2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Normal dogum dio ama sezeryande yapmazlar sanrm
Hadi yaa benim ikinci olucak ama aynı hastane olduğu için doğumum konuşurum belki diye düşündüm gerçi katılar biraz yapmıyor ikiz zaten küvöze girip 1 günde o paranın kaç katını devletten alıcaklar sgk şikayet edip geri alma hakkı varmış yapmamda yapsam mı diyed düşünüyorum doğum sonrası

Park yatak dün geldi kutuda. Kurmadık babynest almıştım. Taa en başlarda. Gelirse yatacak yer var şükür. Herşey kolide dolapta yığılı.. Ne aldığımı bile unuttum neredeyse..
Ya park yataklar bence havalandirilmali. Ben kurdum 10 gun once kurdum, havalandirdim ikisini de. Plastik kokuyordu. Simdi haftasonu birinin tozunu alip kapadim, bebekler gelince yatak odasina kuracagim komidinleri odadan cikarip. Digeri bebek odasinda acik duruyor Ilk zamanlar yanyana yatalar. gunduz odada gece yanimda yatiririm.
Sunger yataklarin da kargoda posetinde ufak bir hasar vardi. Kilifini cikardim yikadim, bizim evde asinca zor kuruyor bu mevsim, ceker diye kurutmaya da atmadim. Alezleri de. Bu haftasonu yataklarin kilifini alezini gecirdim eski temiz bir carsafima ikisini bir sarmalayip acik park yatagin icine koydum. Park yatagin altinda da bez islak mendil vs stoklarimi koydum.
Daha bebek esyalarini yikamadim mesela ama bu yatak isi bende uzun surdu, o yuzden aradan cikardim. 32 33. Haftada carsaf kiyafetlerini de yikarim :) bavul benim esyalarim 23. Haftadan beri hazir zaten erken dogum riskinden. Bebeginkileri de yine 32 33 de koyacagim .
Ben de ozelde olacagim icin bebekler icin neredeyse hic bir sey koymayacagim. Dogum parasi disinda bebek paketi 8800 tl :) bir zahmet 1 paket bezini de versinler, tasiyamam. Kiyafet bile veriyorlar hic bir sey getirmenize gerek yok dediler 3 kere sordum. Tabi fotograf icin 1 takim, 1 yedek, cikis icin kalin tulum ve battaniye koyarim.

Ameliyat onluguyle rahat edemem kendime 3 gecelik, 3 sabahlik, 2 terlik aldim ve hastane standart 3 gece kaldirdigi icin dus malzemelerimi götüreceğim. Ama yine depend fln veriyor hastane.

Erken dogum ve kuvez riskinden hic hediye ve susleme isine girmedim su ana kadar. 34 e ulasirsam belki bir heves gelir :)

Ikizler ile 3 gece kalisima orta bavula sigacagim bence zaten ev 10 dk. Annem sehir disindan gelecek, Esimle annem donusumlu gider gelirler her gun.

Valla bende devlete gitmesem medipol tercih edicektim... Bana Bi sıcak gelıo kosuyolundakı özellikle, eymenın cocuk doktoru ilk basta o hastanedeydi ondan mıdır nedir
Ben hiç bilmiyorum.. Neyi geri alıyorsun?

Çikolata neresi soya? Bende bu hafta sipariş vereyim diodum.. Diğer türlü cok gec olabilir bnm için

Aslında bana yakınlardaki güvendiğin bildiğin bir şekerci/çikolatacı veya pastaneden sipariş etmek daha mantıklı geliyor. Biz ilkinde yakınlardaki bir Cafer Erol’dan yaptırmıştık ama şimdi sitesine bir bakayım dedim, fiyatlar uçmuş güle güle cafer erol, merhaba mahallemizin emektar pastanesi

İnanki dün o kadar parol içtim ağrım biraz bile azalmadı bilmiyorum ama sanki bu yeni varyant daha kötü gibi geldi bana. Şu an acildeyim serum takıldı.kan idrar falan verdim.öksürmekten boğazımdan kan geliyor artık.

Ben ılkınde hacı şerif mi ne ordan sipariş vermiştim.. Gecen baktım.. Tee denızlıdeymiş o zmn hiç bakmamış mıyım nedir ama gayet iyiydi çıkolatası.. Bide ben hastaneye hazırlıksız girmiştim.. Mevlütte cıkolata tutmustum herkese

Aslında bebek paketi bizde de varmış ama pek emin olamadım çok olsa geri gelir evde kullanırım
Geçmiş olsun hemen atlatman dileğiyle

Valla bende devlete gitmesem medipol tercih edicektim... Bana Bi sıcak gelıo kosuyolundakı özellikle, eymenın cocuk doktoru ilk basta o hastanedeydi ondan mıdır nedir
Ben hiç bilmiyorum.. Neyi geri alıyorsun?
Ben çok memnum kaldım doğumumdam doğum sonrası ilgilerinden o yüzden çevremde güveniceğim başka bi hastanede yok zaten, kızımda ki doktorum ataşehir memorile gitmiş çok uzak kaldı bana, doğum da ödediğin paranın bi kısmını alabiliyomuşsun sgk şikayet ettiğinde

Bende iki gündür giremedim ve epey konuşulmuş hastanede geçirdim dün geceyi midem bir anda bulandı ve lavabodan çıkamadım hayatımda yaşadığım en kötü mide bulantısıydı gıda zehirlenmesinden korktular ve şükür değil üşütme mi bilmiyorum ama serumla anca kendime geldim şimdi bir iki lokma yiyebiliyorum sağlıkla geçirelim hepimiz inşallah son ayımızı

Allah allah.. Demekkı bir standartı var dogum ucretının.. Geri kalanı alındığına göre.. Senın bide ikiz, ili kat para mı alacaklar? Öyleyse geri al parayı yanı, cok olur cunku

Allah allah.. Demekkı bir standartı var dogum ucretının.. Geri kalanı alındığına göre.. Senın bide ikiz, ili kat para mı alacaklar? Öyleyse geri al parayı yanı, cok olur cunku
İki kat değilde 9 ken 13 küsür alıcaklar ay bilmiyorum ikiz olmayanlarda kullanabiliyor bu haklarını bakalım nasıl olucak

Merhaba kızlar konuşmalarınızı ilgiyle takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel
Bende 33 haftaligim kızımın adı sahra olcak inşallah ama bazıları çöl kızı mi olcak ismi felan diye moralimi bozuyorlar ama ben sahradan vazgeçemiyorum yanına bir isim daha ekleyelim dedik elif sahra yada sahra betül ,sizce nasıl yada sahraya yakiscak öneriniz varsa tavsiylerinize talibim

İki isim olacaksa elif sahra

Yanına çıktın mı? Hiç kucağına alabildin mi? Tentene temab gelişimde çok önemliymiş canım, hastanenin uygulamasına bilmiyorum

Eşimde öyle diyor yaa bilemedim. Kime sorsam yok yaa diyor
bizimde ilk aklımızda pars vardı hala eşim pars pera uyumlu diye istiyor gibi ama çok ağır bi isim değil bence pek bi yükü olucağını sanmıyorum ilerisi için yanına bi isimle yumuşatabilirsin biraz kısa bi isim zaten ama güzel

Birkaç yere baktım, dökme çikolata, ck desingn, çikolata atölyesi ama en zarif olan ck desingn. Pelit marka çikolata, e pelitin de kalitesi malum. Henüz net kararı vermedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…