2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Güzel anneler nasılsınız günaydın? uzun zaman oldu giremedim siteye. karışık karışık bişeyler yaşadık. sonra tatile gittik. sonr abüyük oğlan 1. sınıfa küçük oğlan kreşe başladı uyum haftaları filan derken zaman geçti. bebeğin nerdeyse tüm alışverişi tamam. yıkadım ütüledim bizim yatak odamızda iki gardrop var bir kısmını boşaltıp şimdilik oraya yerleştirdim. taşınma işimiz 1-1.5 yıl sonraya ertelendi malesef bakalım evin düzenini minimum değiştirerek nasıl altından kalkacağım.
çarşamba günü 32.hafta kontrolü. çalışabilir alacağım kısmetse ama karnım çalışırken zorlamıyor değil. napayım evde olsam napıcam en az 1 ay daha sabır artık. şimdi fırsatım varken geriye dönüp okuyacağım

Çikolata neresi soya? Bende bu hafta sipariş vereyim diodum.. Diğer türlü cok gec olabilir bnm için

Tema vakfı mantıklı geldi bir bakayım. Benimde düşüncem hatıra kalması zaten çikolata erimiyor mu kargoda falan. Yakın yerlerden, son anda temin etmek daha mantıklı sanki. Birde sıcak iklimdeyiz. Evde bile korumak zor oluyor.

Çikolata neresi soya? Bende bu hafta sipariş vereyim diodum.. Diğer türlü cok gec olabilir bnm için
İnstagramdan buldum. Mabel çikolata kullanıyorlarmış. Mabel güzel bir çikolatadır. Daha deneyimlemediğim için tavsiye boyutunda değilim ama bugün bir konuşayım sayfanın adını paylaşırım canım

Valla bana iyi geliyor, bugün eşime de dedim maşallah de, terleme dışında bir problemim olmadan çok güzel uyuyorum diye

Benim bulduğum yer 2 haftaya teslim ediyormuş o yüzden bana çok erken olmayacak aslında. Havalar da biraz serinledi. Umarım bozulmaz

Canım benim de aklımda başından beri tema var. Ama çabuk gelir diye onunla çikolatayı en sona bıraktım. Başka da bir şey yaptırmayı düşünmüyorum zaten. Kaç günde geldi magnet

Valla bana iyi geliyor, bugün eşime de dedim maşallah de, terleme dışında bir problemim olmadan çok güzel uyuyorum diye
Ama şu hazır gelen yemek olayı çok doğru. Dün annem sevdiğim bişey yapmış, eşim dönerken aldı getirdi. Direk daldım olaya.. Kendim yapmaya kalksam olay, eşim yapsa tantana çok güzel gitti valla

Canım benim de aklımda başından beri tema var. Ama çabuk gelir diye onunla çikolatayı en sona bıraktım. Başka da bir şey yaptırmayı düşünmüyorum zaten. Kaç günde geldi magnet
Canım biz tasarımı seçtik( orda örnekler var) isimleri yazdık, ödemeyi yaptık. Ertesi gün mail geliyor. Eğer onaylarsanız bu şekilde baskıya vereceğiz diye. Onayladık mail yoluyla. Sonra 3-4 gün içinde teslim edildi. Baya hızlıydı bence.

Çikolata konusunda ise yaptıracağın yer belli mi? Bence sor benim istediğim yer 2 hafta dedi

Ama şu hazır gelen yemek olayı çok doğru. Dün annem sevdiğim bişey yapmış, eşim dönerken aldı getirdi. Direk daldım olaya.. Kendim yapmaya kalksam olay, eşim yapsa tantana çok güzel gitti valla

Bebek doğunca Bi yere gidince daha cok hoşuna gidiyor insanın hazır sofra bulmak Bi nimet gibi

Yaa çok güzel. Tema benim de alternatiflerimin arasında var. Ama yine herhalde son hafta falan kararlaştırıp sipariş veririz. (Bunlar hep evdeki yay yüzünden tabii ki)

Yalnız desendeki dönenceye de bayıldım, acil mevcut oğlumla kozalak yaprak falan toplayıp etkinlik yapmam lazım (tabii sonrasında o dönenceyi bebeğin yatağına asamayacağımızı da uygun bir dille anlatmak gerekecek ama neyse)

bgm21 nasılsın? Minnoş kızımız nasıl?
İlk gece zor geçti kuzum sırt üstü yatma olayı hiç benlik değil hiç uyuyamadım 3 saatte bir süt sağma olayını atlamamak lazım asfadafaf sütüm 1-2 damla geliyor inşallah artar
Bebeği bugün 11 de görüş varmış hemde doktor durumu hakkında bilgi verecekmiş..
Dün akşam yanına çıktım miniciiikk uyuyordu meleğim

Tema 3-4 güne gönderdi. Son hafta ideal
Ben de başka derneklere baktım ama hepsinde bebek için tasarım yok genelde nikah için daha çok tercih ediyor insanlar çünkü.

Ay kızlar ben hiç üşümedim ameliyathanede soğuk gelmedi bana ince bir uzun kollu gecelik ile geçirdim geceyi kalın çorap peluş hırka falan almıştım ama hiç birini kullanmadım.hatta bir ara anlam veremediğim şekilde terlemeye başladım klimayı açtırdım..

Sütün anca artacaktır ay içim eriyor minnoşluğuna belki bebeği kucağına verirler az olsa inşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz ilk göz ağrımızın

Maşallah ya.. Sen anlattıkça eriyorum ya günde 2 kere görüş var sanrm.. Bi sabah Bi aksam oluyo.. Uyusun da büyüsün minik kuş

Dikkat et, süt kanalları sırta bağlıymış.. Soguguna dikkat et canım.. Yelek eksık etme sırtından.. Su an lohusa teri oluyodur, ama yınede yelegı cıkartma sırtından

Medipol mü yapmışşşş indirimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…