2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
i aynı durum kuzenler için de geçerli. Hem birbirlerine bağımlı oluyorlar hem de aileler ve çocuklar arasında istemsiz bir rekabet ortamı oluşuyor
Ahh en derin yaram eşimin ailesiyle aynı binadayız onların 2 oğlu var yaşıtlar seneye okulda benim oğlum 1 diğeri 2 diğeri 3 sınıf olacak hepsinin arası 1 yaş Şuan gelişimini kıyaslıyorlar sürekli oğluma sen akıllısın yapmazsın diyorlar çok sinirleniyorum onlar çok yaramaz olduğu için oğlum baskılanıyor bu durumu ben yıllarca yaşadım oğluma yapılması hiç hoşuma gitmiyor sürekli bir kıyaslama içine girilmesi geçen oğlum anne ben onlardan daha akıllıyım dimi dedi onlarda çok akıllı annecim dedim sürekli kendini kıyaslama içine alıyor çocuk etkileniyor üzülüyorum onlar farklı sen farklısın diye konuşsam da çevre yapınca bi yerde aklına giriyor işte farklı okula yollamaya çalışıcam seneye inşallah başarabilirim

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım öncelikle ama hiç bilmiyorum anlamadım da pek resimden ne olduğunu dr söylemiş korkulacak birşey yok diye ama içine sinmediyse başka bir dr görüşü daha al istersen
Su toplaması gibi kenarında ama kistik yapıda olabilir dedi bakın en kenarı sis

Oyy benim ikincim pek sakin inşallah doğuncada böyle olur yavrum son ana kadar döner diyen dr var senin hastanede dr dönmezse ben dönderirim vs dedimi peki her dr yapmıyor ama yapan varmış

Eki Görüntüle 3313498
Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi
Valla ben anne adayıyım sağlıkçıyım ama çocuk doktoruda değilim bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok üzgünüm bence siz bi diş doktoruna götürün garanti olsun

Bi git gerçekten ne diycekler çok merak ettim neyden şüpheleniyorlar acaba. Ya da bu değerlerin yükseliyor diye safra asidinde buna bağlı yükselir diye mi endişe edip kontrol altında tutucaklar acaba

Aynen yazcam sizede.. Ama içimdeki ses daha da güçlendi, ekimi de atlatacakmışım gibi hissediyorum kasımda olur dogum inşallah

Uzungöl Çaykara aklımda birilerini haklı çıkarma süpersin bulaşık yıkarken iyi oluyor dimi

Uzungöl Çaykara aklımda birilerini haklı çıkarma süpersin bulaşık yıkarken iyi oluyor dimi

Off o mutfakta bulasık yıkarken kafada dolasan monologlar, pişmanlıklar, keskeler, iyikiler, entrikalar kaç sezon dizi çıkar valla
Bende bu ara yemek yaparken de basladı o haklı çıkarma seansları önceden bulasıktı sadece

Ablam balıktır bir bakarsın minnoş kedi gibi iyilik elçisi azıcık damarına basılınca da köpek balığı gibi. Yani öyle çok da duygusallıkları yok diye biliyorum
Ablan eşittir ben damarıma basıldığı anda asla durmam ısırıveririm hahaha

Bugün hastanede bir hamile kadınla konuşuyordu. 33 haftalık olduğumu duyunca o daha çok yön değiştirir dedi son 3 hafta belirleyici dedi, 4.gebeliğiymiş; mutlaka bir bildiği vardır Spring05 @soyasosu
Banada herkes döner diyor ama bilemedim inşallah bi bildikleri vardır
Oyy benim ikincim pek sakin inşallah doğuncada böyle olur yavrum son ana kadar döner diyen dr var senin hastanede dr dönmezse ben dönderirim vs dedimi peki her dr yapmıyor ama yapan varmış
Oyy maşallah bu senin üçüncü müydü yok canım hiç demedi direk 39 un sonuna kadar beklerim daha bekleyemem dedi. Doğal doğumu destekleyen bir doktor aslında ama 25 ekimde sezaryen için gün konuşuruz dedi
Spring05 sizin bebeler dönme dolaba döndürdüler işi
Her gebelik farklıymış gerçekten

3-5 nöbeti devralınmıştır bir sancıyla uyandım ki wc imiş tek derdimiz neyse ki

Eki Görüntüle 3313498
Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi
Geçen gün böyle bir konuya denk gelmiştim. Görüntüden anlaşılmıyor pek ama bir göz at istersen. Çok geçmiş olsun şimdiden.

Kizlar 36+3 teyim bugun bi yuruyus yapayim dedim evden hic cikmamistim 2 gundur. 3 dakika yuruyemedim karnimin sag tarafina kramp tarzi bir sey girdi bicak saplamasi gibi zar zor eve dondum uzandim 5-6 saat neredeyse. gecti gibi ama simdi o agri tekrar yokluyor. Neden olabilir sizce

O burcundan değildir de insan olmayışından kaynaklıdır ama erkeklerini ben de pek sevmem. Ben de çocuğum koç ve ikizler olmasın diye çok çabalamıştım ama koç oldu. Daha bu yaşında çatışıp duruyoruz neyseki yükseleni yengeç oradan biraz kurtarıyor

Aynı ateşi biz beş gün yaşadık. 5 gün boyunca ateş düşmedi calpol vs ile. Sadece dolven iyi gelmişti ateşlenme süresini kısaltmıştı akabinde antibiyotik de kullandı ama iki hafta geçmesine rağmen hala düzelmiş değil. Ateş sonrasında öksürük başladı hala ara ara öksürüğü devam ediyor ondan bana bulaştı artık öksürmekten ne uyuyabiliyorum ne konuşabiliyorum boğazım yırtılıyor o kadar da serum hava vs alıyorum. İki gündür de eşimde başladı bu durum ilk defa eşimi böyle kötü gördüm. Doktor eriş varyantı olduğunu söyledi.inşallah sizinki bundan değildir çünkü biz çok ağır geçiriyoruz.

Haftan ilerlemiş artık er an herşey olabilir. Tam olarak ağrın nasıl bilemiyorum ama eğer süresi kısalırsa mutlaka doktora görün. Bebeğin hareketlerini say. Kramp da giriyor olabilir bunun içinde magnezyum almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…