Bence kimseye söyleme bile ebeveyni sen değil misin istediğini koyarsın. Bizden korkusuna herhalde kimse bir şey diyemiyorKızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
Kerem ismini çok severim ayrıca oğlum olacak olsa düşüneceğim isimlerdenKızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
İki isim mi düşünüyorsun? Aslan ismi güzel ama ikinci ismin önünde olunca sıfat gibi oluyor. Ali Aslan daha iyi geliyor kulağa benim fikrime göre. Ama içine sineni koy ve kimseyi dinleme bence. Kimsenin senin bebeğinin ismini beğenmesine gerek yok.Kızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
Şuan karışan annem 5 isim değiştik tulum onda işletecek mecbur söyledik artık gerçekten tulum da çikolata da istemiyorum o kadar soğudum ki 2 kez aradı şimdi o nasıl isim değiştirin diyeSöylemeyin kimseye bari. Sonradan öğrensinler..
Yok canım anladım seni ama bir kaç arkadaş ben de bez isterim verirler herhalde falan yazınca naçizane fikrimi söylemek istedim her özel hastane de olmuyor o şeyler eşinin eline marka verip yollarlar eczaneye hani hazırlıklı gitmek lazım diyeBende sezeryan parasi ayni, bebek paketini x 2 alacaklar.
Istanbul koc universitesi hastanesi. Benim doc preinatolog hastanedeki doktorum.
Ay ben de izmirliyim 9 yas kucuk kardesim cinarlida dogdu :) ben de gitmistim gece doguma, yikadiklarini fln izlemistim camekan arkasindan :)
guzel gecsin dogumun insallah gerisi hallolur :)
Benimki dogum paketi degil canim. Sadece sezeryan parasi 40bin uzerine bebek paketi 8800 zorunlu aliyorlar. Her gittigimde sordum ben de ikna olmak icin3 gece 4 gun standart kalis, bir sorun olursa allah korusun daha da uzuyor. Hastaneden taburcu olana kadar bebegin tum ihtiyaclari hastane tarafindan karsilaniyor.
Ayrica dogum sonrasi ilk muayene ve testler de bu bebek paketine dahil.
Bu gittigimde liste almaya calisacagim bebek paket icerigini
Sadece bu isim değil ki annem her bulduğumuz isme birşey dedi ilk keremi beğenmedi sonra alparslan sonra kuzey şimdide bu yani bizide çıkmaza soktu annem kadar kv karışmadı vallaİki isim mi düşünüyorsun? Aslan ismi güzel ama ikinci ismin önünde olunca sıfat gibi oluyor. Ali Aslan daha iyi geliyor kulağa benim fikrime göre. Ama içine sineni koy ve kimseyi dinleme bence. Kimsenin senin bebeğinin ismini beğenmesine gerek yok.
Bizim ilk isim yabancı kökenli. Abim bebeğin ismini duyunca şarap markası gibi dedineyseki kaliteli bir şarap gibi geliyormuş kulağa. Ben çok sevdim kızım ilerde neyi isterse onu kullanır. İki ismi ile hitap etmeyi düşünüyoruz. Pera yı kullanacağız gibi görünüyor.
Düzensiz olduğundan umursamıyorlar onu da.Çok sağol içim baya rahatladı bi çoğunuzun başına gelmiş bu durum. Dediğiniz gibi kilolarını dengeliyordur belki onlar da içerdeherşey normaldi düzensiz sancım çıktı sadece nst de onunla ilgili hiç bişi söylemedi doktorum
Hiç kimseyi dinleme. Senin bebeğin senin kararın. İçine sinen ismi koySadece bu isim değil ki annem her bulduğumuz isme birşey dedi ilk keremi beğenmedi sonra alparslan sonra kuzey şimdide bu yani bizide çıkmaza soktu annem kadar kv karışmadı valla
Bu arada biz isim konusunda netlestik Allah in izniyle inşallah Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin . Bizim oğlanın ismi Alp olacak
Benim de arttı, özellikle o anlarda nefes almak da çok güç hale geliyor ve dediğin gibi midemle alakalı zorlanıyorum.Ya benim 33 hafta güncellememde karnımda acayip bi sertleşme oluyorbeni dünden beri inanılmaz olumsuz etkiledi özellikle yürürken sertleşiyo beni ekstra yoruyo. Bazen canımı yakıyo bazen sadece taş gibi oluyo bu durum sürekli böyle devam etmiyor dimi ya. Benim resmen yaşam kalitem değişti yemek bile yemem azaldı taş gibi olunca karnım midemede baskı yapıyor sanki
Cebimden oduyor olsam baska hastane dusunurdum belki. Allahtan sigorta varSenin ödediğin ücretin içinde hepsi olmalı zaten dert etme hiçevinde yakın alırlar istediklerini hemen benimde yakın o konuda şanslıyım
İlk gebeliğimde kızımın adını Nefes koycaz demiştik o zamanda annem çok karışmıştı baya kavga ettik isim konusunda konuşmadık falan o derece yaniÇ
Ya benim kv hiç lafını etmedi inan ama annem her bulduğumuz isme birşey söyledi vazgeçtikten sonra da diğer bulduğumuz isime karıştı artık yani sinirlerim bozuldu
Ya bence jilet gibi kirpi kirpi çıkınca insanlar gür olacağına inanıyorlar ama alakası yokÇocukları öyle sıfıra vurunca Allah göstermesin ama bana kötü bir hastalığı varmış gibi geliyor moralim bozuluyo benim öyle çocuk görünceOyy yavrum kız bebesi işte saçları kıymetli
İşte eşimin ailesi değil ama annem her bulduğumuz isme laf etti şimdi aradı 2 kere şaka yapıyorsunuz dimi öyle isim mi olur dedi valla gelinine böyle yaparsa tefe koyar gelin annemiDinleme canım, ben direkt kızımın adı Zeynep dedim. Eşim dahilgerçi eşim özellikle de kızlara annenin isim koyması fikrinde biri, onun rahatlığı da vardı. Görümcem falan isim düşündünüz mü dediklerinde ismi belli Zeynep dedim. Hiç Zeynep’i düşünüyoruz falan demedim net söyleyince pek bir şey diyemiyorlar, hatta bi kardeşi kendince isim önerisinde bulunmaya kalktı, bizim kızın ismi belli deyip kestirip attı eşim
Anneme mecburen söyledim canım tuluma isim yazılacak diye ama bu şekilde her isme karışması hiç hoş olmadı eşimde bişey demiyor cidden sağolsun ama dese haklı yani şunu kendi annem değilde kv yapsaydı büyük olay olurdu sanırım vallahi moralim Şuan çok bozulduBence kimseye söyleme bile ebeveyni sen değil misin istediğini koyarsın. Bizden korkusuna herhalde kimse bir şey diyemiyorBiz Umay koyacağız açıkçası benim içime çok sinmedi ama bu sefer eşim çok istedi diğerini ben koymuştum peki dedim. Anlamı güzel ama eski bir isim ve Badeyle hiç uyumu yok İlkinde de eşim beni kırmadı kökü Türkçe olmamasına rağmen Bade koyduk bunda da ben ona saygı gösteriyorum. Kimsenin de yorum yapmasına izin vermiyoruz biz bunu seçtik bizim için güzel diyip ağızlarını kapatıyoruz. Şu hayatta kimseyi memnun edemezsin o yüzden canın ne isterse koy
Annem böyle yapınca soğuyorum bende isimden ister istemez yoksa koyup geçeyim diyorum bir tanesi ama acayip soğuyorum o öyle tavır sergileyinceİlk gebeliğimde kızımın adını Nefes koycaz demiştik o zamanda annem çok karışmıştı baya kavga ettik isim konusunda konuşmadık falan o derece yaniama kocam koymak istedi bu ismi bide dediğim gibi çocuk bizim kimseyi ilgilendirmez. Ben bi kova olarak özgürlüğümün kısıtlandığı noktoda çok fena bi insan olabiliyorum kimseyi karıştırtmadım o zamanda kendi annem bile olsa. Sanada tavsiyem illa beğenmeyen çıkıyo hiç takma kafana senin içinden gönlünden ne geçiyorsa onu koy diğerlerini kulak arkası et ve en önemlisi böyle bişey için canını asla sıkma
Ya evet nefesimide bi zorluyoBenim de arttı, özellikle o anlarda nefes almak da çok güç hale geliyor ve dediğin gibi midemle alakalı zorlanıyorum.az kaldı ama yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
O zaman etraftaki seçtiğin ismi söylemeden önce kocam şu isim olmasını istiyor de kimse bişey diyemez o zamanAnnem böyle yapınca soğuyorum bende isimden ister istemez yoksa koyup geçeyim diyorum bir tanesi ama acayip soğuyorum o öyle tavır sergileyince
Bence kimsenin fikrini almayın eşinle ikinizin ortak beğendiği bi ismi koyun artık öyle sevmeye başlayın bebişi o da alışsın ismineAnnem böyle yapınca soğuyorum bende isimden ister istemez yoksa koyup geçeyim diyorum bir tanesi ama acayip soğuyorum o öyle tavır sergileyince
Ehh her güzelliğin bir masrafı oluyor tabiYa bence jilet gibi kirpi kirpi çıkınca insanlar gür olacağına inanıyorlar ama alakası yok
Kız çocuk başka gerçekten şimdiden ruju üç ojesi ve 3 farklı renkli uzun saçı varBir yere giderken hepsini taktırıyor ablalar beni görsün diyor minnacık su bazlı oje 120 tl olmuş çok para lazım iki kızla bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?