2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tema vakfından magnetimizde halloldu dün maile bakmayı unutmuşum.
Senin tasarımın da çok güzel olmuş
Canım benimki sürekli dönüyor bakalım pazartesi ne duruş olacak
Geçmiş olsun mutlaka ilk önce yan dön yan kalkmaya çalış yataktan. Düz kalkınca kitleniyor gibi oluyor insanın karnı.
Hazırlıkları yapmadık yapmadık sonra tutuştuk( gerçi benim tutuşmam da kısa sürdü bir gazla başladım ama bitirmedim)

Kilosu çok iyiymiş maşallah darısı bizim başımıza
Amin inşallahh benim oğlan 40 ı falan beklemeyecek anlaşılan :) neyse ki doğum iznine çıktığım hafta doğum çantamı hazırlamıştım. Dünde eksikleri tamamladım. Bekliyicez artık. Senin kaç haftaydı

Sağlıklı gelsin varsın beklemesin. Zaten 40 ı görürsen kilosuda çok artmış olur normal zor doğurursun o yğzden herşeyde vardır bi hayır ben yarın tam 34+0 olucam salı kontrolüm bizimki biraz minnak gidiyor bende bu sefer bi atak yapsın diye umut ediyor bekliyor dua ediyorum şöyle 2300 ü bi görseydim benden mutlusu olmazdı

34+4 2200 dü yine seninki iyi bence

Benimde dün du kontrolüm 34 haftadayım 2 450 olmuş kilosu,boylarımız aynı benim kızında 46 cm ,doner bence ya benimki gecen ay dogum pozisyonundaydi simdi yan donmus
Normal bence dedigi gibi genetik faktorler de varl,bende dün kontroldeydim 34 haftadayım 2 450 olmuş 46 cm gecen ay dogum pozisyonundayken simdi yan dönmüş

Amin canım gercekten öyle. Yeğenim 35.haftada doğmuştu hiç muveze bile girmemişti. Seninle 1 hafta var aramızda, görürürsün merak etme. Ben 2200 falan bekliyordum. Hep 500 alıyordu. Bu ay ben hiç kilo almadım ama babağe yaramış nerdeyse 900 gr civarı almış. Ama ne yadim ne yaradı bilmiyorum. Son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar bence sebebi bu.

Kızlar bugün 33+5 de kilomuz 2400 çıktı çok şükür. 2 hafta önce az kilo aldı diye üzülmüştüm ama galiba bebeklerin gelişim dönemleri var ona göre kilo alıyorlar .Rahim ağzı uzunluğum hala sınırda progestan ve magnezyum devam. 36 haftayı görebilirim umarım . Sağsalim bebişlere kavuşuruz inşallah

Benimde 33+5 ve makat geliş döner mi merak ediyorum ama nedense dönmeyecek gibi geliyor bana zaten yeri iyice daralıyor nasıl dönecekler acaba ben doğum şekline hala karar veremedim zaten bebişler kendi belirleyecekler bence dönmezlerse

Bende park yatak aldım kızlar ama hala kurmadım. Kaçıncı haftada kursam diye düşünüyorum. Bide hastane çantasının içi hazır ama yerleştirmedim daha

İnşallah dediğin gibi olur ya şöyle çok çok kilo alsa löpçük löpçük etleri olsa o kadar mutlu olurum ki bi atak yapsa tamam yani

Hiç bu açıdan düşünmemiştim şuan bu çok doğru
Ben de yeni aydınlandım
İnşallah az zamanlarımız kaldı artık
Bende park yatak aldım kızlar ama hala kurmadım. Kaçıncı haftada kursam diye düşünüyorum. Bide hastane çantasının içi hazır ama yerleştirmedim daha
Bence kur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…