Benim bebe tüp bebek ben çok alışkınım vajinal muayeneyeDevlet Acile sırf travma yaşayacağım diye gitmiyorum.Üzerimde bütün asistanları çağırıp ders anlatılmışlığı bile var trajikomik bir durum ben kanamam var diye gidiyorum ve konuştukları çoğu şeyi anlıyorum dao halde ders konusu da oldum.sancım var dersen kaçıncı hafta olursa olsun mutlaka alttan muayene yapıyolar ve kaba şekilde yapıyorlar.Özelde de detaylı ultrason muayenemde de birçok kez vajinal muayene oldum ama devletteki kadar ağrı hiçbirinde çekmedim.
Bana bir şey demedi ama sonra uzman doktoru ile telefonda konuşurken duydum rahim ağzı 35 mm dedi. Normal diye biliyorum ben. Yapması gerekeni yaptı onda da sorunum yok ama işte neyseAcaba rahim ağzı mı kısaldı o yüzden mi elle muayene etti ki kısalması çok normal artık açılmalar bile başlayabilir o da çok normal senin artık erken riskin hiç kalmadı
Tavır hoş olmamış ya kaba davranınca zaten ilk kez başına geliyor çok haklısın
Şehir hastaneleri tam oturmadı henüz genelde asistanlar oluyor tavırları dr lardan beter, inşallah gerek kalmaz bidaha
Açıkçası hiç belirtim yoktu, ben düzenli olarak ölçüyorum aslında. Son bir iki haftadır ölçmemiştim. Yatmaya giderken bi anda tansiyon aletinin kutusu görünce çağrışım yaptıaa bayadır bakmadım hadi bakayım dedim, sonrası acil işte
Canım ben en başından beri sezaryen istiyorum zaten normale yaşadığım şeylerden dolayı hiç cesaretim yok. Bugün bebeğin boyu 38 ile uyumlu dedi kilosu da 2700 olmuş haftaya 3 ü görürüz dedi. Doğuma kadar 3300 3 buçuk olur muhtemelen. Bu arada benim 50 cm Yenidoğanlar iptalAyy seninle günlerimiz aynı erken değilmi canım neden o tarihi verdi37+6 oluyoruz
Kd genel acile gitmemi söyledi önce. Daha sonuçların hepsi çıkmadı ama enfeksiyon var sanırım. Hem idrar hem de kanda çıkan sonuçlar onu gösteriyorSonuçlar çıkınca kd mı yönlendirdi direk kadın doğuma mı gittin canım kaşıntınıda söyleseydin gitmişken test yaparlardı aklında kalmaz en azından
İnşallah canım sabah bi anda olunca, aç karına sabah bulantısı zannetmiştimKeşke bu kadar beklemeseydin. Allah korusun bazen kusmalar gebelik zehirlenmesini enfeksiyonu da düşündürebiliyor. Bi de hiç birşey olmasa bile vücut susuz kalabiliyor. Çok geçmiş olsun inş testler normal çıkar
Geçmiş olsun canımKd genel acile gitmemi söyledi önce. Daha sonuçların hepsi çıkmadı ama enfeksiyon var sanırım. Hem idrar hem de kanda çıkan sonuçlar onu gösteriyor
İnşallah seninde gönlünden geçen olur ben 29 ekimi çok istemiştim ama pazara denk geldiği için nöbetçi ekip oluyor tam teşekküllü olmuyor dedi. Riske giremedim bende. Böylesiymiş hayırlısıay ne güzel. benim de aklımdan geçen tarih 16 Kasım. o gün ben de 37+6 olacağım. büyük ve küçük oğluma gebeliğimi her ikisinde de 16 kasımda öğrenmiştim. bu da o tarihte doğsun istiyorum ama bir iki kişi zorunlu olmadıkça 38 dolmadan almaz dedi. ama benim büyük oğlum 37+5 de küçük oğlum 37+3 de zorunlu doğmuştu. daha 38inci haftayı görmedim belki bunu referans kabul eder diye ümit ediyorum
Canım benim ben her gün giriyorum ama her mesaji görmüyorum sayfa birikince son sayfaya atlıyorum şimdi gördüm geçmiş olsunAh kızlar neyse ben yay burcuyum daha fazla keyifsiz olamam fazla bile sürdühepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Sabah gaza gelip bebeğin valizinin %70 ni tamamladım, hani hala tamamlayanlar için bir kişi daha azaldınız
Yaaa olsun sağlıcakla olsunda benimde çoğu 50 cm öyle deme ya geneldir o genel olur azcık ucundan beresindenCanım ben en başından beri sezaryen istiyorum zaten normale yaşadığım şeylerden dolayı hiç cesaretim yok. Bugün bebeğin boyu 38 ile uyumlu dedi kilosu da 2700 olmuş haftaya 3 ü görürüz dedi. Doğuma kadar 3300 3 buçuk olur muhtemelen. Bu arada benim 50 cm Yenidoğanlar iptal
Evet 3 günle akrep oluyor maalesefYaaa olsun sağlıcakla olsunda benimde çoğu 50 cm öyle deme ya geneldir o genel olur azcık ucundan beresindenmaşallah minnoşa da hadi hayırlısı olsun bakalım çok az kaldı desene 26 ekim akrep mi oluyor
Ahahah ben bir yay olarak hala hastane cıkısı vs yıkamadımAh kızlar neyse ben yay burcuyum daha fazla keyifsiz olamam fazla bile sürdühepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Sabah gaza gelip bebeğin valizinin %70 ni tamamladım, hani hala tamamlayanlar için bir kişi daha azaldınız
Canım 34. Haftaya geldiğinde zaten akciğerleri oldukça gelişmiş olucak kilolarına takılma önemli olan anne karnında kaldığı süre . Kiloları 2 kg alıntında olursa her türlü küvöze giricekler vermezler bebekleri anne yanına 2 kg olana kadar başka bir sıkıntısı yoksa küvözde olmalarının bi mahsuru yok bence sıkma canını. 34. Haftadan sonra yapılan celestonunda aslına bakarsan çok anlamı olmuyor bir çok hekim önermiyor sonuçta kortizon zararıda var. Yinede sen bilirsin tabi..Bişey danışıcam size ne kadar normal görünsede kilo alımları bebeklerin az ve artık harekeetleri falan zorluyor beni çatı ağrımda başladı sanırım ve ben 36. Haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum dr 37 diyo ama erken doğma ihtimalleri yüksek ikiz sonuçta son şeylere geldim herhan herşey olabilir bana kalırsa dr o gün sorucaktım 2 tane normal doğum gelmişti unuttum bende, 36 gelsem bile kiloları 2 kiloyu anca bulucak gibi bu gidişle, dr ciğer geliştiriciyi sorsam mı acaba en azından ciğerleri gelişmiş olur diye düşünüyorum küvözde kalsalar bile doğum zamanı birden olursa bide iğne stresine girmeyim, acile devlete mi gitsem acaba kafam Allah bullak oldu düşünmekten artık ne yapmalıyım sizce
Canım ben en başından beri sezaryen istiyorum zaten normale yaşadığım şeylerden dolayı hiç cesaretim yok. Bugün bebeğin boyu 38 ile uyumlu dedi kilosu da 2700 olmuş haftaya 3 ü görürüz dedi. Doğuma kadar 3300 3 buçuk olur muhtemelen. Bu arada benim 50 cm Yenidoğanlar iptal
Eşim 1.94 ben 1.76 yım. İkimizde upuzun doğmuşuz o yüzden ben bi inandımBence belli bir haftadan sonra boyunu iyi hesaplayamıyorlar. İlk gebelik notlarıma bakıyorum da, oğlumun 56 cm çıkması gerekiyormuş son fl hesabına göre ama 50 cm çıktmıştı. (Kilosunu tutturmuşlardı ama) bunda da 32 haftada 48 cme tekabül eden bir fl ölçtü doktorum (benimki önden gidiyor biraz ama o kadar da olamaz). Genetik olarak uzun boy beklentisi yoksa 50 yi çok geçmez sanıyorum. Ama ben de hala yenidoğan eşyası alamadım korkumdan (tembelliğimden değil, korkumdan )
Oh okudum yazdıklarını, çok sevindim iyi olmanıza kuzumYok yok iyiyim
Merak etme ben sana eşlik ederim canım ben daha 31+6 yımAy kızlar aranızda en son doğum yapacak olanlardan biri de benim galiba herkes bir bir alacak kucağına bebeği ile ilgilenip buraya giremeyecek sessiz tenha olacak burası ben doğum yapacağım..
Bişey danışıcam size ne kadar normal görünsede kilo alımları bebeklerin az ve artık harekeetleri falan zorluyor beni çatı ağrımda başladı sanırım ve ben 36. Haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum dr 37 diyo ama erken doğma ihtimalleri yüksek ikiz sonuçta son şeylere geldim herhan herşey olabilir bana kalırsa dr o gün sorucaktım 2 tane normal doğum gelmişti unuttum bende, 36 gelsem bile kiloları 2 kiloyu anca bulucak gibi bu gidişle, dr ciğer geliştiriciyi sorsam mı acaba en azından ciğerleri gelişmiş olur diye düşünüyorum küvözde kalsalar bile doğum zamanı birden olursa bide iğne stresine girmeyim, acile devlete mi gitsem acaba kafam Allah bullak oldu düşünmekten artık ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?