Kızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur
Kızlar sabahtan beri kaç kere kustum bilmiyorum. Olipsin şekeri çok iyi gelirdi bana ama o bile fayda etmedi. Önerileriniz varsa alırım içim dışıma çıktı resmen
Bişey danışıcam size ne kadar normal görünsede kilo alımları bebeklerin az ve artık harekeetleri falan zorluyor beni çatı ağrımda başladı sanırım ve ben 36. Haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum dr 37 diyo ama erken doğma ihtimalleri yüksek ikiz sonuçta son şeylere geldim herhan herşey olabilir bana kalırsa dr o gün sorucaktım 2 tane normal doğum gelmişti unuttum bende, 36 gelsem bile kiloları 2 kiloyu anca bulucak gibi bu gidişle, dr ciğer geliştiriciyi sorsam mı acaba en azından ciğerleri gelişmiş olur diye düşünüyorum küvözde kalsalar bile doğum zamanı birden olursa bide iğne stresine girmeyim, acile devlete mi gitsem acaba kafam Allah bullak oldu düşünmekten artık ne yapmalıyım sizce
Ay kızlar aranızda en son doğum yapacak olanlardan biri de benim galiba herkes bir bir alacak kucağına bebeği ile ilgilenip buraya giremeyecek sessiz tenha olacak burası ben doğum yapacağım..
Şehir hastanesine gittim. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Elle vajinal baktı, ultrasondan sonra.
Rutin bir şeydi belki ama neden yaptığını bile açıklamadan yapması sinirlerimi bozdu.
Şehir hastanesine gittim. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Elle vajinal baktı, ultrasondan sonra.
Rutin bir şeydi belki ama neden yaptığını bile açıklamadan yapması sinirlerimi bozdu.
Şehir hastanesine gitme sebebim de mutlaka kadın Doğum doktoru bulunuyor geceleri. Özelde olup olmadığından emin olamadım ama sanırım bir daha ilk özelde denerim şansımı.
Kendi doktorum da endişe edilecek bir şey yok diye döndü. Bol bol dinlen ve protein ağırlıklı beslen demiş. Dilerim hiç biriniz yaşamayın ama aklınızda olsun en azından
Keşke bu kadar beklemeseydin. Allah korusun bazen kusmalar gebelik zehirlenmesini enfeksiyonu da düşündürebiliyor. Bi de hiç birşey olmasa bile vücut susuz kalabiliyor. Çok geçmiş olsun inş testler normal çıkar
Gerçekten çok gereksiz çam sakurada aynı şeyi benden istedi kabul etmedim tartışmıştım o zaman 13 haftalıktım evet rutin kabul etmediğinde imza atıp çıkıyosun eğitim araştırma bu konuda zorlamadı beni illa etmem lazım diye imza atın dedi sadece istemediğim için imza attım şehir hastanesi küvöz konusunda daha iyi mesela ama en son tercihim orası benim gidip moral bozamam hiç eşleride almıyolar iyice geriliyor insan, karından bakıp rağhim ağzında bişey görüp isteseler amenna ama direk vajinal istemeleri sinir bozucu bide sana elle müdale etmiş inşallah bidaha gerek kalmaz
Şehir hastanesine gitme sebebim de mutlaka kadın Doğum doktoru bulunuyor geceleri. Özelde olup olmadığından emin olamadım ama sanırım bir daha ilk özelde denerim şansımı.