2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende sürekli okulda şu isimle dalga geçerler bu ismi böyle derler diye kafaya taktım ya halbuki okul hayatımda ismimle çok dalga geçilmedi ama bazı çocuklar çok acımasız oluyor

Dalga geçmek isteyen edio her sekılde ya.. Bana da bere bere yara bere diye tempo tutup şarkı söylerlerdi ama 2.sınıfta okul degıstırmemın etkısı de cok buyuk bunda

Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Ay kıyamam çok duygulandım ya hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkarsınız inşallah

Yani bence yenıdogan bu tür kıyafet gitmiyor gibi.. Anca 3 ayı devırınce bu olur gibime geliyor.. Hastaneye de gitsen Baska yere de genelde zıbın vsvs ile götürdüm ben.. Ama cok sıkı tedbirler aldım.. Sonrasında kullanılabılıomuş bu kıyafet bence 3 ay gecınce.. Ama tabi herkes kendı bılır

Ya bi sürü para vercez bırakmasınlar bence de

Seninki en pahalı hastanelerden biriydi gruptaki galiba, seni bırakmazlar ama benim kendi durumumu bi kesinleştirmem lazım bence

Çok doğru düşünmüşsün. Benim de aklım kalır ama eşimden başka yanımda kalmasını isteyeceğim kimse yok ne yazık ki, o yüzden kara kara düşünmeye devam edeceğim bir çözüm bulana kadar.

Bebeğin doğum kilosu etkili olacaktır bu kararda bence. Oğlum (o da kasım doğumlu) 3.800 kg doğdu ve yenidoğan giymedi bile neredeyse hiç. İlk giydiği giysileri 0-3 aydı, kazak gibi şeyleri 3-6 aydı. Montu 6 aylık idi. Yani 3.500 üzeri doğarsa bence altı aylık almak daha iyi olacaktır.

Hatta bizimkinin astronotunu 9 aylık almışız.

İstanbuldayım.. AA İstanbul da subesı var mı hiç bilmiyodum.. O zmn ordan göndermişlerdir heraldehiç hatırlamıyorum ki

Ben önce hacı bekirle karıştırdım ama dediğim yerlerde şubesi varmış hacı şerifin de. Üf, çık aklımdan lokumcu lokumcu gezip bebek çikolatası için tadım yapma isteği

Valla 17.500₺ doğum paketi aldık içinde hiç de öyle kıyafeti pedi bezi yok kızla. Kızımı da geçen sene orada doğurdum yine hic birini vermediler hep kendi hastane çantamdan kullandım. . Sonuçta istersiniz "dağ başı değil eşiniz inip market eczane vb yerden alıp gelsin" derler zorda kalırsınız Siz yine hazırlıklı gidin.

Bende aldım hm den 2-4 aylık aldım büyükte gelse kullanırım diye 4 ayada zaten kış biter diye düşünüp öyle tercih ettim

Astronot mont aldın mı?
Almadım bunu aldım sadece ya şöyle düşündüm zaten hastalıklarda kol geziyor ne kadar sokağa çıkartıcam sokağa çıksada bunu giydiririm bide örme battaniye atarım üstüne yeter bence ya da ihtiyaç olursa alırım dedim . Yani bazı şeyler için zaman tanıdım kendime çünkü düşündükçe alcak şeyler hiç bitmiyo

Dalga geçmek isteyen edio her sekılde ya.. Bana da bere bere yara bere diye tempo tutup şarkı söylerlerdi ama 2.sınıfta okul degıstırmemın etkısı de cok buyuk bunda
Benimde ikinci sınıfta değişmişti sanki insanın tüm güveni kırılıyor o küçük aklıyla ne ilginç evet çocuklar pek anlayışlı olmuyor maalesef

Bu hafta kontrol günü ama elim yüzüm şişti benim iyice kızımı doğurduğum zamanki gibi doğumdan sonra şişlik yüzünden damar yolu tramvam oluştu bulamıyolardı falaan her yerimi delmişlerdi son gün ayağa kaldırdım hastaneyi istemiyorum çıkarın şunu diye ve ağırlaştım dün anneme gittim 1 haftadır evden çıkmıyodum dedim anne bidaha gelemem ben
Gittiğimde haftada 1 gelmek istediğimi söylücem doktora stres yapmaya başlıyorum sanki

Gerçekten mi yaaa görülcenin söylediğine inanamadım
Evet eltim bide görümcem kv hiç karışmadı isim konusunda eltim biz beğenmedik dedi abinle yani kaynımla Allahım onlara inat o ismi koymayı çok istiyorum ama eşim başka isim buldu hala net olmasada

Bugün kontrolümüz vardıı. 34+1. Yüzünü hiç göstermedi bu haftadan sonra da zormuş suratını bilmediğimiz bi bebiş geliyo. 2140 gram haftasıyla uyumlu dedi ama 12 gün önce 1940tı az almış gibi geldi bana. Sağ altta kafası hala normal doğum pozisyonunda

Ben hobidik diye bir sayfadan yaptırdım canım ama bu kadar çok nakışlı şeyler yok yinede bir bak istersen internet sitesine benimki güzel oldu ben memnun kaldım.
Ayyy ben de ordan yaptırdım, çok güzeller

O biraz paldır küldür konuştuğu için pek umrumda olmadı açıkçası kendi konuştu kendi dinledi ben isimler hakkında işte bir sayfa görmüştüm oradaki bayan içinize sinen ismi koyun çocuğunuza içinize muhakkak sinsin diyordu o yüzden vazgeçme istediğin ve sevdiğin isimden
Var işte böyle lafını sözünü tartmadan konuşanlard sırf konuşmak için konuşuyorlar benim en sevdiğim isim Eylül dü ama böyle herkes bilir her yerde yazar kitaplarımın arasında whatsap açıklamamda bile duruyor Eylül diye vs ilk oğlum olunca neyse dedim ikinciye kısmet en yakın arkadaşım kuzenim olur kızına koydu ki bildiği halde ama ben ona bile demedim benim sevdiğim isimdi diye koymuş sonuçta desem ne olacak ki neyse zaten nasibimde kız çocuğu yokmuş zaten eylülde kaldı başka bahara

Bu biraz da bebeğin doğum kilosuna bağlı. Minnak bir bebek olursa 0-3ü uzun süre giyebilir ama 3.5kilo üzerindeki bebek giyemez, çabuk büyüyorlar. O yüzden ben olsam 3-6 tercih ederim. He bu arada bilerek bu tarz bir şey henüz almadım, bebeğin kilosuna göre doğum sonrası almaya karar verdik. Eşime beğendiğim modeller gösterdim sadece

Oyy benim de o haftada az çıktı. Bu haftadan sonra hızlanır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…