- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Evet evet ucuza gelmeyeceği belli, o yüzden hazır almak daha mantıklı geliyorBence çok güzeller ama pahalıydı. Benim annem yaptı bunlara benzer bir şey. Çok da ucuza gelmedi.
[URLunfurl="true"]https://instagram.com/dododesigntr?igshid=MzRlODBiNWFlZA==[/URL]
Pedler sağlam poşetli evet kutusundaydı hatta, krem için sordum canım lansinoh a da yazdım bakım ne dicekler kızımda hiç gerek duymadım şimdide olmaz inşallahPedlere bişey olmamıştır çünkü onlar ekstra poşetin içinde dimi geçen bende 1 adet buldum poşetini açtım gayet iyi durumdaydı ama kremi kullanma bence canım
Ben süt içtim of iyi geliyormuş cidden yarın olsada gaviskonu yazdırsam çok fenayım ama süt süper tavsiye ederim. Benimde gebeliğin başlangıcındaki gibi bulantılarım var ilk zamanlar tuvalete maskeyle girerdim öyle kokardı şimdi yine aynı kokuyu alıyorum aynı şekilde üstüm sanki sürekli kokuyormuş gibi değiştiriyorum resmen gebeliğin başına döndüm ben her dk kıyafet değiştirip duş alıyorumKendime nazar ettim ben de, midem ağzımda
Ya biz o kadar ucuza halledemedik. Çiçekleri pahalıya denk geldi benim. 150 tl isimli tahta tuttu, 80-100 lirada ortadaki bebeği zatenBen ağustos ayında sordum bu sayfaya 675 dedi Şuan ne kadar olmuşturbilmiyorum buna benzer yaptık 250 anca tutmuştur
Eşim istiyor benim de görünce bir içim ısındı ben de istedim şöyle basit bir stüdyo çekimi 2-3 poz anı kalsın yeter dedikHamile çekimi yaptırmayı düşünüyorum kızlar stüdyoda 2-3 fotoğraf anı kalsın diye. Yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı benim gibi
Ya biz o kadar ucuza halledemedik. Çiçekleri pahalıya denk geldi benim. 150 tl isimli tahta tuttu, 80-100 lirada ortadaki bebeği zatensilikon tabancası ile yapıştırmış annem e bide onu almış derken hemen hemen aynısı oldu ama olsun el emeği olmuş oldu
Yaaa harry portter mi olacak o yerim onu hayal edince gülesim geldiEşim istiyor benim de görünce bir içim ısındı ben de istedim şöyle basit bir stüdyo çekimi 2-3 poz anı kalsın yeter dedikama bebişimiz doğunca mutlaka bir Harry Potter çekimi yaptıracağız biz ona
Hahah evet bize de çok komik geliyor o yüzden yaptiricaz zatenYaaa harry portter mi olacak o yerim onu hayal edince gülesim geldiben çok korkuyorum yenidoğan çekimden ya bişey olursa minicik filan oğlumda yeni yeni moda olmuştu sadece 1 yaş çekimi var oğluşumun bunda yaptırsam mı diye kararsızım ama üzülüyorum işte minik oldukları için
Bu erkekler niye böyle yaHahah evet bize de çok komik geliyor o yüzden yaptiricaz zatenben korkmam ama adım gibi eminim eşim son dakika çekimin nasıl yapıldığını görünce sinirlenmeye başlayacak ve hadi gidelim demeye başlayacak çünkü asla dayanamaz bana bile iğne vurulurken saçma sapan iş yapmayın karımı niye bağırtıyorsunuz işinizi düzgün yapın diye hemşireye bağırmıştı zorla elinden tutup götürüp hemsireden özür diletmiştim çocuk gibi
Ben süt içtim of iyi geliyormuş cidden yarın olsada gaviskonu yazdırsam çok fenayım ama süt süper tavsiye ederim. Benimde gebeliğin başlangıcındaki gibi bulantılarım var ilk zamanlar tuvalete maskeyle girerdim öyle kokardı şimdi yine aynı kokuyu alıyorum aynı şekilde üstüm sanki sürekli kokuyormuş gibi değiştiriyorum resmen gebeliğin başına döndüm ben her dk kıyafet değiştirip duş alıyorum
Bu gece yine mide gecemiz anlaşılanKendime nazar ettim ben de, midem ağzımda
Bende istiyordum ama herşey eşimin işlerinin bitmesine bağlandı. Çok sinir bozucuEşim istiyor benim de görünce bir içim ısındı ben de istedim şöyle basit bir stüdyo çekimi 2-3 poz anı kalsın yeter dedikama bebişimiz doğunca mutlaka bir Harry Potter çekimi yaptıracağız biz ona
Benimki doğuma girmem diyor o yüzdenBu erkekler niye böyle yabenimki de bayılmalık hale geliyor. Doğuma gireceğini söylüyor şimdi ama kesin onu yerlerden toplayacağız. bayılmamak için söz verdi
Elmada iyi geliyo bana eğer varsaLadybirdDA Mubeiz trueliving_ valla evde süt var ama açalı 2-3 gün oldu. İçemem psikolojik olarak ben onu valla midem ağzımda, ama uyuyamıyorum. Armut dışında iyi gelen başka meyve var mı? Evde 5 çeşit falan meyve var sanırım ama armut yok
Aynı düşüncelerle vazgeçtim. Bende çok istiyordum. Benim Dr ile çalışan kadınlarda iletişimdeyim ama eşim resmen olay yapar. Geçen gün bana bu kadar çektiriyor bu kız, bir doğsun hepsi için poposunu ısırıp durucam dedim. Zor yaparsın hayatta izin vermem diye ciddiye aldı birde. Değil fotoğrafçı şekilden şekile sokacak çocuğu sarıp sarmalayıpHahah evet bize de çok komik geliyor o yüzden yaptiricaz zatenben korkmam ama adım gibi eminim eşim son dakika çekimin nasıl yapıldığını görünce sinirlenmeye başlayacak ve hadi gidelim demeye başlayacak çünkü asla dayanamaz bana bile iğne vurulurken saçma sapan iş yapmayın karımı niye bağırtıyorsunuz işinizi düzgün yapın diye hemşireye bağırmıştı zorla elinden tutup götürüp hemsireden özür diletmiştim çocuk gibi
Süt var ama geçen pazar sağıldı. Şişenin dibinde kalan süt. Bu hafta başım ağrıyor diye almadım. Yoğurtta yapamadım bu hafta. Bilmiyorum ne halde yaniLadybirdDA Mubeiz trueliving_ valla evde süt var ama açalı 2-3 gün oldu. İçemem psikolojik olarak ben onu valla midem ağzımda, ama uyuyamıyorum. Armut dışında iyi gelen başka meyve var mı? Evde 5 çeşit falan meyve var sanırım ama armut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?