Kapı süsü ve çikolata vs bende de yok. Pek bakmadım daha. Hediyelik bakmıştım öylesine en başlarda. Eşim gelene hediye vermektr ne onlar getirsin dedibakış açısına hayran kaldım
Eltim normal doğum yaptığı halde odaya geldiğinde 2 yorgan örttüler ama yetmedi resmen kıza. Ama belli bir süre normale döndü. Bir arkadaşım battaniye koy yanına, ilk doğumdaki hastane soğuk geldi, yorganlar yetmedi bana dedi. 2.doğum şehir hastanesiydi oradaki yetti dedi. Bana gereksiz geldi battaniye işi, sonuçta isteyince verirler diye düşünüyorum
Bnm buyuk ihtimalle kız kardeşim kalır.. Eşim annem veya artık canı ısterse kaynanam ogluma bakar.. Yani öyle düşündüm ama daha kımseyle de konusmadm, konusup halletmek lazım aslında
açıkcası ben de öyle düşünüyorum. Doğumla ilgili her şeyi 36.haftadan sonra kesinleştireceğim. Hatta şimdi kampanya yapmışlar ilk normal doğumunu yapanlara %30 indirim varmış. Tabi bu kampanyayı duyunca acaba tekrar zam mı yaptılar diye düşünmeden edemedimAslında ortalama bir özel hastanede bunların hepsi veriliyor olmalı. Ben yine kasımda doğum yapmıştım. Ne bez ne depend ne battaniye vs almamıştım yanıma. (O zaman da böyle son dakikada yapmıştım çantayı zatenmeme kremini bile eşim alıp gelmişti doğumdan sonra). Acaba sorsanız mı hastanelerinize önceden? Ben de bir sorayım hatta ya yalnız normal doğum ve üşüme deyince, ayaklar çok üşüyor diye bir bilgi kalmış aklımda (sezaryende üşüyor muydu hatırlamıyorum). Ama çorap zaten kasım ayında unutulacak bir ayrıntı değil neyse ki
Ah kardeşin olması ne güzel. Oğlanın düzeni bozulmaz hiç o zaman, evde takılır her zamanki gibi.
Evet zaten bnm mide yanmasının tek sebebi aç kalmamhamılelıgın basından beri yarı aç yarı tok yaşıorm.. Önume ne düşerse onu yıyorum.. İşten güçten cocuktan ne fırsat bulursam anca o zmn yiyebiliyorum.. Midem ondan boyle.. Sık sık az az yedıgımde midem cok rahat edıo hatta gecen bursaya arkadasa gittgmde ilk defa o kadar sureklı yemek yemıstm, midem hiç yanmadı bile önune hazır yemek gelmesi de muhtesem bişey ya,
ben az aralıklarla çok yiyorumkahvaltıyı geç yapınca sağlam yiyorum, akşam 5e 6ya kdar acıkmıyorum. Sonra bi anda açlık geliyor yine sağlam yiyorum (porsiyonlarım büyüdü birkaç haftadır farkındayım) arada belki yoğurt falan yersem yiyorum. Sonra da meyve yiyip günü kapatıyorum.
Sina, sabırlı güçlü anlamı varmış.. Aynı zmnda kızıldenizde bir dağ ismi.. İbni sina dan esinlendim
Hatta ibni sina dan esinlendiğim için ilerde cocuklar dalga geçer diye Ömer eklıyım dedım.. Yani ben bi zorba olsam ibne sina diye dalga gecerdımılkokulda olmazda ortaokulda muhtemel gibi
Ben ananesiyle bırakcam canım ama hic bizden ayrı kalmadı gece ben de cok tedirginim nasıl olcakHerkese günaydın,
Ben de (akrep) hazırlamadımhalihazırda mevcut olan bebek arabası, anakucağı, yatak, babynest ve oyun matı temizlendi, mevcut az sayıdaki giysi yıkandı ama atlet zıbın bez vs hiçbir şey alınmadı.(kapı süsü, çikolata falan ufukta görünmüyo bile daha). Dünkü yazışmalarınızı gıptayla okurken kendimi kötü hissetsem mi acaba diye düşündüm ama sonra bu mesajla aydınlandım. Hepsi evdeki yayın rahatlığı yüzünden tabii ki
(Neyse en azından acil bir şey olsa kimliğe yazdıracak adı bulduk sayılır, o da bir adımdır)
Bu arada halihazırda çocuğu olanlar, refakatçi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben eşimi alacağım ama oğlum da hiç bizden ayrı kalmadı daha önce. Kafası netleşmiş olan var mı bu konuda?
Yaa çok fenaymışben de gökay düşünmüştüm bir ara ama adı gökle başlayan bir arkadaşım vazgeçirdi beni
Ama bir şey diyeyim mi, murat veya vedat gibi isimlerle bile dalga geçilebildiğine göre, bence dalga geçmek isteyen azıcık kafası çalışıyorsa her türlü isimle dalga geçebilir gibi geliyor bana.
Yaklaşık 2 haftadır yemekten sonra tartılmak aklıma geliyor. 65 falan çıkıyorum. Şimdi aç karna tartılayım dedim bu kadar yemek muhabbeti üzerine, yine 65imBende dün anladım sankı.. Artık yetmıo yemek.. Sureklı yemem lazım gibi.. Vucudum istio.. Uyandım kustum gece.. Bıldıgın yemek yedım de oyle uyuyabıldım..
Bizde isim konusunda kararsızız. Ben Uraz istiyorum eşim Pars. Ama pars ağır bir isim çocuğu yük olur hayatı boyunca. 35.haftamdayım inşallah karar vericez.Sina, sabırlı güçlü anlamı varmış.. Aynı zmnda kızıldenizde bir dağ ismi.. İbni sina dan esinlendim
Hatta ibni sina dan esinlendiğim için ilerde cocuklar dalga geçer diye Ömer eklıyım dedım.. Yani ben bi zorba olsam ibne sina diye dalga gecerdımılkokulda olmazda ortaokulda muhtemel gibi
açıkcası ben de öyle düşünüyorum. Doğumla ilgili her şeyi 36.haftadan sonra kesinleştireceğim. Hatta şimdi kampanya yapmışlar ilk normal doğumunu yapanlara %30 indirim varmış. Tabi bu kampanyayı duyunca acaba tekrar zam mı yaptılar diye düşünmeden edemedim
Bence zorunlu sezeryana da olmalı indirimAy inşallah normal doğum diye girip zorunlu sezaryene dönenleri de kapsıyordur. Yoksa düşünsene anne hesapçı çıkarsa, tutturuyomuş normal de normal diye
Bana öyle geliyor ki, siz bence Barlas’ta anlaşabilirsinizBizde isim konusunda kararsızız. Ben Uraz istiyorum eşim Pars. Ama pars ağır bir isim çocuğu yük olur hayatı boyunca. 35.haftamdayım inşallah karar vericez.
Haa bide ilk başta Göktuğ düşünmüştük, çocuklar okulda Göttuğ derler dedi biri vazgeçtikSina, sabırlı güçlü anlamı varmış.. Aynı zmnda kızıldenizde bir dağ ismi.. İbni sina dan esinlendim
Geçenlerde eski kalabalık sofraları özlediğimi hissedip en yakın arkadaşımı ve eşini çağırdım yemeğe. Masada sevdiğim çeşit çeşit şeyler olunca resmen patlayana kadarda yedimBen kendimde şöyle bir şey fark ettim, midem boşken midem daha çok yanıyor. Resmen midem ağzımda oluyor. Ne zamanki tıka basa yemek yiyorum o zaman şişkinliğim olsa bile yanmam olmuyoryükleniyor son ayların kilosu
Yaklaşık 2 haftadır yemekten sonra tartılmak aklıma geliyor. 65 falan çıkıyorum. Şimdi aç karna tartılayım dedim bu kadar yemek muhabbeti üzerine, yine 65imben 2 hafta evde durunca 2.5kilo mu almışım ya
Sonradan da olsa gel bence sohbetlere biz seni dahil ederizEvet ya sobeleniyorum her mecrada hshsdjjd unutmadım da çok şey konuşuluyor burada hep kaçırıyorum sonradan da dalamıyorum sohbete
Adam haklı, dağılabilirizaslında hatıra olması dışında pek bir anlamı yok. Ben yine sosyal yardım kuruluşlarından birini tercih edeceğim hediyelik için. Ama çikolata işi önemli. En kaliteli yerden bol bol yaptırılmalı. Evde tek başına emzirirken karnı kazınan zavallı lohusa anneciklerin en iyi dostu olacak o artan çikolatalar sonra
Aslında ortalama bir özel hastanede bunların hepsi veriliyor olmalı. Ben yine kasımda doğum yapmıştım. Ne bez ne depend ne battaniye vs almamıştım yanıma. (O zaman da böyle son dakikada yapmıştım çantayı zatenmeme kremini bile eşim alıp gelmişti doğumdan sonra). Acaba sorsanız mı hastanelerinize önceden? Ben de bir sorayım hatta ya yalnız normal doğum ve üşüme deyince, ayaklar çok üşüyor diye bir bilgi kalmış aklımda (sezaryende üşüyor muydu hatırlamıyorum). Ama çorap zaten kasım ayında unutulacak bir ayrıntı değil neyse ki
Ah kardeşin olması ne güzel. Oğlanın düzeni bozulmaz hiç o zaman, evde takılır her zamanki gibi.
Bizde isim konusunda kararsızız. Ben Uraz istiyorum eşim Pars. Ama pars ağır bir isim çocuğu yük olur hayatı boyunca. 35.haftamdayım inşallah karar vericez.
Yani acil bir şey olursa(umarım olmaz) beşiği almak yarım saatlik işBen bi kova burcu olarak yatım hazırladım sadece bebişin kıyafetleri hazır o kadar kendi kıyafetlerime üşeniyorumve park yatak almamız lazım o da daha ortada yok çocuk doğsa yatcak beşiği henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?