2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hangi şehirdesin? Hangi hastane? Ben izmirdeyim Çınarlı doğum hastanesi 12.500 tl dedi ala tek gece ve böşle bir paketten falan bahsetmediler yaa, ben kendi doktorumu getiricem ora bir okadar istiyor bilseydil baştan direkt hastanenin doktoruna giderdil en azından ayrıca doktor parası vermek zorunda kalmazdım. Neyse artık vardır bunda da bir hayır.

Siz ne koymaya karar verdiniz?

Aslında bende öyle yaptım çoğu şeyi netten hallettim belki beşikte öyle olabilir ana kucağını doğumdan 6 aya bebiş 9 kg olana kadar kullanabiliyorsun canım. Ben bundan aldım inşallah severek kullanır

Eklentiler

• 5D217017-1A08-48EA-8BEF-3E39D684C1AC.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
Evet canım geçen gün aradılar. İlk kez ve normal yapacaklara indirimi varmış. Benim yüksek ihtimalle sezeryan olmam dışında sorun yok bir de bu indirim bana zam habercisi gibi geldi
Ocağa kadar zam yok canım senede 2 kez yapıyolar ve hiç ara zam yaptıklarını duymadım merak etme zamsız doğururuz
Belli olmaz belki normal olur

Yani acil bir şey olursa(umarım olmaz) beşiği almak yarım saatlik iş
Ben hastaneden eve gelene kadar birileri alıp kurar diye düşünüyorum ay daha 5 hafta var erkn doğurma ihtimalime rağmen eksiklerim var ama tek derdim düşündüm sağlıklı olması ve yüzünü görmeyi çok istiyorum benden nasıl bi kız çıkıcak çok merak ediyorum valla

canım lohusasın ondan ter basıyordur ,dıkkat et üşütme kendını

Merak etme eltim sabah doğurdu, akşam üstü beşik alındı

Soyacım beyaz renkli olan mı yoksa diğeri mi senin seçtiğin? Arka fonda emin olamadım

Bencede millete aldırış etme sadece sahra kalsın. Benimde çok beğenip sevdiğim bir işim sahra

Kızlar görseldeki gibi bir yastık yaptırmak istiyorum kızıma ama bir türlü bulamadım bir yerde. Bu tür yastıklar yapan bir yer biliyor musunuz? Sayfa site vs

Eklentiler

• A087256F-F3D3-4FC1-83D8-ECBDB38EC6B4.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar görseldeki gibi bir yastık yaptırmak istiyorum kızıma ama bir türlü bulamadım bir yerde. Bu tür yastıklar yapan bir yer biliyor musunuz? Sayfa site vs
Buna bakmıştım bende set olarak sonra vazgeçtim çok şatafatlı geldi kıyafeti falan birleşince gözüme bu görseli aldığın sayfa nakışsepeti iyi bi yere benziyor ürünleri yorumları araştırmıştım baya

Aslında bebek paketi bizde de varmış ama pek emin olamadım çok olsa geri gelir evde kullanırım

Geçmiş olsun hemen atlatman dileğiyle

Bu arada bizim hastanede bebek paketi falan yok, eskiden de yoktu ama bez/depend vb hiç sorun olmamıştı.
pandemiden sonra her yerde çok şey değişti gerçi, ben gidip teyit edeyim en iyisi. Ama yok ya, bezsiz de bırakmazlar bizi herhalde. Yok canım, bırakmazlar bence.

Ben sadece yastık düşünüyorum ama o siteden de emin olamadım

Benim aniden başladı ayaklarımın üstünde, göbeğimde, bacaklarımda falan akşamları daha çok oluyor, öyle çok aşırı rahatsız edici, uykudan uyandırıcak kadar değil ama benim gene de kafama takıldı tiroid kontrolü için dahiliye ye gitmiştim onu da söyledim karaciğer enzimlerime baktı ve gastroenteroloji ye yönlendirdi. Şimdi ilaç kullanıyorum.

Bencede millete aldırış etme sadece sahra kalsın. Benimde çok beğenip sevdiğim bir işim sahra
Aslında bende tek isim seviyorum ama her sorana sahra dedikten sonra çölyani diyorlar acayip bozulmaya başladım sanki herkezin ismi çok anlamlı,kir ova çöl manalarina geliyor evet ama çok hoş bir isim,bende daha bi takmaya başladım dedim yanına bisey mi eklesek

Ben sadece yastık düşünüyorum ama o siteden de emin olamadım
Ben hobidik diye bir sayfadan yaptırdım canım ama bu kadar çok nakışlı şeyler yok yinede bir bak istersen internet sitesine benimki güzel oldu ben memnun kaldım.

Eklentiler

• 07C1CABE-0CD5-4108-982B-EA2BED98534A.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 67

Sen İstanbul’da değil miydin, denizliden getirtmeyi nasıl başardın adamların kadiköy üsküdar ve eminönünde şubesi var. Ben eski usül gidip şubesinden veririm herhalde, tattırsınlar da zaten siparişi vermeden önce birkaç çeşit. Ne alacağımızı bilelim

Keşke herkes birbirine biraz saygılı olmayı öğrense hamile bir kadını kırmak hiç hoş bir davranış değil sen bilirsin tabi içiniz nasıl rahat edicekse öyle yapın ama tek başınada mükemmel bir isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…