2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Pedlere bişey olmamıştır çünkü onlar ekstra poşetin içinde dimi geçen bende 1 adet buldum poşetini açtım gayet iyi durumdaydı ama kremi kullanma bence canım
Pedler sağlam poşetli evet kutusundaydı hatta, krem için sordum canım lansinoh a da yazdım bakım ne dicekler kızımda hiç gerek duymadım şimdide olmaz inşallah

Kendime nazar ettim ben de, midem ağzımda
Ben süt içtim of iyi geliyormuş cidden yarın olsada gaviskonu yazdırsam çok fenayım ama süt süper tavsiye ederim. Benimde gebeliğin başlangıcındaki gibi bulantılarım var ilk zamanlar tuvalete maskeyle girerdim öyle kokardı şimdi yine aynı kokuyu alıyorum aynı şekilde üstüm sanki sürekli kokuyormuş gibi değiştiriyorum resmen gebeliğin başına döndüm ben her dk kıyafet değiştirip duş alıyorum

kızımdan kalanlar aldıklarımız falan filan 10 makinadan fazla çamaşır yıkanmam lazım benim ama kızımın beyazları sararmış baya e bebegin çamaşır tozu yakın avm yok soda ile açılırmı acaba annem sodalı suda beklet önce dedi

Ben ağustos ayında sordum bu sayfaya 675 dedi Şuan ne kadar olmuştur bilmiyorum buna benzer yaptık 250 anca tutmuştur
Ya biz o kadar ucuza halledemedik. Çiçekleri pahalıya denk geldi benim. 150 tl isimli tahta tuttu, 80-100 lirada ortadaki bebeği zaten silikon tabancası ile yapıştırmış annem e bide onu almış derken hemen hemen aynısı oldu ama olsun el emeği olmuş oldu

Hamile çekimi yaptırmayı düşünüyorum kızlar stüdyoda 2-3 fotoğraf anı kalsın diye. Yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı benim gibi
Eşim istiyor benim de görünce bir içim ısındı ben de istedim şöyle basit bir stüdyo çekimi 2-3 poz anı kalsın yeter dedik ama bebişimiz doğunca mutlaka bir Harry Potter çekimi yaptıracağız biz ona

yaaa evet seninki pahalıya gelmiş haklısın o zaman almak daha mantıklı biz arkadaki plakayı ücretsiz kestirdik silikon tabancası vs annemin vardı annem kendisi zaten bu tarz el işi şeyleri yaptığı için hatta aralara evdeki çiçeği yolduk koyduk ama yinede bunu satan yerler sonuçta her şeyi mevcut bir çiçeği bile bir kaç ürüne koyuyodur çok pahalı fiyatlar istiyorlar Şuan burda ne kadar olmuştur bilmiyorum ama bin tl isteyeni duydum

Yaaa harry portter mi olacak o yerim onu hayal edince gülesim geldi ben çok korkuyorum yenidoğan çekimden ya bişey olursa minicik filan oğlumda yeni yeni moda olmuştu sadece 1 yaş çekimi var oğluşumun bunda yaptırsam mı diye kararsızım ama üzülüyorum işte minik oldukları için

Hahah evet bize de çok komik geliyor o yüzden yaptiricaz zaten ben korkmam ama adım gibi eminim eşim son dakika çekimin nasıl yapıldığını görünce sinirlenmeye başlayacak ve hadi gidelim demeye başlayacak çünkü asla dayanamaz bana bile iğne vurulurken saçma sapan iş yapmayın karımı niye bağırtıyorsunuz işinizi düzgün yapın diye hemşireye bağırmıştı zorla elinden tutup götürüp hemsireden özür diletmiştim çocuk gibi

Bu erkekler niye böyle yabenimki de bayılmalık hale geliyor. Doğuma gireceğini söylüyor şimdi ama kesin onu yerlerden toplayacağız. bayılmamak için söz verdi

Redpanda11 bende aynı durumdayım midem alev alıyor bi tane armut yedim şimdi de süt içiyorum

Bende istiyordum ama herşey eşimin işlerinin bitmesine bağlandı. Çok sinir bozucu hatta hastane çekimide istiyorum. Etrafımda bir tane düzgün foto çekebilecek insan yok. Ellerinde ütüyle foto çeker gibiler. Hep ben üstlenmişimdir bu işi. O yüzden düzgün bir fotom yoktur şöyle habersiz, düzgün çekilmiş.

Bu erkekler niye böyle yabenimki de bayılmalık hale geliyor. Doğuma gireceğini söylüyor şimdi ama kesin onu yerlerden toplayacağız. bayılmamak için söz verdi
Benimki doğuma girmem diyor o yüzden videolarını bile izleyemiyor

Aynı düşüncelerle vazgeçtim. Bende çok istiyordum. Benim Dr ile çalışan kadınlarda iletişimdeyim ama eşim resmen olay yapar. Geçen gün bana bu kadar çektiriyor bu kız, bir doğsun hepsi için poposunu ısırıp durucam dedim. Zor yaparsın hayatta izin vermem diye ciddiye aldı birde. Değil fotoğrafçı şekilden şekile sokacak çocuğu sarıp sarmalayıp

Süt var ama geçen pazar sağıldı. Şişenin dibinde kalan süt. Bu hafta başım ağrıyor diye almadım. Yoğurtta yapamadım bu hafta. Bilmiyorum ne halde yani meyvayı gündüz bitirdim. Yarın alırız dedim. Bu gece böyle olacağı gelmedi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…