- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yeaa yerim minik harryHahah evet bize de çok komik geliyor o yüzden yaptiricaz zatenben korkmam ama adım gibi eminim eşim son dakika çekimin nasıl yapıldığını görünce sinirlenmeye başlayacak ve hadi gidelim demeye başlayacak çünkü asla dayanamaz bana bile iğne vurulurken saçma sapan iş yapmayın karımı niye bağırtıyorsunuz işinizi düzgün yapın diye hemşireye bağırmıştı zorla elinden tutup götürüp hemsireden özür diletmiştim çocuk gibi
Bana çok iyi geldi süt şükür elma armut ta iyi geliyor diyorlar evet resmen bi yudum çay içeyim dedim yaka yaka indi o çay çok berbattı
Gaviskon vs yok muSüt var ama geçen pazar sağıldı. Şişenin dibinde kalan süt. Bu hafta başım ağrıyor diye almadım. Yoğurtta yapamadım bu hafta. Bilmiyorum ne halde yanimeyvayı gündüz bitirdim. Yarın alırız dedim. Bu gece böyle olacağı gelmedi aklıma
İçtim ama kesmediGaviskon vs yok mu
Hahahahhahah of çok güldümBu erkekler niye böyle yabenimki de bayılmalık hale geliyor. Doğuma gireceğini söylüyor şimdi ama kesin onu yerlerden toplayacağız. bayılmamak için söz verdi
Canım yeşil elma da iyi geliyor eğer varsa deneyebilirsinLadybirdDA @Mubeiz trueliving_ valla evde süt var ama açalı 2-3 gün oldu. İçemem psikolojik olarak ben onu valla midem ağzımda, ama uyuyamıyorum. Armut dışında iyi gelen başka meyve var mı? Evde 5 çeşit falan meyve var sanırım ama armut yok
Yav of benim ki de dahil erkekler kapatılsın yetoAynı düşüncelerle vazgeçtim. Bende çok istiyordum. Benim Dr ile çalışan kadınlarda iletişimdeyim ama eşim resmen olay yapar. Geçen gün bana bu kadar çektiriyor bu kız, bir doğsun hepsi için poposunu ısırıp durucam dedim. Zor yaparsın hayatta izin vermem diye ciddiye aldı birde. Değil fotoğrafçı şekilden şekile sokacak çocuğu sarıp sarmalayıp
Biz onu konuştuk tek cevap " döverim ki "Yeaa yerim minik harrybişey diyim mi sana eşinle aşıda napcaksınız şahsen ben ağlıyorum bugün bunu konuştuk eşimle of yine başlayacak dayanamıyorumda diyor garibim ben hiç girmiyorum bile senin eşin Sağlık ocağındada olay çıkartır
Bana çok iyi geldi süt şükür elma armut ta iyi geliyor diyorlar evet resmen bi yudum çay içeyim dedim yaka yaka indi o çay çok berbattıoğlumda sağolsun tam gaz mideme vuruyor
Bu gece yine mide gecemiz anlaşılancayır cayır yanıyorum yine. Gavisconda yaramadı. En fazla ne kadar içebiliyoruz bunu
Kaçınçı haftandasın bilmiyorum ama36-37. Haftadan önve belli olmuyuor doğumun nasıl olacağı. Ben özel muayenehaneye gidiyorum 7/24 yazıp arayabiliyorum doktorumu çok sevecen ve her saçma soruma bile sabırla cevap verir 30+6 da vardı kontrolüm o zaman sordum ona bana da şuan belli olmaz 37.haftada çatı muayenesi yapıcam o zaman konuşuruz dedi. Uslubu nasıldı doktorunun ama doğru söylemiş takma kafanaYa tmm cidden zor iş.. Ki onlardaki mobbing hiç Bi meslektekı kadar agır degıldır bence.. Gördüm cunku..
Ama yani sezaryen olur de bişey de.. Ben şimdi noolcanı bılmıorm.. Yani sezaryen gunu mu verılcek, yoksa acile vsvs mı basvurcam.. Bu gittgmde Baska gitmedgm bi doktora gideyim.. Bakalım onun asistanları nasılmış
Aa ben bakmadım fiyata ne ucuz ki gerçekten yaAyy siz hacı şerif diyince merak ettim baktım o fiyatlar nedir öylebaya pahalıymış Spring05 bencede haklısın sen ye hepsini boşver
Haha yok ya bu saatten sonra değişiklik olmaz ama garip ilkinde yayılıyordu göbeğim bunda top gibi kaldı. Belki makat duruş böyle bir şey anlamadımBana da hala diyorlar, emin misin kız olduğuna diye
Bana da onu diyorlar, kız çocuğu basen yapar geniş durur; seninki top gibi diye. Ama benim zaten sadece popom vardı, basenim hiç yoktu. Poposu ve memesi vücuduna göre büyük ince yapılı biriydim. Şimdi millet farketmiyor ama yanlarımda küçücük basenler oluştuAa ben bakmadım fiyata ne ucuz ki gerçekten ya
Haha yok ya bu saatten sonra değişiklik olmaz ama garip ilkinde yayılıyordu göbeğim bunda top gibi kaldı. Belki makat duruş böyle bir şey anlamadım
Günaydın kızlar, yeşil elmam da yoktu. Tatlı köy elmam vardıbir de üstüne o kdar uykum vardı ki, kalkmak gözümde çok ama çok büyüdü. Telefonu attım Kenara, kıvrana kıvrana artık 3te mi uyudum 4te mi bilmiyorum. Hiçbir alarmı duymamışım şimdi de biyolojik saatim uyandırdı
Bana da onu diyorlar, kız çocuğu basen yapar geniş durur; seninki top gibi diye. Ama benim zaten sadece popom vardı, basenim hiç yoktu. Poposu ve memesi vücuduna göre büyük ince yapılı biriydim. Şimdi millet farketmiyor ama yanlarımda küçücük basenler oluştuama duruşlar alakalı değil bence, benimki kafa gelişli. Gerçi dönüp duruyor benimki farkındayım doktor kafa gelişli diyor ama kafası sağ tarafımda
Bende hiç popo da yok o konudan çok muzdaripim, sporla halledicez inşallah o konuyuBana da onu diyorlar, kız çocuğu basen yapar geniş durur; seninki top gibi diye. Ama benim zaten sadece popom vardı, basenim hiç yoktu. Poposu ve memesi vücuduna göre büyük ince yapılı biriydim. Şimdi millet farketmiyor ama yanlarımda küçücük basenler oluştuama duruşlar alakalı değil bence, benimki kafa gelişli. Gerçi dönüp duruyor benimki farkındayım doktor kafa gelişli diyor ama kafası sağ tarafımda
Ne kadar ne olursa olsun, dogumdan snra basenler genişliyor mutlaka.. Anca hamıleyken spor yapcan, dogum sonrası da devam etcen, belkı o zmn basenleri etkılemezgecen Bi video gördüm, kadın 2.cocugu emzircek, memesini cıkartcak, elını sokuyor tişörtün içine teee bacagına kadar anca çıkarıo memeyi vucut iyice gidio her dogumda her hamılelıkte
Benim de hiç yok vallaBende hiç popo da yok o konudan çok muzdaripim, sporla halledicez inşallah o konuyuhala kayıyor benimde içimde ya net bir durduğu yer yok ben anlamadım bu bebekten hiç bir şey inşallah değişmez duruşu, bizim ilk gebelik grubunda makat gelişli hiç okumamıştım herkesin bebeği dönmüştü. Burda baya var makat gelişli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?