Koltuklarım enza pişmanlığı süngerleri çöktü sor bi ne zaman yattında keyif yaptın diye yatsam kalkmakta kendimi zorlarım diye cesaret edemiyorum tekli koltukta 9 ayım geçicek nerdeyse bi kaç ay sonra değiştiricez inşallah öncelik ikizler şuan annemde de rahat edemiyorum artık x2 kiloyla dahada zor evetBende persembe kuzene gitcem oturmaya, gözumden büyüdü ama valla taksiyle gitcem.. Hiç yoramıcam artık kendımı
Senın artık haftada bir gitmen sanki ama.. Cogul gebelık yani.. Bencede soyle doktora
Gözünüz aydın. Kısa sürede eve çıkarsınız sağlıkla inşallahKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
48.800 yani maaşallah yaa ee onun içinde olsun tabi bezi kıyafeti bi zahmetBende sezeryan parasi ayni, bebek paketini x 2 alacaklar.
Istanbul koc universitesi hastanesi. Benim doc preinatolog hastanedeki doktorum.
Ay ben de izmirliyim 9 yas kucuk kardesim cinarlida dogdu :) ben de gitmistim gece doguma, yikadiklarini fln izlemistim camekan arkasindan :)
guzel gecsin dogumun insallah gerisi hallolur :)
Benimki dogum paketi degil canim. Sadece sezeryan parasi 40bin uzerine bebek paketi 8800 zorunlu aliyorlar. Her gittigimde sordum ben de ikna olmak icin3 gece 4 gun standart kalis, bir sorun olursa allah korusun daha da uzuyor. Hastaneden taburcu olana kadar bebegin tum ihtiyaclari hastane tarafindan karsilaniyor.
Ayrica dogum sonrasi ilk muayene ve testler de bu bebek paketine dahil.
Bu gittigimde liste almaya calisacagim bebek paket icerigini
Valla doktora bile sordum hemsireye de hastane iliskileri gibi olan yere de
Bana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için
hayırlı olsun annesi. sağlıkla kavuşun bir an önce. süt için eğer zorda kalırsan bir mide bulantısı hapı var yan etkisi çok çok az ama sütü baya artırıyomuş doktor danış onaylarsa kullan.
motilium adı.
Maalesef artarak devam ediyor canım, benim 30 dan beri var. Doktorum bunun için progesteron fitil verdi, her gece kullanıyorum.Ya benim 33 hafta güncellememde karnımda acayip bi sertleşme oluyorbeni dünden beri inanılmaz olumsuz etkiledi özellikle yürürken sertleşiyo beni ekstra yoruyo. Bazen canımı yakıyo bazen sadece taş gibi oluyo bu durum sürekli böyle devam etmiyor dimi ya. Benim resmen yaşam kalitem değişti yemek bile yemem azaldı taş gibi olunca karnım midemede baskı yapıyor sanki
Gerçekten mi yaMaalesef artarak devam ediyor canım, benim 30 dan beri var. Doktorum bunun için progesteron fitil verdi, her gece kullanıyorum.
Bende yapmadım ve batıl bir inanç olduğunu düşünüyorum. Annem bana yapmış ama ince telli çok da gür bir saçım yokKesinlikle katılıyorumBende asla yapmam öyle bişey erkekte olsaydı yapmazdım gerek yok olduğu kadar olucak zaten
Senin ödediğin ücretin içinde hepsi olmalı zaten dert etme hiçValla doktora bile sordum hemsireye de hastane iliskileri gibi olan yere de
Doktora tek tek sordum hatta, biberon lazim mi bez lazim mi, kiyafet lazim mihepsine hayir dedi. "Su an su halinle doguma girsen bile hicbir seye ihtiyacin olmaz 4 gun. Tabi anneler süs püs istiyor. O yuzden getiriyorlar. Pijama olmasin gecelik olsun muayenelerde bizim rahatligimiz icin" dedi.
Belki yeni bir uygulamadir bilmiyorum :) ben bu gidisimde yazili alayim en iyisibu arada ben de fiyat alirken ne getirmem lazim diyince cevapladilar bu sekilde. Sormadan soyleyen olmadi. Ama kuaförmüş, eve yemek gondermekmis fln oyle seyler yok. Suit oda da yok. Tek tip sade oda.
Supriz bir sey olursa gerci hastaneye en yakin buyuk market migros 3,5 km iken, ev ise 3 km :)
Valla benimde kaynanam beğenmedi bizim kızın adını Mihra bence gayet güzel bir isim içime çok sindi bide anlamı çok güzel hoşuma gitti. Geçen gün bana yanına bişey eklemiycek misin diyo ne ekleyebilirim dedim. Nur dediKızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
Söylemeyin kimseye bari. Sonradan öğrensinler..Kızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
Çok sağol içim baya rahatladı bi çoğunuzun başına gelmiş bu durum. Dediğiniz gibi kilolarını dengeliyordur belki onlar da içerdeTam olarak aynısı başıma geldi. En başından beri şişko kızım diye seviyordu doktoru. 31 den sonraki 34. Hafta kontrolünde sadece 200 gr almış çıktı. İnanılmaz canım sıkıldı. Bir de benim doktorum birazcık titiz beni detaylı için perinataloga yönlendirdi. Plasenta iyi, kan akımı iyi ama 2-3 hafta önde giden bebek bir anda kendi haftasına geriledi.
Bugün tekrar kontrolümüz var hatta, umarım geçen haftadan bugüne kilo almıştır. Bu haftalar bebeklerin kilo almama haftası heralde
Teşekkür ederim sayenizde içim rahatladıEndişelenme canım bunu geçtiğimiz haftalarda bi çoğumuz yaşadık. Bence bebeklerin bi atak dönemi oluyo sonra kilo alımları normale dönüyo. Benimde 2 haftada 400 gr almışken birden yavaşladı. Bakalım cuma gününü merakla bekliyorum kaç gr almış
Ya benim kv hiç lafını etmedi inan ama annem her bulduğumuz isme birşey söyledi vazgeçtikten sonra da diğer bulduğumuz isime karıştı artık yani sinirlerim bozulduValla benimde kaynanam beğenmedi bizim kızın adını Mihra bence gayet güzel bir isim içime çok sindi bide anlamı çok güzel hoşuma gitti. Geçen gün bana yanına bişey eklemiycek misin diyo ne ekleyebilirim dedim. Nur dedibende nur adından nedense hiç hoşlanmıyorum dedim asla koymam bide gerek yok mihra tek başına yeterli bir isim bişey diyemedi sustu kimse umrumda değil onlar konuşsun dursun çocuk benim değil mi istediğimi koyarım yani herşeye karışmasınlar
Çocukları öyle sıfıra vurunca Allah göstermesin ama bana kötü bir hastalığı varmış gibi geliyor moralim bozuluyo benim öyle çocuk görünceBende yapmadım ve batıl bir inanç olduğunu düşünüyorum. Annem bana yapmış ama ince telli çok da gür bir saçım yokBenim kızım doğduğunda saçı vardı ama aynı yöne yatmaktan arka kısmı döküldü ona dikkat edebilirsiniz. Yatarken sürekli pozisyon değiştirin şimdi baya uzadı ama bebeklik saçının olduğu bir yer var orası ip gibi uzun diğer yerler kısa komik duruyor bir kuaföre gidip hepsini aynı şekil kestirmem lazım ama saçına bakıp bakıp her gün banyo alıyorum ya bak ne kadar uzadı diye aynanın önünden ayrılmıyor
Dinleme canım, ben direkt kızımın adı Zeynep dedim. Eşim dahilKızlar bulduğumuz her isme biri birşey diyorlar. bizimde artık sinirlerimiz bozuldu valla kerem diyoruz o ben sevmedim diyor onu diyoruz o ne biçim isim diyorlar şimdi tamam dedik eşimle bir isim bulduk annem o nasıl isim diyor Aslan Ali olsun dedim annem bir sürü birşeyler söyledi öyle isim mi olur filan çok mu kötü yani Aslan Ali moralim baya bozuldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?