- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Hatta dr iyi et yiyorsun herhalde ilaç içmediğim için ondan yüksek sandı halbuki ben et yemem öyle aman amanHarikaaa masallah ilaca gerek yok gerçekten
Kolanya ek olarak var sanırım bilmiyorum ki sormadım benim evde cam şişe var oğlumdan kalma onu doldurcam birde yine ekim annelerinde gördüm Eyüp Sabri Tuncer’in fısfıs kolanyağına bu çikolata etiketlerinin birini yapıştırmış çok tatlı olmuştu bende öyle yapıcam bi tane bide cam olanı doldururum
12,8 miş bi kaç gün önce bakıldı ben ilaç içince midem çok kötü bulanıyor bide kabızlık yaşamamak için içmedim tabi ben kötü bir örneğim herkes içsin birde ben dr ve asmde ki ebeyede soruyordum onlarda ilaç içmediğin halde çok iyi diyorlardı ondan içmedim bu ay başlıycam ameliyata az kaldı sonuçta
Ya ben ilaç içme konusunda berbat bir insanım düzenli içemem yutamam parol bile çok ağrım olursa içerim keser düşünBende 2 3 haftadır içiyorum kan ilacı.. Karacıgere yuklenmek istemedim ilaç kullanımı da etkılıo diye.. D vıtamını de 2 3 haftadır ıcıyorum.. Artık bu kadar oldu napaymtek bırakmadgm prilam oldu.. Onu da dunku doktor en azından 1 tane iç dedi, iki tane diyince
Tatlı kız bu işler artık bitmeliydi bundan sonra keyif yapıcam yiycem içicem yatıcamArkadaşlar bir anda bitirmişsiniz. Hani anca beraber kanca beraberdik
Bende hep tuzlu yemek istiyorum ve yedikçe yiyesim geliyo baktım önünü alamıyorum çubuk kraker alayım bari elime dedim oyalansın elim ağzım diye kendimi avutma şeklimBen her akşam çeri domates ve salatalık yiyorum bir tabak tuzlayıpyani ağzımda iğrenç bir tat oluyor yemezsem bir de ben geç yatıyorum kızım uyanıyor 1 30 da fix onu tekrar uyutup yatıyorum o yüzden insan acıkıyor çikolata filan da istemiyor canım tuzlu bir şeyler istiyor tost gibi filan. Bende böyle bir çözüm buldum
Aminn güzel şeyler duyalım salı günü inşallah kiloda almışlar bol bol bu kadar yoruyorlar bari löp löp etleri olmuş olsunAy ben bugün hazırlarım diyordum da kasıklarım çok ağrıdı. Eve yardıma biri de gelse yetişmiyor diye bende hep atakta oluyorum ya da beraber yapıyoruz bazı şeyleri oturulmuyorbende daha kaynatmadım biberonu onlar eve gelince de olur ya koymayacağım ben çantaya kesinlikle artık iş yapmak çok zor su gibi akıntım oldu bugün ayakta kaldıkça zorlanıyoruzz Ah evet çok çok az kaldı bakalım Salı günü inşallah güzel haberler alalım
Haha daha bitmedi ya ama baya iş hallettikodasını kitlicem artık bir de orası dağılmasın ama yavaş yavaş bitirmemiz lazım kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor zorlanıyoruz her geçen gün
Ellerim şişiyor sabahları ayaklarımda çok yok. Çok şükür tansiyonum gayet iyi gidiyor. Umarım bir daha yaşamayızİyi akşam lar yanlış hatırlamıyorsam sizde gebelik zehirlenmesi yaşamıştı iz diğer gebeliginizde acaba sizde şişlikler olmaya başladı mı kaç gündür ayaklarım şişmeye başladı çok korkuyorum yine protein yükseliyor sa diye en son 24 saatlik idrar da 500 çıkmıştı 32 haftadayim bu arada
Uyumlu olsun da önde olmasına gerek yok zatenBana da gecen acildeki ıkı haftada 700grdan fazla almıs olarak söyledişaşırdım, hiç iyi beslenmıorm yani Bi anda o kadar sıcrama imkansız gibi.. Ertesı gun umraniyeye gidinnce anlasıldı.. Haftasıyla uyumlu
Bulantı degıl de işte gece uyanamadgm gece sabah kalktgmda kusuyorum açlıktan.. Ama prilam içtiğimde bu olmuyo.. Sabah oglanı hazırlayıp gönderene kadar tutuyo beni prilamYa ben ilaç içme konusunda berbat bir insanım düzenli içemem yutamam parol bile çok ağrım olursa içerim keser düşündeviti damla diye kullandım ama Şuan onuda bayadır kullanmıyorum ağrılarım için magnezyum aldım onuda 2 tane içmişim hergün ayağım kitleniyor bide bu huyumu sevmiyorum ama perişan 15 hafta kullandım onun kutusunu görünce midem bulanıyordu attım senin hala mı devam ediyor bulantın çok zor Allah yardımcın olsun canım bulantı
Doktor çaylak degılse dogrudurUyumlu olsun da önde olmasına gerek yok zatenBen bu hafta biraz daha dikkat ettim bi de bu doktorun cihazı daha iyiydi sanki bilmiyorum buna inanasım geldi
Ellerim şişiyor sabahları ayaklarımda çok yok. Çok şükür tansiyonum gayet iyi gidiyor. Umarım bir daha yaşamayızSenin tansiyonların iyi mi ? Geçen hafta ast alt idrar falan baktırdım ben normaldi şükür ondan da sorun yok 38 i görücem bu sefer çok umutluyum
Kızlar benim alnımda doğum lekeleri başladı ya kahverengimsi böyle :)) bunun için önceden kullanacağım krem falan yok mu? Yada şu an kullanamasam da sonra bunlar için hangi krem iyidir? Birde alnımda kırmızı sivilce gibi bişey çıkmıştı bir iki ay önce, ben sivilce sanıyordum da kiraz anjiyomu mu ne diyorlar kırmızı et beni sanırım ohamilelikte çıkabiliyormuş ve tam kabak gibi alnımda çıktı malesef küçük yine ama aşırı rahatsız ediyor gözüm gidiyor falan hamileliği dibine kadar yaşadım valla ama iki gün sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı sıhhatlıdir
Yok canım kız :) neden öyle dedin :)Erkek bebek mi beklıyorsun canım?
Demir ilacı kullanıyor musun? Değerinde hiç bir sıkıntı yok merak etme:)Kızlar merhaba. Bugün sağlık ocağı tahlilim yapıldı demir bağlama kapasitesi sınır 370 iken 373 çıkmış . Bu değerim gebeliğin başında 188 miş. Biraz araştırdım ama anlamadım. Doktor randevum ctesi. Merak ettim böyle bişey yaşayan var mı tahlillerinde?
Almışlardır hiç merak etme benim en önemli konum bebeğin konumu biliyorsunAminn güzel şeyler duyalım salı günü inşallah kiloda almışlar bol bol bu kadar yoruyorlar bari löp löp etleri olmuş olsun
Haha sigara tiryakisi gibi olmuşBende hep tuzlu yemek istiyorum ve yedikçe yiyesim geliyo baktım önünü alamıyorum çubuk kraker alayım bari elime dedim oyalansın elim ağzım diye kendimi avutma şeklim
Bende çok var o benlerden de kahverengi lekelerden deKızlar benim alnımda doğum lekeleri başladı ya kahverengimsi böyle :)) bunun için önceden kullanacağım krem falan yok mu? Yada şu an kullanamasam da sonra bunlar için hangi krem iyidir? Birde alnımda kırmızı sivilce gibi bişey çıkmıştı bir iki ay önce, ben sivilce sanıyordum da kiraz anjiyomu mu ne diyorlar kırmızı et beni sanırım ohamilelikte çıkabiliyormuş ve tam kabak gibi alnımda çıktı malesef küçük yine ama aşırı rahatsız ediyor gözüm gidiyor falan hamileliği dibine kadar yaşadım valla ama iki gün sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı sıhhatlıdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?