- 2 Nisan 2023
- 72
- 137
- 23
- 34
Alt 83 çıktı, iki gün sonra 157, ilaç başladım, dört gün sonra 183 ve altı gün sonra bugün 116. İnşallah ilaçla normale döner, doğuma kadar takip edilecek.Değerlerin kaç çıktı? Merak ettim.. Bnm ilk gebeliğim kolestaz sebebiyle oldu.
Ahşap gibi görününeni seçtim, rengi çok tatlı benceSoyacım beyaz renkli olan mı yoksa diğeri mi senin seçtiğin? Arka fonda emin olamadım
Teşekkür ederim aynen öyle herkez mi çok anlayissiz yoksa biz mi çok hassas olduk anlamadımKeşke herkes birbirine biraz saygılı olmayı öğrense hamile bir kadını kırmak hiç hoş bir davranış değilsen bilirsin tabi içiniz nasıl rahat edicekse öyle yapın ama tek başınada mükemmel bir isim bence
Merhaba kızlar konuşmalarınızı ilgiyle takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel
Bende 33 haftaligim kızımın adı sahra olcak inşallah ama bazıları çöl kızı mi olcak ismi felan diye moralimi bozuyorlar ama ben sahradan vazgeçemiyorum yanına bir isim daha ekleyelim dedik elif sahra yada sahra betül ,sizce nasıl yada sahraya yakiscak öneriniz varsa tavsiylerinize talibim
Çok beğendim canım çok güzel olmuş benceBen hobidik diye bir sayfadan yaptırdım canım ama bu kadar çok nakışlı şeyler yok yinede bir bak istersen internet sitesine benimki güzel oldu ben memnun kaldım.
Aynen bu ara sare çok revaçta kuzenim doğum yaptı daha yeni o koydu o ismi o yüzden onu koyasim yok yoksa oda güzel,doğru diyosunuz anlama çok da takılmamak lazım şimdi herkez anlam sorgulaması yapiyo bende anlamadımBence içinize sindiyse hiç düşünmeyin. Yanına bir isim daha ekleseniz anlamı değişmeyecek sonuçta. Bu arada acaba sahraya benzer başka bir isim mi seçseniz diyecektim, aklıma da şu aralar çok popüler olan sare geldi mesela, sonra tdk adlar sözlüğüne baktım. Şu anlamlara geliyormuş: sıçrayan, atlayan. İhtiyaç. Susuzluk. Hz ibrahimin eşinin adı.
Anlama çok takılmamak gerek demek ki.
Tek başına Sahra ismi de güzel Elif Sahra da güzel kimseye aldırış etme ama herkes herşeyi der yani benim eltim bulduğumuz bir isme onu koymayın biz sevmedik dedi düşün sanki soran olmuşçasınaMerhaba kızlar konuşmalarınızı ilgiyle takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel
Bende 33 haftaligim kızımın adı sahra olcak inşallah ama bazıları çöl kızı mi olcak ismi felan diye moralimi bozuyorlar ama ben sahradan vazgeçemiyorum yanına bir isim daha ekleyelim dedik elif sahra yada sahra betül ,sizce nasıl yada sahraya yakiscak öneriniz varsa tavsiylerinize talibim
Baktım şimdi konuşmalarıma ama tam set fiyatını sormuşum 2000 tutmuş. Ayrı ayrı fiyat sormamışım canımÇok beğendim canım çok güzel olmuş bencefiyatları hatırlıyor musun
Sizin eltinin massallahi varmis bu ne ozguvenTek başına Sahra ismi de güzel Elif Sahra da güzel kimseye aldırış etme ama herkes herşeyi der yani benim eltim bulduğumuz bir isme onu koymayın biz sevmedik dedi düşün sanki soran olmuşçasınaSahra ismi çok hoş geliyor kulağa
Sahrayı ben de beğeniyorumAslında bende tek isim seviyorum ama her sorana sahra dedikten sonra çölyani diyorlar acayip bozulmaya başladım sanki herkezin ismi çok anlamlı,kir ova çöl manalarina geliyor evet ama çok hoş bir isim,bende daha bi takmaya başladım dedim yanına bisey mi eklesek
E tabi bizde de biraz alınganlık olabilir hormonların etkisiyle ama yinede insanlar daha dikkatli yorum yapmalı diye düşünüyorum sonuçta karşılarında bir anne adayı var ve gebelik zor bir süreç anlayış önemliTeşekkür ederim aynen öyle herkez mi çok anlayissiz yoksa biz mi çok hassas olduk anlamadım
Ya bi sürü para vercez bırakmasınlar bence deBu arada bizim hastanede bebek paketi falan yok, eskiden de yoktu ama bez/depend vb hiç sorun olmamıştı.
pandemiden sonra her yerde çok şey değişti gerçi, ben gidip teyit edeyim en iyisi. Ama yok ya, bezsiz de bırakmazlar bizi herhalde. Yok canım, bırakmazlar bence.
Kesınlıkle koymalısın gece lazım olabılırBenim eşim bir ara boncuklu tabanca almıştı arada sırada bana sıkıyordu manyakInstagramda gördüm doğumdan sonra eşini uyandırmak için kadın sıkıyordu ben de dedim ki gün intikam günüdür acaba valize onu da koysam mi hshshahshah
Çok gecmıs olsun canım en kısa zamanda atlatman dılegıyle@bgm21 çok tebrik ederim kuzucuk çabucak toparlanıp bir an önce küvezden çıkar inşallahsüt için stres yapma suyuna yemene içmene dikkat et öğün atlama gelir.
Kızlar kendinize çok dikkat edin ben korona oldum daha önce böyle ağır bir hastalık yaşamamıştım Allah hiçbirinizin başına vermesin. Resmen öksürmekten çocuk içimde iki büklüm oldu boğazımdan kan geliyor artık. Ağrıdan acıdan oturup ağladım ilk kez. Yarın doktordan serum isteyeceğim
Ben kesin net annemle gece kalacagım kızım tek bizden ayrı hıc kalmadı 6 yasında olsada ben onu evde anane dedeyle bırakırsam benım aklım kalır.Herkese günaydın,
Ben de (akrep) hazırlamadımhalihazırda mevcut olan bebek arabası, anakucağı, yatak, babynest ve oyun matı temizlendi, mevcut az sayıdaki giysi yıkandı ama atlet zıbın bez vs hiçbir şey alınmadı.(kapı süsü, çikolata falan ufukta görünmüyo bile daha). Dünkü yazışmalarınızı gıptayla okurken kendimi kötü hissetsem mi acaba diye düşündüm ama sonra bu mesajla aydınlandım. Hepsi evdeki yayın rahatlığı yüzünden tabii ki
(Neyse en azından acil bir şey olsa kimliğe yazdıracak adı bulduk sayılır, o da bir adımdır)
Bu arada halihazırda çocuğu olanlar, refakatçi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben eşimi alacağım ama oğlum da hiç bizden ayrı kalmadı daha önce. Kafası netleşmiş olan var mı bu konuda?
Tek basına sahraMerhaba kızlar konuşmalarınızı ilgiyle takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel
Bende sürekli okulda şu isimle dalga geçerler bu ismi böyle derler diye kafaya taktım ya halbuki okul hayatımda ismimle çok dalga geçilmedi amaHaa bide ilk başta Göktuğ düşünmüştük, çocuklar okulda Göttuğ derler dedi biri vazgeçtik
Erkek kardeşimin eski eşi Defne olacağını öğrenince "biz istiyorduk Defne ismini ben çok istiyordum ama erkek olunca Deniz olsun demiştik. Sana kısmetmiş" dedi. Yeğenim 10 yaşında. başından beri başka bir isim konusu geçmemişti. Kızda olsa Deniz olacaktı. Sırf gıcıklığına yaptığına eminim.Tek başına Sahra ismi de güzel Elif Sahra da güzel kimseye aldırış etme ama herkes herşeyi der yani benim eltim bulduğumuz bir isme onu koymayın biz sevmedik dedi düşün sanki soran olmuşçasınaSahra ismi çok hoş geliyor kulağa
Sen İstanbul’da değil miydin, denizliden getirtmeyi nasıl başardınadamların kadiköy üsküdar ve eminönünde şubesi var. Ben eski usül gidip şubesinden veririm herhalde, tattırsınlar da zaten siparişi vermeden önce birkaç çeşit. Ne alacağımızı bilelim
Gerçekten mi yaaa görülcenin söylediğine inanamadımTek başına Sahra ismi de güzel Elif Sahra da güzel kimseye aldırış etme ama herkes herşeyi der yani benim eltim bulduğumuz bir isme onu koymayın biz sevmedik dedi düşün sanki soran olmuşçasınaSahra ismi çok hoş geliyor kulağa
Alt 83 çıktı, iki gün sonra 157, ilaç başladım, dört gün sonra 183 ve altı gün sonra bugün 116. İnşallah ilaçla normale döner, doğuma kadar takip edilecek.
Ben de burda bekliyim ben de beden konusunda kararsız kaldımSelam güzel anneler nasılsınız,umarım herkes çok ama çok iyidir
Ben size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi bizim bebişlerimiz kış bebişi o yüzden bir türlü karar veremiyorum dışarı çıkarırken işte hastaneye falan götürürken ne giydirmemiz gerekiyor? Böyle bir şey almak istedim ama bu sefer de bedenine karar veremedim. 1-3 ay mı almalıyız yoksa 3-6 ay mı? Ya da sizler neler tercih ettiniz bu süreçte neler kullanacaksınız çok arada ve kararsız kalmış durumdayım merak ediyorum fikirlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?