2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende persembe kuzene gitcem oturmaya, gözumden büyüdü ama valla taksiyle gitcem.. Hiç yoramıcam artık kendımı

Senın artık haftada bir gitmen sanki ama.. Cogul gebelık yani.. Bencede soyle doktora
Koltuklarım enza pişmanlığı süngerleri çöktü sor bi ne zaman yattında keyif yaptın diye yatsam kalkmakta kendimi zorlarım diye cesaret edemiyorum tekli koltukta 9 ayım geçicek nerdeyse bi kaç ay sonra değiştiricez inşallah öncelik ikizler şuan annemde de rahat edemiyorum artık x2 kiloyla dahada zor evet saçımızı kestiricektik kızımla hafta sonu araç arıza yaptı kaldı yoksa gidemem korkuyorum da zaten bişey olur diye duruyum bi 34 kadar başka ne isterim

S saskito bana bahsetmedilerr hiç o hastanede de duymadım arkadaşımda ikizlerini orda doğurdu yoktu öyle bişey inşallah bi süpriz yapmazlar

Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Gözünüz aydın. Kısa sürede eve çıkarsınız sağlıkla inşallah

48.800 yani maaşallah yaa ee onun içinde olsun tabi bezi kıyafeti bi zahmet valla deriğin gibi bağlıkla doğsunlarda artık napalım

Ya benim 33 hafta güncellememde karnımda acayip bi sertleşme oluyor beni dünden beri inanılmaz olumsuz etkiledi özellikle yürürken sertleşiyo beni ekstra yoruyo. Bazen canımı yakıyo bazen sadece taş gibi oluyo bu durum sürekli böyle devam etmiyor dimi ya. Benim resmen yaşam kalitem değişti yemek bile yemem azaldı taş gibi olunca karnım midemede baskı yapıyor sanki

S saskito bana bahsetmedilerr hiç o hastanede de duymadım arkadaşımda ikizlerini orda doğurdu yoktu öyle bişey inşallah bi süpriz yapmazlar
Valla doktora bile sordum hemsireye de hastane iliskileri gibi olan yere de
Doktora tek tek sordum hatta, biberon lazim mi bez lazim mi, kiyafet lazim mi hepsine hayir dedi. "Su an su halinle doguma girsen bile hicbir seye ihtiyacin olmaz 4 gun. Tabi anneler süs püs istiyor. O yuzden getiriyorlar. Pijama olmasin gecelik olsun muayenelerde bizim rahatligimiz icin" dedi.
Belki yeni bir uygulamadir bilmiyorum :) ben bu gidisimde yazili alayim en iyisi bu arada ben de fiyat alirken ne getirmem lazim diyince cevapladilar bu sekilde. Sormadan soyleyen olmadi. Ama kuaförmüş, eve yemek gondermekmis fln oyle seyler yok. Suit oda da yok. Tek tip sade oda.
Supriz bir sey olursa gerci hastaneye en yakin buyuk market migros 3,5 km iken, ev ise 3 km :)

Bana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için

Maalesef artarak devam ediyor canım, benim 30 dan beri var. Doktorum bunun için progesteron fitil verdi, her gece kullanıyorum.

Kızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa

Maalesef artarak devam ediyor canım, benim 30 dan beri var. Doktorum bunun için progesteron fitil verdi, her gece kullanıyorum.
Gerçekten mi ya ay bu beni yıktı şuan böyle evin işini bile yapasım gelmiyor çok sertleşiyor ya ayakta kalmak falan beni baya etkiliyo

Kesinlikle katılıyorum Bende asla yapmam öyle bişey erkekte olsaydı yapmazdım gerek yok olduğu kadar olucak zaten
Bende yapmadım ve batıl bir inanç olduğunu düşünüyorum. Annem bana yapmış ama ince telli çok da gür bir saçım yok Benim kızım doğduğunda saçı vardı ama aynı yöne yatmaktan arka kısmı döküldü ona dikkat edebilirsiniz. Yatarken sürekli pozisyon değiştirin şimdi baya uzadı ama bebeklik saçının olduğu bir yer var orası ip gibi uzun diğer yerler kısa komik duruyor bir kuaföre gidip hepsini aynı şekil kestirmem lazım ama saçına bakıp bakıp her gün banyo alıyorum ya bak ne kadar uzadı diye aynanın önünden ayrılmıyor

Senin ödediğin ücretin içinde hepsi olmalı zaten dert etme hiç evinde yakın alırlar istediklerini hemen benimde yakın o konuda şanslıyım

Valla benimde kaynanam beğenmedi bizim kızın adını Mihra bence gayet güzel bir isim içime çok sindi bide anlamı çok güzel hoşuma gitti. Geçen gün bana yanına bişey eklemiycek misin diyo ne ekleyebilirim dedim. Nur dedi bende nur adından nedense hiç hoşlanmıyorum dedim asla koymam bide gerek yok mihra tek başına yeterli bir isim bişey diyemedi sustu kimse umrumda değil onlar konuşsun dursun çocuk benim değil mi istediğimi koyarım yani herşeye karışmasınlar

Söylemeyin kimseye bari. Sonradan öğrensinler..

Çok sağol içim baya rahatladı bi çoğunuzun başına gelmiş bu durum. Dediğiniz gibi kilolarını dengeliyordur belki onlar da içerde herşey normaldi düzensiz sancım çıktı sadece nst de onunla ilgili hiç bişi söylemedi doktorum

Eklentiler

• C7DAA658-E68D-4EE5-A6D3-C7453B182CC5.webp
    21 KB · Görüntüleme: 45
Teşekkür ederim sayenizde içim rahatladı

Ç Ya benim kv hiç lafını etmedi inan ama annem her bulduğumuz isme birşey söyledi vazgeçtikten sonra da diğer bulduğumuz isime karıştı artık yani sinirlerim bozuldu

Çocukları öyle sıfıra vurunca Allah göstermesin ama bana kötü bir hastalığı varmış gibi geliyor moralim bozuluyo benim öyle çocuk görünce Oyy yavrum kız bebesi işte saçları kıymetli

Dinleme canım, ben direkt kızımın adı Zeynep dedim. Eşim dahil gerçi eşim özellikle de kızlara annenin isim koyması fikrinde biri, onun rahatlığı da vardı. Görümcem falan isim düşündünüz mü dediklerinde ismi belli Zeynep dedim. Hiç Zeynep’i düşünüyoruz falan demedim net söyleyince pek bir şey diyemiyorlar, hatta bi kardeşi kendince isim önerisinde bulunmaya kalktı, bizim kızın ismi belli deyip kestirip attı eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…