2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim
Ben de böyle bişey yaptırıcam ortasına badem şekeri koyunca daha da güzel durur bence .trendyoldan mı yaptırdın?Bu modeli orda görmüştüm.Şimdi gördüm instagram demişsin.Aman daha instagramdan hiçbişey almam travma oldu.trendyolda gördüm bu modeli ordan yaptırcam

Ben de maraştayım hiç hissetmedim allahtan. Daha beterinden korusun Allahım

Bende de o saat degısmıyo... 5.15 fiks uyanmıorm, erken yatarsam 4 küsürlerde oluyo
Hiç sorma böyle 1 ay yersem sonumu düşünemiyorum
İnstagram çikolata deposu canım. Aslında çikolata sayısı çok olunca daha dolu olur benimki dağınık şekildeydi ben bu şekilde yerleştirdim ortasına da badem alıp dökücem senin dediğin gibi Ekim annelerinden gördüm bu sayfayı onlarda sorunsuz almış diye yaptırdım bende pek internet ortamına güvenmiyorum ama memnun kaldım hemen geldi üstelik

Çok sevindim, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın saglıklısınz ya gerisi mühim değil

Kızlarrrr hemoglobin degerleriniz ne durumda benim 10.5 yükseltmeye calısıyorum düşmese bari daha fazla

Geceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum

Ben.. Ama eger o gun aşırı yorulduysam delıksız garanti.. Rutin dışına çıktıysam yoruluyorm o gece delıksız uyuyorum valla ama sabah uyanınca da midem alt üst oluyor susuzluk açlık fena oluyorum

Bana da gecen acildeki ıkı haftada 700grdan fazla almıs olarak söyledi şaşırdım, hiç iyi beslenmıorm yani Bi anda o kadar sıcrama imkansız gibi.. Ertesı gun umraniyeye gidinnce anlasıldı.. Haftasıyla uyumlu

AA oraya bakıorm bende şimdi.. Kolonyası yok ama dimi? Kolonya ben kendım almak istiyorum gerçi
Kolanya ek olarak var sanırım bilmiyorum ki sormadım benim evde cam şişe var oğlumdan kalma onu doldurcam birde yine ekim annelerinde gördüm Eyüp Sabri Tuncer’in fısfıs kolanyağına bu çikolata etiketlerinin birini yapıştırmış çok tatlı olmuştu bende öyle yapıcam bi tane bide cam olanı doldururum
aa ciddi misin cok merak ettim iyimiydi ondan mı baslamadın hgb canım kısaltması
12,8 miş bi kaç gün önce bakıldı ben ilaç içince midem çok kötü bulanıyor bide kabızlık yaşamamak için içmedim tabi ben kötü bir örneğim herkes içsin birde ben dr ve asmde ki ebeyede soruyordum onlarda ilaç içmediğin halde çok iyi diyorlardı ondan içmedim bu ay başlıycam ameliyata az kaldı sonuçta

Harikaaa masallah ilaca gerek yok gerçekten

Bende de o saat degısmıyo... 5.15 fiks uyanmıorm, erken yatarsam 4 küsürlerde oluyo
Yalnız olmamama sevindim. Bu yaşıma kadar gece uykumdan kalkıp yemek yediğimi hatırlamam, acıksamda hayatta uykumu bölmezdim yemek için, hamileliğin son aylarında 2-3 seferdir 5 te açlıkla uyanıyorum her ne karar uyumaya çalışsamda yemeden asla uyuyamıyorum yaa şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…