Eşim 1.94 ben 1.76 yım. İkimizde upuzun doğmuşuz o yüzden ben bi inandım Ben baya abarttım yenidoğanları çünkü çevremde çok almayıp pişman olan kişiler vardı bakalım hayırlısı
Aa, sizinki olabilir tabii o zaman. Bu arada ben hiç kullanmadım, varlığını bilmiyordum galiba (bilmeyen tek ben olabilirim tabii) ama çıtçıtlı atlet bodyleri uzatmak için aparatlar varmış. (Sutyen uzatma zımbırtısı gibi) yenidoğan kıyafeti çok alındıysa o aparatlar faydalı olabilir gibi geldi bana. (İnternette rastgele aratınca organik body uzatma aparatı 2 çıtçıtlı veya 3 çıtçıtlı diye çıkıyor mesela).
Boya şaşırmadım ama kiloya şaşırdım şahsen. 2 hafta önce 1900 gramdı. Haftada 400 gram mı aldı bu çocuk. Bence fazla ölçülüyor doğduğunda şok olmayız umarım
Son haftalarda fazla alabilir ama ben dr bu ölçümlerine kafam basmıyor artık o yüzden bıraktım çıkınca görücez ama çok fark etmiyor 260 gram eksik çıktı misal doğumdan önce bakıldı yarım saat sonra fark 260 dı tabi fark fazla çıkanda oluyor
Aa, sizinki olabilir tabii o zaman. Bu arada ben hiç kullanmadım, varlığını bilmiyordum galiba (bilmeyen tek ben olabilirim tabii) ama çıtçıtlı atlet bodyleri uzatmak için aparatlar varmış. (Sutyen uzatma zımbırtısı gibi) yenidoğan kıyafeti çok alındıysa o aparatlar faydalı olabilir gibi geldi bana. (İnternette rastgele aratınca organik body uzatma aparatı 2 çıtçıtlı veya 3 çıtçıtlı diye çıkıyor mesela).
Son haftalarda fazla alabilir ama ben dr bu ölçümlerine kafam basmıyor artık o yüzden bıraktım çıkınca görücez ama çok fark etmiyor 260 gram eksik çıktı misal doğumdan önce bakıldı yarım saat sonra fark 260 dı tabi fark fazla çıkanda oluyor
Evet o kadar fark oluyormuş ama bana saçma geliyor bu fark zaten hep geriden geliyordu bu çocuk bi atak yapıyo bi olduğu yerde duruyo çok ilginç gerçekten, bende takmıyorum ve fazla ümitlenmiyorum artık
Redpanda11
ve soyasosu
ikinize de çok geçmiş olsun. Hızlıca okudum geçtim sayfaları..
Bugün Defne hanımla anlaşma yaptık gibi. Sabahtan göbeğimle uzun bir görüşmemiz oldu dedim sen bir sakin ol, canımı yakma. Bende sen gelince poponu ısırmak zorunda kalmayayım. Şu saate kadar maşallahımız var. Dün ve önceki gün her hareketi çok canımı yakıyordu. Kasılıp kalıyordu. Hatta devam etseydi bugün eşim gelince Dr gidecektik. Sabahtan öyle konuştuk. Nwyseki iyiyim şimdi şükür
Redpanda11
ve soyasosu
ikinize de çok geçmiş olsun. Hızlıca okudum geçtim sayfaları..
Bugün Defne hanımla anlaşma yaptık gibi. Sabahtan göbeğimle uzun bir görüşmemiz oldu dedim sen bir sakin ol, canımı yakma. Bende sen gelince poponu ısırmak zorunda kalmayayım. Şu saate kadar maşallahımız var. Dün ve önceki gün her hareketi çok canımı yakıyordu. Kasılıp kalıyordu. Hatta devam etseydi bugün eşim gelince Dr gidecektik. Sabahtan öyle konuştuk. Nwyseki iyiyim şimdi şükür
Canım bebeklerin gerçekten günü gününü tutmuyor. Benimki bazen canımı yakacak kadar sertleşiyor top gibi, bazen keyfi yerinde kayıyor arada bir kaç tekme sallıyor. Hepsi normal aslında büyüdüler, yerleri daraldığı için her şeyi hissediyoruz.
Sen yine de Defne kuşun poposunu ısır bence ben sabırsızlıkla bekliyorum
Canım bebeklerin gerçekten günü gününü tutmuyor. Benimki bazen canımı yakacak kadar sertleşiyor top gibi, bazen keyfi yerinde kayıyor arada bir kaç tekme sallıyor. Hepsi normal aslında büyüdüler, yerleri daraldığı için her şeyi hissediyoruz.
Sen yine de Defne kuşun poposunu ısır bence ben sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah ısıracak kadar etli butlu popolar görürüz Bir arkadaşıma demiştim yeni doğum yaptığında telefonda "benim yerime poposunu ısır" diye.. Olsa ben ısırıcam, daha bişey yok ki demişti
Ben hala anne olacağıma inanamıyorum ya o idrak bi gelemedi ultrasonda görüyorum mesela bu benim içimde bu benim bebeğim diyorum benim gibi olan var mı doğurunca bu kimin demem inşallah
Merhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız Dualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Ben hala anne olacağıma inanamıyorum ya o idrak bi gelemedi ultrasonda görüyorum mesela bu benim içimde bu benim bebeğim diyorum benim gibi olan var mı doğurunca bu kimin demem inşallah