnım acayıp durumda iyi mi kötü mü anlamadm bile.. Tuhaf.. İnşallah ters bişey olmamıştır akıl işte 22 kıloyu nası oyle kaldırırsın ya, ıns ters bişey olmaz

Kapı süsü ve çikolata vs bende de yok. Pek bakmadım daha. Hediyelik bakmıştım öylesine en başlarda. Eşim gelene hediye vermektr ne onlar getirsin dedi bakış açısına hayran kaldım

Adam haklı, dağılabiliriz aslında hatıra olması dışında pek bir anlamı yok. Ben yine sosyal yardım kuruluşlarından birini tercih edeceğim hediyelik için. Ama çikolata işi önemli. En kaliteli yerden bol bol yaptırılmalı. Evde tek başına emzirirken karnı kazınan zavallı lohusa anneciklerin en iyi dostu olacak o artan çikolatalar sonra

Aslında ortalama bir özel hastanede bunların hepsi veriliyor olmalı. Ben yine kasımda doğum yapmıştım. Ne bez ne depend ne battaniye vs almamıştım yanıma. (O zaman da böyle son dakikada yapmıştım çantayı zaten meme kremini bile eşim alıp gelmişti doğumdan sonra). Acaba sorsanız mı hastanelerinize önceden? Ben de bir sorayım hatta ya yalnız normal doğum ve üşüme deyince, ayaklar çok üşüyor diye bir bilgi kalmış aklımda (sezaryende üşüyor muydu hatırlamıyorum). Ama çorap zaten kasım ayında unutulacak bir ayrıntı değil neyse ki

Bnm buyuk ihtimalle kız kardeşim kalır.. Eşim annem veya artık canı ısterse kaynanam ogluma bakar.. Yani öyle düşündüm ama daha kımseyle de konusmadm, konusup halletmek lazım aslında

Ah kardeşin olması ne güzel. Oğlanın düzeni bozulmaz hiç o zaman, evde takılır her zamanki gibi.

Evet zaten bnm mide yanmasının tek sebebi aç kalmam hamılelıgın basından beri yarı aç yarı tok yaşıorm.. Önume ne düşerse onu yıyorum.. İşten güçten cocuktan ne fırsat bulursam anca o zmn yiyebiliyorum.. Midem ondan boyle.. Sık sık az az yedıgımde midem cok rahat edıo hatta gecen bursaya arkadasa gittgmde ilk defa o kadar sureklı yemek yemıstm, midem hiç yanmadı bile önune hazır yemek gelmesi de muhtesem bişey ya,
ben az aralıklarla çok yiyorum kahvaltıyı geç yapınca sağlam yiyorum, akşam 5e 6ya kdar acıkmıyorum. Sonra bi anda açlık geliyor yine sağlam yiyorum (porsiyonlarım büyüdü birkaç haftadır farkındayım) arada belki yoğurt falan yersem yiyorum. Sonra da meyve yiyip günü kapatıyorum.

açıkcası ben de öyle düşünüyorum. Doğumla ilgili her şeyi 36.haftadan sonra kesinleştireceğim. Hatta şimdi kampanya yapmışlar ilk normal doğumunu yapanlara %30 indirim varmış. Tabi bu kampanyayı duyunca acaba tekrar zam mı yaptılar diye düşünmeden edemedim

Ah kardeşin olması ne güzel. Oğlanın düzeni bozulmaz hiç o zaman, evde takılır her zamanki gibi.

Ya evet kız kardes olunca cok iyi oluyo.. Hatta keske bitane daha olsaymış.. İlk dogumda refakat ederken kardesım keske Bı tane daha kız kardeşimiz olsaymış, dönüşümlü kalırdık dio.. Cidden cokluk olunca işler daha kolay halledılıo sankı.. Teyzemin 3 kızı var, arı gibiler, her işlerini beraber halledıolar, imreniyorum valla

Bende dün anladım sankı.. Artık yetmıo yemek.. Sureklı yemem lazım gibi.. Vucudum istio.. Uyandım kustum gece.. Bıldıgın yemek yedım de oyle uyuyabıldım..

Yaa çok fenaymış ben de gökay düşünmüştüm bir ara ama adı gökle başlayan bir arkadaşım vazgeçirdi beni
Ama bir şey diyeyim mi, murat veya vedat gibi isimlerle bile dalga geçilebildiğine göre, bence dalga geçmek isteyen azıcık kafası çalışıyorsa her türlü isimle dalga geçebilir gibi geliyor bana.

Ben ananesiyle bırakcam canım ama hic bizden ayrı kalmadı gece ben de cok tedirginim nasıl olcak

Gökle baslayan ismi de tahmın edebılıorum aynen işte her turlu dalga gecmek isteyen istio.. Bide dunya toz pembe degıl, her turlu duyguyla başa çıkması lazım.. Ne kadar korusak da olması gereken yaşanması gerekıyor

Bende dün anladım sankı.. Artık yetmıo yemek.. Sureklı yemem lazım gibi.. Vucudum istio.. Uyandım kustum gece.. Bıldıgın yemek yedım de oyle uyuyabıldım..
Yaklaşık 2 haftadır yemekten sonra tartılmak aklıma geliyor. 65 falan çıkıyorum. Şimdi aç karna tartılayım dedim bu kadar yemek muhabbeti üzerine, yine 65im ben 2 hafta evde durunca 2.5kilo mu almışım ya

Bizde isim konusunda kararsızız. Ben Uraz istiyorum eşim Pars. Ama pars ağır bir isim çocuğu yük olur hayatı boyunca. 35.haftamdayım inşallah karar vericez.

Ay inşallah normal doğum diye girip zorunlu sezaryene dönenleri de kapsıyordur. Yoksa düşünsene anne hesapçı çıkarsa, tutturuyomuş normal de normal diye

Ay inşallah normal doğum diye girip zorunlu sezaryene dönenleri de kapsıyordur. Yoksa düşünsene anne hesapçı çıkarsa, tutturuyomuş normal de normal diye
Bence zorunlu sezeryana da olmalı indirim sonuçta keyfi olmayacağız

Bizde isim konusunda kararsızız. Ben Uraz istiyorum eşim Pars. Ama pars ağır bir isim çocuğu yük olur hayatı boyunca. 35.haftamdayım inşallah karar vericez.
Bana öyle geliyor ki, siz bence Barlas’ta anlaşabilirsiniz

Haa bide ilk başta Göktuğ düşünmüştük, çocuklar okulda Göttuğ derler dedi biri vazgeçtik

Geçenlerde eski kalabalık sofraları özlediğimi hissedip en yakın arkadaşımı ve eşini çağırdım yemeğe. Masada sevdiğim çeşit çeşit şeyler olunca resmen patlayana kadarda yedim hatta kalmasın şimdi yazık bahanesiyle en son ne var ne yok götürdüm desem yeri günlerce kendime gelemem derken midem sağlam halde güzel bir uyku ve ertesi gün geçirmiştim. Hatta durumu anlamadım, ama üzerinde de durmadım. Şimdi taşlar yerine oturdu İştahım yok çünkü. Resmen zorla yiyorum. O gün sohbet muhabbet iyi gitmişti.

Ben hala aynıyım ya, 89 90 arası gidip geliyorum... Hayır bebek Bi insana hiç mi kilo aldırmaz anlamıyorum tmm guzel bişey de yami bu sefer bebek kılo almıo gibi düşünmeye baslıyorum, ama nedense de en son gittiğimde uyumluydu haftasıyla

Evet ya sobeleniyorum her mecrada hshsdjjd unutmadım da çok şey konuşuluyor burada hep kaçırıyorum sonradan da dalamıyorum sohbete
Sonradan da olsa gel bence sohbetlere biz seni dahil ederiz

Bence de hediyelik konusunda çok haklı ben buna ikna oldum ve yaptırmadım başından beri aklımda temaya bağış yapmak vardı onu gerçekleştirdim. Eğer hediyelik yaptırmak isteyen varsa zaten bağış karşılığında magnet veriliyor. Bana isimli magnetler her ne kadar saçma gelse de anı olarak saklamış olacağım
Çikolata içinde bir yer buldum onu da bugün ayarlayacağım umarım

Hatta gelen magneti ekledim

Eklentiler

• F9D99F21-4225-4390-AD0B-C0ED28B61F06.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 70
Ben bi kova burcu olarak yatım hazırladım sadece bebişin kıyafetleri hazır o kadar kendi kıyafetlerime üşeniyorum ve park yatak almamız lazım o da daha ortada yok çocuk doğsa yatcak beşiği henüz yok
Yani acil bir şey olursa(umarım olmaz) beşiği almak yarım saatlik iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…