2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yeaa yerim minik harry bişey diyim mi sana eşinle aşıda napcaksınız şahsen ben ağlıyorum bugün bunu konuştuk eşimle of yine başlayacak dayanamıyorumda diyor garibim ben hiç girmiyorum bile senin eşin Sağlık ocağındada olay çıkartır
Redpanda11 bende aynı durumdayım midem alev alıyor bi tane armut yedim şimdi de süt içiyorum
Bana çok iyi geldi süt şükür elma armut ta iyi geliyor diyorlar evet resmen bi yudum çay içeyim dedim yaka yaka indi o çay çok berbattı oğlumda sağolsun tam gaz mideme vuruyor

Gaviskon vs yok mu

Yav of benim ki de dahil erkekler kapatılsın yeto

Biz onu konuştuk tek cevap " döverim ki " aşıya eşimle asla gitmem ya abim ya annemle ondan habersiz giderim diye düşünüyorum, ben bir de onu çekemem orda

Kaçınçı haftandasın bilmiyorum ama36-37. Haftadan önve belli olmuyuor doğumun nasıl olacağı. Ben özel muayenehaneye gidiyorum 7/24 yazıp arayabiliyorum doktorumu çok sevecen ve her saçma soruma bile sabırla cevap verir 30+6 da vardı kontrolüm o zaman sordum ona bana da şuan belli olmaz 37.haftada çatı muayenesi yapıcam o zaman konuşuruz dedi. Uslubu nasıldı doktorunun ama doğru söylemiş takma kafana

Ayy siz hacı şerif diyince merak ettim baktım o fiyatlar nedir öyle baya pahalıymış Spring05 bencede haklısın sen ye hepsini boşver
Aa ben bakmadım fiyata ne ucuz ki gerçekten ya
Bana da hala diyorlar, emin misin kız olduğuna diye
Haha yok ya bu saatten sonra değişiklik olmaz ama garip ilkinde yayılıyordu göbeğim bunda top gibi kaldı. Belki makat duruş böyle bir şey anlamadım

Günaydın kızlar, yeşil elmam da yoktu. Tatlı köy elmam vardı bir de üstüne o kdar uykum vardı ki, kalkmak gözümde çok ama çok büyüdü. Telefonu attım Kenara, kıvrana kıvrana artık 3te mi uyudum 4te mi bilmiyorum. Hiçbir alarmı duymamışım şimdi de biyolojik saatim uyandırdı

Aa ben bakmadım fiyata ne ucuz ki gerçekten ya

Haha yok ya bu saatten sonra değişiklik olmaz ama garip ilkinde yayılıyordu göbeğim bunda top gibi kaldı. Belki makat duruş böyle bir şey anlamadım
Bana da onu diyorlar, kız çocuğu basen yapar geniş durur; seninki top gibi diye. Ama benim zaten sadece popom vardı, basenim hiç yoktu. Poposu ve memesi vücuduna göre büyük ince yapılı biriydim. Şimdi millet farketmiyor ama yanlarımda küçücük basenler oluştu ama duruşlar alakalı değil bence, benimki kafa gelişli. Gerçi dönüp duruyor benimki farkındayım doktor kafa gelişli diyor ama kafası sağ tarafımda

Ben fiks en geç 8bucuk kalkıom.. Anca yetiştiriyorum servise ama su an bıraksan uyurum deli gibi, ama uyursam bugunki işlerim aksayacak.. Düne göre daha iyi gibiyim ama tabi hayırlısı

Ne kadar ne olursa olsun, dogumdan snra basenler genişliyor mutlaka.. Anca hamıleyken spor yapcan, dogum sonrası da devam etcen, belkı o zmn basenleri etkılemez gecen Bi video gördüm, kadın 2.cocugu emzircek, memesini cıkartcak, elını sokuyor tişörtün içine teee bacagına kadar anca çıkarıo memeyi vucut iyice gidio her dogumda her hamılelıkte

Bende hiç popo da yok o konudan çok muzdaripim, sporla halledicez inşallah o konuyu hala kayıyor benimde içimde ya net bir durduğu yer yok ben anlamadım bu bebekten hiç bir şey inşallah değişmez duruşu, bizim ilk gebelik grubunda makat gelişli hiç okumamıştım herkesin bebeği dönmüştü. Burda baya var makat gelişli

Allah memeler gerçekten sarkıyor biraz, eğer büyükse daha çok sarkıyor benimde büyük vücuduma göre ama o kadar da sarkmıyor ya emzirmeyi bırakınca bir toparlanıyor ama tabii eski halinden eser kalmıyor

Kızımda son zamanlarda gelen ödem şuan yüzümde çıktı daha erkendi ya şiş bildiğiniz dudaklarım falan öne doğru gitmiş resmen gülünce gözlerim görünmüyor zaten kilom var doktor ne dicek acaba bu duruma

Benim de hiç yok valla sporla da olmuyor tamamen genetik. Dümdüz bir insanım her şekilde. Ne meme ne popo
Basen genişliyor demişler o biraz canımı sıktı ama bence o da genetik evet şimdi genişledi benim ama eskisi gibi olmalı yoksa saçma görünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…