2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Haha memeler emzirince büyüyecek bence o yüzden küçük memeliler çok şanslı

Basen genişlese bile bencede eski haline geliyor ya bende basen de büyümedi. Sporsuz hemde eski halimden daha zayıf hamile kaldım bu bebeğe. Ama tabii vücut yumuşadı selülitler çoğaldı filan bu da büyüsün de biraz halledicez hepsini

Ben iyim kuzum sadece büyük tuvalete çıkamıyorum lavman dediler onun dışında bir sorun yok bugün taburcu olacağım her gün 11 de kızımı görmeye geleceğim
Senden iyi haber aldığıma çok sevindim sez sonrası çok normal tuvalet sıkıntısı lifli gıdalar bol meyve ye onlar rahatlatır. Bebiş de iyi mi bir şey dedi mi doktorlar? Hemen kavuşun inşallah

Günaydın arkadaşlar. son birkaç gündür bebek hareketsizliğinden yakınan olmuş. ben de dünden beri çok az hissediyorum. normalde gün ve gece içinde aşırı hareketli karşıdan karnımın şeklinin değiştiğini karnıma bakan herkes farkediyor. dünden beri pıt pıt ara ara. yarın sabah kontrolüm var diye ekstra gitmedim ama hareketi azaldığını söyleyen arkadaşlar ne durumdasınız değişti mi aynı mı?31+4 bugün

Senden iyi haber aldığıma çok sevindim sez sonrası çok normal tuvalet sıkıntısı lifli gıdalar bol meyve ye onlar rahatlatır. Bebiş de iyi mi bir şey dedi mi doktorlar? Hemen kavuşun inşallah
Bugün 11 de yanına çıkacağım hemde doktor bilgi vericek dün 1 cc süt verilecekti sadece sütüm hiç gelmiyor ilk gün 3-5 damla geldi onun dışında hiç süt yok ne kadar stres yapmak istemesemde olmuyor

Ben iyim kuzum sadece büyük tuvalete çıkamıyorum lavman dediler onun dışında bir sorun yok bugün taburcu olacağım her gün 11 de kızımı görmeye geleceğim

Gaz attıysan taburcu ederler.. Lavmanı evde yap ıstersen daha rahat halledersin.. Taburcu olmana sevındım.. Sen iyi olacaksın ki yavrun senden güç alsın annesi.. Eve geçince de sakın hemen kendını yıpratma, dikişlerini patlatacak işlere girişme.. Bol bol dinlen ve dua et.. Ben hep edıorm sana inanki yakında kavuscaksın ben inanıyorum.. Doktor durumu hakkında ne dedi?

Bugün 11 de yanına çıkacağım hemde doktor bilgi vericek dün 1 cc süt verilecekti sadece sütüm hiç gelmiyor ilk gün 3-5 damla geldi onun dışında hiç süt yok ne kadar stres yapmak istemesemde olmuyor
güle güle sağlıkla büyüt bebeğini. profesyonel ellerde bebeğin içini rahatlat senin sütün olmasa da onların takviyeleri ile gün geçtikçe hatta saatler geçtikçe iyi olacak. dün bugün olmayan süt bir bakmışsın yarın gelmiş. bir iki damla bile kızın için şifa gerisini tamamlarlar. sonra zamanla daha da artacaktır. ilk adımı atmışsın ilk sütünü vermişsin ne güzel öyle düşün. stresini anlıyorum ama 3-5 damla bile yetecek bunu bil. tavsiye olarak taze inciri söyleyeyim. taze incir gerçekten güzel süt yapıyor. taze incir bulabilecek durumda değilsen büyüklerinden sana kuru incir ile incir uyutması yapmasını söyleyebilirsin ve bol su.

Ilık duş almayı denedin mi? Okuduğum şeyler bol su içmek, bestlak damla( belki psikolojik olarak iyi gelir artırcağına inanmak) tahin yemek, kuru dut, incir. Sütün zamanla artacak hiç vazgeçme hep sağım yap. Kafanda da hep şey olsun ama artık mamalar çok iyi, emzirmek zorunda değilsin. Bir şekilde rahatlat kendini
Stresli olduğun için gelmiyordur ama bak bebeğin seninle, güzel minik bir kızın var. Yakında çıkacak ve bugünleri unutturacak sana. Sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olacak. Hep olumlamalar yap, dua et.

Hayır hiç stres yapma kesınlıkle.. Bak evlat edinen kadınlarda bıle süt gelebilio.. Şu an durum bıraz boyle oldugu için süt az gelıyordur.. 1 haftaya kalmadan kucagına verirler sanrm.. Ben emınım senın kokunu alsın, sen onun kokusunu al hersey yoluna girer.. Ki sana şunu da diyim.. Eve cıkana kadar sütün kesilse bile üzülme, hastane ortamı cidden cok etkılıo.. Bak benım oglan 24 gun kaldı kuvozde, neler denedık emmedi, anne bebek uyum odasına cıktık emmedi.. En son artık annem kızım ver mamayı, kılo alsın cıkalım burdan dedi.. O sabah cıktık eve gectık.. İkimizde Bir banyo yaptık, annem Bi dene bakalım emcek mi dedi.. Suphanallah bir emmeye basladı.. Biz şaştık.. Yani demem o ki sende stresli olabılırsın farketmeden, yavrun da.. Eve cıkınca hersey yoluna girer, ben inanıyorum

Emin ol ilk süt olan o sarı akıntı ilk aşı diye geçer ve 3 4 damla bile ona yarar ve doyurur daha midesi kiraz çekirdeğinden de minik annesi sürekli sağım yap sürekli sağ ki beyne süt lazım bilgisi gitsin süt üretimi olsun .

Bebeğin kendini toparlayınca 1 hafta içinde kendin emzirmeye başlarsın canım sütünde gelir o zaman. 2 kg oluncada çıkarıyolar genelde. Sağlıkla götür bebişini evinize.

Canım gögsüne masaj falan yaptın mı

Herkese merhaba,

Bugün (33+3) devlete kontrole geldim. 2679 gr olmuş. Karın çevresi 2.5, diğer yerleri 1-1.5 hafta önden gidiyor hala. Suyum da sınıra yaklaşmış. Ama devletteki doktorum fazla korkutmuyor beni neyse ki 34+6da kendi doktorumla randevum var. O zamana kadar diyete devam etmem gerekecek her ihtimale karşı. Foto paylaşmak isterdim ama oğlumun femur kemiği (zira elimdeki usg de başka yeri görünmüyor)kimsenin pek ilgisini çekmezdi herhalde

Bu arada soyasosu benimki hala önde gitmesine karşın 11 günde 250 gr almış görünüyor. Doktor farkı var tabii ama ikisinin ölçümleri çok farklı çıkmıyor genelde. Demek ki bir noktadan sonra 10 günde 200 civarı kilo almaları normal. (Oysa aynı doktorun ölçümüne göre 22 günde 1 kg almış)

Ah teşekkür ederim bilgi için
Maşallah ama çok güzel büyüdü senin ki ay femur kemiğinden bile severdik biz onu ben de bir burun deliği fotosu var onu bile seviyorum

Ah teşekkür ederim bilgi için
Maşallah ama çok güzel büyüdü senin ki ay femur kemiğinden bile severdik biz onu ben de bir burun deliği fotosu var onu bile seviyorum
İlk doğum olsa büyümesi iyi tabii de, benim doktorum erken doğum ve rüptür ihtimalinden dolayı endişelendiriyor beni. Ama devletteki sınırı aşmadığı için (herhalde 3 hafta farkı ve su sınırını kast ediyor) erken doğum riski var diyemem dedi. Bilemedim. Tabii biri üç dört senelik uzman, öbürü yaklaşık 20 senelik. Ama neyse endişelenmeyeceğim. Gidip yine son jübilemi yapayım ben en iyisi diyete devam etmeden önce

Masaallah masaallah da sen bu bebisi nasıl doguracaksin suan 2700 se 38 hafta da falan kaç olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…