- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben tavrına ve konuşma şekline bozuldum açıkçası hani bi hastaneye gelin konuşalım dese veya hastanede bakalım dese neyse de o şekilde bir konuşma gerçekten üzüldümBazı hastaneler asla ama asla dışarıda yapılan testlere bakmıyor. Arkadaşım gebelik döneminde işten ayrılmıştı durumunu anlatıp, istediğiniz tahlilleri devlette yaptırıp muayenemi size yaptırsam olur mu dediğinde başkasının ipiyle kuyuya inmem demiş doktorbizim hastane o konuda gerçekten anlayışlı ama ne yazıkki özellikle küçük yerlerdeki hastaneler nerden para kazanırsak kar modundalar
Göbek zor olur artık üst bacağa yaparsınBenimki de 35ten sonra iğneye döneriz dedi. Bu göbeğe iğnemi yapıcam şimdi ben
Bugün eve geçtim hastanede giren çıkandan insan uyuyamıyor inşallah uyku düzenimi oturturum süt sağma işine pek adapte olamadımcanım uyuyup dinlenmeye çalış ve bol su içmek gerekiyormuş. En çok uykudayken salgılanıyormuş süt. Hiç stres yapma en kısa sürede bebeğinizle evinize döneceksiniz
Yok ya ücretli hatta yanlış hatırlamıyorsam ya 200 ya 250 ama neden ödemedim bir fikrim yokNormal şartlarda 10 gün önce senin 6 benım 7 kasım olması lazım bakalım ınsallah oyle olur
Ya bedava mı acaba sizin hastanede
Evet zaten kötü olsa doktorlar söylüyor. Beni her hafta kontrol ediyor doktor. Bebeğin karın çevresindeki geriliği daha çok önemsiyor iki haftayı geçmemesi lazım diyor. Dün nst ye de soktu idrarda protein oranına da bakıyor devamlı. Eğer böyle giderse kasımın ilk haftası alırım dedi. Ben 5 Kasım doğumluyum nasip olursa birlikte doğum günümüzü kutlarız bebişimleEvet havuç armut artırıyor çok sevindim yükselmesine maşallahartık 35 olduk çok çok kötü haftalarda değilim üzülmüyorum sadece beni zayıf olması biraz üzüyor olurki 37 de filan almak isterseler suyu iyice azalınca inşallah böyle devam eder 38 39 görürüz
Ne yazıkki bazı doktorlar için sadece müşteriyiz. Arkadaşım da o tavırdan dolayı devlette yürüttü tüm sürecini. Ayyy bak sen de benim gibi kendi kendine nazar ettin. Daha dün mü demiştin, hastanedeki eksikler canımı sıkıyor ama doktorum çok tatlı diyeBen tavrına ve konuşma şekline bozuldum açıkçası hani bi hastaneye gelin konuşalım dese veya hastanede bakalım dese neyse de o şekilde bir konuşma gerçekten üzüldüm
Hah evet işte ben YouTube da bir vlog izlerken görmüştüm ama bulamamıştım o hediyeyi kaldırmışlar sonra birden bire karşıma çıktı Trendyolda, aldım ben deAy bi ara bunu e bebek bişeyle hediye yolluyordu.Islak mendıldemi bez alınca mı valla hatırlayamadım ablama gelmıstı o zaman görmüştüm bende
Ahahah niye biz başka göbeğemi iğne yapıyoruz
Bu bana çok ağır gelir kuzum taze incir yiyorum ama inşallah işe yararcanım şu tarifi biri yapsın sana. Belki şifa olur
Ay çok güldüm akşam akşam hahahahahAy evet, aynı @Al_pi nin dediği gibi, alt açma matından mı, ıslak mendilden mi ne çıkıyordu. Ben de ilk bir hevesle kullanayım demiştim, bir gece tam bunu pipisine koymuş çocuğun altını değiştirirken, ay çekirge gibi bişi uçtu alnımı sıyırarak, aklım çıktı. Meğer çişin tazyikiyle uçmuş bu şey. (Yeşil de bir şeydi bizimki) ondan sonra pek kullanmadımAma fikir olarak güzel tabii
İnşallah canım, ne kadar doğru bilmiyorum tatlı şeylerin süt yaptığını bi yerden duydum ya da okudum. Hatta Hayrabolu tatlısı tahinli de olduğu için yiyin falan diyorlardıBu bana çok ağır gelir kuzum taze incir yiyorum ama inşallah işe yarar
Suyu güzel ve düzelmiş yinede erken mi alacaklar yoksa azalırsa mı tekrar alacaklar kaç haftana denk geliyor 5 KasımEvet zaten kötü olsa doktorlar söylüyor. Beni her hafta kontrol ediyor doktor. Bebeğin karın çevresindeki geriliği daha çok önemsiyor iki haftayı geçmemesi lazım diyor. Dün nst ye de soktu idrarda protein oranına da bakıyor devamlı. Eğer böyle giderse kasımın ilk haftası alırım dedi. Ben 5 Kasım doğumluyum nasip olursa birlikte doğum günümüzü kutlarız bebişimle
Ayy ben orda doğurmiycam çok üzüldüm bu tavrına zaten hastanede eksik çok dr için devam etme kararı almıştım ama bugün iyice soğudumNe yazıkki bazı doktorlar için sadece müşteriyiz. Arkadaşım da o tavırdan dolayı devlette yürüttü tüm sürecini. Ayyy bak sen de benim gibi kendi kendine nazar ettin. Daha dün mü demiştin, hastanedeki eksikler canımı sıkıyor ama doktorum çok tatlı diye
Ay keşke ya vallahi ben de yıldım yavBunun bizim için olanı da var mı ki? Bazen çok üşeniyorum tuvalete gitmeyedolduruveririm külaha
Ben mustelanın merhaba bebek setini aldım çantalı olanPişik kremi şampuan yağ vs ürünlerinde normalde hangi markaları tercih ettiniz :) ?
Orda kontrolün ne zaman? Çok zaman yoksa ona göre karar ver istersen? En azından tavrını da anlamış olursunSuyu güzel ve düzelmiş yinede erken mi alacaklar yoksa azalırsa mı tekrar alacaklar kaç haftana denk geliyor 5 Kasım
Ayy ben orda doğurmiycam çok üzüldüm bu tavrına zaten hastanede eksik çok dr için devam etme kararı almıştım ama bugün iyice soğudumyaa sorma nazar ettik iyi mi
Evet, evet. Az kaldı tecrübe etmeneAy çok güldüm akşam akşam hahahahahyenidoğanın o kadar tazyikli mi oluyor yav
Gerilik olduğu için almayı düşünüyor. Çocuğun uzuvları ilerde karın çapı iki hafta geride. Yani asimetrik bir gerilik var. Bi de suyuna güvenemiyor ayın 24 ünde karar vereceğim o zamana kadar dayanırsa dedi. Ama büyük ihtimal kadımın ilk haftası doğumun olur dedi. Kasımın 5 i 36+6 oluyorumSuyu güzel ve düzelmiş yinede erken mi alacaklar yoksa azalırsa mı tekrar alacaklar kaç haftana denk geliyor 5 Kasım
Ayy ben orda doğurmiycam çok üzüldüm bu tavrına zaten hastanede eksik çok dr için devam etme kararı almıştım ama bugün iyice soğudumyaa sorma nazar ettik iyi mi
PazartesiOrda kontrolün ne zaman? Çok zaman yoksa ona göre karar ver istersen? En azından tavrını da anlamış olursun
Yani riske atmaya gerek yok banada dediler suyunda azalma olursa 37 de alırız diye 37 güzel bir haftaGerilik olduğu için almayı düşünüyor. Çocuğun uzuvları ilerde karın çapı iki hafta geride. Yani asimetrik bir gerilik var. Bi de suyuna güvenemiyor ayın 24 ünde karar vereceğim o zamana kadar dayanırsa dedi. Ama büyük ihtimal kadımın ilk haftası doğumun olur dedi. Kasımın 5 i 36+6 oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?