2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ahh kolay gelsin. Sizin mesajları görünce en azından hemşireye vereceğim seti hurcun içine koydum
Kasık ağrısı arada olup geçiyor bende de. Sanırım hala çorapsız geziyorum onun da etkisi var. Sen de dikkat et.

Biz böyle böyle gaza gelip bitircez çantayı haftaya kadar
Evet tost, makarna gibi masum olmayan şeyler hem iyi geliyor hem insanın canı istiyor. Ben yinede gece pek yemiyorum. Gündüz affetmiyorum ama
Gece bende yememeye çalışıyorum ama aklıma düştüyse yemezsem uyuyamıyorum

Gözünüz aydın, kaçınçı haftada doğum yaqtınız

Galiba benim toplanmalarım başlıyor teklerde daha bellidir tabi ama bi bebegin olduğu yer daha şiş oluyor şuan dk tuttum uzun sürmüyo ama 3 dk 2. Kez oldu hemen düzeliyo

İyi akşam lar yanlış hatırlamıyorsam sizde gebelik zehirlenmesi yaşamıştı iz diğer gebeliginizde acaba sizde şişlikler olmaya başladı mı kaç gündür ayaklarım şişmeye başladı çok korkuyorum yine protein yükseliyor sa diye en son 24 saatlik idrar da 500 çıkmıştı 32 haftadayim bu arada

İhmal etme aman diyim.. Demekki o görduklerın anlık bişeydi düzeldiğine göre

ben de daha hazırlamadım haftaya hazırlıcam liste çıkardım,her şeyi yıkadım,ütüledim ama yerleştirmedim.Kasılmalarım için magnezyum kullanıyorum kullanmayan varsa doktoruna danışıp alabilir düzenli kullandığım tek ilaç diyebilirim.Bir gün unuttum içmeyi ertesi gün kasılmalarım şiddetlenmişti.Bu arada ben hastane çantama süt sağma pompası koymam sanırım hem yer kaplıyor hem de arkadaşlarım hastaneden mutlaka verildiğini söyledi.

Valla canım sadece ayaksa cildiyelik bişeydir, veyahut dolasımla ılgılı olabılır.. Bilemedim.. Kolestaz olsa gobegın memelerin bacaklar kollar kaşınır.. Gercı su an bende kaşınmıyorm.. Sanrm bıraz daha artarsa kaşınmaya baslarm gibi ama sadece ayaklarsa kolestaz degıldır gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…