2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Boş tüp barkodluydu, onu da koydum numune alanına.. Noolur noolmaz dedim ama.. Bi daha ugrasmak istemedim ya.. Öyle zor oldu ki.. Tuvaletin kapısı kilitlenmıodu filan neyse bakalım dedıgın gibi olur inşallah, şansa
Devlette işler biraz farklı işliyor biliyorsun şimdi ne desek boş kalır yaşayıp görücez umarım çalışırlar

İlk günler çok yaptım ama bu hafta Pzt den beri hiç yapmadım haha olabilir elim ağzım boş kalmasın diye düşünüyor olabilirsin. Sigara bırakılınca da çok kilo alınıyor ama annemden biliyorum sanırım iştah kapatıyor
İlk defa duyuyorum araştırıcam bunu merak ettim bende leke yok şükür olsada sezaryan olucam zaten mümkün değil sürmem Spring05 bak bilimselmiş unutmada dene bakalım işe yarıycak mı
Aa bilimsel mi ciddiye almamıştım gerçekten benim saçımı her yerime sürmem lazım o zaman ince bir tel beni kurtarmaz haha bakalım bebek dönmüşse denerim
O göbek lekesi ilk hamileliğimde vardı tam geçti yine hamile kaldım bunda çıkmadı haha erkek çocuklarında göbeğin üstünde ve altında oluyor, kızlarda göbek altından başlıyormuş çok ilginç şeyler gerçekten. Bebek siyah beyazı gördüğü için doğduktan sonra sadece o çizgi yol gösterici oluyormuş emmesi için. Öyle bir şey okumuştum

Ay bende o kadar çok ben var ki seviyorum da aslında dövme gibi geliyor boşver hiç takılma ben i olan insan zengin olurmuş haha. Kendimi avutma şeklim ama bu sefer deneyelim saç olayını ben unutursam eşime dicem basit görevler yerine getirebilir herhalde

Yaaa günler çok hızlandı sanki 35+0 36 ya gün saymaya başlayacağım inanamıyorum ilk oğlum bu haftada doğdu diye mi bilmiyorum ama çok duygulandım bir korku heyecan başladı görünce
ben de dünden beri 35e girdim resmen oglum bu zamanda dogmustu diyorum farklı bi heyecandayım biraz tedirginlik haftaya 35 bitince kontrole gidicem insallah saglıkla ilerler 38 39ları görürüz

Teşekkür ederim canım inşallah eşim grip pazartesiden beri ondan mı geçti üşüttümü anlaamadım kafayı yicem ateşlenmesin bu çocuklaar ya
Cok gecmiş olsun canım sanırım her anneyi tedirgin eden ateş ya cocuk ateşlendiğinde uyumuyorum resmen

Bence hamilelikten birkaç aydır burnumda yara var ve afedersin sürekli temizleme ihtiyacı hissediyorum. Bazen eşimin tarafına kaydığımda nefes alamıyorum resmen, 2 yastıktan aşağısı kurtarmıyor; hatta bazen 3

altında üstünde siyah çizgim mevcut, yine kızlarla ilgili bir teoriyi çürüttü gebeliğim

Ayyy kızlar ben kaç gündür sabah ezanından sonra uyuyamıyorum. Bugün 8-8.30 arası bi uyumuşum ama midem çok kötü. Kaç kere çıkardım bilmiyorum dikkatim dağılsın diye burda takılıyorum resmen

Tek yastıkla yatabiliyorum sadece Bir de yan yattığım halde horlamamı anlayamıyorum

Tek yastıkla yatabiliyorum sadece Bir de yan yattığım halde horlamamı anlayamıyorum
Tek yastıkla nefes almada zorlanıyor olabilirsin belki. Benim direkt burnum tıkanıyor birkaç aydır. Gerçi çift yastıkta da omuzlar çok ağrıyor

Düzenli gelmesi sıkıntı ya bence doktora git sen bir nst çeksinler açılman varmı bi baksınlar olmadı ilaç verirler. Magnezyum kullanıyor musun ? Bu dönemde yalancı sancı olabiliyor
Magnezyum kullanıyorum beni tedirgin eden de sıklığı oldu zaten yoksa yalancı kasılmayi 1 aydır yaşıyorum gece sabah karsi uyuyakalmisim şimdi birwz daha iyiyim bugün yine gideceğim bakalım ne diyecekler

Tatlı kız bu işler artık bitmeliydi bundan sonra keyif yapıcam yiycem içicem yatıcam
Deme deme Bende öyle dedim diş agrısından hayatım karardı
Yok yok dogum yapınca gozun hıc bırseyı görmeyecek zaten merak etme ne cam ne kapı bebegıne odaklanacaksın Güzel şeyler düşün güzel olsun herşey ..
İyiyiz çok şükür biz Sona doğru adım adım ..

ben de dünden beri 35e girdim resmen oglum bu zamanda dogmustu diyorum farklı bi heyecandayım biraz tedirginlik haftaya 35 bitince kontrole gidicem insallah saglıkla ilerler 38 39ları görürüz
Yaaa dimi 35 den sonrası hayal gibi geliyor bize sanırım ondan bu heyecan sitres inanıyorum ki vakitlerinde gelecek minnoşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…