2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimki de 35ten sonra iğneye döneriz dedi. Bu göbeğe iğnemi yapıcam şimdi ben

Ben dün hastanelik oldum serum ve hava verildi. Evde de sabah akşam nebulizatörle hava alıyorum ayrıca öksürük şurubu ve antibiyotik parol gibi ilaçlarda kullanıyorum. Çok az da olsa faydasını gördüm bence başka bir doktora daha görünün.

Al_pi senin hastanede iğneyi vuracaklarmı sordun mu hiç benim hastanede bebeğe yapılan aşı bile yapılmıyormuş geçen ebeye sordum bilmiyormuş şimdide bunu düşünüyorum ilk doğumda direk vurdular kendileri ücretsiz sen hiç dr sorabildin mi doğum içersinde mi iğne ?

Sormadım canım hiç aklıma gelmedi acıkcası birde doğum yapmısken kalkıp bı yere gıdemem de mecbur yaptıracagız.
Bebege ne aşısı yapılmıyo dedı ? Normalde zaten aşı yapmıyor ki hastaneler topuktan kan alma kalca usg sı işitme testi o kadar.

Canım beyazları mis gibi yapıyor. Renklilere de kullanan varmış ama ben cesaret edemedim eltimden gelen tüm beyazları bununla yıkadım. Bazılarında kusmuk kaka gibi çıkmayan lekeler vardı. Hepsini çıkardı.

Eklentiler

• IMG_7106.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 36
İşte bizim gidip alcaz acaba onlar mı getirecek ya bana asm deki ebe dediki o hastanede bebeğin ilk aşıları yapılmıyor yeni olduğu için yani diğer hastanelerde var orda yok dedi anlamadım şimdi zaten yoksa ebe niye öyle dedi valla bilmiyorum bende ama böyle dedi hatta annemde bizim buradaki hastanede de yok kuzum dedi ebeye sordum hastanedeki oda sağlık bakanlığıyla görüşüyoruz aşı için dedi ama bilen biri aydınlatsın bizi en iyisi

Pişik kremi şampuan yağ vs ürünlerinde normalde hangi markaları tercih ettiniz :) ?

Bugün farklı bir görüş almış oldum suyumuz sanırım altına düşmüş dr hareketlerini takip et dedi bebeğin sanırım başka yapacak birşey yok gittiği yere kadar gideceğiz
ölçüsünü söyledi mi doktorunuz. Ben burda 6 yazanları görmüştüm benim raporuma 4.5 yazmış. Suyu az ama bu haftalarda normal dedi bana. Biraz korktum aslında her ne kadar bu haftalarda normal dese de.

Dün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşire o yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an
canım uyuyup dinlenmeye çalış ve bol su içmek gerekiyormuş. En çok uykudayken salgılanıyormuş süt. Hiç stres yapma en kısa sürede bebeğinizle evinize döneceksiniz

canım şu tarifi biri yapsın sana. Belki şifa olur

Bunun bizim için olanı da var mı ki? Bazen çok üşeniyorum tuvalete gitmeye dolduruveririm külaha

Bugün farklı bir görüş almış oldum suyumuz sanırım altına düşmüş dr hareketlerini takip et dedi bebeğin sanırım başka yapacak birşey yok gittiği yere kadar gideceğiz
Benim neredeyse 26. Haftadan beri 5 civarıydı. Bu hafta ilk defa 8 e çıktı. Benim iğne dozumu yükseltmişti ve her gün havuç armut suyu tüketiyorum sanırım artmasında bu etkili oldu

Attım canım ve cevap şu bunlar bizim istediğimiz testler değil. Başka yerden istenmiş uyuz oldum Şuan açıkçası neyse bakalım o hastaneye gidene kadar beklicez mecbur
Bazı hastaneler asla ama asla dışarıda yapılan testlere bakmıyor. Arkadaşım gebelik döneminde işten ayrılmıştı durumunu anlatıp, istediğiniz tahlilleri devlette yaptırıp muayenemi size yaptırsam olur mu dediğinde başkasının ipiyle kuyuya inmem demiş doktor bizim hastane o konuda gerçekten anlayışlı ama ne yazıkki özellikle küçük yerlerdeki hastaneler nerden para kazanırsak kar modundalar

ölçüsünü söyledi mi doktorunuz. Ben burda 6 yazanları görmüştüm benim raporuma 4.5 yazmış. Suyu az ama bu haftalarda normal dedi bana. Biraz korktum aslında her ne kadar bu haftalarda normal dese de.
Maalesef o kadar bilgi vermiyor özelde bile sordum söylemedi ama ilk oğlumda da yaşadım orda yatarken perinatolog söylüyordu 5 cm aşağı gibi hatta 6 olunca çıkartmışlardı 4 den aşağı düşüncede ciğer geliştirici yapmışlardı söylemediklerine göre çok çok kötü değil diye umuyorum

Benim neredeyse 26. Haftadan beri 5 civarıydı. Bu hafta ilk defa 8 e çıktı. Benim iğne dozumu yükseltmişti ve her gün havuç armut suyu tüketiyorum sanırım artmasında bu etkili oldu
Evet havuç armut artırıyor çok sevindim yükselmesine maşallah artık 35 olduk çok çok kötü haftalarda değilim üzülmüyorum sadece beni zayıf olması biraz üzüyor olurki 37 de filan almak isterseler suyu iyice azalınca inşallah böyle devam eder 38 39 görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…