2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bende 2 3 haftadır içiyorum kan ilacı.. Karacıgere yuklenmek istemedim ilaç kullanımı da etkılıo diye.. D vıtamını de 2 3 haftadır ıcıyorum.. Artık bu kadar oldu napaym tek bırakmadgm prilam oldu.. Onu da dunku doktor en azından 1 tane iç dedi, iki tane diyince

Ya ben ilaç içme konusunda berbat bir insanım düzenli içemem yutamam parol bile çok ağrım olursa içerim keser düşün deviti damla diye kullandım ama Şuan onuda bayadır kullanmıyorum ağrılarım için magnezyum aldım onuda 2 tane içmişim hergün ayağım kitleniyor bide bu huyumu sevmiyorum ama perişan 15 hafta kullandım onun kutusunu görünce midem bulanıyordu attım senin hala mı devam ediyor bulantın çok zor Allah yardımcın olsun canım bulantı

Bende hep tuzlu yemek istiyorum ve yedikçe yiyesim geliyo baktım önünü alamıyorum çubuk kraker alayım bari elime dedim oyalansın elim ağzım diye kendimi avutma şeklim

Aminn güzel şeyler duyalım salı günü inşallah kiloda almışlar bol bol bu kadar yoruyorlar bari löp löp etleri olmuş olsun

Kızlar merhaba. Bugün sağlık ocağı tahlilim yapıldı demir bağlama kapasitesi sınır 370 iken 373 çıkmış . Bu değerim gebeliğin başında 188 miş. Biraz araştırdım ama anlamadım. Doktor randevum ctesi. Merak ettim böyle bişey yaşayan var mı tahlillerinde?

Ellerim şişiyor sabahları ayaklarımda çok yok. Çok şükür tansiyonum gayet iyi gidiyor. Umarım bir daha yaşamayız Senin tansiyonların iyi mi ? Geçen hafta ast alt idrar falan baktırdım ben normaldi şükür ondan da sorun yok 38 i görücem bu sefer çok umutluyum

Uyumlu olsun da önde olmasına gerek yok zatenBen bu hafta biraz daha dikkat ettim bi de bu doktorun cihazı daha iyiydi sanki bilmiyorum buna inanasım geldi

Bulantı degıl de işte gece uyanamadgm gece sabah kalktgmda kusuyorum açlıktan.. Ama prilam içtiğimde bu olmuyo.. Sabah oglanı hazırlayıp gönderene kadar tutuyo beni prilam

Uyumlu olsun da önde olmasına gerek yok zatenBen bu hafta biraz daha dikkat ettim bi de bu doktorun cihazı daha iyiydi sanki bilmiyorum buna inanasım geldi
Doktor çaylak degılse dogrudur acildeki doktor artık bitse de gitsem modundaydı, ondan sallamış olabılır ölçümü benim
Gecenlerde gittgmde göztepedekı ölçümleri karsılastrmstm aynı cıkmstı, ondan bende ilkten inandım doktorun bılgısı cok etkılıo ya
Aynen valla haftasıyla uyumlu olsun, dogunca + - degısecek zaten

Kızlar iyi gecelerr 34'ü bitiriyorum bugün. Sol gögüsümün altında, çarpraz arkada batmam ve ağrım var. Sol kaburga sanırım burası. Çok fena ya... Normal midir acaba? Rahatsız edici bir ağrı.

Kızlar benim alnımda doğum lekeleri başladı ya kahverengimsi böyle :)) bunun için önceden kullanacağım krem falan yok mu? Yada şu an kullanamasam da sonra bunlar için hangi krem iyidir? Birde alnımda kırmızı sivilce gibi bişey çıkmıştı bir iki ay önce, ben sivilce sanıyordum da kiraz anjiyomu mu ne diyorlar kırmızı et beni sanırım o hamilelikte çıkabiliyormuş ve tam kabak gibi alnımda çıktı malesef küçük yine ama aşırı rahatsız ediyor gözüm gidiyor falan hamileliği dibine kadar yaşadım valla ama iki gün sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı sıhhatlıdir

Hooops sana bişey sorcam.. Ben bugun safra asidi kan verdim de, doktor bide idrar istemiş, haberım yoktu, sıkışık gidemedim, bide kuzene gitcektm kahvaltıya, sadece Bi tüp verebıldım, iki tüp idrar istemiş.. İdrar ve idrar kültürü.. Bende idrar kültürünü doldurup vermiştim.. Bu durumda idrar tahlılı yapılabılır mı? Merak ettm.. Cunku salı gunu ıdrar verdım goz tepede, sistemden görünüyor, belkı doktor hastane sisteminde de olsun dıye mı ıstedı bılmıorm, umranıyede bayagıdır kan ve ıdrar da vermemiştim.. Hazırlıksız yakalanınca boyle oldu.. Carsamba tekrar gitcem sonuc kontrolune, tekrar idrar tahlili isterler mi sence?

Erkek bebek mi beklıyorsun canım?

Demir ilacı kullanıyor musun? Değerinde hiç bir sıkıntı yok merak etme:)

Aminn güzel şeyler duyalım salı günü inşallah kiloda almışlar bol bol bu kadar yoruyorlar bari löp löp etleri olmuş olsun
Almışlardır hiç merak etme benim en önemli konum bebeğin konumu biliyorsun 2500 de doğsa kabulüm
Bende hep tuzlu yemek istiyorum ve yedikçe yiyesim geliyo baktım önünü alamıyorum çubuk kraker alayım bari elime dedim oyalansın elim ağzım diye kendimi avutma şeklim
Haha sigara tiryakisi gibi olmuş yarın sabah bir tartılmanın zamanı geldi bayadır tartılmıyorum ben en son doktor tartmıştı

Bende çok var o benlerden de kahverengi lekelerden de Çalıştığım iş yerinde bir abla doğum sancısı çekerken terliyorsun ya onu saç telinle sil geçer dedi böyle bir batıl inanç varmış benim aklıma hiç gelmedi o an ama dudak üstünde kızımdan kalma kahverengi lekeler var bunda da boynumda et beni gibi minik şeyler çıktı. Alnımda kahverengi leke var ve burnumda bir tane çıktı yani baya var Napıcaz hiç bilmiyorum ama bir cilt bakımına gidersek açılır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…