Ayy kesinlikleÇünkü hamilelik = kafa karışıklığı
Ahh en derin yarami aynı durum kuzenler için de geçerli. Hem birbirlerine bağımlı oluyorlar hem de aileler ve çocuklar arasında istemsiz bir rekabet ortamı oluşuyor
Tam kenarında bakın şişlik varGeçmiş olsun canım öncelikle ama hiç bilmiyorum anlamadım da pek resimden ne olduğunu dr söylemiş korkulacak birşey yok diye ama içine sinmediyse başka bir dr görüşü daha al istersen
Su toplaması gibi kenarında ama kistik yapıda olabilirGeçmiş olsun canım öncelikle ama hiç bilmiyorum anlamadım da pek resimden ne olduğunu dr söylemiş korkulacak birşey yok diye ama içine sinmediyse başka bir dr görüşü daha al istersen
Oyy benim ikincim pek sakin inşallah doğuncada böyle olur yavrumDoktor ikinciler daha hareketli olur ilk çocuğu aratır dedi ama ben böyle bir şey görmedim ya. Dönmeye çalıştıkça midem bulanıyorYa inşallah başarabilir pek ümidim kalmadı benimde çarşamba 36 olacak
Valla ben anne adayıyım sağlıkçıyım ama çocuk doktoruda değilim bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok üzgünümEki Görüntüle 3313498
Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi
Bi git gerçekten ne diycekler çok merak ettim neyden şüpheleniyorlar acaba. Ya da bu değerlerin yükseliyor diye safra asidinde buna bağlı yükselir diye mi endişe edip kontrol altında tutucaklar acaba
Uzungöl ÇaykaraOrduKaradeniz de hırçın bir deniz, ama lutfen adı ustunde karadeniz ben küserim ama o da sinirim gibi anlık, hemen yumuşuyorum, hatta kendıme cok kızarım, hiç istikrar yok dıye.. Öyle kindar da degılım, mesela sevmedgm biri olursa onu düşüne düşüne ama o da şu konuda haklı diye çok kişiyi temize çıkartmışlıgım oluyo
Uzungöl Çaykaraaklımda birilerini haklı çıkarma süpersin bulaşık yıkarken iyi oluyor dimi
Aman öyle olsun zaten zamanında doğsun hepsi güzel düşünelim güzel şeyler yaşayalımAynen yazcam sizede.. Ama içimdeki ses daha da güçlendi, ekimi de atlatacakmışım gibi hissediyorumkasımda olur dogum inşallah
Ablan eşittir benAblam balıktır bir bakarsın minnoş kedi gibi iyilik elçisi azıcık damarına basılınca da köpek balığı gibi. Yani öyle çok da duygusallıkları yok diye biliyorum
Banada herkes döner diyor ama bilemedim inşallah bi bildikleri vardır
Oyy maşallah bu senin üçüncü müydüOyy benim ikincim pek sakin inşallah doğuncada böyle olur yavrumson ana kadar döner diyen dr var senin hastanede dr dönmezse ben dönderirim vs dedimi peki her dr yapmıyor ama yapan varmış
Her gebelik farklıymış gerçekten
Geçen gün böyle bir konuya denk gelmiştim. Görüntüden anlaşılmıyor pek ama bir göz at istersen. Çok geçmiş olsun şimdiden.Eki Görüntüle 3313498
Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi
3-5 nöbeti devralınmıştırbir sancıyla uyandım ki wc imiş tek derdimiz neyse ki
O burcundan değildir de insan olmayışından kaynaklıdırÇok yakın arkadaşım akrepti ondan güzel bi kazık yedim ve eşimin bi arkadaşı var akrep ondan hiç hoşlanmıyorum belki bu yüzden ön yargılıyım bide akrep burcu çocuk istemem diyordum büyük konuştuğum herşey başıma her zaman gelmiştir ahh bu çenemAllah bana akrep burcu bir evlat nasip etti artık istemesemde akrep burcunu sevmek için büyük bi sebebim var hayırlı evlatlarımız olsun
Aynı ateşi biz beş gün yaşadık. 5 gün boyunca ateş düşmedi calpol vs ile. Sadece dolven iyi gelmişti ateşlenme süresini kısaltmıştı akabinde antibiyotik de kullandı ama iki hafta geçmesine rağmen hala düzelmiş değil. Ateş sonrasında öksürük başladı hala ara ara öksürüğü devam ediyor ondan bana bulaştı artık öksürmekten ne uyuyabiliyorum ne konuşabiliyorum boğazım yırtılıyor o kadar da serum hava vs alıyorum. İki gündür de eşimde başladı bu durum ilk defa eşimi böyle kötü gördüm. Doktor eriş varyantı olduğunu söyledi.inşallah sizinki bundan değildir çünkü biz çok ağır geçiriyoruz.Malesef düşmüyor eli ayağı vücudu buz gibi sadecw alnı boynu koltuk altı sıcak ve üşüyorum diyo kendini sıkıyo o beni daha çok korkutuyor
Şimdi yatamam ama biraz daha dinlicem iç çamaşırımı değiştirdim bi bakıyım ne kadar gelicek beyaz akıntı bende de var hep bende umursamıyorum normalde
Haftan ilerlemiş artık er an herşey olabilir. Tam olarak ağrın nasıl bilemiyorum ama eğer süresi kısalırsa mutlaka doktora görün. Bebeğin hareketlerini say. Kramp da giriyor olabilir bunun içinde magnezyum almak lazımKizlar 36+3 teyim bugun bi yuruyus yapayim dedim evden hic cikmamistim 2 gundur. 3 dakika yuruyemedim karnimin sag tarafina kramp tarzi bir sey girdi bicak saplamasi gibi zar zor eve dondum uzandim 5-6 saat neredeyse. gecti gibi ama simdi o agri tekrar yokluyor. Neden olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?