Ya Allah aşkına neyin ipiyle kuyuya inecekmiş. Zaten testler standart evet bazen hata oluyor özellikle idrarda ya da yanlış uygulama oluyor o konuda hastanede test tekrar edilebilir. Ama kullanılan cihazlar çoğu şehir hastanesiyle Acıbadem in aynı mesela kit desen o da aynı. Saçmalık gerçekten bu uslup. Benim doktorum git Sağlık odağında yaptır bana sonucu whatsapptan at diyor. Zaten insanlar durumunu beyan etmiş bu hal hareket ne böyleBazı hastaneler asla ama asla dışarıda yapılan testlere bakmıyor. Arkadaşım gebelik döneminde işten ayrılmıştı durumunu anlatıp, istediğiniz tahlilleri devlette yaptırıp muayenemi size yaptırsam olur mu dediğinde başkasının ipiyle kuyuya inmem demiş doktorbizim hastane o konuda gerçekten anlayışlı ama ne yazıkki özellikle küçük yerlerdeki hastaneler nerden para kazanırsak kar modundalar
Özelde benım kendılerı vurmustu ya. Hastane getırmıstı ıgneyi.İşte bizim gidip alcaz acaba onlar mı getirecekya bana asm deki ebe dediki o hastanede bebeğin ilk aşıları yapılmıyor yeni olduğu için yani diğer hastanelerde var orda yok dedi anlamadım şimdi zaten yoksa ebe niye öyle dedi valla bilmiyorum bende ama böyle dedi hatta annemde bizim buradaki hastanede de yok kuzum dedi ebeye sordum hastanedeki oda sağlık bakanlığıyla görüşüyoruz aşı için dedi ama bilen biri aydınlatsın bizi en iyisi
Evet 4-5 parmak göbek deliğine uzaklıkta ay ben 9 ay ordan yapıyorum. Kızımdada hep göbekten yaptım alt taraf daha az acıyor.Öyle de.. Göbekten yapılanlar göbek deliğinin etrafına yapılıyor ya. Kan sulandırıcılarda aynı mı? Oralar çok sert bende. Taş gibi.. Sanki iğneyi bebeğe yapmış gibi olucam diye düşündüm
Eski doğanlarla yeni doğanlar aynıAy çok güldüm akşam akşam hahahahahyenidoğanın o kadar tazyikli mi oluyor yav
Bana da biraz kötü geldi tavrı, sonuçta endişelendin ve o da senin doktorun. Bir cümle de olsa kurabilir.Ben tavrına ve konuşma şekline bozuldum açıkçası hani bi hastaneye gelin konuşalım dese veya hastanede bakalım dese neyse de o şekilde bir konuşma gerçekten üzüldüm
Çişi bilmem de kakası oluyorAy çok güldüm akşam akşam hahahahahyenidoğanın o kadar tazyikli mi oluyor yav
Bana bu haftalar bile hayal gibiydi. İnşallah hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz.Yani riske atmaya gerek yok banada dediler suyunda azalma olursa 37 de alırız diye 37 güzel bir hafta
Eşim annem babam için vs sürekli işimizin düştüğü bir kardiyolog vardı. Her gidişte eforlar, testler, ultrasonlar ne varsa havada uçuşur, birşey gördüyse de 15güne bir çağırırdı. Ayrıldı. Yerine bir prof geldi. Eşim için gittik rutin kontrole Aralık falandı. Sadece kana falan baktı. İlaçları düzenledi 6ay sonra gel dedi. Temmuzda gittik. Yine 6ay ama gelmeden 2gün önce sağlık ocağında yaptır tahlilleri öyle gel. Boşuna beklemeyin burda dedi üstüne üstlük. Çok şaşırmıştık. Doktora da bağlı biraz bu tutum bence.Ne yazıkki bazı doktorlar için sadece müşteriyiz. Arkadaşım da o tavırdan dolayı devlette yürüttü tüm sürecini. Ayyy bak sen de benim gibi kendi kendine nazar ettin. Daha dün mü demiştin, hastanedeki eksikler canımı sıkıyor ama doktorum çok tatlı diye
K vit aşısı ile hepatit b aşısından bahsediliyor bence. Onları doğar doğmaz yapıyorlarmış. En azından bana verilen kağıtta öyle yazıyorduÖzelde benım kendılerı vurmustu ya. Hastane getırmıstı ıgneyi.
Yok hiç bir hastanede aşı yok bide cocuk dogar dogmaz ne aşısı. Özel sıgorta karsılıyo aşıyı oda hepsı degıl bazı özel siğortalar.
Evet 4-5 parmak göbek deliğine uzaklıkta ay ben 9 ay ordan yapıyorum. Kızımdada hep göbekten yaptım alt taraf daha az acıyor.
Eski doğanlarla yeni doğanlar aynı
Bide ses atmış sesi duysan krize girersin gitmiycem ya kesin kararlıyım zaten içime sinmeyen şeyler vardı yenidoğan yoğun bakım olmaması çok yeni bir hastane olması vs beni kabul eden bir dr bulurum elbet bulmasamda bu devletteki dr gider doğururum bugün doğumhaneyş gördüm odalar tek kişilik çok sakin bir hastane normal doğum yapılmadığı için boş en kötü hiç bir yer kabul etmezseBana da biraz kötü geldi tavrı, sonuçta endişelendin ve o da senin doktorun. Bir cümle de olsa kurabilir.
Bende sevdiğim Dr dan hastane seçimi yüzünden ayrılıcam. Diğer hastaneyi içim almıyorSuyu güzel ve düzelmiş yinede erken mi alacaklar yoksa azalırsa mı tekrar alacaklar kaç haftana denk geliyor 5 Kasım
Ayy ben orda doğurmiycam çok üzüldüm bu tavrına zaten hastanede eksik çok dr için devam etme kararı almıştım ama bugün iyice soğudumyaa sorma nazar ettik iyi mi
Kesinlikle bulursun endişe etme. Zaten sezaryen olacaksın, daha rahat bulursun hem de.Bide ses atmış sesi duysan krize girersin gitmiycem ya kesin kararlıyım zaten içime sinmeyen şeyler vardı yenidoğan yoğun bakım olmaması çok yeni bir hastane olması vs beni kabul eden bir dr bulurum elbet bulmasamda bu devletteki dr gider doğururum bugün doğumhaneyş gördüm odalar tek kişilik çok sakin bir hastane normal doğum yapılmadığı için boş en kötü hiç bir yer kabul etmezse
Valla ebe öyle dedi o hastanede yapılmıyor bize getirirsin artık dediK vit aşısı ile hepatit b aşısından bahsediliyor bence. Onları doğar doğmaz yapıyorlarmış. En azından bana verilen kağıtta öyle yazıyordu
Özelde benım kendılerı vurmustu ya. Hastane getırmıstı ıgneyi.
Yok hiç bir hastanede aşı yok bide cocuk dogar dogmaz ne aşısı. Özel sıgorta karsılıyo aşıyı oda hepsı degıl bazı özel siğortalar.
Evet 4-5 parmak göbek deliğine uzaklıkta ay ben 9 ay ordan yapıyorum. Kızımdada hep göbekten yaptım alt taraf daha az acıyor.
Eski doğanlarla yeni doğanlar aynı
Al_pi valla asm deki ebe kafamı karıştırdı benimde ben unutmuşum zaten herşeyi geçende yazmıştım hatta buraya bende bilmiyorum ne aşısından bahsetti
Bizim için zor olacak belki bu haftadan sonra ama bence içimizin rahat olması daha önemliBende sevdiğim Dr dan hastane seçimi yüzünden ayrılıcam. Diğer hastaneyi içim almıyorbir gidip konuşucaz ama illa orası derse yapacak bişey yok.
Hiç sorma ya hem konuşma şekli hemde söylediği şey o kadar garip ki biz istememişiz bu testi diyorYa Allah aşkına neyin ipiyle kuyuya inecekmiş. Zaten testler standart evet bazen hata oluyor özellikle idrarda ya da yanlış uygulama oluyor o konuda hastanede test tekrar edilebilir. Ama kullanılan cihazlar çoğu şehir hastanesiyle Acıbadem in aynı mesela kit desen o da aynı. Saçmalık gerçekten bu uslup. Benim doktorum git Sağlık odağında yaptır bana sonucu whatsapptan at diyor. Zaten insanlar durumunu beyan etmiş bu hal hareket ne böyle
2500 ve üzeri normal kabul ediliyor zaten yaBu Arada oğlum 13 günde 250 gram almış sadece baya az ama Şuan 2,200 görünüyor ortalama 3 olurmu doğana kadar acaba
Neyse sana vesile olmuş boşver değiştirirsin gönlüne göre çok daha iyi bir doktor ve hastane olur inşallahHiç sorma ya hem konuşma şekli hemde söylediği şey o kadar garip ki biz istememişiz bu testi diyoryav gel bi hastanede de bakalım dese gidecektik sabah zaten sadece o an içim rahat etsin istedim aylardır gidiyorum ilkkez mesaj attım öyle zırt pırt rahatsız eden hastalardan da değiliz çok soğudum ya aşırı ses ton kulaklarımda yeminle eşim diyor bırak ağzının payını vereyim hayır dedim hiç cvp yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?