Senin tasarımın da çok güzel olmuşTema vakfından magnetimizde halloldudün maile bakmayı unutmuşum.
Canım benimki sürekli dönüyor bakalım pazartesi ne duruş olacakKızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mibende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?
Geçmiş olsunKızlar bende dün gece hiç uyuyamadım inanılmaz kasılmam vardı ve mide bulantısı. İlk gebelik olsa kesin acilde alırdım soluğu o kadar kötüydü. Sabah kızımı playlanda gönderdim hiç bakacak halim gücüm yok. Eşim de sürekli masaj yaptı kasılmam oldukça. Bugün kalan şeyleri yıkayıp çantayı tamamlıcam artık. Salı günü kontrol ama bulabilirsem Pzt gidicem bakalım. Artık yatakta dönerken de zor olmaya başladı bir yerden destek alıp kalkıyorum ya da dönüyorum. Çok geciktirmeyin bence sizde hazırlıkları 35 den sonra ben bitmiş durumdayım
Kilosu çok iyiymiş maşallahAlıyorum uzun zamandır, günde 1 kere alıyordum 2 ye çıkardı. 35. Haftadayız 2570 gr. Doğum çantan hazır olsun gelmesi yakın dedi
Amin inşallahhKilosu çok iyiymiş maşallahdarısı bizim başımıza
Sağlıklı gelsin varsın beklemesin. Zaten 40 ı görürsen kilosuda çok artmış olur normal zor doğurursun o yğzden herşeyde vardır bi hayırAmin inşallahhbenim oğlan 40 ı falan beklemeyecek anlaşılan :) neyse ki doğum iznine çıktığım hafta doğum çantamı hazırlamıştım. Dünde eksikleri tamamladım. Bekliyicez artık. Senin kaç haftaydı
34+4 2200 dü yine seninki iyi benceKızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mibende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?
Benimde dün du kontrolüm 34 haftadayım 2 450 olmuş kilosu,boylarımız aynı benim kızında 46 cm ,doner bence ya benimki gecen ay dogum pozisyonundaydi simdi yan donmusKızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mibende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?
Normal bence dedigi gibi genetik faktorler de varl,bende dün kontroldeydim 34 haftadayım 2 450 olmuş 46 cm gecen ay dogum pozisyonundayken simdi yan dönmüşKızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mibende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?
Ya ben dün görmedim msjını şimdi yazmak istedim sağ koltuk sol koltuk yok bundan sonra arka koltukTeşekkür ederiizzzzsağ koltuk rahatlığı bundan sonra
Amin canım gercekten öyle. Yeğenim 35.haftada doğmuştu hiç muveze bile girmemişti. Seninle 1 hafta var aramızda, görürürsün merak etme. Ben 2200 falan bekliyordum. Hep 500 alıyordu. Bu ay ben hiç kilo almadım ama babağe yaramış nerdeyse 900 gr civarı almış. Ama ne yadim ne yaradı bilmiyorum. Son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar bence sebebi bu.Sağlıklı gelsin varsın beklemesin. Zaten 40 ı görürsen kilosuda çok artmış olur normal zor doğurursun o yğzden herşeyde vardır bi hayırben yarın tam 34+0 olucam salı kontrolüm bizimki biraz minnak gidiyor bende bu sefer bi atak yapsın diye umut ediyor bekliyor dua ediyorum şöyle 2300 ü bi görseydim benden mutlusu olmazdı
Hiç bu açıdan düşünmemiştim şuan bu çok doğruYa ben dün görmedim msjını şimdi yazmak istedim sağ koltuk sol koltuk yok bundan sonra arka koltuk
Arka koltuk yaz sezonu başlayana kadar ancakYa ben dün görmedim msjını şimdi yazmak istedim sağ koltuk sol koltuk yok bundan sonra arka koltuk
Benimde 33+5 ve makat geliş döner mi merak ediyorum ama nedense dönmeyecek gibi geliyor bana zaten yeri iyice daralıyor nasıl dönecekler acabaKızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mibende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?
Kısa kenarlarında böyle açılan yerleri olanlar var.Son söylediğin hakkında hiç bi fikrim yoktu ona bi bakıcam mantıklı geldi
Ya koltuklarını seven cocuklar olsunlar da amınArka koltuk yaz sezonu başlayana kadar ancako zaman 6 ayı görünüş olacağız inşallah. Sonra Defne hanım arkada, ben direksiyonda
İnşallah dediğin gibi olur ya şöyle çok çok kilo alsa löpçük löpçük etleri olsa o kadar mutlu olurum kiAmin canım gercekten öyle. Yeğenim 35.haftada doğmuştu hiç muveze bile girmemişti. Seninle 1 hafta var aramızda, görürürsün merak etme. Ben 2200 falan bekliyordum. Hep 500 alıyordu. Bu ay ben hiç kilo almadım ama babağe yaramış nerdeyse 900 gr civarı almış. Ama ne yadim ne yaradı bilmiyorum. Son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar bence sebebi bu.
Yaa çok iyiymişKısa kenarlarında böyle açılan yerleri olanlar var.
Ben de yeni aydınlandımHiç bu açıdan düşünmemiştim şuan bu çok doğru
İnşallahKızlar bugün 33+5 de kilomuz 2400 çıktı çok şükür. 2 hafta önce az kilo aldı diye üzülmüştüm ama galiba bebeklerin gelişim dönemleri var ona göre kilo alıyorlar .Rahim ağzı uzunluğum hala sınırda progestan ve magnezyum devam. 36 haftayı görebilirim umarım . Sağsalim bebişlere kavuşuruz inşallah
Bence kur artıkBende park yatak aldım kızlar ama hala kurmadım. Kaçıncı haftada kursam diye düşünüyorum. Bide hastane çantasının içi hazır ama yerleştirmedim daha
Bende hiçbir şey hazır değil. Herşey tamam ama kolide, dolapta vsBende park yatak aldım kızlar ama hala kurmadım. Kaçıncı haftada kursam diye düşünüyorum. Bide hastane çantasının içi hazır ama yerleştirmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?