2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Değerlerin kaç çıktı? Merak ettim.. Bnm ilk gebeliğim kolestaz sebebiyle oldu.
Alt 83 çıktı, iki gün sonra 157, ilaç başladım, dört gün sonra 183 ve altı gün sonra bugün 116. İnşallah ilaçla normale döner, doğuma kadar takip edilecek.

Teşekkür ederim aynen öyle herkez mi çok anlayissiz yoksa biz mi çok hassas olduk anlamadım

Bence içinize sindiyse hiç düşünmeyin. Yanına bir isim daha ekleseniz anlamı değişmeyecek sonuçta. Bu arada acaba sahraya benzer başka bir isim mi seçseniz diyecektim, aklıma da şu aralar çok popüler olan sare geldi mesela, sonra tdk adlar sözlüğüne baktım. Şu anlamlara geliyormuş: sıçrayan, atlayan. İhtiyaç. Susuzluk. Hz ibrahimin eşinin adı.

Anlama çok takılmamak gerek demek ki.

Ben hobidik diye bir sayfadan yaptırdım canım ama bu kadar çok nakışlı şeyler yok yinede bir bak istersen internet sitesine benimki güzel oldu ben memnun kaldım.
Çok beğendim canım çok güzel olmuş bence fiyatları hatırlıyor musun

Aynen bu ara sare çok revaçta kuzenim doğum yaptı daha yeni o koydu o ismi o yüzden onu koyasim yok yoksa oda güzel,doğru diyosunuz anlama çok da takılmamak lazım şimdi herkez anlam sorgulaması yapiyo bende anlamadım

Tek başına Sahra ismi de güzel Elif Sahra da güzel kimseye aldırış etme ama herkes herşeyi der yani benim eltim bulduğumuz bir isme onu koymayın biz sevmedik dedi düşün sanki soran olmuşçasına Sahra ismi çok hoş geliyor kulağa

Sizin eltinin massallahi varmis bu ne ozguven dogru diyosunuz kimseyi sallamamak lazim bende sahradan başka bisey düşünemiyorum cinsiyet belli olduğundan beri esimede işledim şimdi oda aynısını diyor başka isim beğenemiyorum diye

Sahrayı ben de beğeniyorum

Teşekkür ederim aynen öyle herkez mi çok anlayissiz yoksa biz mi çok hassas olduk anlamadım
E tabi bizde de biraz alınganlık olabilir hormonların etkisiyle ama yinede insanlar daha dikkatli yorum yapmalı diye düşünüyorum sonuçta karşılarında bir anne adayı var ve gebelik zor bir süreç anlayış önemli

Ya bi sürü para vercez bırakmasınlar bence de

Kesınlıkle koymalısın gece lazım olabılır
Çok gecmıs olsun canım en kısa zamanda atlatman dılegıyle
Ben kesin net annemle gece kalacagım kızım tek bizden ayrı hıc kalmadı 6 yasında olsada ben onu evde anane dedeyle bırakırsam benım aklım kalır.
Babası gıdıp uyutsun gelırse yıne gelir yanıma gece gıder.
Anane dede sürekli yanımızda olsa alıskın olsa onlara bırakırdım da boyle yok cok etkılenır.
Tek basına sahra

Haa bide ilk başta Göktuğ düşünmüştük, çocuklar okulda Göttuğ derler dedi biri vazgeçtik
Bende sürekli okulda şu isimle dalga geçerler bu ismi böyle derler diye kafaya taktım ya halbuki okul hayatımda ismimle çok dalga geçilmedi ama bazı çocuklar çok acımasız oluyor

Erkek kardeşimin eski eşi Defne olacağını öğrenince "biz istiyorduk Defne ismini ben çok istiyordum ama erkek olunca Deniz olsun demiştik. Sana kısmetmiş" dedi. Yeğenim 10 yaşında. başından beri başka bir isim konusu geçmemişti. Kızda olsa Deniz olacaktı. Sırf gıcıklığına yaptığına eminim.

İstanbuldayım.. AA İstanbul da subesı var mı hiç bilmiyodum.. O zmn ordan göndermişlerdir heraldehiç hatırlamıyorum ki

Gerçekten mi yaaa görülcenin söylediğine inanamadım

Selam güzel anneler nasılsınız,umarım herkes çok ama çok iyidir
Ben size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi bizim bebişlerimiz kış bebişi o yüzden bir türlü karar veremiyorum dışarı çıkarırken işte hastaneye falan götürürken ne giydirmemiz gerekiyor? Böyle bir şey almak istedim ama bu sefer de bedenine karar veremedim. 1-3 ay mı almalıyız yoksa 3-6 ay mı? Ya da sizler neler tercih ettiniz bu süreçte neler kullanacaksınız çok arada ve kararsız kalmış durumdayım merak ediyorum fikirlerinizi

Eklentiler

• Screenshot_20231002-124147.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 73
Alt 83 çıktı, iki gün sonra 157, ilaç başladım, dört gün sonra 183 ve altı gün sonra bugün 116. İnşallah ilaçla normale döner, doğuma kadar takip edilecek.

Tmm aşırı yuksek degılmıs.. Ilaclarını duzenlı kullan, bol istirahat, tereyağı cıkolata sıvıyag tuz yumurtadan yememeye çalış.. Sıcaga maruz kalma, ödem olmasın.. Bişey olmaz allahın iazniyle..
Benım İlk öğrendiğim deger biri 800dü diğeri 600lerdeydi..safra asidi hele o DA asırı yuksektı. Hastanede yatış yaptım sonunda doguma girdim..
Ama senın yuksek degıl, Ilaclarını duzenlı kullanırsan ursactive benim degerlerımı düşürüyordu.. Dedıklerıme dıkkat edersen saglıklı bır dogum olur allahın izniyle

Ben de burda bekliyim ben de beden konusunda kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…