2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aa benim altındaydı ilkinde bunda çok ilginç şekilde çıkmadı vücudum sürekli seninle mi uğraşıcam yeter bu kadar doğurduğun diyor herhalde
Biliyorsun göbek şeklim oğlan, basenimin olmayışı oğlan, artık çizgimin de oğlan olduğunu öğrendim canım kızım oğlan fıtratlı olacak galiba

Umarım hepimiz için güzel olacak doğum ve sonrası

soyasosu canım nasılsın ? Kesin uyuyosundur ama en son ne dedı doktor
Ay zor bir geceydi ama uyandım, iyiyim. Doktor sadece düzenli takip yapmamı 14/9 görürsem tekrar gitmemi istedi. Yüksek tansiyon dışında belirtim yok.
Bir de üst mide ağrısı, gözlerde bulanıklık ve baş ağrısı yaparmış. Sizin de aklınızda bulunsun.
Gece eve döndüğümüzde tekrar ölçtük 10/7 çıktı, ufak bir şaka yapmıştır umarım vücudum
Bugün de kendi doktorumla konuşurum, o da düzenli takip ister büyük ihtimalle.

Kızlar sabahtan beri kaç kere kustum bilmiyorum. Olipsin şekeri çok iyi gelirdi bana ama o bile fayda etmedi. Önerileriniz varsa alırım içim dışıma çıktı resmen

Kızlar sabahtan beri kaç kere kustum bilmiyorum. Olipsin şekeri çok iyi gelirdi bana ama o bile fayda etmedi. Önerileriniz varsa alırım içim dışıma çıktı resmen
Canım bu kadar kusmak normal mi hiç bilmiyorum ama mutlaka bundan doktorunu bilgilendir.

Kızıma hamileyken bende sürekli tıkanıktım ve son 2 ay acayip horladım. Horlamak ne kelime böğürdüm doğum yaptığım gün geçti ama merak etme henüz bu hamileliğimde yaşamadım umarım yaşamam

Canım çok geçmiş olsun. Tansiyon gebelerde çok yorucu bişey malesef. Normalde benimde tansiyonum 9/5 10/6 çıkar ama artık 12/8 in altına düşmüyor. Buda bende ense ağrısı yapıyor. İlk doğuma gebelik zehirlenmesi ile yüksek tansiyonla alınmıştım. Umarım ikimizde yaşamayız.

Bende çizgi boydan boya çocuğum yolunu hiç kaybetmeyecek memeye kadar uzanıyor

Ayy çok haklısın açmayım ağzımı hep ters teper böyle şeyler

Magnezyum kullanıyorum beni tedirgin eden de sıklığı oldu zaten yoksa yalancı kasılmayi 1 aydır yaşıyorum gece sabah karsi uyuyakalmisim şimdi birwz daha iyiyim bugün yine gideceğim bakalım ne diyecekler
Ya böylede zor gerçekten ağrın oldukça doğurdum doğurcam mı tedirginliği . Bir gitte bakalım doktor ne diycek inşallah güzel şeyler duyarsın Ve ağrıların tez zamanda geçer doğurcağın zaman geri gelir

Önemli değil dedi ama kendi doktoruma da soracağım yarın. Elle vajinal muayene yaptı heralde açıklık kontrolü öyle yapılıyor. Bilgi de vermedi. Sinir oluyorum böyle olunca
Çok geçmiş olsun bende daha yeni okuyabildim neyse ki bir şey çıkmamış evet elle açıklık muayenesi öyle yapılıyor olsaydı söylerdi

Teşekkür ederim en sinir olduğum şey ateş nasıl geriyor beni bide bu halde çok zor oluyor umarım ilerlemez düşmüyo sabhtan beri 38.8 lerde
Benim oglanında aynı oluyor ateş oldu mu inatçı oluyor düşmüyor gül suyu denesene dogal olarak.alnına koltuk altına cok iyi düşürürmüş

Benim yine yalancı sancılar iş başında
Canım ben 31+6yım geçenlerde yazmıştım sancı sanıp nstye gittim hiç bir şey çıkmadı diye. O günden beri sancı toplanma ve vajinada anlık kramplar oluyordu dün doktora gittim bu ilacı verdi bunun bebeğe hiç bir zararı yok merak etme ama 35. Haftada biraktiririm dedi. Normalde bunu günde 8 kez kullaniyorlarmis ama bana 1 kere kullanacaksın dedi dün ilk defa aldım Allah'ım o kadar rahat ettim ki anlatamam bebeğimin hareketleri aynı şekilde devam etti ama toplanma sıkışma sancı ağrı hiç bir şey kalmadı doktoruna bir danış istersen

Eklentiler

• 1000033179.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…