Ahh kolay gelsin. Sizin mesajları görünce en azından hemşireye vereceğim seti hurcun içine koydumAy ben bugün hazırlarım diyordum da kasıklarım çok ağrıdı. Eve yardıma biri de gelse yetişmiyor diye bende hep atakta oluyorum ya da beraber yapıyoruz bazı şeyleri oturulmuyorbende daha kaynatmadım biberonu onlar eve gelince de olur ya koymayacağım ben çantaya kesinlikle artık iş yapmak çok zor su gibi akıntım oldu bugün ayakta kaldıkça zorlanıyoruzz Ah evet çok çok az kaldı bakalım Salı günü inşallah güzel haberler alalım
Haha daha bitmedi ya ama baya iş hallettikodasını kitlicem artık bir de orası dağılmasın ama yavaş yavaş bitirmemiz lazım kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor zorlanıyoruz her geçen gün
Biz böyle böyle gaza gelip bitircez çantayı haftaya kadarAhh kolay gelsin. Sizin mesajları görünce en azından hemşireye vereceğim seti hurcun içine koydum
Kasık ağrısı arada olup geçiyor bende de. Sanırım hala çorapsız geziyorum onun da etkisi var. Sen de dikkat et.
Gece bende yememeye çalışıyorum ama aklıma düştüyse yemezsem uyuyamıyorumEvet tost, makarna gibi masum olmayan şeyler hem iyi geliyor hem insanın canı istiyor. Ben yinede gece pek yemiyorum. Gündüz affetmiyorum ama
Gözünüz aydın, kaçınçı haftada doğum yaqtınızMerhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Ben gayet istikrarlıyımdır o konudaBiz böyle böyle gaza gelip bitircez çantayı haftaya kadar
Gece bende yememeye çalışıyorum ama aklıma düştüyse yemezsem uyuyamıyorum
Bende uyanınca asla yemek yiyemiyorum en az 2 3 saat geçmesi lazımBen gayet istikrarlıyımdır o konudasabahın köründe aç kurtlar gibi uyanmama sebep oluyor ayrı konu..
Hayatta affetmem. En sevdiğim şeydir hazır kahvaltı masasına uyanmakBende uyanınca asla yemek yiyemiyorum en az 2 3 saat geçmesi lazım
Çok geçmiş olsunDaha hala depremle yaşıyoruz ya yarım saat önce oldu daha da evde durmam çıkarım
Çok geçmiş olsun,Daha hala depremle yaşıyoruz ya yarım saat önce oldu daha da evde durmam çıkarım
Çok güzel olmuş. Sen nerde yaptırmıştın?Bizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim
İyi akşam lar yanlış hatırlamıyorsam sizde gebelik zehirlenmesi yaşamıştı iz diğer gebeliginizde acaba sizde şişlikler olmaya başladı mı kaç gündür ayaklarım şişmeye başladı çok korkuyorum yine protein yükseliyor sa diye en son 24 saatlik idrar da 500 çıkmıştı 32 haftadayim bu aradaÇantanı yavaş yavaş hazırla ama nolur nolmaz canısı gerisi mühim değil her türlü halledilir onları dert etme kendinesenin baya canın sıkılmış bunlar hep hormonlardan silkelen kendine gel sen anne olucaksın dünyanın en güzel günü seni bekliyor kucağını alacağın anı düşün ve bütün olumsuzlukları kafandan at
Çikolata deposu instagramda fiyatlar iyi gerçektenÇok güzel olmuş. Sen nerde yaptırmıştın?
Ayy çok beğendimBizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim
Evde makina yok maalesef geçen hastanede 11,8 12,8 çıktı 2 kontrolde de dr söylemiştim o takip et dedi ama valla hiç ona fırsat gelmediama ben anlıyorum yükseldiği zaman bayadır o kadar kötü olmuyorum şükür belki kv den alır bakarım bir kaç gün tekrar
Teşekkür ederim canımAyy çok beğendim
ben de daha hazırlamadım haftaya hazırlıcamAhh kolay gelsin. Sizin mesajları görünce en azından hemşireye vereceğim seti hurcun içine koydum
Kasık ağrısı arada olup geçiyor bende de. Sanırım hala çorapsız geziyorum onun da etkisi var. Sen de dikkat et.
Kızlar özellikle deBerikko iki gecedir ayaklarım kaşınıyor. Hele bu gece 2.5 gibi parçalayacaktım artık ayaklarımı. Kolonya banyosuna soktum resmen. Endişelenmem gereken bir durum var mı sizce? Kontrole gideli bir hafta oldu, arada devlete gidip sorsam mı acaba diyorum
6 da acıktığım için uyandım zaten gece kaçamak yaptım yedim bu iştahla başım belada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?