Yani normalde idrar kültürü için verdiysen tam idrar tahlilide çalışabilirler ondan canım bir daha vermene gerek yok ama hastane gıcıklık yaparda çalışmaz orasını bilemem ama normalde çalışılır sorun olmaz. Tabi bide şöyle bi durum var ona barkod yapıştırdıysalar (veremediğin örneğe yani) o zaman hiç çalışmayabilirler çünkü sistemlerine düşmemiş olabilirHooops sana bişey sorcam.. Ben bugun safra asidi kan verdim de, doktor bide idrar istemiş, haberım yoktu, sıkışık gidemedim, bide kuzene gitcektm kahvaltıya, sadece Bi tüp verebıldım, iki tüp idrar istemiş.. İdrar ve idrar kültürü.. Bende idrar kültürünü doldurup vermiştim.. Bu durumda idrar tahlılı yapılabılır mı? Merak ettm.. Cunku salı gunu ıdrar verdım goz tepede, sistemden görünüyor, belkı doktor hastane sisteminde de olsun dıye mı ıstedı bılmıorm, umranıyede bayagıdır kan ve ıdrar da vermemiştim.. Hazırlıksız yakalanınca boyle oldu.. Carsamba tekrar gitcem sonuc kontrolune, tekrar idrar tahlili isterler mi sence?
Ya dönmüştür o üzmez anasınıAlmışlardır hiç merak etme benim en önemli konum bebeğin konumu biliyorsun2500 de doğsa kabulüm
Haha sigara tiryakisi gibi olmuşyarın sabah bir tartılmanın zamanı geldi bayadır tartılmıyorum ben en son doktor tartmıştı
Yok yok çaylak değil arkadaşım detaylı ultrason için ona gitmiştiDoktor çaylak degılse dogruduracildeki doktor artık bitse de gitsem modundaydı, ondan sallamış olabılır ölçümü benim
Gecenlerde gittgmde göztepedekı ölçümleri karsılastrmstm aynı cıkmstı, ondan bende ilkten inandımdoktorun bılgısı cok etkılıo ya
Aynen valla haftasıyla uyumlu olsun, dogunca + - degısecek zaten
O küçük kırmızı bencikler vücudumun çeşitleri yerlerinde çıktı hep yalnız değilsinKızlar benim alnımda doğum lekeleri başladı ya kahverengimsi böyle :)) bunun için önceden kullanacağım krem falan yok mu? Yada şu an kullanamasam da sonra bunlar için hangi krem iyidir? Birde alnımda kırmızı sivilce gibi bişey çıkmıştı bir iki ay önce, ben sivilce sanıyordum da kiraz anjiyomu mu ne diyorlar kırmızı et beni sanırım ohamilelikte çıkabiliyormuş ve tam kabak gibi alnımda çıktı malesef küçük yine ama aşırı rahatsız ediyor gözüm gidiyor falan hamileliği dibine kadar yaşadım valla ama iki gün sonra doktora gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı sıhhatlıdir
Onu bende duymuştum saçı sürme muhabbetini garip bi batıl insnçBende çok var o benlerden de kahverengi lekelerden deÇalıştığım iş yerinde bir abla doğum sancısı çekerken terliyorsun ya onu saç telinle sil geçer dedi böyle bir batıl inanç varmış benim aklıma hiç gelmedi o an ama dudak üstünde kızımdan kalma kahverengi lekeler var bunda da boynumda et beni gibi minik şeyler çıktı. Alnımda kahverengi leke var ve burnumda bir tane çıktı yani baya var Napıcaz hiç bilmiyorum ama bir cilt bakımına gidersek açılır diye düşünüyorum
Magnezyum kullanıyormusun canım benimde çatı ağrım çok oluyor dr kullan dedi iyi geliyor kasılma ve ağrılaraBenim yine yalancı sancılar iş başında
Aslında bunun bilimsel açıklaması da var. Doğum anında yaşanan stres sonucu bir hormon salgılanıyor. Terle dışarı çıkıyor bu. Bu yüzden de en çok terleyen saç olduğu için saçı yüze sürüyorlar ki bu da lekelerin geçmesine yardımcı oluyor. Bu konuda deneyler ve çeşitli çalışmalar yapılıyor hatta. Hatta biraz çirkin deneyler bunlar da neyse. O yüzden sürün siz de benceOnu bende duymuştum saçı sürme muhabbetini garip bi batıl insnçlekeler zamanla açılıyor benim halamın yüzünde çok fazla leke oluşmuştu hiç geçmiycek sanmıştık ama açıldı zamanla benimde göbeğimde çizgi var o da zamanla geçiyo mesela
İlk defa duyuyorum araştırıcam bunu merak ettimAslında bunun bilimsel açıklaması da var. Doğum anında yaşanan stres sonucu bir hormon salgılanıyor. Terle dışarı çıkıyor bu. Bu yüzden de en çok terleyen saç olduğu için saçı yüze sürüyorlar ki bu da lekelerin geçmesine yardımcı oluyor. Bu konuda deneyler ve çeşitli çalışmalar yapılıyor hatta. Hatta biraz çirkin deneyler bunlar da neyse. O yüzden sürün siz de bence
Bunu annem de bana söyledi o da duymuş bir yerdenBende çok var o benlerden de kahverengi lekelerden deÇalıştığım iş yerinde bir abla doğum sancısı çekerken terliyorsun ya onu saç telinle sil geçer dedi böyle bir batıl inanç varmış benim aklıma hiç gelmedi o an ama dudak üstünde kızımdan kalma kahverengi lekeler var bunda da boynumda et beni gibi minik şeyler çıktı. Alnımda kahverengi leke var ve burnumda bir tane çıktı yani baya var Napıcaz hiç bilmiyorum ama bir cilt bakımına gidersek açılır diye düşünüyorum
Benim yeğenim 2 ay önce doğum yaptı işte. Onun ebesi silmis saçıyla yüzünü. Lekelerin bir kısmı geçmiş hatta o an. Şu anda da hiç lekesi yok yüzünde de bilemiyorum şimdi. Ondan mıdır yoksa geçeceği mi vardıBunu annem de bana söyledi o da duymuş bir yerdenterle silecekmişsin deneyeyim ama hiç sanmam bu kırmızı ben sinirimi bozuyor ama Doğumdan sonra aldırmaya gitcem :)) kahverengi lekeler için de elma sirkesinin iyi geldiğini biliyorum bakalım bir doğuralım da bunlara vakit bulur muyuz bilmem :))
Baktım da bulamadım şu anda okuduğum kaynağı. Baya oldu okuyali gerçi de. Yine de gündüz kafasıyla yine bakarım. Bulursam atarım buraya. Baya ilginç bir yazıydı çünküİlk defa duyuyorum araştırıcam bunu merak ettimbende leke yok şükür olsada sezaryan olucam zaten mümkün değil sürmem Spring05 bak bilimselmiş unutmada dene bakalım işe yarıycak mı
Yaa geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yokturKızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur
Geçmiş olsun Allah'ım şifa versin hayırlı sonuçlarla dön insaAllahKızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur
Farkına varmış olman çok güzel. İdrarda protein bakılır. Sıkıntı olmazsa eve yollarlar canım.inşallah ilk ve son olur uükselmesiKızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarımKızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur
Geçmiş olsun canım iyiki ölçmüşsün ve acile gitmişsiniz inşallah birşey yoktur gğzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur
Düzenli gelmesi sıkıntı ya bence doktora git sen bir nst çeksinler açılman varmı bi baksınlar olmadı ilaç verirler. Magnezyum kullanıyor musun ? Bu dönemde yalancı sancı olabiliyorHayırlı geceler kızlar bende iki gecedir kasılmalardan dolayı uyuyamıyorum 5 dakika da 10 dakika bı vuran kasılmalar hafiften de bel ağrım var bu sabah doktora gittim nstye bakalım sancı çıkarsa yatış vereceğim dedi nst güzel çıkınca eve gönderdi ama yine aynıyım ne sağa ne sola yatamiyorum yattigim an kasiliyor ve 5 dakika da bir geliyor şimdi oturdum bekliyorum( 31+ 5 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?