2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün tam 32+0 ım. Çalışamaz raporunu aldım. Bebeğimin suyu azdı bilenler biliyor suyunda artış oldu ama karın çevresindeki gerilik hala devam ediyormuş. Bugün 1750 kilo boy 44,5. Sizce nasıl
haftasına göre gayet güzel maşallah.gerilik sabit kalmış gibi. git gide fark açılmadığı için hiç üzülme bence güzel.

Haklısın canım ama annenin de öyle bir üslupla konuşması hoş olmamış gerçekten Kv olsa yine bir şeyler söylenir ama senin tarafından biri böyle yapınca insan üzülüyor. Biraz anneyle ilişkiye de bağlı sanırım sen onun fikirlerine çok önem veriyorsan ya da bazı şeyleri alttan alıyorsan o yüzden bu üslubu benimsemiş olabilir. Ben biraz daha fevriyim ve saygı çerçevesinde her şeyi söylerim herkese. İçime atacağıma kim olursa cevabını veririm o yüzden bana pek yorum yapmıyorlar

Kızlar bugün tam 32+0 ım. Çalışamaz raporunu aldım. Bebeğimin suyu azdı bilenler biliyor suyunda artış oldu ama karın çevresindeki gerilik hala devam ediyormuş. Bugün 1750 kilo boy 44,5. Sizce nasıl
Gayet iyi bence 32+1 de 1780 di benimki seninkinde nasıl gerilik varmış anlamadım valla aramızda pek bi fark yok ki hatta benimkinin boyu 41 cm dedi seninki daha uzun

haftasına göre gayet güzel maşallah.gerilik sabit kalmış gibi. git gide fark açılmadığı için hiç üzülme bence güzel.
Gerilik asimetrikmiş yani diğer uzuvlarına göre karın çapı bir buçuk hafta geriymiş. İdare edebildiği yere kadar gider dediler

Evet evin en sakin çocuğu bendim her zaman maalesef hala devam ediyor gerçekten öyle kv olsa kabullenemezdim ama asla karışmadı o ilk çocukta da şimdide siz ne koyarsanız dedi böyle olunca bende mahcup oldum eşime karşı birşey demiyor ama şimdi mesaj attım eşime ne istiyorsan O olsun anneme söylemiycem tulumuda istemiyorum yazdım ilk oğlumuzu ben koydum hiç karışmadı bunuda o koysun ne. istiyorsa

Bende çoktandır oluyor o sertleşme, canını yakıyor insanın ayakta 5 10 dk birşeyler uğraşsam direk kasılıp kalıyor. Ayakta sabir kalıyorum adım atamıyorum neredeyse. Bir şekilde oturuyorum veya uzanıyorum gevşiyor
Progestan demiş bir arkadaş. Bundan Dr bahsetmemiştim ama gece 1 olan progestanı,sabah1 akşam 1 yaptı. Bir bildiği var demek ki..

Hiç üzülme boşver kalbin kırılmasın, annemin huyu böyle de takmamaya çalış Artık top eşinde, kararlaştırınca insanın üzerinden bir yük kalkıyor

Hooops canım sana bir şey sorabilir miyim kolestaz için hangi enzimlerine bakılmıştı, bugün rutin bir kan tahlili yaptırdım da merak ettim içinde mi diye

Benim kilosu 33 de 1950 dedi boyunu söylemeyi unuttu 34 de kontrolde boyuna 44 cm dedi seninkinin boyu benim bebişe göre iyi arada 2 hafta var kilosuda normal bence suyunun iyi olmasına çok sevindim

Maşallah canım benim 32de 1990gr 42.5 cm’di. Kiii benimki haftasından 3-4 gün önde sadece. İnşallah böyle boy ve kilo artışıyla devam eder. Bir hafta geriliğin hiçbir önemi yok

Annem şimdi tekrar arayıp o ne biçim isim diye nutuk attı çok sinirlenmiş isme
Ay anne sen doğurduklarına isim koydun bırak doğuracağıma da ben koyayım de. Bak ben de ailenin uyumlusu sayılırım ama bazı konularda da sabreder sabreder patlarım ve bence şu konu patlaman gereken bir konu.

Sinir oluyorum ailelerin çocuklarını düşündüklerini zannedip kendi fikirlerini empoze etme çabalarına. Benimkiler de yapıyor bazı konularda

kızlar burada konusu geçmişti bulamadım. molfix bez alacağım ama bir yeni üretimleri varmış br de eski. yenilenen hali iyi değil denilmişti. farkını anlayabileceğimiz bir belirteci var mıdır acaba.

Ya beğenmediğini söylese neysede 3,4 kez üst üste aradı o ne biçim isim diyip kapattı eşim öyle istedi diyorum sen istesen koymazsın diyor ama bunu bulduğumuz her isme yaptı anne dedim hepsine bişey dedin diyorum yok karışmıyorum diyor sonrada eşimde iyice çorba oldu bu iş dedi konuşmadı haklı olarak

kızlar burada konusu geçmişti bulamadım. molfix bez alacağım ama bir yeni üretimleri varmış br de eski. yenilenen hali iyi değil denilmişti. farkını anlayabileceğimiz bir belirteci var mıdır acaba.
Yeni nesil yazıyor yeni olanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…