Igne olunca bıze 35 bence ıgneyı de 37 de kesıyolar ya. Evet öyle dedi 28 gün hastane karsılıyor herseyını dedı .Hatta bana 37’ye kadar dedi. Yani sgk olunca bebeğin ilk 1 aylık ücreti yok muymuş?
Benimki de 35ten sonra iğneye döneriz dedi. Bu göbeğe iğnemi yapıcam şimdi benKızlar bu arada doktor coraspırın kesmedi. Riskli gebelik uzmanları 35 dıyor bız 32 de kesıyoruz senın 35 de keselim dedi. Ben unutursam unutturma dedi .
Ay aklıma geldikce yazıyorum doğum ücretini sorunca hastane 28 gün bebeğin herşeyini biz karşılıyoruz dedi. Kızımdada doğum yaptıgım hastane 1 ay demıstı ama ben o zaman saglık sigortası karsılıyor sanmıstım meger ssk sı olanın hastane yenıdoğanı karşılıyormuş
Sen hiç kendin emzirdin mi?Dün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşireo yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an
Ahahah niye biz başka göbeğemi iğne yapıyoruzBenimki de 35ten sonra iğneye döneriz dedi. Bu göbeğe iğnemi yapıcam şimdi ben
Ben dün hastanelik oldum serum ve hava verildi. Evde de sabah akşam nebulizatörle hava alıyorum ayrıca öksürük şurubu ve antibiyotik parol gibi ilaçlarda kullanıyorum. Çok az da olsa faydasını gördüm bence başka bir doktora daha görünün.Selam kızlar bilgi bilgiden üstündür tavsiyenize ihtiyacım var eylül ün 5 den itibaren balgamlı öksürük ile boguşuyorum nefesim daralıyor birde hamileliğin darlıgı iyice çıkamaz oldum içinden Dr gittim parol dışında birşey veremiyoruz dedi kadın doğum Dr uma söyledim dahiliye uygun görürse verir ilaç dedikaldım ortada balı zencefil karabiber ıhlamur bol su balı şerbet pekmez tereyağ kaynattım bol soganlı sarımsaklı tarhana denedim meyvelerin her çeşidini elma kabuğu kaynattım limona abandım yok denemediğim yöntem kalmadı ne yapsam başka sinirden ağlıyorum geçmiyor hırıltım öksürüğüm
Sormadım canım hiç aklıma gelmedi acıkcası birde doğum yapmısken kalkıp bı yere gıdemem de mecbur yaptıracagız.Al_pi senin hastanede iğneyi vuracaklarmı sordun mu hiç benim hastanede bebeğe yapılan aşı bile yapılmıyormuş geçen ebeye sordum bilmiyormuş şimdide bunu düşünüyorum ilk doğumda direk vurdular kendileri ücretsiz sen hiç dr sorabildin mi doğum içersinde mi iğne ?
MaalesefSen hiç kendin emzirdin mi?
Canım beyazları mis gibi yapıyor. Renklilere de kullanan varmış ama ben cesaret edemedimBende beyazları ayırdım leğene 2 ye bölücem daha temiz olsun öyle bekletiyim diye kusmuk lekesi yok sadece sararma var bugün e bebege bakıcam leke çıkarıcı için bulamazsam soda ve çamaşırsuyunu denerim domestoa beyazımı denediniz ? Yeşil olan daha etkili böyle durumlarda sanırım evet yenilerden zor olucak ama onları 30 derecede direk yıkıcam
İşte bizim gidip alcaz acaba onlar mı getirecekSormadım canım hiç aklıma gelmedi acıkcası birde doğum yapmısken kalkıp bı yere gıdemem de mecbur yaptıracagız.
Bebege ne aşısı yapılmıyo dedı ? Normalde zaten aşı yapmıyor ki hastaneler topuktan kan alma kalca usg sı işitme testi o kadar.
Aynen canım benimde aklımda 6 7 var insallah saglıkla zamanında gelsinlerNormal şartlarda 10 gün önce senin 6 benım 7 kasım olması lazım bakalım ınsallah oyle olur
Pişik kremi şampuan yağ vs ürünlerinde normalde hangi markaları tercih ettiniz :) ?Evet evet veriyor ama çok minik şeyler ben o yüzden yeniden aldım. Aslında bir broşür verdiler ama fotoğrafını bulamadım çekmiştim. Lansinosh krem, mustela şampuan ve pişik kremi olduğuna eminim. Bir kaç eşantiyon bir şeyler daha vardı mor bir çantanın içinde. Hasta yatış birimine sorarsan broşür veriyorlar getirmeniz gereken ve gerekmeyen şeyler diye. Mesela bez de istemiyorlar ama ben koyucam hangi marka olduğu belirtilmemiş çünkü
ölçüsünü söyledi mi doktorunuz. Ben burda 6 yazanları görmüştüm benim raporuma 4.5 yazmış. Suyu az ama bu haftalarda normal dedi bana. Biraz korktum aslında her ne kadar bu haftalarda normal dese de.Bugün farklı bir görüş almış oldum suyumuz sanırım altına düşmüş dr hareketlerini takip et dedi bebeğin sanırım başka yapacak birşey yok gittiği yere kadar gideceğiz
canım uyuyup dinlenmeye çalış ve bol su içmek gerekiyormuş. En çok uykudayken salgılanıyormuş süt. Hiç stres yapma en kısa sürede bebeğinizle evinize döneceksinizDün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşireo yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an
canım şu tarifi biri yapsın sana. Belki şifa olurHastanede ilk akşamdam itibaren hep 3 saatte bir 15 er dk sağım yaptım evdede aynı düzende devam ediyorum.. anne çayı, beslak damla ve solgar B12 kullanıyorum ayrıca tahin helvası, hurma, incir dut kurusu aldım inşallah faydasını görürüm
Bunun bizim için olanı da var mı ki? Bazen çok üşeniyorum tuvalete gitmeyePeki ben ne aldım bir bakar mısınız hahahaha pipi külahıaltını açtığımda bunu pipiye koyuyormuşuz kazaları önlüyormuş gerekli mi gereksiz mi çok emin değilim ama denemekte fayda var diye aldım çünkü yeğenimin altını açtığımızda işemediği yer kalmamıştı sürekli kaza oluyordu
Benim neredeyse 26. Haftadan beri 5 civarıydı. Bu hafta ilk defa 8 e çıktı. Benim iğne dozumu yükseltmişti ve her gün havuç armut suyu tüketiyorum sanırım artmasında bu etkili olduBugün farklı bir görüş almış oldum suyumuz sanırım altına düşmüş dr hareketlerini takip et dedi bebeğin sanırım başka yapacak birşey yok gittiği yere kadar gideceğiz
Bazı hastaneler asla ama asla dışarıda yapılan testlere bakmıyor. Arkadaşım gebelik döneminde işten ayrılmıştı durumunu anlatıp, istediğiniz tahlilleri devlette yaptırıp muayenemi size yaptırsam olur mu dediğinde başkasının ipiyle kuyuya inmem demiş doktorAttım canım ve cevap şu bunlar bizim istediğimiz testler değil. Başka yerden istenmiş uyuz oldum Şuan açıkçasıneyse bakalım o hastaneye gidene kadar beklicez mecbur
Maalesef o kadar bilgi vermiyor özelde bile sordum söylemedi ama ilk oğlumda da yaşadım orda yatarken perinatolog söylüyordu 5 cm aşağı gibi hatta 6 olunca çıkartmışlardı 4 den aşağı düşüncede ciğer geliştirici yapmışlardı söylemediklerine göre çok çok kötü değil diye umuyorumölçüsünü söyledi mi doktorunuz. Ben burda 6 yazanları görmüştüm benim raporuma 4.5 yazmış. Suyu az ama bu haftalarda normal dedi bana. Biraz korktum aslında her ne kadar bu haftalarda normal dese de.
Evet havuç armut artırıyor çok sevindim yükselmesine maşallahBenim neredeyse 26. Haftadan beri 5 civarıydı. Bu hafta ilk defa 8 e çıktı. Benim iğne dozumu yükseltmişti ve her gün havuç armut suyu tüketiyorum sanırım artmasında bu etkili oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?