2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim bebe tüp bebek ben çok alışkınım vajinal muayeneye dün çatalda bile değildim. İç çamaşırını çıkarıp sedyeye uzan dedi. Ultrason baktı sonra o sırada pat diye yaptı inan ne olduğumu şaşırdım. O yüzden öfkelendim ben. Aman neyse geçti gitti. Biz sağlıklı olalım da daha fazla sinirlenmek istemiyorum
Bana bir şey demedi ama sonra uzman doktoru ile telefonda konuşurken duydum rahim ağzı 35 mm dedi. Normal diye biliyorum ben. Yapması gerekeni yaptı onda da sorunum yok ama işte neyse
Son haftalara giriyoruz bebişler böyle süprizler yaşatmadan gelsinler

Şehir hastaneleri tam oturmadı henüz genelde asistanlar oluyor tavırları dr lardan beter, inşallah gerek kalmaz bidaha

Ben devlet olarak göztepe şehir hastanesine gidiyorum, orada hiç asistanla karşılaşmadım. (Ancak bir iki kez kıdemli uzman doktorların yanında gördüm, bir keresinde doktor asistanına yaptırmıştı ölçümümü). Ama tabii acilde çalışan devlet memurları pek de sevimli ruh halinde olmayabiliyorlar. Benim acilde denk geldiğim de uzman doktordu ama nasıl hastaydı, köh köh öksürüyordu, ona rağmen gece nöbeti yazmışlardı kıza, ben de sabah vardiyası bitmeden gelmiştim. Evet, pek sevimli değildi ama dediğim gibi, özelde denk geldiğim sözleşmeli doktor da hiç sevimli değildi. Gittiğiniz özel hastanenin acilinde kendi personelinin çalışıyor olması büyük avantaj o yüzden.

İşe bak ya. Bir kerelik bir şeydir eminim ama tedirgin olmuşsundur tabii ki elinde olmadan. Neyse ki sonlara yaklaştık hepimiz, hatta sen daha da yakınsın. Zamanında gelecekler diye umalım ama erken gelirlerse de kurtarırız buradan bence

Ayy seninle günlerimiz aynı erken değilmi canım neden o tarihi verdi 37+6 oluyoruz
Canım ben en başından beri sezaryen istiyorum zaten normale yaşadığım şeylerden dolayı hiç cesaretim yok. Bugün bebeğin boyu 38 ile uyumlu dedi kilosu da 2700 olmuş haftaya 3 ü görürüz dedi. Doğuma kadar 3300 3 buçuk olur muhtemelen. Bu arada benim 50 cm Yenidoğanlar iptal

Sonuçlar çıkınca kd mı yönlendirdi direk kadın doğuma mı gittin canım kaşıntınıda söyleseydin gitmişken test yaparlardı aklında kalmaz en azından
Kd genel acile gitmemi söyledi önce. Daha sonuçların hepsi çıkmadı ama enfeksiyon var sanırım. Hem idrar hem de kanda çıkan sonuçlar onu gösteriyor

İnşallah canım sabah bi anda olunca, aç karına sabah bulantısı zannetmiştim

İnşallah seninde gönlünden geçen olur ben 29 ekimi çok istemiştim ama pazara denk geldiği için nöbetçi ekip oluyor tam teşekküllü olmuyor dedi. Riske giremedim bende. Böylesiymiş hayırlısı

Canım benim ben her gün giriyorum ama her mesaji görmüyorum sayfa birikince son sayfaya atlıyorum şimdi gördüm geçmiş olsun

Yaaa olsun sağlıcakla olsunda benimde çoğu 50 cm öyle deme ya geneldir o genel olur azcık ucundan beresinden maşallah minnoşa da hadi hayırlısı olsun bakalım çok az kaldı desene 26 ekim akrep mi oluyor

Ahahah ben bir yay olarak hala hastane cıkısı vs yıkamadım
Neyse bi pıjama daha sıparıs verdım oda gelsın toptan yaparım ınsallah amin

Canım 34. Haftaya geldiğinde zaten akciğerleri oldukça gelişmiş olucak kilolarına takılma önemli olan anne karnında kaldığı süre . Kiloları 2 kg alıntında olursa her türlü küvöze giricekler vermezler bebekleri anne yanına 2 kg olana kadar başka bir sıkıntısı yoksa küvözde olmalarının bi mahsuru yok bence sıkma canını. 34. Haftadan sonra yapılan celestonunda aslına bakarsan çok anlamı olmuyor bir çok hekim önermiyor sonuçta kortizon zararıda var. Yinede sen bilirsin tabi..

Bence belli bir haftadan sonra boyunu iyi hesaplayamıyorlar. İlk gebelik notlarıma bakıyorum da, oğlumun 56 cm çıkması gerekiyormuş son fl hesabına göre ama 50 cm çıktmıştı. (Kilosunu tutturmuşlardı ama) bunda da 32 haftada 48 cme tekabül eden bir fl ölçtü doktorum (benimki önden gidiyor biraz ama o kadar da olamaz). Genetik olarak uzun boy beklentisi yoksa 50 yi çok geçmez sanıyorum. Ama ben de hala yenidoğan eşyası alamadım korkumdan (tembelliğimden değil, korkumdan)

Eşim 1.94 ben 1.76 yım. İkimizde upuzun doğmuşuz o yüzden ben bi inandım Ben baya abarttım yenidoğanları çünkü çevremde çok almayıp pişman olan kişiler vardı bakalım hayırlısı

Ay kızlar aranızda en son doğum yapacak olanlardan biri de benim galiba herkes bir bir alacak kucağına bebeği ile ilgilenip buraya giremeyecek sessiz tenha olacak burası ben doğum yapacağım..
Merak etme ben sana eşlik ederim canım ben daha 31+6 yım zamanında gelirse en son doğuracak 2-3 kişi varız

soyasosu çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah fakat bu durumlar hastane çantasını hazırlamaya vesile oluyor geçenlerde bende ağrı ve baskı artınca bir anda hazırladım ve bitti kapattım sonra bir daha olmadı zamanında gelsinler inşallah

Boya şaşırmadım ama kiloya şaşırdım şahsen. 2 hafta önce 1900 gramdı. Haftada 400 gram mı aldı bu çocuk. Bence fazla ölçülüyor doğduğunda şok olmayız umarım

konuyla hiç alakası yok yazacağım şeyin ama ikizlerin olacak küvöze girebilirler diye yazıyorum. benim küçük oğlan birkaç saat küvöze girmişti. taburculuğumuzun 2.günü derisinde döküntüler başlamıştı. şehrimizin en iyi çocuk prof.u olarak tanınan hoca tanıdığım olunca ona fotoğraf atmıştım. ilk sorduğu şey "küvöze girdi mi" oldu. küvözden kaynaklı bir döküntü türü varmış. isilik ile karışabilecek şekilde. küçük kırmızı noktacıklar. bana her gün kaynamış soğumuş ılık suyla nemlendireceğin yumuşak bezle sil hiçbirşey sürme birkaç gün ile bir hafta arasında geçecek pamuk değil ama bez demişti. öyle de oldu. aklında olsun. olmasın tabiki ama olursa endişe edecek bir durum değil. geçme yöntemi buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…