- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Sonradan da olsa gel bence sohbetlere biz seni dahil ederiz
Bence de hediyelik konusunda çok haklı ben buna ikna oldum ve yaptırmadımbaşından beri aklımda temaya bağış yapmak vardı onu gerçekleştirdim. Eğer hediyelik yaptırmak isteyen varsa zaten bağış karşılığında magnet veriliyor. Bana isimli magnetler her ne kadar saçma gelse de anı olarak saklamış olacağım
Çikolata içinde bir yer buldum onu da bugün ayarlayacağım umarım
Hatta gelen magneti ekledim
Tema vakfı mantıklı geldi bir bakayım. Benimde düşüncem hatıra kalması zatenSonradan da olsa gel bence sohbetlere biz seni dahil ederiz
Bence de hediyelik konusunda çok haklı ben buna ikna oldum ve yaptırmadımbaşından beri aklımda temaya bağış yapmak vardı onu gerçekleştirdim. Eğer hediyelik yaptırmak isteyen varsa zaten bağış karşılığında magnet veriliyor. Bana isimli magnetler her ne kadar saçma gelse de anı olarak saklamış olacağım
İnstagramdan buldum. Mabel çikolata kullanıyorlarmış. Mabel güzel bir çikolatadır. Daha deneyimlemediğim için tavsiye boyutunda değilim ama bugün bir konuşayım sayfanın adını paylaşırım canımÇikolata neresi soya? Bende bu hafta sipariş vereyim diodum.. Diğer türlü cok gec olabilir bnm için
İnstagramdan buldum. Mabel çikolata kullanıyorlarmış. Mabel güzel bir çikolatadır. Daha deneyimlemediğim için tavsiye boyutunda değilim ama bugün bir konuşayım sayfanın adını paylaşırım canım
Valla bana iyi geliyor, bugün eşime de dedim maşallah de, terleme dışında bir problemim olmadan çok güzel uyuyorum diyeGeçenlerde eski kalabalık sofraları özlediğimi hissedip en yakın arkadaşımı ve eşini çağırdım yemeğe. Masada sevdiğim çeşit çeşit şeyler olunca resmen patlayana kadarda yedimhatta kalmasın şimdi yazık bahanesiyle en son ne var ne yok götürdüm desem yeri günlerce kendime gelemem derken midem sağlam halde güzel bir uyku ve ertesi gün geçirmiştim. Hatta durumu anlamadım, ama üzerinde de durmadım. Şimdi taşlar yerine oturdu İştahım yok çünkü. Resmen zorla yiyorum. O gün sohbet muhabbet iyi gitmişti.
Benim bulduğum yer 2 haftaya teslim ediyormuşTema vakfı mantıklı geldi bir bakayım. Benimde düşüncem hatıra kalması zatençikolata erimiyor mu kargoda falan. Yakın yerlerden, son anda temin etmek daha mantıklı sanki. Birde sıcak iklimdeyiz. Evde bile korumak zor oluyor.
Canım benim de aklımda başından beri tema var. Ama çabuk gelir diye onunla çikolatayı en sona bıraktım. Başka da bir şey yaptırmayı düşünmüyorum zaten. Kaç günde geldi magnetSonradan da olsa gel bence sohbetlere biz seni dahil ederiz
Ama şu hazır gelen yemek olayı çok doğru. Dün annem sevdiğim bişey yapmış, eşim dönerken aldı getirdi. Direk daldım olaya.. Kendim yapmaya kalksam olay, eşim yapsa tantanaValla bana iyi geliyor, bugün eşime de dedim maşallah de, terleme dışında bir problemim olmadan çok güzel uyuyorum diye
Canım biz tasarımı seçtik( orda örnekler var) isimleri yazdık, ödemeyi yaptık. Ertesi gün mail geliyor. Eğer onaylarsanız bu şekilde baskıya vereceğiz diye. Onayladık mail yoluyla. Sonra 3-4 gün içinde teslim edildi. Baya hızlıydı bence.Canım benim de aklımda başından beri tema var. Ama çabuk gelir diye onunla çikolatayı en sona bıraktım. Başka da bir şey yaptırmayı düşünmüyorum zaten. Kaç günde geldi magnet
Ama şu hazır gelen yemek olayı çok doğru. Dün annem sevdiğim bişey yapmış, eşim dönerken aldı getirdi. Direk daldım olaya.. Kendim yapmaya kalksam olay, eşim yapsa tantanaçok güzel gitti valla
Sonradan da olsa gel bence sohbetlere biz seni dahil ederiz
İlk gece zor geçti kuzum sırt üstü yatma olayı hiç benlik değil hiç uyuyamadımbgm21 nasılsın? Minnoş kızımız nasıl?
Tema 3-4 güne gönderdi. Son hafta idealYaa çok güzel. Tema benim de alternatiflerimin arasında var. Ama yine herhalde son hafta falan kararlaştırıp sipariş veririz. (Bunlar hep evdeki yay yüzünden tabii ki)
Yalnız desendeki dönenceye de bayıldım, acil mevcut oğlumla kozalak yaprak falan toplayıp etkinlik yapmam lazım(tabii sonrasında o dönenceyi bebeğin yatağına asamayacağımızı da uygun bir dille anlatmak gerekecek ama neyse )
Ay kızlar ben hiç üşümedim ameliyathanede soğuk gelmedi bana ince bir uzun kollu gecelik ile geçirdim geceyiEltim normal doğum yaptığı halde odaya geldiğinde 2 yorgan örttüler ama yetmedi resmen kıza. Ama belli bir süre normale döndü. Bir arkadaşım battaniye koy yanına, ilk doğumdaki hastane soğuk geldi, yorganlar yetmedi bana dedi. 2.doğum şehir hastanesiydi oradaki yetti dedi. Bana gereksiz geldi battaniye işi, sonuçta isteyince verirler diye düşünüyorum
Sütün anca artacaktırİlk gece zor geçti kuzum sırt üstü yatma olayı hiç benlik değil hiç uyuyamadım3 saatte bir süt sağma olayını atlamamak lazım asfadafaf sütüm 1-2 damla geliyor inşallah artar
Bebeği bugün 11 de görüş varmışhemde doktor durumu hakkında bilgi verecekmiş..
Dün akşam yanına çıktım miniciiikkuyuyordu meleğim
İlk gece zor geçti kuzum sırt üstü yatma olayı hiç benlik değil hiç uyuyamadım3 saatte bir süt sağma olayını atlamamak lazım asfadafaf sütüm 1-2 damla geliyor inşallah artar
Bebeği bugün 11 de görüş varmışhemde doktor durumu hakkında bilgi verecekmiş..
Dün akşam yanına çıktım miniciiikkuyuyordu meleğim
Ay kızlar ben hiç üşümedim ameliyathanede soğuk gelmedi bana ince bir uzun kollu gecelik ile geçirdim geceyikalın çorap peluş hırka falan almıştım ama hiç birini kullanmadım.hatta bir ara anlam veremediğim şekilde terlemeye başladım klimayı açtırdım..
Medipol mü yapmışşşş indirimiiiaçıkcası ben de öyle düşünüyorum. Doğumla ilgili her şeyi 36.haftadan sonra kesinleştireceğim. Hatta şimdi kampanya yapmışlar ilk normal doğumunu yapanlara %30 indirim varmış. Tabi bu kampanyayı duyunca acaba tekrar zam mı yaptılar diye düşünmeden edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?