Canım geçmiş olsun şimdi gördüm. İyi olmanıza da çok sevindimNeyseki nst ve ultrason normal çıktı. Sancı yok bebek iyi. Düzenli tansiyon takibi yapacağım. Teşekkür ederim kızlar
İnşallah canım aynı şeyleri bir daha yaşatmasın rabbimBenimde çok şükür tansiyon iyi inşallah hayırlısı ile o haftaları görürüz
Devlette işler biraz farklı işliyor biliyorsun şimdi ne desek boş kalır yaşayıp görücez umarım çalışırlarBoş tüp barkodluydu, onu da koydum numune alanına.. Noolur noolmaz dedim ama.. Bi daha ugrasmak istemedim ya.. Öyle zor oldu ki.. Tuvaletin kapısı kilitlenmıodu filanneyse bakalım dedıgın gibi olur inşallah, şansa
İlk günler çok yaptım ama bu hafta Pzt den beri hiç yapmadımYa dönmüştür o üzmez anasınısen hareketlere devam ediyormusun hala ? Secde pozisyonu ?
Ama napayım madem sürekli bişey yemek istiyorum bari bunu yiyip oyalanayım dedimsigara içiyordum ben hamile kalınca bıraktım o yüzden mi acaba bu tiryakilik bende
Aa bilimsel mi ciddiye almamıştım gerçekten benim saçımı her yerime sürmem lazım o zamanİlk defa duyuyorum araştırıcam bunu merak ettimbende leke yok şükür olsada sezaryan olucam zaten mümkün değil sürmem Spring05 bak bilimselmiş unutmada dene bakalım işe yarıycak mı
O göbek lekesi ilk hamileliğimde vardı tam geçti yine hamile kaldım bunda çıkmadı hahaOnu bende duymuştum saçı sürme muhabbetini garip bi batıl insnçlekeler zamanla açılıyor benim halamın yüzünde çok fazla leke oluşmuştu hiç geçmiycek sanmıştık ama açıldı zamanla benimde göbeğimde çizgi var o da zamanla geçiyo mesela
Ay bende o kadar çok ben var ki seviyorum da aslında dövme gibi geliyorBunu annem de bana söyledi o da duymuş bir yerdenterle silecekmişsin deneyeyim ama hiç sanmam bu kırmızı ben sinirimi bozuyor ama Doğumdan sonra aldırmaya gitcem :)) kahverengi lekeler için de elma sirkesinin iyi geldiğini biliyorum bakalım bir doğuralım da bunlara vakit bulur muyuz bilmem :))
Demir ilacı kullanıyorum birkaçgün düzenli atmadım sadece . Sizede geçmiş olsun bebişinizle iyi olmanıza sevindim dikkat edinDemir ilacı kullanıyor musun? Değerinde hiç bir sıkıntı yok merak etme:)
ben de dünden beri 35e girdim resmen oglum bu zamanda dogmustu diyorum farklı bi heyecandayım biraz tedirginlik haftaya 35 bitince kontrole gidicem insallah saglıkla ilerler 38 39ları görürüzYaaa günler çok hızlandı sanki 35+0 36 ya gün saymaya başlayacağım inanamıyorumilk oğlum bu haftada doğdu diye mi bilmiyorum ama çok duygulandım bir korku heyecan başladı görünce
Cok gecmiş olsun canım sanırım her anneyi tedirgin eden ateş ya cocuk ateşlendiğinde uyumuyorum resmenTeşekkür ederim canım inşallaheşim grip pazartesiden beri ondan mı geçti üşüttümü anlaamadım kafayı yicem ateşlenmesin bu çocuklaar ya
Bence hamileliktenArkadaşlar, benim hamileliğin başından beri burnum tıkanıyor. Son birkaç aydır da horluyormuşumEşim ses kaydı almış kendimden korktum Umarım sadece hamileliktendir, sonrasında fabrika ayarlarına dönerim
altında üstünde siyah çizgim mevcut, yine kızlarla ilgili bir teoriyi çürüttü gebeliğimO göbek lekesi ilk hamileliğimde vardı tam geçti yine hamile kaldım bunda çıkmadı hahaerkek çocuklarında göbeğin üstünde ve altında oluyor, kızlarda göbek altından başlıyormuş çok ilginç şeyler gerçekten. Bebek siyah beyazı gördüğü için doğduktan sonra sadece o çizgi yol gösterici oluyormuş emmesi için. Öyle bir şey okumuştum
Tek yastıkla yatabiliyorum sadeceBence hamileliktenbirkaç aydır burnumda yara var ve afedersin sürekli temizleme ihtiyacı hissediyorum. Bazen eşimin tarafına kaydığımda nefes alamıyorum resmen, 2 yastıktan aşağısı kurtarmıyor; hatta bazen 3
Tek yastıkla nefes almada zorlanıyor olabilirsin belki. Benim direkt burnum tıkanıyor birkaç aydır. Gerçi çift yastıkta da omuzlar çok ağrıyorTek yastıkla yatabiliyorum sadeceBir de yan yattığım halde horlamamı anlayamıyorum
Magnezyum kullanıyorum beni tedirgin eden de sıklığı oldu zaten yoksa yalancı kasılmayi 1 aydır yaşıyorum gece sabah karsi uyuyakalmisim şimdi birwz daha iyiyim bugün yine gideceğim bakalım ne diyeceklerDüzenli gelmesi sıkıntı ya bence doktora git sen bir nst çeksinler açılman varmı bi baksınlar olmadı ilaç verirler. Magnezyum kullanıyor musun ? Bu dönemde yalancı sancı olabiliyor
Deme demeTatlı kız bu işler artık bitmeliydi bundan sonra keyif yapıcam yiycem içicem yatıcam
Yok yok dogum yapınca gozun hıc bırseyı görmeyecek zaten merak etme ne cam ne kapı bebegıne odaklanacaksınİyiyim canım teşekkür ederim ilgin içinHala rahat hareket edebiliyorken biraz geziyoruz. Ara ara okuyorum burayı ama akış öyle yoğun ki hıza yetişemiyorum
Biz de bu arada doktordan sonra hastaneyi de ayarladık ama burada hastane odalarının çoğunda (özellikle tek katlı binalarda) pencere yokmuş. Geçen bir hastanede doğum ünitesi tanıtımına katıldık. Odaları gördüm de biraz fenalık geldi ama yapacak bi şey yok
Sen nasılsın Alp yavru İnci iyisiniz di mi?
Aa benim altındaydı ilkinde bunda çok ilginç şekilde çıkmadıaltında üstünde siyah çizgim mevcut, yine kızlarla ilgili bir teoriyi çürüttü gebeliğim
Yaaa dimi 35 den sonrası hayal gibi geliyor bize sanırım ondan bu heyecan sitresben de dünden beri 35e girdim resmen oglum bu zamanda dogmustu diyorum farklı bi heyecandayım biraz tedirginlik haftaya 35 bitince kontrole gidicem insallah saglıkla ilerler 38 39ları görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?