2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Pankreasla ilgili yani e sende şeker falanda çıkmamıştı demekki başka bi sorun var Allah Allah tansiyon yüksekliği yapmaz ama bu durum
Aynen kuzu yok, zaten glukoz seviyem de 74 çıkmış. İdrarda protein negatif olmasıyla gebelik zehirlenmesini dışlayabiliyor muyuz?
Hayatım boyunca görmediğim bir tansiyondu ama dinlenir pozisyondaydım herhangi bir gerginliğim de yoktu ilk yüksek çıktığında

Amilaz bende yıllardır yüksek. Pankreasa giden enzimler büyük müymüş neymiş geçişinde sıkıntı olduğu için yükselme yapıyomuş değer ama bebeğe etkisi olduğunu düşünmüyorum panik yapmayın

Aynen tek başına tansiyon yeterli olmaz ama tansiyonun sürekli yüksek seyretmesi proteinin ilerleyen zamanda pozitife dönmesi ihtimalini taşır canım. Sen tansiyon takibi yapmaya devam et günde 2 kere ölç en azından. Kafana takma zaten doğuma az kaldı bir problem olacağını sanmıyorum için rahat olsun.

Neyseki nst ve ultrason normal çıktı. Sancı yok bebek iyi. Düzenli tansiyon takibi yapacağım. Teşekkür ederim kızlar
Çook geçmiş olsun, tansiyon belki günlük bir durumdan kaynaklı olabilir düzenli takip sonucunda normale dönsün, için rahat etsin inşallah

Benimde çok şükür tansiyon iyi inşallah hayırlısı ile o haftaları görürüz

Boş tüp barkodluydu, onu da koydum numune alanına.. Noolur noolmaz dedim ama.. Bi daha ugrasmak istemedim ya.. Öyle zor oldu ki.. Tuvaletin kapısı kilitlenmıodu filan neyse bakalım dedıgın gibi olur inşallah, şansa

Kızlar iyi gecelerr 34'ü bitiriyorum bugün. Sol gögüsümün altında, çarpraz arkada batmam ve ağrım var. Sol kaburga sanırım burası. Çok fena ya... Normal midir acaba? Rahatsız edici bir ağrı.
kaburga agrilari normal demisti dr bana.ama tam tarif ettiğin yere yakin cok oksurmekten sinir sıkışmasi yaşadım gecen hafta.dikkat et kendine mutlaka

İyiyim canım teşekkür ederim ilgin için Hala rahat hareket edebiliyorken biraz geziyoruz. Ara ara okuyorum burayı ama akış öyle yoğun ki hıza yetişemiyorum
Biz de bu arada doktordan sonra hastaneyi de ayarladık ama burada hastane odalarının çoğunda (özellikle tek katlı binalarda) pencere yokmuş. Geçen bir hastanede doğum ünitesi tanıtımına katıldık. Odaları gördüm de biraz fenalık geldi ama yapacak bi şey yok
Sen nasılsın Alp yavru İnci iyisiniz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…