Bende sürekli okulda şu isimle dalga geçerler bu ismi böyle derler diye kafaya taktım ya halbuki okul hayatımda ismimle çok dalga geçilmedi amabazı çocuklar çok acımasız oluyor
Ay kıyamam çok duygulandım ya hayırlı olsunKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Selam güzel anneler nasılsınız,umarım herkes çok ama çok iyidir
Ben size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi bizim bebişlerimiz kış bebişi o yüzden bir türlü karar veremiyorum dışarı çıkarırken işte hastaneye falan götürürken ne giydirmemiz gerekiyor? Böyle bir şey almak istedim ama bu sefer de bedenine karar veremedim. 1-3 ay mı almalıyız yoksa 3-6 ay mı? Ya da sizler neler tercih ettiniz bu süreçte neler kullanacaksınız çok arada ve kararsız kalmış durumdayım merak ediyorum fikirlerinizi
Ya bi sürü para vercez bırakmasınlar bence de
Ben kesin net annemle gece kalacagım kızım tek bizden ayrı hıc kalmadı 6 yasında olsada ben onu evde anane dedeyle bırakırsam benım aklım kalır.
Babası gıdıp uyutsun gelırse yıne gelir yanıma gece gıder.
Anane dede sürekli yanımızda olsa alıskın olsa onlara bırakırdım da boyle yok cok etkılenır.
Selam güzel anneler nasılsınız,umarım herkes çok ama çok iyidir
Ben size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi bizim bebişlerimiz kış bebişi o yüzden bir türlü karar veremiyorum dışarı çıkarırken işte hastaneye falan götürürken ne giydirmemiz gerekiyor? Böyle bir şey almak istedim ama bu sefer de bedenine karar veremedim. 1-3 ay mı almalıyız yoksa 3-6 ay mı? Ya da sizler neler tercih ettiniz bu süreçte neler kullanacaksınız çok arada ve kararsız kalmış durumdayım merak ediyorum fikirlerinizi
İstanbuldayım.. AA İstanbul da subesı var mıhiç bilmiyodum.. O zmn ordan göndermişlerdir heralde hiç hatırlamıyorum ki
Bende aldım hm den 2-4 aylık aldım büyükte gelse kullanırım diye 4 ayada zaten kış biter diye düşünüp öyle tercih ettimSelam güzel anneler nasılsınız,umarım herkes çok ama çok iyidir
Astronot mont aldın mı?Bende aldım hm den 2-4 aylık aldım büyükte gelse kullanırım diye 4 ayada zaten kış biter diye düşünüp öyle tercih ettim
Almadım bunu aldım sadece ya şöyle düşündüm zaten hastalıklarda kol geziyor ne kadar sokağa çıkartıcam sokağa çıksada bunu giydiririm bide örme battaniye atarım üstüne yeter bence ya da ihtiyaç olursa alırım dedim . Yani bazı şeyler için zaman tanıdım kendime çünkü düşündükçe alcak şeyler hiç bitmiyoAstronot mont aldın mı?
Benimde ikinci sınıfta değişmişti sanki insanın tüm güveni kırılıyor o küçük aklıyla ne ilginçDalga geçmek isteyen edio her sekılde ya.. Bana da bere bere yara bere diye tempo tutup şarkı söylerlerdiama 2.sınıfta okul degıstırmemın etkısı de cok buyuk bunda
Evet eltim bide görümcem kv hiç karışmadı isim konusunda eltim biz beğenmedik dedi abinle yani kaynımla Allahım onlara inat o ismi koymayı çok istiyorum ama eşim başka isim bulduGerçekten mi yaaa görülcenin söylediğine inanamadım
Ayyy ben de ordan yaptırdım, çok güzellerBen hobidik diye bir sayfadan yaptırdım canım ama bu kadar çok nakışlı şeyler yok yinede bir bak istersen internet sitesine benimki güzel oldu ben memnun kaldım.
Evet evet magnete bakıyorum ben de. Koyuluğundan emim olamamıştım ama gayet hoşAhşap gibi görününeni seçtim, rengi çok tatlı bence
Tebrik kartı da var ama onla karıştırma bebek magneti yazmalı
O biraz paldır küldür konuştuğu için pek umrumda olmadı açıkçası kendi konuştu kendi dinlediSizin eltinin massallahi varmis bu ne ozguvendogru diyosunuz kimseyi sallamamak lazim bende sahradan başka bisey düşünemiyorum cinsiyet belli olduğundan beri esimede işledim şimdi oda aynısını diyor başka isim beğenemiyorum diye
Var işte böyle lafını sözünü tartmadan konuşanlard sırf konuşmak için konuşuyorlar benim en sevdiğim isim Eylül dü ama böyle herkes bilir her yerde yazar kitaplarımın arasında whatsap açıklamamda bile duruyor Eylül diye vs ilk oğlum olunca neyse dedim ikinciye kısmet en yakın arkadaşım kuzenim olur kızına koydu ki bildiği halde ama ben ona bile demedim benim sevdiğim isimdi diye koymuş sonuçta desem ne olacak ki neyse zaten nasibimde kız çocuğu yokmuş zaten eylülde kaldı başka baharaErkek kardeşimin eski eşi Defne olacağını öğrenince "biz istiyorduk Defne ismini ben çok istiyordum ama erkek olunca Deniz olsun demiştik. Sana kısmetmiş" dedi. Yeğenim 10 yaşında. başından beri başka bir isim konusu geçmemişti. Kızda olsa Deniz olacaktı. Sırf gıcıklığına yaptığına eminim.
Ben de Karan koyanlardanimEvet karan hala koyan çok kişi var kurt efe ağır bi isim ya ama eşim kurt ne dalga geçerler der kesin
Bu biraz da bebeğin doğum kilosuna bağlı. Minnak bir bebek olursa 0-3ü uzun süre giyebilir ama 3.5kilo üzerindeki bebek giyemez, çabuk büyüyorlar. O yüzden ben olsam 3-6 tercih ederim. He bu arada bilerek bu tarz bir şey henüz almadım, bebeğin kilosuna göre doğum sonrası almaya karar verdik. Eşime beğendiğim modeller gösterdim sadeceSelam güzel anneler nasılsınız,umarım herkes çok ama çok iyidir
OyyBugün kontrolümüz vardıı. 34+1. Yüzünü hiç göstermedi bu haftadan sonra da zormuş suratını bilmediğimiz bi bebiş geliyo. 2140 gram haftasıyla uyumlu dedi ama 12 gün önce 1940tı az almış gibi geldi bana. Sağ altta kafası hala normal doğum pozisyonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?