2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim annemler de çok öneride bulunuyo soğuduğumda oluyo beğenmediklerinde ama umursamıyorum, senin anne çok ısrarcı olmuş bu konuda şimdi soğudun muhtemelen bidahakine ismi bu olucak tuluma yazdırabilirsin de bişey demez yada tavır at niye moralimi bozuyosun herseferinde de öyle anlıyolar biraz

Seçtiğiniz ismin ne olduğu önemli değil tabii ki, önemli olan içinize sinmesi ama aslan da ali de öyle “bu ne biçim isim, şaka mı?” Denecek isimler değil ki. Benim bir arkadaşım da koydu oğluna. Ahmet aslan (ahmet rahmetli dedenin adıydı). Belki soyasosu nun dediği gibi, başta olunca sıfat gibi durduğu için sırasını değiştirmeyi düşünebilirsiniz ama karı koca bu haliyle beğendiyseniz ona bile gerek yok bence. Al vallahi tulumu mulumu da ya, valla ben de çok ayar oluyorum her şeye karışan annelere.

Bu arada ben ilk oğluma normalde ad olarak kullanılmayan bir ad koymak istemiştim, neyse ki aileden kimse o ne biçim isim, şaka mı yapıyorsunuz falan diyemeden eşim tarafından baskılanmıştım (ama eşim barikatını aşabilseydim herkesi püskürtürdüm)

Bebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Maşalllah bu kontrolüde atlattın yolun sonuna geldin sayılır doğunca o kadar güzel alıyolarki anlamıyosun bile yeterki sağlıklı olsun rahim ağzına bakıyolarmı bu haftalarda azalma oluyo mu acaba merak ettim mesela benim 48 falan çıkıyodu hep en son 45 dedi azalmaya mı başladı acaba diye düşündüm

Ah darısı hepimizin başına içim tam rahatlamıyor ama en azından sağlıklı çok şükür
Bu haftalarda azalması normal ki 48 çok iyiymiş bence. Ki belki bugün ölçse yine 48 olur. O kadar fark normal
Benimki bir kaç sefer bakıp iyi dedi ama son zamanlarda yorum yapmadı. Ben de sormadım açıkçası çünkü doktorum sıkıntı görse bir şey derdi mutlaka.

Bende en sert süngerden yaptırmadgıma cok pişmanım her oturan içine gömülüyor modelini de begenıorm.. Sanrm ıkı sene snra fılan sunger ve kumasını degıstırtcem.. Allahtan oturma odamdaki koltuk sert, yoksa valla oturup kalkmak cidden zor.. Çok iyi anlıyorum
Ben bugun 30+1 oldum.. Benım tonla işim var ama nasıl olur bilmiyorum.. Bu ay hersey birbirine gircek emınım.. Hiç işimiz yokmuş gibi kaynanam da tadılat diye tutturdu, durdu durdu doguma yakın Bi de valla nereye yetişcemizi şaşırdık

benim öksürüğü neler denedim gecmemisti.ama sütün icine kuru incir koyup kaynattim ondan sonra baya baya gecmisti.denemekten zarar gelmez mutlaka dene

Ali oglumun diğer adı.. Aslan da olur gibi.. Ali aslan daha mı kulaga hoş geldi bilemedm.. Ama ali ismini çok severim ben.. Çok muhım bir sahsıyet.. Hz. Hatıceden snra ıslamıyetı kabul eden 2.kişi.. Tek başına ali bile mukemmel.. Bende sinayı bulamasaydım, tek basına Ömer koyardım valla.. Ömer ismini de cok begenıorm

Kızlar bugün tam 32+0 ım. Çalışamaz raporunu aldım. Bebeğimin suyu azdı bilenler biliyor suyunda artış oldu ama karın çevresindeki gerilik hala devam ediyormuş. Bugün 1750 kilo boy 44,5. Sizce nasıl
Benim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?

benim öksürüğü neler denedim gecmemisti.ama sütün icine kuru incir koyup kaynattim ondan sonra baya baya gecmisti.denemekten zarar gelmez mutlaka dene
Hava verdi doktor bugün. Boğazım resmen parçalanmış. Evde devamlı hava alacağım. Bunu da bir deneyeyim. İnşallah çabuk geçer

Hava verdi doktor bugün. Boğazım resmen parçalanmış. Evde devamlı hava alacağım. Bunu da bir deneyeyim. İnşallah çabuk geçer
senin gibi cok sey denedim bunu da turkiye den arkadasin söyledi.nolacakki bunu da yapayim dedim yumusacik yapmisti insallah biran önce iyileşirsin..

Benim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?
Ben deki asimetrik bir gerilikmiş o yüzden önemsiyor doktor. Bi de kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum dozunu yükselttik bir az daha iyiye gitti.Ben raporu elden alıp kurumuma verdim e nabıza hiç bakmadım açıkçası

Çocukları öyle sıfıra vurunca Allah göstermesin ama bana kötü bir hastalığı varmış gibi geliyor moralim bozuluyo benim öyle çocuk görünce Oyy yavrum kız bebesi işte saçları kıymetli

Ama o sekılde bir sünnet bile var.. Çocuk dogunca 40ı cıkınca yada cıkmadan
-bilenler net yazabilirler- saçları kesilip agırlıgınca sadaka verilir.. Ve akika kurbanı kesilir.. Biz akika yapmadık, ama adak adamıstık onu yaptık

Gerçekten mi ya ay bu beni yıktı şuan böyle evin işini bile yapasım gelmiyor çok sertleşiyor ya ayakta kalmak falan beni baya etkiliyo
Rahim doğum kasılmasına kendini hazırlıyor, bu sertleşmenin sayısı önemli. Doktoruna anlat bence, ben fitilden sonra biraz rahatlattı. Yürüyüş yapın diyorlar ama yürüdükçe sanki daha ağırlaşıyor. Az kaldı artık katlanıcaz

Ben doğrudan muhasebeye yolladım. Sisteme girdiler. Aynı günün akşamı e devlette gördüm.

Ya magnezyum kullanıyorum ben bence o da bu duruma etki ediyordur. Haftaya doktora gidicem o zamana kadar kötü olmazsam gidince bi söyliycem bakalım bi önerisi olucakmı

Bebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Maşallah minnoş kıza Gerlik kaç gün görünüyor Şuan peki benim dr ölçüm kağıdı vermiyor kendide söylemiyor gerilik bu kadar diye vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…