Benim annemler de çok öneride bulunuyo soğuduğumda oluyo beğenmediklerinde ama umursamıyorum, senin anne çok ısrarcı olmuş bu konuda şimdi soğudun muhtemelen bidahakine ismi bu olucak tuluma yazdırabilirsin de bişey demez yada tavır at niye moralimi bozuyosun herseferinde de öyle anlıyolar birazYa beğenmediğini söylese neysede 3,4 kez üst üste aradı o ne biçim isim diyip kapattı eşim öyle istedi diyorum sen istesen koymazsın diyor ama bunu bulduğumuz her isme yaptı anne dedim hepsine bişey dedin diyorum yok karışmıyorum diyor sonrada eşimde iyice çorba oldu bu iş dedi konuşmadı haklı olarak
Ya beğenmediğini söylese neysede 3,4 kez üst üste aradı o ne biçim isim diyip kapattı eşim öyle istedi diyorum sen istesen koymazsın diyor ama bunu bulduğumuz her isme yaptı anne dedim hepsine bişey dedin diyorum yok karışmıyorum diyor sonrada eşimde iyice çorba oldu bu iş dedi konuşmadı haklı olarak
Maşalllah bu kontrolüde atlattın yolun sonuna geldin sayılırBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Masallah canım kaç kilo olmusBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Ah darısı hepimizin başınaMaşalllah bu kontrolüde atlattın yolun sonuna geldin sayılırdoğunca o kadar güzel alıyolarki anlamıyosun bile yeterki sağlıklı olsun rahim ağzına bakıyolarmı bu haftalarda azalma oluyo mu acaba merak ettim mesela benim 48 falan çıkıyodu hep en son 45 dedi azalmaya mı başladı acaba diye düşündüm
2550 olmuş. Şişko dedik zayıfladı çocuğumMasallah canım kaç kilo olmus
Koltuklarım enza pişmanlığı süngerleri çöktü sor bi ne zaman yattında keyif yaptın diye yatsam kalkmakta kendimi zorlarım diye cesaret edemiyorum tekli koltukta 9 ayım geçicek nerdeyse bi kaç ay sonra değiştiricez inşallah öncelik ikizler şuan annemde de rahat edemiyorum artık x2 kiloyla dahada zor evetsaçımızı kestiricektik kızımla hafta sonu araç arıza yaptı kaldı yoksa gidemem korkuyorum da zaten bişey olur diye duruyum bi 34 kadar başka ne isterim
benim öksürüğü neler denedim gecmemisti.ama sütün icine kuru incir koyup kaynattim ondan sonra baya baya gecmisti.denemekten zarar gelmez mutlaka deneİnanki dün o kadar parol içtim ağrım biraz bile azalmadı bilmiyorum ama sanki bu yeni varyant daha kötü gibi geldi bana. Şu an acildeyim serum takıldı.kan idrar falan verdim.öksürmekten boğazımdan kan geliyor artık.
Kızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
Benim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?Kızlar bugün tam 32+0 ım. Çalışamaz raporunu aldım. Bebeğimin suyu azdı bilenler biliyor suyunda artış oldu ama karın çevresindeki gerilik hala devam ediyormuş. Bugün 1750 kilo boy 44,5. Sizce nasıl
Hava verdi doktor bugün. Boğazım resmen parçalanmış. Evde devamlı hava alacağım. Bunu da bir deneyeyim. İnşallah çabuk geçerbenim öksürüğü neler denedim gecmemisti.ama sütün icine kuru incir koyup kaynattim ondan sonra baya baya gecmisti.denemekten zarar gelmez mutlaka dene
senin gibi cok sey denedim bunu da turkiye den arkadasin söyledi.nolacakki bunu da yapayim dedim yumusacik yapmistiHava verdi doktor bugün. Boğazım resmen parçalanmış. Evde devamlı hava alacağım. Bunu da bir deneyeyim. İnşallah çabuk geçer
Ben deki asimetrik bir gerilikmiş o yüzden önemsiyor doktor. Bi de kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum dozunu yükselttik bir az daha iyiye gitti.Ben raporu elden alıp kurumuma verdim e nabıza hiç bakmadım açıkçasıBenim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?
Çocukları öyle sıfıra vurunca Allah göstermesin ama bana kötü bir hastalığı varmış gibi geliyor moralim bozuluyo benim öyle çocuk görünceOyy yavrum kız bebesi işte saçları kıymetli
Rahim doğum kasılmasına kendini hazırlıyor, bu sertleşmenin sayısı önemli. Doktoruna anlat bence, ben fitilden sonra biraz rahatlattı. Yürüyüş yapın diyorlar ama yürüdükçe sanki daha ağırlaşıyor. Az kaldı artık katlanıcazGerçekten mi yaay bu beni yıktı şuan böyle evin işini bile yapasım gelmiyor çok sertleşiyor ya ayakta kalmak falan beni baya etkiliyo
Ben doğrudan muhasebeye yolladım. Sisteme girdiler. Aynı günün akşamı e devlette gördüm.Benim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?
Ya magnezyum kullanıyorum ben bence o da bu duruma etki ediyordur. Haftaya doktora gidicem o zamana kadar kötü olmazsam gidince bi söyliycem bakalım bi önerisi olucakmıBende çoktandır oluyor o sertleşme, canını yakıyor insanınayakta 5 10 dk birşeyler uğraşsam direk kasılıp kalıyor. Ayakta sabir kalıyorum adım atamıyorum neredeyse. Bir şekilde oturuyorum veya uzanıyorum gevşiyor
Progestan demiş bir arkadaş. Bundan Dr bahsetmemiştim ama gece 1 olan progestanı,sabah1 akşam 1 yaptı. Bir bildiği var demek ki..
Maşallah minnoş kızaBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Ast alt açlık safra asitleri idrar hemogram baktırdı bana canım.Hooops canım sana bir şey sorabilir miyim kolestaz için hangi enzimlerine bakılmıştı, bugün rutin bir kan tahlili yaptırdım da merak ettim içinde mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?